Dominion’s veiligheidschef is een Antifa-activist

0

Terwijl er steeds meer bewijs wordt gepresenteerd van de verkiezingsfraude van links in de VS, komt er nu informatie naar boven drijven dat de beveiligingschef Eric Coomer van de stemcomputer Dominion een activist is in Antifa.

De diepgravende journaliste Michelle Malkin heeft informatie gepubliceerd dat de linkse stemfraudemachine Dominion een Antifa-activist als veiligheidschef heeft.

Volgens Joe Oltman, die in verband met de verkiezingen in een Antifa groep infiltreerde, schreef een man, die hij later identificeerde als Dominion’s veiligheidschef, in de discussiegroep van de ultralinkse geweldgroep dat: “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd!”

De onthulling wordt onder meer gepubliceerd op Headlines360 en TheGatewayPundit, waar de “security chief” van de stemcomputer is gekoppeld aan de Amerikaanse terreurgroep Antifa: “Oltmann legde aan Malkin uit dat Coomer het Antifa-manifest daadwerkelijk op de  Facebook-pagina van president Trump had gepost”.

De stemcomputers waren verbonden met het internet, zodat de Democraten in real time konden vals spelen:

Ze kunnen het stemmentellen in real time bekijken. Ze kunnen er een computeralgoritme op draaien als dat nodig is om stemmen om te draaien, stemmen uit te brengen of stemmen te wijzigen om een kandidaat te laten winnen.

Het is een grote criminele kiezersfraude, die in minstens 29 staten wordt gepleegd…

Het is duidelijk uit het algoritme en de statistieken die onze experts volgen.

Het zal iedereen in dit land verbazen als we alles bij elkaar kunnen krijgen en het kunnen uitleggen met de beëdigde verklaringen en de experts die naar voren zijn gekomen, verklaart jurist Sidney Powell.

Als je kijkt hoe de stemcomputer Dominion telt, wordt het duidelijk dat het verkiezingsfraude is:

Mogelijkheid voor Trump om herkozen te worden tot president

  Terwijl de burgers lijden, wordt Big Pharma machtiger en rijker
Vorig artikelLeidinggevenden van grote Amerikaanse bedrijven dreigen de Republikeinen te belagen tenzij Joe Biden president wordt
Volgend artikelNY Times zegt “Great Reset” is een “samenzweringstheorie”… op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in