Foto ter illustratie © Needpix

Trombose is een veel voorkomende bijwerking van de gentechnologie-preparaten die momenteel als Coronavaccin worden gebruikt. Rote-hand brieven waarschuwen voor trombose en trombocytopenie. Het is bekend dat vliegen, vooral op langeafstandsvluchten, het risico op trombose verhoogt, wat door vaccinatie kan worden verergerd, schrijft Tkp.at.

Rote-Hand brief: een informatiebrief die in Duitsland door farmaceutische bedrijven wordt gebruikt om beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg in te lichten over nieuw vastgestelde risico’s van geneesmiddelen, om partijen geneesmiddelen met gebreken terug te roepen of om andere belangrijke informatie mee te delen.

Inmiddels zijn acht Rote-Hand brieven gepubliceerd. Microtrombi is volgens artsen zelfs een regelmatig gevolg van vaccinatie en kunnen tot schade op lange termijn leiden. Een studie in het VK heeft ook aangetoond dat het risico op trombose met een factor 25 tot 100 toeneemt wanneer een gevaccineerde persoon een nieuwe infectie oploopt.

Zoals Die Ostschweiz bericht, wil de directie van de Lufthansa-dochter Swiss, die vanuit Zwitserland opereert, medio november de vaccinatie verplicht stellen voor het vliegend personeel. De reden die daarvoor wordt opgegeven is de inreisregelgeving in andere landen.

Er heeft zich een beweging gevormd die voornamelijk door piloten is georganiseerd en zich tegen verplichte vaccinatie verzet. Ostschweiz bericht:

De piloot P.F. (naam bekend bij de redactie), die de groep vertegenwoordigt en, zoals alle anderen, anoniem wenst te blijven, spreekt er hier voor het eerst over. Hij zegt dat er tot een paar dagen geleden meer dan 200 werknemers waren, maar dat er sindsdien veel zijn bijgekomen. Officieel is er nu sprake van “meerdere honderden werknemers”, waaronder voornamelijk vliegend personeel.

PF is de afkorting voor Pilot Flying, de andere persoon in de cockpit is de PNF (Pilot Not Flying). P.F. legt de kwestie uit:

Mogelijke bijwerkingen zoals trombose of een bloedstolsel zouden mogelijk fataal kunnen worden voor vliegoperaties en zouden eerst moeten worden opgehelderd. Swiss heeft de plicht om deze zorgen weg te nemen, zegt hij.

“Maar wie op dit moment vragen stelt, wordt alleen maar steeds weer verwezen naar feiten en cijfers van het Federaal Bureau voor Volksgezondheid, hoewel er genoeg bewijsmateriaal uit andere medische bronnen is om te wijzen op mogelijke gevaren.”

Zoals wij steeds vaker meemaken, worden critici onder druk gezet en vormen openlijke meningsuitingen vaak een bedreiging voor de professionele broodwinning en zelfs voor gezinnen. Niemand durft de Swiss directie rechtstreeks aan te spreken; de individuele werknemer vreest voor zijn of haar baan. Daarom hebben zij als groep een netwerk gevormd en overwegen zij een externe derde of een advocaat als woordvoerder in te schakelen om contact op te nemen met de Swiss directie.

Op hun eigen website “airliners for humanity” hebben zij een contactpunt voor gelijkgestemden gecreëerd. De principes worden als volgt beschreven:

“Laat ik van meet af aan duidelijk zijn: Nee, wij zijn geen principiële tegenstanders van vaccinatie. Wij zijn ook geen Corona-sceptici. Wij hebben de maatregelen vanaf het begin van de pandemie gesteund en nageleefd. We hebben ook alles gedaan voor de veiligheid van onze medemensen en passagiers. Wij willen dat blijven doen en vooral de veiligheid van de vliegoperaties blijven handhaven. Wij zijn het echter niet eens met het besluit van onze maatschappij om vaccinatie verplicht te stellen. Er zijn nog veel onbeantwoorde vragen, die helaas onbeantwoord blijven. Vragen die de vliegveiligheid kunnen of zullen beïnvloeden.”

In een blogpost trekt een piloot een analogie tussen mRNA en MCAS op de Boeing 737 Max:

  Dr. Vladimir Zelenko over C-19 vaccins: "Het wordt moord met voorbedachten rade in de eerste graad genoemd, genocide en misdaad tegen de mensheid"

“MCAS of (Maneuvering Characteristics Augmentation System), is een systeem dat het vliegtuig in bepaalde situaties automatisch trimt om ongelukken te voorkomen. Het moest snel gebeuren. Helaas werd het systeem niet naar behoren getest, helaas wisten de piloten niet dat het systeem bestond en wisten zij al helemaal niet hoe het werkte, laat staan hoe zij het moesten uitschakelen. Wat uiteindelijk gebeurde, of gedoemd was om te gebeuren, waren twee crashes van technisch perfecte nieuwe vliegtuigen met bijna 350 dodelijke slachtoffers. De nieuwe wonderbaarlijke ontwikkeling was in bepaalde situaties niet zo wonderbaarlijk. Maar het was echter niet de MCAS, het vliegtuig of de piloten die de crash veroorzaakten. Nee, het was gewoon nooit volledig in alle mogelijke omstandigheden getest. Het moest snel gebeuren.”

De piloot stelt vervolgens voor MCAS te vervangen door mRNA en trekt parallellen over de procedures en gevolgen:

“Het klinkt immers allebei nieuw en: nieuw is goed. We hoeven niet echt te weten wat dat precies is. Het is nieuw, dat is genoeg. Laten we, puur hypothetisch, aannemen, MCAS werd 30 jaar lang onderzocht, maar het eigenlijke doel was om nieuwe soorten raketten te controleren. Nu werd het gebruikt op de Boeing 737 omdat het nodig was omdat het op de een of andere manier past en alle problemen kan oplossen. Zo is het ook met mRNA. De technologie is veelbelovend, nieuw, uniek. Maar eigenlijk werd deze technologie tot dan toe vooral gebruikt voor onderzoek naar de behandeling van kanker. Toen kwam de noodtoestand.”

Hier staat het hele artikel (Duitstalig).

  Moeder is vanmorgen gestorven. Fuck dat vaccin!

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Roger Hodkinson pakt taboe Covid onderwerpen aan: Zijn gevaccineerde mensen gevaarlijk? Is het magneetfenomeen echt? Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBritse huisartsen krijgen € 12 euro extra voor elk kind dat ze een COVID-19 vaccin inspuiten, bovenop de € 14 euro die ze al ontvangen – & Google probeert het te verbergen
Volgend artikelLangetermijngevaren van experimentele mRNA-injecties – “Elk jaar dat je een booster neemt, breng je de datum dat je Parkinson krijgt steeds dichterbij”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Zou wel jammer zijn voor typen als Hell Gates, die ik al vals zie grijnzen wanneer er weer eens een vliegtuigje naar beneden lazert en het liefst op een stadje. Gna gna gna. Gates of Hell zou mogelijkerwijs – net als Gretchen Tonijnberg – een ‘asperger’ kunnen zijn en bij die mogelijkheid moet ik meteen denken aan ‘ons’ Rutte. Allemaal totaal loesoe.

 1. Eigenlijk te zot voor woorden.
  Wie zijn de eigenlijke aanstichters?
  De directie cq het.management is alleen de eigen portemonnee van belang. Anders zou het personeel wel gehoord worden. Dus ook hier geld boven alles.

  • Hetzelfde verhaal als destijds met vrijkomende chemtrailstoffen in de vliegtuigen en de cockpit.
   Klokkenluiders; Niemand aansprakelijk; Angst voor het bestuur; Angst voor ontslag; Ontkenning !!!

   De directie / het management staan in dienst van de aandeelhouders.
   De aandeelhouders staan in dienst van Mammon.
   Tel uit je winst.

  • Wat denk je dat zo een vliegtuig kost? Nog afgezien van alle doden die dan vallen. Dus als het om geld gaat? Dan snap je het toch ook niet meer!

  • Goed filmpje!
   Ik zou zelf vliegen, want ik heb een vliegbrevet. Niet echt natuurlijk, maar ik heb een moestuin en dat is het equivalent. Ik ben buiten, fysiek bezig EN ik eet gezond. Echt niemand gaat mij ziek maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in