Dit is de reden waarom Truss gekozen is als potentiële premier en waarom zij waarschijnlijk de uiteindelijke verkiezingsrace met Sunak zal winnen. Zij is bereid om oorlog te voeren met kernwapens als dat nodig is en dat is precies wat de heersende elite wil; een wereldoorlog (waarschijnlijk met Rusland en China) en massale ontvolking.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Liz Truss, die waarschijnlijk volgende maand het premierschap van het Verenigd Koninkrijk zal bemachtigen, heeft ronduit verklaard dat zij bereid is kernwapens te gebruiken als dat nodig is, zelfs als dat een wereldwijde vernietiging zou betekenen, bericht Presstv.ir.

“Ik denk dat het een belangrijke plicht van de premier is en ik ben bereid om dat te doen,” zei Truss dinsdag tijdens een bijeenkomst van leden van de Conservatieve Partij in Birmingham, toen haar gevraagd werd hoe zij erover dacht om op “de knop” te drukken en zo nodig “wereldwijde vernietiging” te ontketenen.

Zij noemde zelfs niet de mogelijkheid om eerst een diplomatieke oplossing te zoeken om een nucleaire confrontatie af te wenden.

De Britse topdiplomate – die waarschijnlijk op 5 september de aftredende premier Boris Johnson zal opvolgen – leek emotieloos toen zij vastbesloten verklaarde dat zij opdracht zou geven tot de lancering van kernwapens, als reactie op de gastheer van het evenement, John Pienaar, die zei dat hij zich bij dat vooruitzicht “lichamelijk ziek” zou voelen, volgens lokale verslagen.

Tijdens de bijeenkomst in het NEC in Birmingham, waar Tory-partijgetrouwen aanwezig waren, ondervroeg Pienaar Truss over de mogelijke vooruitzichten, en zei tegen haar: “Een van de eerste dingen die zullen gebeuren als en wanneer u premier wordt, is dat u een kamer wordt binnengeleid, een zeer besloten kamer op nummer 10, en daar zullen de zogenaamde brieven van het laatste redmiddel voor u worden neergelegd.”

“Uw orders aan de kapitein van onze Trident-boot over de vraag of u, premier Liz Truss, het bevel geeft om kernwapens te ontketenen. Dat zou een wereldwijde vernietiging betekenen. Ik zal u niet vragen of u op de knop zou drukken, u zult wel ja zeggen, maar als ik voor die taak zou staan, zou ik me lichamelijk ziek voelen,” zei Pienaar.

  Russische geopoliticus Karaganov: "Westerse elites zullen het conflict niet overleven"

Hij vroeg toen: “Hoe voelt u zich bij die gedachte?”

Truss antwoordde: “Ik denk dat het een belangrijke taak van de premier is en ik ben bereid om dat te doen,” en herhaalde: “Ik ben bereid om dat te doen.”

Truss en de voormalige Britse minister van Financiën Rishi Sunak zijn de twee laatste kandidaten in de verkiezingsrace in de Conservatieve Partij voor de post van premier, die is ontstaan nadat Johnson op 7 juli zijn aftreden aankondigde na geconfronteerd te zijn geweest met talrijke politieke schandalen.

De laatste stemronde in de Tory leiderschapsrace is aan de gang en zal tot begin september duren. Tijdens de laatste ronde zullen alle leden van de partij – bijna 200.000 mensen – de winnaar kiezen uit de twee finalisten. De stemming zal per post plaatsvinden. De opvolger van Johnson zal op 5 september bekend worden gemaakt.

Volgens het Britse Ministerie van Defensie is het doel van het Trident kernraketsysteem “de meest extreme bedreigingen van onze nationale veiligheid en manier van leven af te schrikken, wat niet met andere middelen kan worden gedaan.”

Truss heeft tijdens haar campagne voor het leiderschap al eerder laten weten dat zij de nucleaire afschrikking wil vernieuwen, zo meldden plaatselijke nieuwszenders. Zij heeft zich ook uitgesproken over haar plannen om de confrontatie aan te gaan met de Russische president Vladimir Poetin, die haar naar verluidt in februari heeft aangeduid toen Moskou zijn nucleaire afschrikking op hoog alarm zette.

  De Verenigde Staten en Oekraïne hebben een rekenprobleem

De woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov, noemde toen “uitspraken van verschillende vertegenwoordigers op verschillende niveaus over mogelijke conflictsituaties en zelfs aanvaringen en confrontaties tussen de NAVO en de Russische Federatie.”

“Wij vinden dergelijke uitspraken absoluut onaanvaardbaar,” zei Peskov. “Ik zal de auteurs van deze uitspraken niet bij naam noemen, hoewel het de Britse minister van Buitenlandse Zaken was.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zullen de NAVO en VS een oorlog tegen Rusland winnen? “Nope”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Mad Max” komt eraan – Bill Holter waarschuwt voor “donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijn
Volgend artikelLessen in politiek leiderschap van Europa’s cokesnuivers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

31 REACTIES

  • Misschien is het beter wat psychisch stabielere mensen voor de knop verantwoordelijk te maken. Ik stel voor Frodo uit de Grouw. Is denk ook kenmerk van politici (Rutte) en de sneeuwvlok generatie… nemen geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen… zijn gewend dat anderen alles voor ze opruimen. Amerikaanse managementcultuur van aansturen en niet zelf iets kunnen

 1. Als je globaal naar alle informatie een beeld wil krijgen van een situatie is het wat mij betreft duidelijk.
  Op het moment dat de WEF bende het financiële systeem niet meer kan beheersen gaan ze met nucleaire wapens smijten. Dit alles onder het MOTTO: Als wij de macht verliezen zal iedereen verliezen.
  De WEF bende (alles wat rijker is dan 100 miljoen) verschuilt zich in hun bunkers voor een paar jaar en komen weer boven als de grootste ellende voorbij is.
  En al het goud wat door de rijken wordt opgekocht gaat ook de bunkers in want tenslotte heb je dan weer macht over de restanten van de mensheid.
  PERPETUM MOBILÉ

  • Doen ze bewust. Het Kwaad heeft een hekel aan vrouwen (want alleen zij kunnen voor nageslacht zorgen). Zij zijn slechts gemakkelijke marionetten van het WEF. Heeft niets te maken met het feit dat zij vrouw zijn, maar alles met het naïeve geloof dat wat de mannen van het WEF hen hebben ingefluisterd waar is. Rutte en Trudeau zijn ook van dat soort zwakke types. De psychopaten in de top van deze piramide willen dat deze leiders de schuld krijgen, zodat iedereen straks opgelucht is als er een ‘sterke man’ naar voren wordt geschoven, het Kwaad zelf.

  • Vrouwen kunnen niet ruimtelijk denken. Na overgange wordt het ietsje beter, maar nog steeds kut.
   Is hormonaal bepaald.

   Nou zitten vrouwen altijd te mekkeren over “zelfde rechten en zo”; maar ik zie ze nooit op de bouw lopen.
   In China dus wel.

   Laat ze nou eerst maar eens beginnen op de onderste trede….

   Bij de RUG steden ze 19 vrouwelijke hoogleraren aan–zonder leerstoel.
   Dat in een stad waar veel armoede is.
   Awel, die zullen wel de juiste plafonds bestudeerd hebben….toen ze nog jong waren…

 2. Iemand afrekenen op zijn uiterlijk is in principe onjuist.
  Maar afgaande op de foto’s zie ik een koud empathieloos en ontzield monster staan.
  God sta ons bij als dit monster aan de macht komt.

 3. Het is toch duidelijk dat in welk land er een nieuwe premier komt, dat die er alleen komt als hij/zij opgeleid is als (of vergelijkbaar met) Young Global Leader. Schwabeltje is daar zo trots op. Verkiezingen worden op grote schaal beinvloed om te krijgen wat zij willen. Ook in GB! En vergeet de rest van de achterliggende vrijmetselaars e.d. niet. Die doen ook hier nog een duit in het zakje.
  En Johnson? Afgeserveerd of elders een leuke functie?
  Deze troel lijkt te denken dat kernwapens de oplossing zouden zijn, maar ze weet donders goed dat dat het niet gaat worden.
  Ik lees dat we op dat gebied ook al jaaaaaren worden beduveld. Niets is kennelijk zoals het lijkt te zijn. Blijf alert!

 4. Stel 50/50 stemmen, dat is nog altijd de helft die voor oorlog kiezen.
  Dat het nog altijd niet mogelijk is om zonder bommen en granaten tot een consensus te komen us triestig.
  Maar tiepes in VS Canada EU NAVO en onze regeringsleiders die staan te juichen en te klappen en rondjes cumbaya te geven zijn laag en walgelijk tuig

 5. Weer zo’n truus met bewijsdrang. Geweldig, al die mensen die menstrueren op het pluche. De wereld holt in een stroomversnelling achteruit.

 6. Als ze idd zo stom zijn, om een of ander gefantaseerd excuus te gebruiken voor een atoomoorlog, zijn ze al totaal vernietigd voordat ze er spijt van krijgen.

  En links=WEF=streven naar massale uitroeing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in