Screenshot YouTube MSNBC

Sidney Powell, die als advocaat van Donald Trump is genoemd, bevestigt dat zij geen deel uitmaakt van het juridische team van de president. Echter, het rechtsproces wegens wijdverbreide verkiezingsfraude gaat door, zegt ze in een verklaring, meldt The Epoch Times.

Eerder vandaag meldde een aantal mediakanalen dat de verkiezingscampagne van Donald Trump had aangekondigd dat advocaat Sidney Powell, die omvattende verkiezingsfraude constateert in de Amerikaanse verkiezingen door middel van gemanipuleerde stemmachines, geen officieel onderdeel is van hun juridische groep.

“Sidney Powell oefent haar juridische kracht op eigen initiatief uit. Ze maakt geen deel uit van het juridische team van Trump. Ze is ook geen advocaat voor de president in zijn persoonlijke hoedanigheid”, aldus Giuliani.

In een eigen verklaring zegt Powell dat ze het hier “mee eens” is en dat ze nooit een samenwerkingsovereenkomst heeft getekend of de president heeft gefactureerd.

Haar bedoeling is altijd geweest om alle verkiezingsfraude die ze kan vinden aan het licht te brengen, of het nu van Republikeinen of Democraten is, zegt ze.

Tegelijkertijd blijft ze de massale verkiezingsfraude onder de aandacht brengen.

“Het bewijs dat ik verzamel spreekt met overweldigend bewijs dat deze software is gebruikt om miljoenen stemmen te verplaatsen van president Trump en andere Republikeinse kandidaten naar Biden en andere Democratische kandidaten. We blijven onze rechtszaak voorbereiden en zijn van plan deze in de loop van de week in te dienen. Het wordt episch”, schrijft ze en gaat verder:

“We zullen niet toestaan dat deze fantastische republiek wordt gestolen door communisten van binnenuit of van binnenuit, of dat onze stemmen worden veranderd of gemanipuleerd door buitenlandse actoren in bijvoorbeeld Hong Kong, Iran, Venezuela of Servië, die geen rekening houden met het menselijk leven of de mensen die de motor van dit uitzonderlijke land vormen”.

De mediakanalen van het Amerikaanse establishment beweren dat Powell onzin uitkraamt en “gek” is.

Wikipedia oprichter: Linkse activisten hebben de site vernietigd

Florida: Geen lockdowns, geen mondkapjesmandaten en het laagste aantal COVID-gevallen van het land

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here