Dominion’s veiligheidschef is een Antifa-activist

0
786

Terwijl er steeds meer bewijs wordt gepresenteerd van de verkiezingsfraude van links in de VS, komt er nu informatie naar boven drijven dat de beveiligingschef Eric Coomer van de stemcomputer Dominion een activist is in Antifa.

De diepgravende journaliste Michelle Malkin heeft informatie gepubliceerd dat de linkse stemfraudemachine Dominion een Antifa-activist als veiligheidschef heeft.

Volgens Joe Oltman, die in verband met de verkiezingen in een Antifa groep infiltreerde, schreef een man, die hij later identificeerde als Dominion’s veiligheidschef, in de discussiegroep van de ultralinkse geweldgroep dat: “Maak je geen zorgen over de verkiezingen, Trump gaat niet winnen. Daar heb ik voor gezorgd!”

De onthulling wordt onder meer gepubliceerd op Headlines360 en TheGatewayPundit, waar de “security chief” van de stemcomputer is gekoppeld aan de Amerikaanse terreurgroep Antifa: “Oltmann legde aan Malkin uit dat Coomer het Antifa-manifest daadwerkelijk op de  Facebook-pagina van president Trump had gepost”.

De stemcomputers waren verbonden met het internet, zodat de Democraten in real time konden vals spelen:

Ze kunnen het stemmentellen in real time bekijken. Ze kunnen er een computeralgoritme op draaien als dat nodig is om stemmen om te draaien, stemmen uit te brengen of stemmen te wijzigen om een kandidaat te laten winnen.

Het is een grote criminele kiezersfraude, die in minstens 29 staten wordt gepleegd…

Het is duidelijk uit het algoritme en de statistieken die onze experts volgen.

Het zal iedereen in dit land verbazen als we alles bij elkaar kunnen krijgen en het kunnen uitleggen met de beëdigde verklaringen en de experts die naar voren zijn gekomen, verklaart jurist Sidney Powell.

Als je kijkt hoe de stemcomputer Dominion telt, wordt het duidelijk dat het verkiezingsfraude is:

Mogelijkheid voor Trump om herkozen te worden tot president

Polen erkent Biden niet als winnaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here