Sinds het begin van de massale covid-injectiecampagne tot eind september hebben 2.003 atleten ernstige gezondheidsproblemen gehad na de vaccinatie. Daarvan zijn er 1.400 overleden.

Niet alleen atleten sterven plotseling. In 2023 is er een toename van 82% ten opzichte van 2020 in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd, bericht Rhoda Wilson.

Atleten met ernstige gezondheidsproblemen of overleden na vaccinatie

In juli meldden we dat 1.884 atleten ernstige gezondheidsproblemen hadden na vaccinatie. Helaas waren er 1.310 overleden. Dit was volgens de laatste rapporten van atleten die toen op de lijst van Good Sciencing stonden.

Good Sciencing werkt zijn lijst voortdurend bij en tragisch genoeg blijft het aantal stijgen. Vanaf de uitrol van de massale covid-injectiecampagnes tot eind september 2023 had Good Sciencing 2.003 hartstilstanden of ernstige problemen bij atleten geregistreerd. Het totaal omvat 1.400 sterfgevallen. Veel van deze hartproblemen en sterfgevallen vonden plaats kort nadat de persoon een covid-injectie had gekregen.

Good Sciencing vertrouwt erop dat het publiek verslag aan hen uitbrengt en wat zij tijdens het onderzoek ontdekken. Bijna alle personen op hun lijst zijn in de media gemeld. “Er zijn veel landen of staten met een grote bevolking die bijna geen meldingen in onze lijst hebben. Dat betekent waarschijnlijk dat gebeurtenissen niet aan ons gemeld worden,” aldus Good Sciencing.

Hoewel veel van de ernstige aandoeningen waaraan atleten lijden te maken hebben met hun hart, merkte Good Sciencing op: “In 2022 en 2023 namen de meldingen van het aantal nieuwe gevallen van kanker toe. Op sommige plaatsen rapporteerden sommige artsen 5 keer meer kankers dan in 2020/21 en veel daarvan worden ontdekt en meteen als stadium 4 bestempeld. We laten het aan anderen over om hier conclusies uit te trekken, maar er zijn over de hele wereld veel nieuw ontdekte sterfgevallen door kanker geweest, vaak beschreven als ‘overleden na een korte ziekte’.”

  De tijd dringt, ze staan op het punt de totale en definitieve controle over te nemen

Hieronder staat de lijst van atleten in september 2023 die een ernstige aandoening kregen of stierven en waarvan de oorzaak is geïdentificeerd als vaccin-gerelateerd:

 1. 25/09/2023 Spanje Dode
  Jorge Iglesias (20), worstelaar uit Aluches Tierras de León die uitblonk in het Leonese worstelen in Noord-Spanje overleed plotseling thuis op de dag dat hij naar Slowakije zou reizen om zijn studie voort te zetten. News Story  News Story2  News Story3  News Story4
 2. 21/09/2023 Engeland overleden
  Maddy Cusack (27), voetbalster die meer dan 100 wedstrijden voor Sheffield United vrouwen speelde, is plotseling overleden. Doodsoorzaak niet bekendgemaakt. News Story  News Story2  News Story3  News Story4
 3. 12/09/2023 België
  Nathan Van Hooydonck (27), professioneel wielrenner van Jumbo-Visma, kreeg een hartaandoening terwijl hij in zijn auto reed. Hij verloor de controle over het stuur en raakte andere auto’s. Een week na het ongeluk zou hij gestopt zijn met wielrennen vanwege een hartaandoening. News Story  News Story2  News Story3  News Story4
 4. 03/09/2023 Zimbabwe Dode
  Hartaanval (49), cricketer uit Zimbabwe die voor zijn land speelde, aanvoerder was en later begon met coachen, is overleden aan lever- en darmkanker. News Story  News Story2  News Story3  News Story4

Lees HIER de volledige lijst van atleten die zijn gecategoriseerd als vaccin-gerelateerd (2.003), nog geen documentatie gevonden (5), wel of niet vaccin-gerelateerd (50) en niet vaccin-gerelateerd (30).

Plotselinge sterfgevallen nemen over het algemeen toe

Gegevensanalist: “Er is een crisis gaande”: Hartaanvallen, kanker en niet-vaccin-gerelateerde sterfgevallen hebben jonge mensen de afgelopen tweeënhalf jaar geteisterd. Helaas wordt de situatie alleen maar erger.

  "Deskundigen" zeggen nu dat mensen DRIE mondkapjes moeten dragen

Ed Dowd komt met vernietigend rapport over sterfgevallen door hart- en vaatziekten in de UK: Mensen onder de 45 “sterven plotseling” – en de cijfers worden alleen maar slechter.

De zomer van plotseling sterven terwijl u slaapt – terwijl u volledig gevaccineerd bent tegen covid-19 mRNA. Gaan deze sterfgevallen eigenlijk steeds sneller? 50 zomergevallen van plotseling overlijden van volwassenen (“SADS”) tijdens de slaap, zoals gedocumenteerd door Dr. William Makis.

82% Stijging in plotseling gestorven meldingen

Op maandag meldde News Uncut dat er een stijging is van 82% in online nieuwsberichten waarin “plotseling overleden” wordt genoemd.

Volgens een analyse van Mark Crispin Miller waren er in de laatste maanden van 2020, het jaar van de pandemie, gemiddeld 4.346 online nieuwsartikelen in Engelstalige media waarin deze zin werd gebruikt. In de eerste acht maanden van 2023, twee jaar na het opleggen van covid-injecties aan de wereldbevolking, is dit aantal gestegen tot gemiddeld 7.910 nieuwsartikelen per maand. Dat is een stijging van 82%.

Professor Mark Crispin Miller’s propagandadeskundige Substack “News from the Underground” houdt deze tragische gevallen al iets meer dan een jaar bij. Zijn team van vrijwilligers doorzoekt ijverig nieuwsartikelen en overlijdensberichten. Hoewel ze voor sommige landen (zoals Israël) informatie missen en voor andere (zoals Canada) wat dieper graven, hebben ze in de eerste zeven maanden van 2023 30.500 meldingen uit 128 landen geregistreerd.

De meest productieve landen gelogd uit een lijst van 128 landen. Bron: News from the Underground

Hieronder staat een lijst van Crispin Miller’s artikelen ter nagedachtenis aan degenen die “plotseling overleden” in de week van 25 september tot 2 oktober in:

 1. De Verenigde Staten en wereldwijd
 2. India, Sri Lanka, Vietnam, Indonesia, Australia and New Zealand
 3. Burkina Faso, Syria, Israel, Azerbaijan, Ukraine and Russia
 4. Italy
 5. France, Belgium, Germany, Switzerland, Norway, Poland, Latvia, Czech Rep., Slovakia, Hungary, Bulgaria, Portugal and Spain
 6. United Kingdom and Ireland
 7. Mexico, Honduras, Dominican Republic, Bahamas, Peru, Suriname, Bolivia, Brazil and Chile
 8. Canada
 9. United States
  Dr. Coleman: De Tijd dringt voor hen die om Vrijheid geven

Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom hebben ze in hemelsnaam “Polyethyleen Glycol” – het actieve ingrediënt in antivries – in de Covid injecties gedaan?!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIsraëlische inlichtingendienst weet plotseling precies waar Hamas is
Volgend artikel“Vraag je me serieus naar Palestijnse burgers?”: Voormalig Israëlische premier Naftali Bennett barst in woede uit tijdens live interview
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Vandaag in het AD de sportpagina dat topsporter ineens ongezond is er wordt teveel gevergd van de sporters maar geen woord over een covid spuit.
  Met zoveel doden in de sport zou je meteen autopsie en onderzoek moeten doen ,maar kuipers en het vws zwijgen als het graf.
  De regering heeft bewust de mensen gedwongen voor inenting met biochemische rotzooi uit het Pfizer lab
  Die gasten zijn ziekelijke nazi globalisten.
  Deze smerige spuiten tasten je gestel aan waarbij de zwaksten het loodje leggen en topsporter niet meer topfit zijn. Covid en een vette workout zijn dodelijk voor het hart.

 2. Waar zijn de aantallen van de kinderen die ook een BIO Gif injectie hebben gekregen van de GGD Artsen WHO OMT RIVM LAREB Wereldgezondheids zwendel met Fantasie moordenaars Hugo mengele de Jonge/ en Nazi,s Mengele Kuipers Wat krijgen zij betaald door een moordende illegale zwendel en onethische leugen en oplichting zaken doen met illegale geldstromen voor eigenbelang en zelfverrijking Zij die staan in het zwartboek gemeld met moordpraktijken door die illegale corrupte Farmaceut Bedrijven en hun BIO medicijnen wat geen vaccins genoemd mag worden!!!!!!

 3. Het Gain of Function (GOF) Lab gelekte biowapenverhaal is pure sciencefiction

  Angstporno na 9/11 zet de toon

  Na 11 september werden biowapens een groot probleem, onder druk gezet door de reguliere media, met enge verhalen over laboratoria die ‘virussen’ genetisch modificeren om ze dodelijker te maken. We werden aangemoedigd te geloven dat terroristen een dodelijke, besmettelijke virusplaag op de wereld zouden kunnen loslaten.

  Dit was te midden van het schijnbare gebruik van een zeer reëel miltvuur-biowapen. Miltvuur is een bacteriële ziekte, in tegenstelling tot een “virale” ziekte. Dit is een heel belangrijk onderscheid, omdat bacteriën, in tegenstelling tot “virussen”, daadwerkelijk structureel bestaan ​​en dus het potentieel hebben om ziekten te veroorzaken en het potentieel hebben om te worden bewapend.

  Hoewel de simplistische theorie van één ziektekiem te reductionistisch is, en de overdracht van bacteriële ziekten van persoon tot persoon sterk overdreven is, verwerp ik niet alle aspecten van de ziektekiemtheorie volledig, zoals sommige mensen doen. Het is belangrijk om te begrijpen dat de kiem- en terreintheorie elkaar niet volledig uitsluiten en dat bepaalde aspecten van beide waar kunnen zijn.

  Fictieve virussen zijn echter een heel ander verhaal. Sinds de introductie van SARS in 2003 zijn andere nep-virale epidemieën gebruikt om de massa strategisch voor te bereiden op het hoofdevenement met “SARS-CoV-2”.

  De hoofdact
  Virologen hebben beweerd dat het ‘coronavirus’ waarschijnlijk het gevolg is van regelmatig contact tussen mens en dier, mogelijk in verband met natte markten in Wuhan, China, waar het ‘virus’ voor het eerst werd gemeld.

  Aanvankelijk werd het verhaal over de oorsprong van het laboratorium gecensureerd, maar dit is nu het mainstream-verhaal geworden. Dit alleen al zou voldoende moeten zijn om kritische denkers achterdochtig te maken over de vraatzucht van dit verhaal, dat alle kenmerken heeft van een beperkte ontmoetingsplaats.

  Veel wetenschappers en politici eisen nu een onderzoek om vast te stellen of ‘SARS-CoV-2’ per ongeluk uit een laboratorium kan zijn gelekt of op mensen terecht kan zijn gekomen tijdens het verzamelen of opslaan van monsters. Het Wuhan Instituut voor Virologie staat in de vuurlinie omdat daar “verwante vleermuiscoronavirussen uitgebreid zijn bestudeerd”.

  Geen enkele viroloog heeft ooit de deeltjes waarvan zij aannemen dat het “virussen” zijn, rechtstreeks van een zieke persoon goed gezuiverd en geïsoleerd, en vervolgens bewezen dat ze pathogeen zijn. Daarom zou het duidelijk moeten zijn dat als deze “virus”-deeltjes niet eens bestaan, het onmogelijk is om deze fictieve entiteiten in een laboratorium genetisch te modificeren om een ​​besmettelijk biowapen te creëren. >>>

  https://expose-news.com/2023/10/12/the-gain-of-function-gof-lab-leaked-bioweapon-story-is-pure-science-fiction/

 4. DNA AWAKENING…..

  5th Dimensional Habits that will Raise Your Vibration!

  Here are some habits that can help you raise your vibration and transition to the Fifth Dimension: Connect with nature.

  Nature is a powerful source of healing and inspiration. It helps us reconnect with our essence and the essence of all life. Spend time in nature every day, whether it is walking in the park, gardening, or hiking in the mountains. Observe the beauty and harmony of nature, and feel its energy nourishing your soul.
  Practice conscious awareness. Conscious awareness means being present and mindful in every moment. It means paying attention to what is happening within you and around you without judgment or attachment. It means being aware of your thoughts, feelings, sensations, and impulses and choosing how to respond to them. Practice conscious awareness by meditating, journaling, or simply breathing deeply and observing your inner state. Trust your intuition. Intuition is your inner guidance system. It is the voice of your soul that knows what is best for you. Intuition is often subtle and quiet, so you need to listen carefully and trust it. Intuition can come in different forms, such as feelings, images, words, or sensations. Follow your intuition by acting on its messages, even if they don’t make sense to your rational mind.
  Express yourself authentically. Authentic expression means being true to yourself and expressing your thoughts and feelings honestly and respectfully. It means honoring your needs and desires and setting healthy boundaries with others. It also means sharing your gifts and talents with the world without fear of rejection or criticism. Express yourself authentically by speaking your truth, following your passion, and being creative.
  Release judgment. Judgment is a form of resistance that lowers your vibration. Judgment creates separation and conflict between yourself and others. Judgment also prevents you from seeing the bigger picture and the higher purpose of everything that happens. Release judgment by accepting yourself and others as they are without trying to change or fix them. Release judgment by seeing the divine spark in everyone and everything. Spread love and kindness. Love is the highest vibration of all. Love is the essence of who we are and what we came here to do. Love is the force that connects us with everything that exists. Spread love and kindness by being compassionate and empathetic towards yourself and others. Spread love and kindness by giving generously and serving others in need. Spread love and kindness by smiling more often and sending positive vibes to everyone you meet. Remember, you are not alone. You are part of a global community who are here to help raise the vibration of the planet and usher in a new era of consciousness. Together, we can create a world of love, peace, and harmony.
  https://dna-awakening.org/5th-dimensional-habits-that-will-raise-your-vibration/

 5. Nu uit de contracten voor de mRNA vaccins is gebleken dat de fabrikanten zelf geen enkel vertrouwen hadden in de langere termijn effectiviteit en bijwerkingen, voel je je belazerd dat je zo’n prik hebt genomen? Nu uit de contracten voor de mRNA vaccins is gebleken dat de fabrikanten zelf geen enkel vertrouwen hadden in de langere termijn effectiviteit en bijwerkingen, voel je je belazerd dat je zo’n prik hebt genomen?

  2019 was ascension from 1940-1945 and is remembering your own false thoughts about yourself.

  Why?

  Everyone’s QR code is a Blueprint of the cosmos and therefore can always be found. CONTAINING EVERYTHING that EVERY SOUL has EVER THOUGHT, SAID and DONE in the COURSE OF ITS EXISTENCE, but which also RECORDS everything as to its future possibilities.
  You will pay for everything you have done.
  https://youtu.be/In0R5vZ0I0c?si=8GhpzZ6hGrATnBgR

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world. The core characteristic is our minds identification with the external world and a turning away from the inner world. This is where we focus on everything in the outside world and forget about the inner world. We focus on how we look, our anxiety about how we are perceived by others, our reliance on sensory needs, our dependency on relationships, our over attachment to people and material possessions, and our focus on acquiring assets to promote our own self-interest. The hope is that there are enough people in the world who wake up to their divinity, which is revealed when we cease the minds gravitational pull towards the external world. Only then can the human race survive and progress into the golden age.

  Its time to awaken the next level of power within you!
  You are ready!
  YES!
  https://youtu.be/O1Vkv2sIqkc?si=xBDbHq_Cn2pltDKo

  ECLIPSE SEASON 🌘 RING OF FIRE.
  In this video we discuss the current energies. We are in a pressurized time where it can be intense not only physically but emotionally as well.
  https://youtu.be/3C3FrH2nQ2g?si=A-nmjQMX7U749-0I

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in