CBS schrijft in een artikel dat “slechts enkele leiders van de grootste bedrijven in de Verenigde Staten openbare verklaringen hebben afgelegd over de weigering van president Donald Trump om zijn verkiezingsverlies te accepteren”. Tegelijkertijd schrijft het CBS dat veel leiders in Fortune 500 – de grootste bedrijven in de Verenigde Staten – zich daar privé zorgen over maken en dat ze met elkaar praten over welke collectieve actie nodig zou zijn als ze het gedrag van Trump als een directe bedreiging voor de democratie zouden zien.

Zo’n 20 leidinggevenden van grote bedrijven in de Verenigde Staten kwamen reeds op 6 november – drie dagen na afloop van de verkiezingen – bijeen in een videoconferentie om te bespreken wat er moet gebeuren als Trump weigert zijn ambt te verlaten of andere stappen onderneemt om aan de macht te blijven na de geplande inauguratie van de gekozen president, Joe Biden, op 20 januari.

Mainstream media kondigt Joe Biden als president aan

Op zaterdag 7 november maakten de Associated Press (AP) en andere nieuwsorganisaties bekend dat Joe Biden de verkiezingen had gewonnen.

Tijdens de conferentie, die iets meer dan een uur duurde, op 6 november, waren alle aanwezige bedrijfsleiders het erover eens dat Donald Trump het recht had om een juridische procedures te voeren in verband met verkiezingsfraude.

Wie deze leidinggevenden van deze Fortune 500-bedrijven zijn die de bijeenkomst bijwoonden, is geheim. Zij eisten dat hun identiteit werd beschermd om in te stemmen met deelname aan de videoconferentie.

Maar ze waren het er ook over eens dat als Trump probeerde om het wettelijke proces ongedaan te maken, of een soepele overgang naar het nieuwe presidentschap van Biden te verstoren, ze dan publieke verklaringen zouden afleggen en druk zouden uitoefenen op Republikeinse politici in hun respectieve staten, waarin ze vreesden dat Republikeinen proberen om de stemmen van de Kiesraad die Biden “zou moeten” hebben, te “heroriënteren” naar Trump.

  Chinese economieprofessor: Biden is in de greep van China

Dit is wat de linkse hoogleraar bedrijfskunde Jeffrey Sonnenfeld aan de Yale University School of Business vertelt aan de publieke nieuwszender WNPR, zoals ook CBS rapporteert. Het was Jeffrey Sonnenfeld die de bedrijfsleiders naar de videoconferentie riep.

“Ze vinden het allemaal prima dat hij in beroep gaat bij de rechtbank, bij een gerechtelijk proces. Ze wilden hem dat niet ontzeggen. Maar dat zal de overgang niet stoppen. Ze zeiden dat als mensen zich daardoor beter voelen, het geen kwaad kan om dat door te laten gaan”, verklaart Sonnenfeld.

Sonnenfeld waarschuwt voor tirannie van Trump

Op dezelfde dag dat de AP en andere persbureaus Joe Biden als verkiezingswinnaar aankondigden, de dag na de videoconferentie, publiceerde de groep Business Roundtable – een groep die de machtigste bedrijven in Amerika vertegenwoordigt, waaronder Walmart, Apple, Starbucks en General Electric – een verklaring waarin ze Joe Biden en zijn vice-president Kamala Harris feliciteerden met hun verkiezingsoverwinningen.

“Die verklaring weerspiegelde grotendeels het gesprek van de videovergadering van vrijdag, en dat de groep het recht van Trump respecteert om herberekeningen van stembiljetten aan te vragen en onderzoek te eisen als daar bewijs voor is”, zegt Sonnenfeld.

Sonnenfeld zegt ook dat de zwaargewicht bedrijfsleiders het erover eens zijn dat er geen verkiezingsfraude is geweest.

Jeffrey Sonnenfelds collega bij Yale, historicus Timothy Snyder, die naar verluidt een expert is op het gebied van de zogeheten Holocaust van Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog, en auteur van het boek On Tyranny (“Over Tyrannie”), werd uitgenodigd om te spreken op de videoconferentie.

  Over de racistische geschiedenis van de Democraten

“Na Snyder te hebben horen praten over historische gebeurtenissen waarin democratieën zijn omgekomen na verkiezingen en het risico dat Republikeinse politici nu de uitkomst van de presidentsverkiezingen van dit jaar willen veranderen, spraken veel aanwezigen hun bezorgdheid uit over het gedrag van de president”, zegt Sonnenfeld.

“De stemmen zijn geteld en de president moet het resultaat respecteren”, zegt Ryan Gellert, die CEO is van het outdoorkledingbedrijf Patagonia, en die deze zomer aankondigde dat Patagonia voor onbepaalde tijd zal stoppen met adverteren op Facebook zolang Facebook “haatzaaiende” uitlatingen toestaat. Gellert vindt het belangrijk dat Joe Biden president wordt om het milieu en het klimaat te beschermen.

Econoom Eswar Prasad van Cornell University, een voormalig functionaris van het Internationaal Monetair Fonds, zegt dat de belemmeringen van Trump risico’s voor de economie creëren door “ongewoon hoge niveaus van onzekerheid op te wekken die, als ze veel langer duren, een obstakel zullen worden” voor wat op zijn best een beginnend en bibberend economisch herstel is.

“De grondwet zou moeten regeren – niet de nieuwsbedrijven”

Blogger Banned Hipster schrijft dat veel meer mensen tv kijken en media consumeren op hun smartphones dan ooit de grondwet hebben gelezen. Hipster is van mening dat de Amerikaanse grondwet aanzienlijk zwaarder weegt dan wat de AP in zijn nieuwsbulletins schrijft.

Hij merkt ook bitter op dat aangezien de Fortune 500-leidinggevenden de Amerikaanse president geen eerlijk proces willen ontzeggen over de uitkomst van de verkiezingen; dat ze het hem blijkbaar hadden kunnen ontzeggen, maar dat ze er in hun “grootmoedigheid” voor kozen dit niet te doen.

  "Jessica stierf als direct gevolg van een experimenteel vaccin" - rouwende oom spreekt zich uit op Jessica Wilson's begrafenis, nadat ze werd gedood door een vaccin dat ze nooit wilde

Hipster geeft ook commentaar op wat hij beschouwt als een verbazingwekkende houding van deze rijke bedrijfsleiders: de grondwet stelt dat staatspolitici de kiesmannen kiezen voor het Electoral College, die op hun beurt de president kiezen.

Toch zullen deze rijke bedrijfsleiders staatspolitici “onder druk zetten” door “openbare verklaringen” af te leggen die tegen hen en tegen de Republikeinen zijn gericht – met behulp van hun sterke drukmiddelen in de vorm van de massamedia die ze controleren, vervolgt Hipster.

De gekozen politici moeten dus onder druk worden gezet om te doen wat de bedrijven willen, en de wil van de mensen die op hun staatspolitici hebben gestemd terzijde schuiven, schrijft Hipster ook, en bekritiseert dit:

Onthoud: als je zou zeggen dat machtige mensen in het geheim vergaderen – mensen met meer macht dan de door het volk gekozen vertegenwoordigers die in het openbaar vergaderen – dan ben je een “samenzweringstheoreticus”.

Een linkse politieke regering in de VS, met Kamala Harris of Joe Biden als leidende figuur, zou een groot voordeel kunnen betekenen voor grote bedrijven. De redenen hiervoor zijn dat hun beleid er onder andere op gericht is de immigratie te vergroten en ook illegale – zogeheten ongedocumenteerde – immigranten gratis levensonderhoud, sociale uitkeringen, en medische zorg te bieden. Ze vormen een wervingsbasis voor onderbetaald en zwartwerk voor bedrijven, waardoor hun kosten tot een minimum kunnen worden beperkt.

Trump heeft het vreselijke despotisme van het establishment onthuld

Vorig artikelDe Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het
Volgend artikelDominion’s veiligheidschef is een Antifa-activist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  • Yup. En waar is die Snyder precies expert in?? Ach so, zoals onze oosterburen dat zo mooi zeggen ?. Ik dacht dat dat verdien-model intussen verjaard is, net zoals zijn beoefenaars???

 1. “Next Crisis Bigger than COVID” – Power Grid/Finance Down – WEF Cyber Polygon

  ‘The World Economic Forum warns of a new crisis of “even more significant economic and social implications than COVID19.” What threat could possibly be more impactful? Christian breaks down the WEF’s “Cyber Polygon” tabletop exercise, its participants, and predictive programming around a looming large scale cyberattack on critical infrastructure that would unleash a Dark Winter and help to usher in the Great Reset.

  Jeremy Jurgens, WEF Managing Director ( https://youtu.be/5ZRg5kiH9Is ):
  “I believe that there will be another crisis. It will be more significant. It will be faster than what we’ve seen with COVID. The impact will be greater, and as a result the economic and social implications will be even more significant.”

  Klaus Schwab ( https://youtu.be/0DKRvS-C04o ) :
  “We all know, but still pay insufficient attention, to the frightening scenario of a comprehensive cyber attack could bring a complete halt to the power supply, transportation, hospital services, our society as a whole. The COVID-19 crisis would be seen in this respect as a small disturbance in comparison to a major cyberattack.

  To use the COVID19 crisis as a timely opportunity to reflect on the lessons the cybersecurity community can draw and improve our unpreparedness for a potential cyber-pandemic.”

  https://www.iceagefarmer.com/2020/11/15/next-crisis-bigger-than-covid-power-gridfinance-down-wefs-cyber-polygon/

 2. En wat de door Klaus Schwab aangekondigde nieuwe crisis, is er veel kans dat dit gaat om een EMP aanval, door China :
  https://thehill.com/opinion/national-security/503252-chinas-surprise-years-in-the-planning-an-emp-attack
  met citaat :
  “As noted in a May 14, 1996, People’s Liberation Army newspaper about a surprise attack on U.S. critical information systems: “When a country grows increasingly powerful economically and technologically … it will become increasingly dependent on modern information systems. … The United States is more vulnerable to attacks than any other country in the world.” (=einde citaat).
  Alle middelen zijn dus goed voor een communistische NWO of beter gezegd : ZWO !!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in