Deze week hebben wij allemaal vernomen hoe Frankrijk 3000 nieuwe “groene politieagenten” bewapent om mensen te arresteren en te vervolgen voor zogenaamde “klimaatmisdaden”, wat bijna alles kan betekenen, inclusief het uitademen van kooldioxide, schrijft Mike Adams.

Nu meldt The Counter Signal dat de Canadese regering een nieuwe vervolgings- en verhoorfaciliteit voor klimaatmisdaden aan het bouwen is om ongeveer hetzelfde te doen, alleen wordt het nog erger: deze faciliteit bevat verhoorkamers en wapenarsenalen. Van TCS:

Het Ministerie van Milieu & Klimaatverandering Canada (ECCC) bouwt in Winnipeg een nieuwe faciliteit die onderdak zal bieden aan een wapenarsenaal, verhoorkamers, biologische laboratoria, kantoren voor mediarelaties, “gecontroleerde stille kamers,” en inlichtingenfaciliteiten.

De plannen, die opgesteld zijn door een firma in Winnipeg, openen een venster op Trudeau’s toekomstplannen voor de Klimaathandhaving.

Verderop in de gang van de voorgestelde “opslagplaatsen voor vuurwapens” bevinden zich verschillende bewijskamers, verhoorkamers, en aangrenzende opnameruimtes.

Merk ook op dat er een “inlichtingen”-kamer is, zodat Canada’s inlichtingen-agenten boeren en veeboeren kunnen bespioneren om te zien of zij misschien “klimaatmisdaden” begaan die vervolgd kunnen worden.

Het bemesten van gewassen telt binnenkort als een “milieudelict”

Wat voor “misdaden” zullen er in Canada vervolgd worden met behulp van deze verhoorkamers en wapenarsenalen? De regeringen in de wereld hebben onlangs de oorlog verklaard aan stikstof, het hoofdbestanddeel van kunstmest voor gewassen, en zij lijken klaar te staan om boeren te gaan ondervragen die stikstof aan hun gewassen toedienen. Binnenkort zult u nieuws horen over “klimaatbekentenissen” van boeren die in de gevangenis gegooid worden omdat zij landbouwpraktijken toepassen die voedsel zouden kunnen opleveren.

  Wij zijn een nieuwe tijd binnengegaan waarin het einde van de wereld een zeer reële mogelijkheid is

Van TCS:

De regering van Trudeau heeft onlangs een beleid aangekondigd om het gebruik van kunstmest op Canadese landbouwbedrijven met 30% te verminderen. Dit beleid heeft veel kritiek gekregen van boeren in het hele land en van de provinciale regeringen in de westelijke provincies, waarbij tegenstanders zeggen dat het de voedselvoorziening zal verlammen.

Sommige waarnemers hebben gezegd dat er reden is om te vermoeden dat deze acties de eerste stappen zijn in het repliceren van de aanvallen op boeren die in Nederland en elders in Europa tot wijdverbreide onrust hebben geleid.

Hoewel de federale regering het nog niet bevestigd heeft, wordt gespeculeerd dat de waterbemonsteringen waarvan wij nu weten dat ze aan de gang zijn, gebruikt zullen worden als nulmetingen om in de toekomst verminderingen in het gebruik van meststoffen af te dwingen.

Bekijk en deel mijn krachtige mini-documentaire genaamd, “The Globalist War on the Elements of Life” om meer te begrijpen van de aanvallen op stikstof en koolstof:

Sri Lanka stortte in nadat kunstmest verboden werd

De natie Sri Lanka, die momenteel in een staat van totale ineenstorting verkeert (ineenstorting van de regering, ineenstorting van de financiën, ineenstorting van de energievoorziening, ineenstorting van het vervoer, ineenstorting van de schuldenlast, ineenstorting van de voedselvoorziening en ineenstorting van de medicijnen) begon haar duik in de ellende toen haar nieuwe president in 2021 de invoer van stikstofhoudende kunstmest verbood. Dit zette een cascade-ineenstorting in gang die nog steeds niet is afgelopen.

Zoals NaturalNews.com eerder dit jaar berichtte:

“Na het meststoffenverbod leed 85% van de Sri Lankaanse boeren oogstverliezen,” schrijft Michael Shellenberger op zijn Substack.

“De rijstproductie daalde met 20%, de prijzen stegen met 50%, en de natie moest voor 450 miljoen dollar aan graan invoeren. In Rajanganaya, waar de boeren gemiddeld slechts een hectare land bewerken, meldden de gezinnen dat ze de helft van hun normale oogst hadden binnengehaald.”

Het zwaarst getroffen gebied van Sri Lanka’s voedseleconomie is de thee, die vóór het verbod 1,3 miljard dollar aan export opleverde en 71 procent van de voedselimport van de natie verzorgde.

“Na het meststoffenverbod stortte de theeproductie met 18% in en bereikte daarmee het laagste niveau in 23 jaar,” voegt Shellenberger eraan toe. “Het verwoestende verbod van de regering op kunstmest vernietigde dus het vermogen van Sri Lanka om voedsel en brandstof te betalen en zijn schuld af te lossen.”

Nu willen leiders van andere landen dezelfde weg volgen naar massale verhongering en ellende. Recente acties in Nederland waren gericht tegen rundvee- en varkenskuddes vanwege hun stikstofproductie, waarbij beweerd werd dat koeienurine een gevaar voor de planeet is. Boeren daar worden bevolen het grootste deel van hun kuddes af te maken, zodat Nederland zijn “stikstofemissiedoelstellingen” kan halen, die allemaal deel uitmaken van een wereldwijd plan om massale hongersnood en ineenstorting van de bevolking te veroorzaken.

  Hoeveel mensen hebben door dat het enige plan van de staat massale ontvolking en controle over de rest van de mensheid is? Niet genoeg!

Deze krankzinnige aanval op stikstof lijkt zich uit te breiden, en als het elders gevolgd wordt, zal het leiden tot wereldwijde hongersnood en ellende, aangezien ongeveer vier miljard mensen op de planeet aarde afhankelijk zijn van kunstmest op basis van stikstof om zich te voeden.

Haal de stikstofmest weg en er is slechts genoeg voedsel om de helft van de huidige bevolking te voeden. De andere helft verhongert. Dat schijnt het doel te zijn. De regeling wordt al uitgevoerd.

Nogmaals, als u nog niet tot het besef komt wat er staat te gebeuren, de helft van de wereld zal verhongeren als de stikstofmest door de wereldregeringen verboden wordt. Dat schijnt het uiteindelijke doel te zijn, hoewel ze het in de loop van de tijd uitrollen (nu 30% verbieden, dan 50%, dan 70%, enz.). Denk aan Agenda 2030.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

In laboratoria gekweekt, met GGO’s beladen nep-“vlees” is een giftige gruwel die ten koste van alles moet worden vermedenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelLessen in politiek leiderschap van Europa’s cokesnuivers
Volgend artikelZwitserse veiligheidsdiensten worden nerveus – “De binnenlandse veiligheid zal een probleem worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Danwel Luisteraars
  Kent u die Uitdrukking
  Kakogamie
  Dat zijn in het echt ook Dieren

  Het woord zegt het al
  Niet blank maar Wit
  Zegt ook de Volkskrant
  Ik bedoel maar even
  Let op voor als U iets zegt
  Was gisteren ook weer heel duidelijk
  Op de Paden van bedrog en Smaal
  Heel gewoon Niet Normaal
  Dozen en ook fietsen
  Stromenderhand vervlogen
  Op de berghelling van Menselijk falen

  Wel en Ook
  Treinen in vliegende vaart
  Door het wuivende Graan
  Fruitschalen voor onze Zieken
  Asbakken en Kerstmis met enorme Poorten
  En dan Druiven die zich koesteren
  In een Azuren lucht
  Vol met de gloed van onze Eeuw

  Maar denk ook even na
  Tectonische platen
  Schuiven onder druk
  Van religieuze Zonden
  Verweven door de draad des tijds
  Als in een zure Hal
  Heb ik wel eens ergens gelezen

  Dank U

 2. Het begint al aardig te lijken op kampbeulen uit ww2. Alleen nu hebben alle regeringsleiders besloten om samen de bevolking uit te roeien en daar kan niets aan gedaan worden. Eens een Nazi, altijd een Nazi.

 3. Beste Mensen

  Zoals uit schrijven valt te herleiden
  Is men op de Juiste weg
  Beter gezegd heeft men eindelijk het juiste Pad gevonden

  Dank U Trudodo

  De mensen zijn langzamerhand te inhalig geworden
  Daar wordt een halt aan toe geroepen
  Neem genoegen met wat Moeder Aarde op een Natuurlijke manier aan U Allen schenkt

  Probeer niet geforceerd iets uit Moeder Aarde
  De echte Mama te laten Baren
  Eruit te trekken
  Dan krijgt men Handicapten in de schoot geworpen

  Dit op alle gebieden dus niks uitgezonderd

  Dus ook op gebied van neukerijen door Egomensen
  Waardoor dus eenzijdige overbevolking is ontstaan

  Door al het gestrooi met vergiften word Mama ziek gemaakt
  Door al het onnodig uitroeien van onschuldige wezens als geen wezens
  Schade berokkenend
  Door het enige door het Ego ik bezetenen

  Te weten Satans nagelslachten
  Dus :
  Kinderen genaamd GodDuivels of DuivelGods , Kleinkinderen Genaamd
  Joden , Achterkleinkinderen genaamd Christenen en Achter Achterkleinkinderen genaamd Islamieten
  Van
  Het gespletenheid
  Twee zonder eenheid

  Beste mensen leert Uzelf kennen
  Weet dat alles èèn is

  Wij allen een klein deeltje van het geheel vertegenwoordigen

  Samen kunnen leven
  Zonder gespletenheid

  Ego ik betekend :
  Kopie van het originele
  Kopie verbeeld hierbij dat die het origineel is

  Dat is logisch als men steeds maar weer een kopie van een kopie van een kopie en ga zo maar door aan het maken is

  Dan weet men niks meer van het Origineele

  Dank U

 4. Hieroveris het dat regeringen gaan vallen. Allemaal één voor één en al die zogenaamde agentjes inzetten is pure angstporno zaaien omdat ze weten dat ze aan het kortste eind trekken. Als zezoiets hier gaan doen dan gaan er een hoop boeren overstag die tot moord en geweld instaat zijn voor hun eigen levensbehoud. Vooral die boeren die al meer dan 100 jaar grond in bezit hebben zullen hard geweld tonen. En groot gelijk ik sta achter hun.

 5. Ehwel al die bemesting en gesproei weg, dat vind ik super.
  De gronden zijn uitgeput, de groenten die ze kweken hebben nog maar 35 percent van voedingswaarde sinds mijn kindertijd. Bio? Wie gelooft da nog.
  Al die investeringen om zogezegd meer opbrengst te halen is bedrog, er is overdaad en als ze hun prijs niet krijgen dumpen ze alles in zee, of verbranden. Droogte? Te nat? Joepie subsidies.

 6. Wat is nou de ECHTE oorzaak van de misere in Sri Lanka?
  Politieke correctheid.

  Zolang dan dat de bevolking niet de regering afmaakt, zijn ze zelf verantwoordelijk.

  Dat geldt ook voor ons.
  Wij hebben een grote stap in de richting van zelfvernietiging gemaakt.

  Willen we overleven en rampen in de winter voorkomen moeten we per direct:
  –kabinet eruit flikkeren
  –systeem van regeer akkoord afschaffen
  –zaken kabinet instellen
  –sancties Rusland opheffen en excuses aanbieden.

  Dan, ondertussen, ander politiek systeem invoeren, zodat herhaling van dit 9covid, oekraine WEF) niet meer mogelijk is
  –parlement niet groter dan 100 man
  –taak parlement: voorlichting publiek, via media
  –beslissingen: electronisch referendum
  –uitvoering beleid: zaken kabinet
  –oranjes:eruit. Hebben geen recht van titel

  Massa media: onder controle van parlement; niet partij gebonden
  VVD en D66 verbieden; zijn staatsgevaarlijk.

  Dan nog:
  Uit Nato, uit EU, uit euro, gulden terug, uit UN, uit WHO. grenzen dicht, “vluchtelingen”zonder werk: retour, naar DE, met gezin.

 7. Beste Mensen

  Voorstel klinkt aantrekkelijk met een paar kleine kanttekeningen
  Maar deze geld dan wel voor de jaren tussen 60 / 80 van de vorige eeuw
  Nu is het 42 + jaren te laat
  Hulp bij grote problemen daar hoeft men dan niet op te rekenen
  Zoals de droogte welk nu aan de gang is
  Deze kan doorzetten en heel Nederland uithongeren
  Regen bij mondjesmaat
  Dit alles door schuld hoogmoed denkers
  Kabinet Parlement Konings Huizen Graaf Adel Hartog Baron elite waanbeeld formers
  Aanzetters tot vals verkeerd oneerlijk handelen t.o.v. wezens als niet wezens
  Hersenspoelpraktijken aanzetten tot moorden en vermoord worden
  Alles in eigen belang
  Als ik maar veilig in mijn torentje kan zitten
  Jullie mijn politie soldaatjes slaafjes zullen mij beschermen
  Onder valse voorwendselen
  Belofte een snoepje
  Die dus nooit zal worden verkregen
  Al die gehersenspoelden maar braafjes poeslief de opgedragen opdrachten uitvoeren
  Leuk joh ….
  Spannend
  Spanning en Sensatie
  Dat vult helaas niet de buik van de Mensheid beste mensen
  Wel van de elite groepje alsook die in de Toren
  Meer niet
  Dus komt op voor Uzelf
  Weest liefdevol tot alles
  Ja echt Alles
  Geef om elkaar
  Wees zuinig op en met Alles
  Pak af
  Alle rijk dom bezitters de domheid kweker af
  Te weten bezittingen en Geld
  Alle Wezens hebben gelijke rechten op het leven alsook niet Wezens inclusief Moeder Natuur

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in