De Codons zon toont welke basensequentie welk aminozuur codeert © Mouagip / Wikimedia (Public Domain)

Er is een over het hoofd gezien aspect van de COVID mRNA-injectie, genaamd ‘Codon Optimalisatie’, die vrijwel garant staat voor onverwachte resultaten. Bijna 61% van de Codons – de codes om het eiwit aan te maken – in de COVID-injecties zijn geoptimaliseerd, waardoor veel ernstige langetermijneffecten kunnen optreden, schrijft Dr. Joseph Mercola.

“Laten we beginnen met een gedachte-experiment: Als er een technische ontwerpfout bestaat en niemand meet die, kan die dan echt mensen verwonden of doden?” schrijft een Twittergebruiker met de naam Ehden.

Hij gaat verder met het bespreken van een over het hoofd gezien aspect van de COVID mRNA prikken, iets dat “codon optimalisatie” wordt genoemd, wat vrijwel garant staat voor onverwachte resultaten. Ehden legt uit:

“Proberen je lichaam te vertellen dat het eiwitten moet aanmaken is om vele redenen moeilijk. Eén daarvan is het feit dat wanneer je probeert de eiwitinformatie via ribosomen te laten lopen, die die code verwerken en het eiwit genereren, dit heel langzaam kan gaan of tijdens het proces kan vastlopen.

Gelukkig hebben wetenschappers een manier gevonden om dit probleem op te lossen, door codevervanging toe te passen: in plaats van de oorspronkelijke genetische code te gebruiken om het eiwit te genereren, veranderden zij de letters in de code zodat de code zou worden geoptimaliseerd. Dit staat bekend als Codon Optimalisatie.”

COVID-injecties gebruiken Codon Optimalisatie

Een codon bestaat uit drie nucleotiden, en nucleotiden zijn de bouwstenen van DNA. In een artikel van augustus 2021 in Nature Reviews Drug Discovery, wordt het gebruik van codon-optimalisatie als volgt behandeld:

“Het open leesraam van het mRNA-vaccin is de meest cruciale component, omdat het de coderende sequentie bevat die wordt vertaald in eiwit.

Hoewel het open leesraam niet zo kneedbaar is als de niet-coderende gebieden, kan het worden geoptimaliseerd om de vertaling te verhogen zonder de eiwitsequentie te veranderen, door zelden gebruikte codons te vervangen door vaker voorkomende codons die voor hetzelfde aminozuurresidu coderen.

Het biofarmaceutisch bedrijf CureVac AG ontdekte bijvoorbeeld dat menselijke mRNA- codons zelden A of U op de derde positie hebben en patenteerde een strategie die A of U op de derde positie in het open leesraam vervangt door G of C. CureVac gebruikte deze optimalisatiestrategie voor zijn SARS-CoV-2 kandidaat CVnCoV …

Hoewel de vervanging van zeldzame codons een aantrekkelijke optimalisatiestrategie is, moet ze oordeelkundig worden toegepast. Dit komt omdat, in het geval van sommige eiwitten, de tragere vertaalsnelheid van zeldzame codons noodzakelijk is voor een goede eiwitvouwing.

Om de translatie te maximaliseren worden in de mRNA-sequentie meestal gemodificeerde nucleosiden opgenomen, zoals pseudouridine, N1-methylpseudouridine of andere nucleoside-analogen. Omdat alle natieve mRNA’s gemodificeerde nucleosiden bevatten, is het immuunsysteem geëvolueerd om ongemodificeerd enkelstrengs RNA te herkennen, hetgeen een kenmerk is van virale infectie.

Meer bepaald wordt ongemodificeerd mRNA herkend door patroonherkenningsreceptoren, zoals Toll-like receptor 3 (TLR3), TLR7 en TLR8, en de retinoïnezuur-induceerbaar gen I (RIGI)-receptor. TLR7- en TLR8-receptoren binden zich aan guanosinerijke of uridinerijke gebieden in het mRNA en brengen de productie op gang van interferonen van type I, zoals IFNα, die de translatie van mRNA kunnen blokkeren.

Het gebruik van gemodificeerde nucleosiden, met name gemodificeerd uridine, voorkomt herkenning door patroonherkenningsreceptoren, waardoor voldoende translatie mogelijk wordt om profylactische hoeveelheden eiwit te produceren.

Zowel het Moderna-vaccin als het Pfizer-BioNTech SARS-CoV-2-vaccin … bevatten nucleoside-gemodificeerde mRNA’s. Een andere strategie om detectie door patroonherkenningsreceptoren te voorkomen, die is ontwikkeld door CureVac, maakt gebruik van sequentie-engineering en codonoptimalisering om uridines te verwijderen door het GC-gehalte van het mRNA van het vaccin te verhogen.”

Veel van deze informatie is eerder besproken in mijn interview met Stephanie Seneff, Ph.D., en Judy Mikovits, Ph.D. U kunt het artikel niet zien, maar de video is hierboven ingesloten. Deze studie werd geruime tijd na ons interview gepubliceerd en bevestigt slechts wat Seneff en Mikovits in hun onderzoek hebben ontrafeld.

  Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin

Volgens Ehden is 60,9% van de codons in COVID-opnamen geoptimaliseerd, wat overeenkomt met 22,5% van de nucleotiden, maar hij specificeert niet over welke opname hij het heeft, of waar de gegevens precies vandaan komen.

Dat alle mRNA COVID injecties in een of andere mate gebruik maken van codon-optimalisatie is echter duidelijk. In een artikel4 van juli 2021 in het tijdschrift Vaccines worden specifiek de mRNA-opnamen van Pfizer/BioNTech en Moderna geëvalueerd en becommentarieerd, waarbij het volgende wordt opgemerkt:

“Het ontwerp van Pfizer/BioNTech en Moderna mRNA-vaccins omvat veel verschillende soorten optimalisaties … De mRNA-componenten van het vaccin moeten een 5′-UTR hebben om ribosomen efficiënt op het mRNA te laden voor translatie-initiatie, geoptimaliseerd codongebruik voor efficiënte translatie-verlenging, en een optimaal stopcodon voor efficiënte translatie-beëindiging.

Zowel de 5′-UTR als de stroomafwaartse 3′-UTR moeten geoptimaliseerd zijn voor de stabiliteit van het mRNA. De vervanging van uridine door N1-methylpseudourinine (Ψ) bemoeilijkt sommige van deze optimalisaties omdat Ψ veelzijdiger is in wobbling dan U. Verschillende optimalisaties kunnen met elkaar conflicteren, en er zouden compromissen moeten worden gesloten.

Ik belicht de overeenkomsten en verschillen tussen de mRNA-vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna en bespreek het voor- en nadeel van elk om toekomstige vaccinverbetering te vergemakkelijken. In het bijzonder wijs ik op een paar optimalisaties in het ontwerp van de twee mRNA-vaccins die niet goed zijn uitgevoerd.”

Wat kan er misgaan?

Een belangrijke conclusie uit het hierboven geciteerde Nature Reviews Drug Discovery artikel is dat het vervangen van zeldzame codons “oordeelkundig moet worden gebruikt,” omdat zeldzamere codons een langzamere translatiesnelheid kunnen hebben en een langzamere snelheid eigenlijk nodig is om eiwitmisvouwing te voorkomen.

Het spike-eiwit is het toxische deel van het virus dat verantwoordelijk is voor de meest unieke bijwerkingen van het virus, zoals de bloedstollingsstoornissen, neurologische problemen en hartschade. Het zou nogal naïef zijn te verwachten dat de COVID-prik dit soort effecten niet zou hebben.

A (adenine) en U (uracil) op de derde positie zijn zeldzaam, en de COVID-prikken vervangen deze A’s en U’s door G’s (guanine) of C’s (cytosine). Volgens Seneff resulteert deze verwisseling in een 1.000-voudige hoeveelheid spike-eiwit vergeleken met besmetting met het eigenlijke virus.

Wat kan er misgaan? Nou, zo ongeveer alles. Nogmaals, de injectie induceert spike-eiwit op niveaus die in de natuur ongekend zijn (zelfs als SARS-CoV-2 een “opgevoerd” door de mens gemaakt brouwsel is), en het spike-eiwit is het giftige deel van het virus dat verantwoordelijk is voor de meest unieke effecten van het virus, zoals de bloedstollingsstoornissen, neurologische problemen en hartschade.

Het zou dus nogal naïef zijn te verwachten dat de COVID-prik niet dit soort effecten zou hebben. De codon-switches kunnen ook resulteren in eiwitmisvouwing, wat even slecht nieuws is. Zoals uitgelegd door Seneff in ons vorige interview:

“De spike-eiwitten die deze mRNA-vaccins produceren … zijn niet in staat om het membraan in te gaan, wat het volgens mij zal aanmoedigen om een problematisch prion-eiwit te worden. Dan, als je ontsteking hebt, verhoogt het alfa-synucleïne [een neuronaal eiwit dat synaptisch verkeer en neurotransmitter afgifte regelt].

Dus, je krijgt alfa-synucleïne in verkeerd gevouwen spike-eiwitten, die veranderen in een puinhoop binnen de dendritische cellen in de kiemcentra in de milt. En zij gaan al deze rotzooi verpakken in exosomen en laten ze los. Ze reizen dan langs de nervus vagus naar de hersenstam en veroorzaken dingen als Parkinson.

Dus, ik denk dat dit een complete opzet is voor de ziekte van Parkinson … Het zal de datum vervroegen waarop iemand die aanleg heeft voor Parkinson het zal krijgen.

En het zal er waarschijnlijk toe leiden dat mensen Parkinson krijgen die het in de eerste plaats nooit zouden hebben gekregen – vooral als ze het vaccin elk jaar blijven krijgen. Elk jaar dat je een booster neemt, breng je de datum dat je Parkinson krijgt steeds dichterbij.”

Immuundisfunctie en virale opflakkeringen

  Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden

Andere belangrijke bedreigingen zijn immuundisfunctie en het opflakkeren van latente virale infecties, iets waar Mikovits voor waarschuwt. In ons vorige interview, merkte ze op:

“We gebruiken poly(I:C) [een toll-like receptor 3 agonist] om de cel het signaal te geven het type I interferon pad in te schakelen, en omdat [het spike-eiwit dat je lichaam produceert als reactie op de COVID injectie] een onnatuurlijk synthetisch omhulsel is, zie je geen poly(I:C), en activeer je niet het type I interferon pad.

Je omzeilt de plasmacytoïde dendritische cel, die in combinatie met IL-10, door te praten met de regulerende B-cellen, beslist welke subklassen van antilichamen worden gemaakt. Dus, je hebt de communicatie tussen de aangeboren en de adaptieve immuunrespons omzeild. Je mist nu de signalering van de endocannabinoïde receptoren…

Een groot deel van Dr. [Francis] Ruscetti’s en mijn werk van de afgelopen 30 jaar is geweest om aan te tonen dat je geen besmettelijk overdraagbaar virus nodig hebt – alleen stukjes en onderdelen van deze virussen zijn erger, omdat ze ook gevaarsignalen in werking zetten. Ze werken als gevaarsignalen en pathogeen-geassocieerde moleculaire patronen.

Dus, het laat synergetisch die inflammatoire cytokine handtekening achter die je aangeboren immuunrespons oncontroleerbaar maakt. Het kan de myelopoiese [de aanmaak van cellen in je beenmerg] gewoon niet bijhouden. Daarom zie je een verschuiving van de mesenchymale stamcellen naar TGF-beta gereguleerde hematopoietische stamcellen.

Dit betekent dat je bloedingsstoornissen kan zien aan beide kanten. Je kan niet genoeg brandweerwagens maken om naar het vuur te sturen. Je aangeboren immuunrespons kan daar niet komen, en dan heb je gewoon een totaal wrak van je immuunsysteem.”

We zien nu meldingen van herpes- en gordelroosinfecties na een COVID-19 injectie, en dit is precies wat je kunt verwachten als je Type I interferon pathway is uitgeschakeld. Dat is echter niet het einde van uw potentiële problemen, omdat deze co-infecties ook andere ziekten kunnen versnellen.

Zo zijn herpesvirussen geïmpliceerd als een trigger van zowel AIDS als myalgische encephalomyelitis (chronisch vermoeidheidssyndroom of ME-CFS). Volgens Mikovits ontstaan deze ziekten pas wanneer virussen van verschillende families samenwerken en retrovirussen het type 1 interferon pad uitschakelen. Op lange termijn kan de COVID massale injectiecampagne de basis leggen voor een snel naderende lawine van een breed scala van slopende chronische ziekten.

Zijn COVID-injecties voldoende geoptimaliseerd?

Zoals opgemerkt in het eerder geciteerde Vaccines artikel, kan de codon optimalisatie in de Pfizer en Moderna injecties problematisch zijn:

“Omdat zoogdier-gastheercellen ongemodificeerd exogeen RNA aanvallen, werden alle U-nucleotiden vervangen door N1-methylpseudouridine (Ψ). Ψ schommelt echter meer in de basenparen dan U en kan niet alleen paren met A en G, maar ook, in mindere mate, met C en U.

Dit verhoogt waarschijnlijk het verkeerd lezen van een codon door een bijna-herkend tRNA. Wanneer nucleotide U in stopcodons werd vervangen door Ψ, nam de mate van verkeerd lezen van een stopcodon door een bijna-herkend tRNA toe.

Dergelijke doorleesgebeurtenissen zouden niet alleen het aantal immunogene eiwitten verminderen, maar ook een langer eiwit produceren van onbekende bestemming met mogelijk schadelijke gevolgen …

De ontwerpers van beide vaccins beschouwden CGG als het optimale codon in de CGN codon familie en hercodeerden bijna alle CGN codons naar CGG … [Meerder bewijslijnen suggereren dat CGC een beter codon is dan CGG. De ontwerpers van de mRNA-vaccins (vooral mRNA-1273) kozen een verkeerd codon als het optimale codon.”

In het document wordt er ook op gewezen hoe belangrijk het is dat het mRNA van het vaccin nauwkeurig wordt vertaald en niet alleen effectief, want als de verkeerde aminozuren worden opgenomen, kan dit het immuunsysteem in verwarring brengen en verhinderen dat het de juiste doelwitten identificeert.

  Wij zullen ze niet vergeven - Ze gaan er allemaal aan

Nauwkeurigheid is ook belangrijk bij het beëindigen van de translatie, en hier komt het neer op het selecteren van de juiste stopcodons. Stopcodons (UAA, UAG of UGA), wanneer aanwezig aan het eind van een mRNA-coderende sequentie, geven de beëindiging van de eiwitsynthese aan.

Volgens de auteur hebben zowel Pfizer als Moderna minder dan optimale stopcodons geselecteerd. “UGA is een slechte keuze van een stopcodon, en UGAU in Pfizer/BioNTech en Moderna mRNA vaccins zou nog slechter kunnen zijn,” zegt men.

Welke gezondheidsproblemen kunnen we meer verwachten?

Hoewel de verscheidenheid aan ziekten die we kunnen zien toenemen als gevolg van deze vaccinatiecampagne ontelbaar is, kunnen er enkele algemene voorspellingen worden gedaan. We hebben al een enorme toename gezien van bloedstollingsstoornissen, hartaanvallen en beroertes, en hartontstekingen.

Op langere termijn denkt Seneff dat we een aanzienlijke toename zullen zien van kanker, versnelde Parkinson-achtige ziekten, de ziekte van Huntington, en alle soorten auto-immuunziekten en neurodegeneratieve aandoeningen.

Mikovits vermoedt ook dat velen chronische en slopende ziekten zullen ontwikkelen en voortijdig zullen sterven. Het grootste risico lopen volgens haar degenen die asymptomatisch besmet zijn met XMRV’s en gammaretrovirussen als gevolg van besmette conventionele vaccins. De COVID-prik zal hun dood effectief versnellen door hun immuunfunctie te verlammen. “De kinderen die sterk gevaccineerd zijn, zijn tikkende tijdbommen,” zei Mikovits in mijn interview van mei 2021.

Wat zijn de opties?

Hoewel dit allemaal zeer problematisch is, is er ook hoop. Vanuit mijn perspectief geloof ik dat het beste wat je kunt doen is je aangeboren immuunsysteem op te bouwen. Om dat te doen, moet je metabolisch flexibel worden en je dieet optimaliseren. Je moet er ook voor zorgen dat je vitamine D-niveau tussen de 60 en 80 ng/mL (100 nmol/L tot 150 nmol/L) ligt.

Ik raad ook aan om je voeding te beperken in de tijd, waarbij je al je maaltijden van de dag binnen een periode van zes tot acht uur eet. Tijdsbeperkt eten zal ook autofagie stimuleren, wat kan helpen bij het verteren en verwijderen van spike-eiwitten. Vermijd alle plantaardige oliën en bewerkte voedingsmiddelen. Concentreer je op gecertificeerd biologisch voedsel om je blootstelling aan glyfosaat te minimaliseren.

Saunatherapie kan ook nuttig zijn. Het verhoogt heat shock eiwitten, die kunnen helpen om verkeerd gevouwen eiwitten opnieuw te vouwen. Ze markeren ook beschadigde eiwitten en zorgen ervoor dat ze verwijderd worden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson – “Wanneer de geschiedenis van deze waanzin is geschreven, zullen reputaties worden afgeslacht en zal er bloed in de goot vloeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZwitsers vliegend personeel tegen verplichte vaccinatie uit bezorgdheid om vliegveiligheid
Volgend artikelOp een dag zul je blij zijn dat je je kinderen van school haalde of ontslagen werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Wat een toekomst wordt er beschreven?
  Als hier ook maar een fractie uitkomt dan, achteraf, weten we dat het hele prikken letterlijk een moordproces is.
  Hoop vurig dat dan de aanstichters hetzelfde lot ondergaan.

 2. Je kunt niet onderkennen dat teveel medische bezorgdheid tot meer klachten kunnen leiden, t aantal doden jaarlijks mmeer dan 17000 gevallen!

 3. WHO heeft niet voor niets gezegd dat Alzheimer en andere neurologische problemen met 40%zal toenemen..zij weten al wat de gevolgen van deze Covid 19 vaccinatie hysterie zal zijn.

 4. Heel optimistisch om over lange termijn effecten te praten.
  Maar op het moment denken artsen dat je nog maximaal 8 jaar hebt na het eerste shot.
  Daarna halveren de levensjaren met de helft. Dus volgende shot nog 3-4 jaar.
  En dan de eerste booster… met op het menu elke maand of in elk geval 5 keer per jaar een booster (in Israël hebben ze al een vierde klaar voor de maand na de derde booster).

  Dat is als alles “goed” gaat en je niet meteen het loodje legt of verschrikkelijke bijwerkingen krijgt waardoor je zou willen dat je in één keer dood was gegaan. Ik weet niet wie ze in willen gaan zetten om mensen te dwingen in hun nieuwe wereld te leven, maar degenen die overblijven zullen niet meewerken.

  • Absoluut waar, pensioenfondsen en farmaceuten werken samen!!! Europa dicteert ons de controle staat in en landen individueel gaan ons volledig kapot belasten, januari 2022 WOZ waarde berekening van m3 (inhoud)naar m2 (oppervlakte) zodat bij belasten WOZ in box3 niemand nog bezwaar kan maken… Volgend jaar 2023 introductie!

 5. Een kleinkind hier zegt tegen haar oom omdat hij geen vaxinatie wil dat hij een fascist en nazi is ..
  Mevrouw heeft haar opleiding in het UVA gedaan.
  Pure bron van indoctrinatie .
  Ben je fijn klaar mee .
  Nu begint mij persoonlijk iets anders op te vallen.
  De gevaxxte vertonen meer mentale problemen .
  Heb nu al 2× dat ondervonden de laatste tijd schreeuwen en vreemd gedrag vertonen .
  Gister ook zo’n akkefietje mee gemaakt .
  Kijk maar om je heen , de angst hetze tegen de ongevaxte , kon gister geen gehoor test krijgen na weigering om een smoellap op te zetten .

 6. Als wetenschappelijk specialist moet ik eerlijk bekennen dat bovenstaand artikel helaas de volledige waarheid is…. onze laatste hoop is vergaan nu de BOOSTERCAMPAGNE LOS IS!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in