Als ons land eerlijke en competente “mainstream” media had met professionals die de bedoeling van onze stichters van een vrije pers ter harte namen om de machthebbers ter verantwoording te roepen, zou er een schreeuw van verontwaardiging zijn om een van ’s werelds grootste farmaceutische bedrijven verantwoordelijk te stellen voor de schade die zij via gebrekkige COVID-19 vaccins aan talloze miljoenen mensen hebben toegebracht, schrijft JD Heyes.

Zoals Daniel Horowitz van Conservative Review schrijft: “Tolerantie is een goede zaak in de meeste aspecten van het leven. Maar als het gaat om het immuunsysteem, is het kunstmatig oppeppen van het lichaam om antilichamen aan te maken met langdurige tolerantie voor een ziekteverwekker een recept voor een ramp.”

Hij merkt verder op:

Te midden van duizenden artikelen over COVID en de vaccins, zou een nieuwe Duitse paper, gepubliceerd in Science Immunology, deze week het grote verhaal moeten zijn. Hoewel het onderwerp erg ingewikkeld is, is de implicatie ervan dat de Pfizer-vaccins (en mogelijk andere mRNA-spike-eiwitvaccins) het immuunsysteem in de war brachten, waardoor een eindeloze feedbacklus van virale immuunontsnapping ontstond, waardoor de pandemie in de macro voortduurde en immuunsuppressie ontstond voor de personen die ze ontvingen.

Hij schrijft verder dat het “verbijsterend” is waarom het virus nog steeds onder ons is, en vraagt zich af waarom zoveel landen in de Pacific Rim het in 2020 en 2021 goed deden tegen COVID, maar nu in 2022 een veel groter probleem hebben met een minder virulente stam. Hij vraagt verder waarom het lijkt alsof deze pandemie niet zal eindigen en zoveel mensen het meer dan eens blijven oplopen.

  Frankrijk schorst distributie van FFP2 maskers met grafeen omdat het risico te groot is

“Niets van dit alles is normaal”, schrijft hij. “Waar je je ook wendt of keert, de meest gevaccineerde landen ervaren niet alleen ongebreidelde bijwerkingen van de injecties, maar ook slechtere resultaten van COVID zelf na hun eindeloze boostercampagnes.”

“Portugal is de meest gevaccineerde natie in heel Europa (95% gevaccineerd, 70% geboosterd) en toch sterven er nu net zoveel mensen als in 2021 en aanzienlijk meer mensen dan in 2020 (toen niemand gevaccineerd was en niemand immuniteit had en covid virulenter was). Veilig en effectief?” merkt het Twitter-account PLC op, samen met een grafische grafiek die een historische piek in sterfte in het land laat zien.

Horowitz merkt verder op:

Maar nog veelzeggender dan een epidemiologische vergelijking van het ene land met het andere is een vergelijking van de resultaten binnen landen zelf tussen vóór- en na-vaccinatie/booster campagne. Vóór de massale vaccinatie ontsnapten twee delen van de wereld grotendeels aan overtollige sterfgevallen door het virus: continentaal Afrika en de landen aan de rand van de Stille Oceaan. Maar terwijl in Afrika het aantal COVID-doden in 2021-2022 gelijk bleef, vielen er in landen als Japan pas na het massale vaccinatieprogramma significante aantallen doden.

 

  Dr. McCullough: mRNA-vaccins injecteren "vreemde genetische code" in mensen

Horowitz wijst erop dat uit de grafiek blijkt dat de COVID-sterftecurven in Japan steeds slechter worden, en dat de verandering pas begon nadat de meeste burgers, en met name senioren, waren ingeënt, ondanks het feit dat de Omicron-variant veel minder pathogeen is dan eerdere stammen. Hij merkt ook op dat Japan momenteel de wereldleider is in gevallen van coronavirus per miljoen mensen en voegde eraan toe dat Australië een soortgelijk fenomeen doormaakt.

Vergelijk deze twee zwaar-geboosterde landen met Nigeria, het dichtstbevolkte land van Afrika, waar weinig mensen worden gevaccineerd, aldus Horowitz.

Wat is er aan de hand? Horowitz haalt de Duitse studie aan:

Een groep Duitse onderzoekers onderzocht welke specifieke antilichaamniveaus op welk moment pieken. Zij testten met name de Pfizer-prik tegen de AstraZeneca-prik en ontdekten iets zeer verontrustends. Na verloop van tijd, en vooral bij drie doses Pfizer, schakelde de immuunrespons over van de meer neutraliserende IgG1- en IgG3-antilichamen naar de niet-neutraliserende “tolerante” IgG4-antilichamen:

Hoge niveaus van neutraliserende SARS-CoV-2-antilichamen zijn een belangrijke component van door vaccinatie geïnduceerde immuniteit. Kort na de eerste twee mRNA-vaccindoses bestaat de IgG-respons voornamelijk uit de pro-inflammatoire subklassen IgG1 en IgG3. Hier melden wij dat enkele maanden na de tweede vaccinatie, SARS-CoV-2-specifieke antilichamen in toenemende mate bestonden uit niet-inflammatoire IgG4, die verder werden versterkt door een derde mRNA-vaccinatie en/of SARS-CoV-2 variant doorbraakinfecties. IgG4-antilichamen onder alle spike-specifieke IgG-antilichamen stegen gemiddeld van 0,04% kort na de tweede vaccinatie tot 19,27% laat na de derde vaccinatie. Deze inductie van IgG4-antilichamen werd niet waargenomen na homologe of heterologe SARS-CoV-2 vaccinatie met adenovirale vectoren [nadruk toegevoegd].

Dit is belangrijk, zegt hij, omdat – volgens de studie – “niet alleen deze injecties er niet in slagen de eerste verdedigingslinie antilichamen te produceren die bekend staan als IgA in het slijmvlies, iets wat we al vanaf de eerste dag wisten, maar zelfs de antilichamen in het bloed zijn steeds vaker van het verkeerde type. Dit probleem lijkt erger te worden na verloop van tijd en met meer doses van de prik, wat perfect correleert met talrijke studies die aantonen dat de negatieve doeltreffendheid toeneemt na verloop van tijd, met meer doses, en hoe de gevaccineerden er langer over doen om het virus op te ruimen.”

Dit zou zeker twee dingen verklaren: Waarom gevaccineerde en geboosterde personen het virus meer dan eens blijven oplopen; en de aanwezigheid van zogenaamde “long COVID” symptomen.

  Epidemie van hartziekten veroorzaakt door COVID-vaccins en gerelateerde stress

Nogmaals, als we een verantwoordelijke pers hadden en niet een bende statistische propagandisten, zou deze informatie wekenlang het nieuws bepalen totdat iemand, ergens, ter verantwoording werd geroepen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Plotseling en onverwacht: Minstens 11 vakantiegangers dood op Italiaanse stranden in slechts 24 uurVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Totale Russische aanval op Soledar: De stad valt – Oekraïense troepen dringen onder een spervuur de zoutmijnen binnen – Nieuw Azovstal!
Volgend artikelOekraïne – De grote duw om de oorlog te beëindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Shit he, wat een verspilling. Dat wisten wij al jaren doordat we ons verstand gebruikten. Ik kan het woord studie niet meer horen evenmin als expert of wetenschapper.

  2. De woorden van: VEILIG en EFFECTIEF. Zijn woord spelingen om de bevolking bewust te misleiden. Als je vanuit het standpunt van het WEF bekijkt zijn die injecties inderdaad veilig en effectief. Want zij willen zoveel mogelijk mensen ruimen (die ze als nutteloze eters beschouwen) en daar er niet persoonlijk voor aansprakelijk voor willen zijn. Want zodra iemand het vrijwillig die injecties haalt, ligt de verantwoording volledig bij die persoon en niet bij iemand anders juridische gezien. Het experimentele er aan is dat er verschillende doseringen ervan zijn en het een nieuwe genetische modificatie methode is. Zodat de geïnjecteerde niet allemaal direct dood vallen, dat zou te veel opvallen. Terwijl de bevolkingen die deze injecties halen, veronderstellen dat dat de injectie vloeistof een veilige en effectieve manier is om zich zelf te beschermen. Wat in de propaganda ons wijs willen maken. Met de propaganda slogan van: Je doet het voor een ander. Met deze slogan kun je interpreteren dat WEF letterlijk zegt dat jij het doet voor hen. Zij zijn die ANDERE in de slogan. Terwijl de bevolking suggereert dat die andere hun medemens is.

    Het zogenaamde virus (wat niets anders is dan ons lichaamseigen exosoom) zoveel op te blazen in een propaganda verhaal, door te gaan suggereren dat een virus levensgevaarlijk is en zeer besmettelijk. Kun je op deze manier grote groepen goedgelovige alles wijsmaken. Door het constant te herhalen in de politiek en media hoe gevaarlijk het wel niet is en je laat zogenaamde deskundige dit verzonnen verhaal uitvoerig uitleggen in TV programma’s e.d. dan neemt de grootste gedeelte van de bevolking het aan als de enige waarheid. Met het beloningssysteem van een QR code voor de geïnjecteerde, dat zij meer vrijheid ervoor krijgen, stimuleert dit bij velen. Met bekende spel van verdeel en heers. Diegene die dit doorzagen werden en worden nog steeds gezien als de afvalligen, die het potentieel in zich hebben om het tij te keren. Door nu met de woorden desinformatie en fake nieuws te komen, wat niet bestaat. Dit zijn de zogenaamde 1 richtingswoorden die vanuit het communisme komen, dat alleen de politiek bepaald wat waarheid is of niet. Informatie en nieuws is voor iedereen anders, het is aan de persoon zelf welke waarde hij/zij eraan hecht.
    Als we alle facetten mee nemen wat de laatste jaren af heeft gespeeld en nog speelt, lijkt het precies in de lijn van de verwachtingen te lopen voor de WEF consorten.

    De bevolkingen zullen worden geminiseerd en het communisme wordt steeds dwingender opgelegd. Als het contante geld wat de sleutel is van onze weinig overgebleven vrijheid ook verleden tijd wordt, is het gedaan met de bevolkingen. Het is nu al eigenlijk te laat, want de meerderheid heeft zich al zonder slag of stoot zich overgegeven. De makkelijkste weg gekozen. Zij zullen dan ook alles verliezen wat hun lief is, alleen dat beseffen ze niets eens meer. Want al deze mensen hebben geen doel meer in hun leven en zo zich laten leven door andere die dat bepalen voor hen.

  3. Como puede ser que la prensa quiera tener a la humanidad en la ignorancia. Es vetado de las redes aquel que se atreva a decir murió por la vacuna, dicen pinchazo; o que diga que las vacunas son peligrosas; europa diss que civilizada democática y de libre expresion, con tanta mordaza pareciera que está viviendo en la época feudal. Las muertes no solo son culpa de los laboratorios sino también de los medios de comunicación que han olvidado el verdadero objetivo de su existencia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in