Er is geen goedkeuring voor de “vaccins” van Moderna, AstraZeneca, of Johnson&Johnson. De nieuwsberichten zeggen dat het vaccin is goedgekeurd, maar de aankondiging van de FDA geldt alleen voor Pfizer. Maar zelfs met betrekking tot Pfizer is dit in feite het oude lokaas en een omwisseling, aangezien Pfizer een nieuwe rechtspersoon genaamd COMIRNATY heeft opgericht om zijn BIONTECH vaccin te vervangen, schrijft Tapestry.

Er wordt ons verteld dat ze hetzelfde zijn, maar als dat zo is, waarom dan een andere naam? Dat zou een enorme rode vlag moeten zijn: het zien van een nieuwe naam op hetzelfde moment als een vermeende goedkeuring door de FDA. Waarom zou de FDA niet gewoon het bestaande BIONTECH vaccin goedkeuren? Bovendien, hebben we enig bewijs dat ze hetzelfde zijn? Nee. Pfizer geeft in de nieuwe aanvragen toe dat het om verschillende entiteiten gaat, en dat is hoe dan ook duidelijk.

In elk juridisch document impliceert een naamsverandering een juridische verandering. Elke naamsverandering in een juridisch document impliceert ofwel een echte verandering, of een soort van wisseltruc. Elke eerlijke rechter zou dit in een seconde zien. Maar voor nu doet dat er nauwelijks toe, omdat zij toegeven dat COMIRNATY nog steeds in productie is, en dat de meeste of alle bestaande Pfizer vaccins BIONTECH zijn. Zij hebben dus een vaccin goedgekeurd dat niet bestaat. Wat betekent dat al het vaccin in de bestaande flesjes die nu aan militairen, overheidsmedewerkers en studenten worden gegeven, NIET GOEDGEKEURD is. Het is nog steeds een vaccin voor noodgevallen, dat niet verplicht kan worden gesteld. Daarom kan het nog steeds legaal geweigerd worden. Elke krijgsraad zal falen. Ik voorspel dat ze nooit een COMIRNATY zullen produceren, of als ze dat doen zal het nooit in de schappen komen. Waarom niet? Omdat ze de voorkeur geven aan vaccins voor noodgevallen, waarvoor ze niet aansprakelijk zijn.

U moet ook weten dat zij tot 2025 weigeren de gegevens vrij te geven die zij hebben gebruikt om tot deze definitieve goedkeuring te komen, wat ook illegaal is. Het zou openbaar moeten zijn. Maar natuurlijk kunnen ze die niet vrijgeven, omdat ze niet bestaan. De proeven bevinden zich nog steeds in fase 2, en ze zijn vanaf het begin fraude geweest, overhaast en zonder echte wetenschappelijke procedures te volgen. Deze nieuwe mRNA-technologie wordt al bijna twee decennia getest, maar mislukt telkens en mislukt ernstig in fase 3.

  Wat is er aan de hand met Covid in Israël?

Dus wat hebben ze deze keer gedaan? Ze hebben fase 3 gewoon helemaal overgeslagen en een FDA-goedkeuring geëist op basis van gedeeltelijke fase 2-resultaten. Bovendien vertrouwt de FDA op gegevens en proeven die hen door de vaccinbedrijven zelf worden verstrekt, wat net zoiets is als een moordenaar inhuren om zichzelf te vervolgen en aan een kruisverhoor te onderwerpen. Zelfs vóór 2020 stond Pfizer bekend als een van de meest criminele bedrijven ter wereld, die in 2009 de grootste boete uit de wereldgeschiedenis kreeg van 2,3 miljard. Dit na een boete van 230 miljoen dollar in 2004, een van de grootste ooit in die tijd. En vergeet niet dat Johnson&Johnson in 2013 een boete van 2,2 miljard betaalde voor valse medicijnclaims. En in 2010 betaalde AstraZeneca 520 miljoen dollar onder dezelfde wet op valse medicijnclaims. Wat alleen maar betekent dat dit hele goedkeuringsgedoe weer bluf is.

Het hele COVID fiasco is vanaf het eerste moment een bluf geweest, aangezien geen van de mandaten enige juridische status had. Hiervoor bestond er niet zoiets als een “mandaat”. Ze hebben het woord gewoon verzonnen, voor zover het de wettelijke toepassing van dit soort betreft. Gouverneurs, burgemeesters, gezondheidsafdelingen en schoolbesturen hebben geen wettelijke bevoegdheid om mondkapjes, vaccins of andere wetten aan te kondigen, aangezien zij geen wetgevende organen zijn. En er zijn wetten of er zijn er geen. Er bestaat niet zoiets als een wettelijk mandaat. “Mandaat” is geen juridische term, en geen van deze mandaten heeft ooit enige juridische status gehad. Sommige hadden mogelijk beperkte rechtskracht in de eerste maand, in maart 2020, maar daarna waren ze allemaal van nul en generlei waarde. Er werd verwacht dat de wetgevende macht zou ingrijpen en wetten zou aannemen om deze kwesties aan te pakken, maar dat is nooit gebeurd. Rechtbanken, met inbegrip van nationale hooggerechtshoven, hebben zich hier al vele malen over uitgesproken, wat bevestigt wat ik zojuist heb gezegd. Onlangs nog oordeelde het Spaanse Hooggerechtshof dat de COVID-paspoorten die bij de toegang van het publiek worden gebruikt, illegaal zijn. Alle mandaten daar betreffende vaccins voor de toegang tot gebouwen en vervoer zijn vernietigd. Hetzelfde geldt in vele andere landen. Veel Hooggerechtshoven van Amerikaanse staten hebben ook mondkapjes en/of vaccinmandaten verworpen, en zullen dat blijven doen.

  Mondkapjes, lockdowns, vaccins - de troostdekens van de Generatie Woke

De timing van deze laatste bluf is geen toeval, want het is het moment waarop veel mensen weer aan het werk en naar school gaan. Het leger heeft besloten het vaccin verplicht te stellen. Dus ze denken dat als ze je genoeg onder druk kunnen zetten, je zult toegeven. Er zijn hier tijdsbeperkingen, waarvan ze hopen dat ze je breken. Je denkt dat je terug naar school moet of zo. Trap er niet in. Val niet voor groepsdruk of deze grote leugens. Je zult er later spijt van krijgen, en misschien met je leven betalen. Je moet ook weten dat ze doorgaan met het verkeerd rapporteren van sterfgevallen door het vaccin, die enorm zijn en met de dag toenemen. In hun eigen documenten vermelden ze iedereen die binnen twee weken na vaccinatie is overleden als ongevaccineerd. Ze zeggen dat dit komt omdat het vaccin nog niet is aangeslagen, maar zelfs als dat waar is, zou het alleen om immuniteit gaan. Hoe zit het met bloedstolling of hartschade? Zeggen ze dat het vaccin je niet kan doden in de eerste twee weken? Blijkbaar wel, want meer dan 20.000 mensen in de VS hebben gemeld dat HET DIT heeft gedaan. Sommige bronnen melden dat het huidige VAERS-getal 12.000 is, maar een maand geleden was het al voorbij de 12.000. Midden juli rapporteerden ze ongeveer 2000 doden per week. Dat betekent dat het er nu al meer dan 20.000 moeten zijn. Waarom weten we dat niet zeker? Omdat iemand toen blijkbaar 6.000 doden van de website heeft gehaald, hoewel we niet zeker weten waarom, kunnen we ons voorstellen waarom. Het aantal doden is over de hele wereld hoog, Europa meldt tienduizenden doden. Dat geldt ook voor Zuid-Amerika.

  Frankrijk balanceert op de rand

In Azië zijn de cijfers onmogelijk te vergelijken, omdat de meeste sterfgevallen door vaccins worden gemeld als COVID-doden. Aangezien artsen over de hele wereld het bevel hebben gekregen GEEN AUTOPTIES TE DOEN, is het in de meeste gevallen onmogelijk vast te stellen of het overlijden aan de griep of aan het vaccin te wijten was. Maar in gevallen waar toch autopsie is gedaan, weten we dat deze lichamen vol spike-eiwitten en bloedklonters zitten. Ieder weldenkend mens zou dus aannemen dat het aantal doden in het dichtbevolkte Azië in de honderdduizenden, zo niet miljoenen moet lopen. Dit werd deze week opnieuw bewezen, toen Japan 1,63 miljoen doses Moderna terugriep en een onderzoek startte naar “vreemde inhoud”. Ze zeggen nu dat de inhoud metaal kan zijn, wat het gerucht op internet bevestigt dat de vaccins magnetisch zijn. Daarom, als je militair bent, student, werknemer bij de overheid, ziekenhuismedewerker, of iemand anders die onder druk wordt gezet om een vaccin te nemen, zeg dan gewoon nee. Sta je mannetje. Noem hun bluf. De meesten die deze bluf hebben gebroken in de afgelopen 18 maanden hebben gewonnen. De gouverneur van Florida, Ron de Santis, heeft gratie verleend aan iedereen in de staat die de bluf over de mondkapjesmandaten heeft gebroken, hoewel ze een paar maanden hebben moeten wachten. Dit zal uiteindelijk overwaaien, omdat het geen stand kan houden. Dus het zal de moeite waard voor je om je mannetje te staan. Op een dag zul je blij zijn dat je je kinderen van school haalde of ontslagen werd of wat dan ook. Degenen die besloten hebben toe te geven en zich te laten vaccineren, zullen niet zo blij zijn, dat verzeker ik je.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie heeft de video’s van ineenstortende mensen in Wuhan in scène gezet?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelLangetermijngevaren van experimentele mRNA-injecties – “Elk jaar dat je een booster neemt, breng je de datum dat je Parkinson krijgt steeds dichterbij”
Volgend artikelPandemie van de gevaccineerden – Laatste Britse gezondheidsautoriteit-rapport onthult dat sinds februari de gevaccineerden verantwoordelijk zijn voor 70% van de Covid-19 sterfgevallen 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in