Kapitein Shane Murdock zegt dat de luchtvaartindustrie ‘op de rand van een ramp staat’. Hij is al meer dan 40 jaar piloot en gekwalificeerd onderzoeker van vliegtuigongelukken en heeft officiële gegevens gevonden die zijn bewering over een dreigende wereldwijde catastrofe ondersteunen. Hij voegt eraan toe: “Wanneer de gegevens met elkaar in verband worden gebracht, geven ze aan dat er een enorm probleem is dat een aanzienlijke impact heeft en zal hebben op de veiligheid van de luchtvaart wereldwijd. Er is genoeg bewijs om rode vlaggen uit te sturen,” schrijft Sally Beck.

Er zijn dit jaar veel tragedies geweest. Phil Thomas, een jonge afgestudeerde aan de vliegopleiding in Cadiz, Spanje, werd ziek en overleed plotseling in april. In maart waren er vijf gevallen van arbeidsongeschiktheid, waaronder een piloot van British Airways die in elkaar zakte en overleed in Caïro, Egypte, niet lang voordat hij zou gaan vliegen.

Piloten zijn superfit, dus waarom sterven er zoveel plotseling of storten ze in? Kpt Murdock concludeert dat ze lijden aan ernstige bijwerkingen van de Covid-19 vaccinaties, die myocarditis (hartontsteking), hersenmist, slapeloosheid, bloedstolsels en anafylaxie als bijwerkingen hebben.

Hij denkt dat sommige piloten tikkende tijdbommen zijn en beweert dat velen hun slechte gezondheid niet melden. Hij zei: “Ze maken geen melding van hersenmist, hartkloppingen en duizelingen omdat ze hun baan niet willen verliezen.”

Piloten moeten jaarlijks een uitgebreide gezondheidscontrole ondergaan, of zesmaandelijks als ze ziek zijn geweest. Volgens de regels mogen ze alleen slagen met een kans van minder dan 1% op een ziekte die hen arbeidsongeschikt zou kunnen maken.

  Zorgen over onvruchtbaarheid, dalende geboortecijfers: Een miljoen ontbrekende baby's in de Europese Unie

Hoe kunnen ze slagen als ze ernstige bijwerkingen hebben? Vorig jaar veranderde de wereldwijde toezichthouder op de luchtvaart, de Federal Aviation Administration (FAA), de elektrocardiogrammen (ECG) die het ‘PR-interval’ meten. Dit is de tijd die een elektrische impuls nodig heeft om van het ene deel van het hart naar het andere te reizen en is een indicator voor de gezondheid van het hart. De nieuwe limiet is 50 procent langer dan de vorige limiet en betekent dat als een piloot een hartaandoening heeft ontwikkeld, hij er voorbij kan glippen.

Het was 15 november 2020 toen Australische luchtvaartmaatschappijen de Covid-19 vaccins verplicht stelden voor 900 piloten en al het lucht- en grondpersoneel. Pfizer, AstraZeneca en Moderna waren beschikbaar in Australië.

Vandaag is de derde verjaardag van dat mandaat en Kpt Murdock is een van de 12 piloten die weigerden. Hij werd natuurlijk ontslagen, beschuldigd van ernstig professioneel wangedrag, een beschuldiging die over het algemeen is voorbehouden aan ongepast seksueel gedrag of roekeloos en gevaarlijk gedrag.

De heer Murdock, 60 jaar oud en woonachtig in de buurt van Sydney, Australië, vloog 20 jaar als gezagvoerder voor Virgin Australia en heeft sinds 1984 een vliegbrevet. Hij heeft ook een MSc in Aviation Human Factors, de wetenschap achter hoe mensen omgaan met machines. Hij zei: “Ergens op het internationale netwerk zul je dagelijks zien dat een vliegtuig is teruggedraaid vanwege een noodsituatie op het gebied van gezondheid. Een noodsituatie met betrekking tot de gezondheid van passagiers of bemanningsleden.”

Wanneer piloten een noodoproep naar de luchtverkeersleiding sturen, wordt dit een ‘squawk’ genoemd. Ze gebruiken de code 7700 voor alle mayday-oproepen die gereserveerd zijn voor ernstige incidenten zoals het onvermogen van de piloot of een brand aan boord. Er zijn maar weinig scenario’s die een mayday rechtvaardigen; passagiers en bemanning moeten echt in gevaar zijn.

  Corona-apartheid - een hulpschreeuw uit Israël

Er is een ongekende stijging geweest in het aantal mayday-oproepen, zoals bijgehouden door een bot die is opgezet door het X-account @GCFlightAlerts. Deze bot post wanneer een piloot waar ook ter wereld 7700 roept.

Tussen 2018 en 2019 was het mayday-gemiddelde 29,1 procent van alle noodoproepen. In 2022 steeg het aantal mayday-oproepen met 272 procent. In de eerste drie maanden van 2023 bedroeg de stijging 386 procent. De grafiek laat zien dat er onmiddellijk een sterke toename was toen de vaccins verplicht werden gesteld voor piloten.

De gemiddelde leeftijd van overlijden in Australië tijdens de pandemie was 85,3 jaar. De cijfers rechtvaardigden niet het verplicht stellen van vaccinatie voor gezonde, fitte piloten en het invoeren van een ‘no jab, no job’-beleid. Het was zelfs in strijd met hun eigen richtlijnen: volgens de regels van de FAA mag een piloot geen enkel medicijn nemen tenzij het is goedgekeurd en 12 maanden in gebruik is bij de algemene bevolking. Het is piloten verboden om deel te nemen aan proeven met medicijnen en alle Covid-19 vaccins waren toegestaan met een vergunning voor noodgebruik. De laatste fase van de proef eindigt dit jaar.

Kpt Murdock keek ook naar het aantal multi-crew licenties die zijn uitgegeven door de Australische toezichthouder, de Civil Aviation Safety Authority (CASA). Zij hebben de bevoegdheid om beperkingen op te leggen aan Airline Transport Pilot’s Licences (APTL). Een bewijs van bevoegdheid voor meervoudige bemanningen beperkt piloten tot het vliegen met meerdere bemanningsleden en wordt afgegeven wanneer uit hun medische status blijkt dat ze mogelijk arbeidsongeschikt worden tijdens het vliegen. CASA controleert en beheert de medische certificering en vergunningen voor alle Australische piloten. Uit gegevens van Freedom of Information blijkt dat er een ongekende stijging van 126 procent is geweest op het gebied van beperkingen.

  De Covid-leugen groeit als Pinokkio's neus

Je zou denken dat dit aanleiding zou zijn voor een grote herziening door CASA, maar ze doen niets terwijl de Australische geneesmiddelenwaakhond, de Therapeutic Goods Administration (TGA), nog steeds Covid-19 vaccinatie voor iedereen goedkeurt. Het is een draaideur die verantwoordelijkheid ontwijkt die bekend is bij degenen onder ons die vaccinatiekwesties onderzoeken.

Kpt Murdock denkt dat het uitblijven van actie maar één resultaat kan hebben, en vergeet niet dat we veel vliegtuigen een noodlanding hebben zien maken vanwege het onvermogen van de piloot. Hij is ondubbelzinnig en zei: “Er zullen rampen gebeuren en zowel de bemanning als het reizende publiek zullen onnodig sterven.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussisch-Oekraïense oorlog: De afrekening
Volgend artikelDe cultus van veiligheid explodeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. ”Piloten zijn superfit, dus waarom sterven er zoveel plotseling of storten ze in?”

  Waarom lezen we niks over de massale sterfe onder het cabine personeel.
  Zij zijn minder fit dan piloten maar hebben dezelfde gifspuiten gehad.

  Waarom worden zij vergeten. Dit zijn ook slachtoffers.

 2. Piet, het gaat erom dat piloten die een ‘plots’ krijgen een vliegtuig naar beneden kan doen storten wat is niet het risico is met het cabine personeel.
  Het risico om te vliegen wordt er groter door.

  Zag trouwens daar waar ik woon, Zweden, de trieste rijen weer staan. Die mensen hebben niet eens weet van vergeten slachtoffers van. Hoe kun je zo weinig op de hoogte zijn. Ongelooflijk.
  Ik begrijp het trouwens wel. Alles wat negatief is wordt gecensureerd in de msm. Ze hebben geen notie.

  • “ïk begrijp het trouwens wel” nou eigenlijk niet, zelf nadenken was geeneens nodig als je ooit in leven griep heb gehad. de officiele symtomen waren 100% de griep, maar misschien kunnen die slaafjes ook niet lezen. trouwens goed artikel met zeer relevante info over die 1% regel en mayday statistieken, die 2 gegevens geven echt handen en voeten.

  • Het is niet nodig om MSM (NPO) te saneren…..Het eerste wat er moet gebeuren….is om de gehele Top onmiddelijk te ”ONTSLAAN”…….en niet te vergeten de Ombudsvrouw……

 3. Dit is geen probleem voor de criminele organisaties.
  Nee, zelfs een win win situatie.
  Bij ongelukken zal het verhaal zijn, er wordt niet meer gevlogen omdat het onveilig is.
  Als er geen piloot meer over is ‘zonder’ ongelukken, dan kunnen we gewoon niet meer vliegen.
  Het doel is het zelfde, gij zult U niet meer verplaatsen verder dan 15 minuten van U huis.

  • Dat was ook wat bij mij op kwam toen ik het las. Een vergelijkbare manier waarop alle verkeersbewegingen worden gehinderd. Treinuitval, bussen, autoverkeer, overal parkeergeld vragen. Snelheid verminderen enzovoort.
   Las recent ook over dat elektriciteit misschien wel alleen op bepaalde tijden beschikbaar komt, dan ook elektrisch rijden minder (overigens ook de pompen zullen geen benzine kunnen geven).
   Ja alles wordt uit de kast getrokken om mensen thuis te laten blijven. Zelfs de lock downs hebben het thuiswerken gestimuleerd, al zal dat niet de bedoeling zijn geweest.
   En inderdaad onbegrijpelijk dat veel mensen het niet willen zien. Maar ja als je alleen MSM leest/kijkt kan je het ook niet zien. En ja, het is ook te gruwelijk om het allemaal te weten, het kan toch niet waar zijn dat er zo’n grote groep mensen is die anderen kwaad willen doen, we hebben toch de overheid voor ons. Ja, ja, de overheid.
   Ik lees het bij velen, en ook ik heb de ervaring dat men niet wil luisteren, ook al geef je het op een presenteerblaadje. Je doet je best uit zorg voor de ander om hen te informeren en het resultaat is dat men je wil/gaat mijden, want ja je bent op zijn minst verward.

   • ….een voorbeeldje over ’thuisblijven’ : enorm succes ski vakanties 25%meer boekingen … Belgen zijn rijker dan Ollanders uiteraard 😉 …

 4. Zwangeren ,word afgeraden om niet te roken ,drinken ,vis eten en ect maar, met 22mnd hebben ze al wel 3 gifspuiten in hun ongeboren kind ,laten spuiten Kinkhoest,griepprik.en corona ,

 5. mensen worden aangestuurd of geïnspireerd door ofwel demonen of engelen van God, en ons verstand kan maar kiezen uit deze 2! of het goede ,of het kwade kiezen…en waarheid of misleiding zijn de wegen die men kan volgen….sinds 2020 is deze verdeeldheid begonnen, dit maal wereldwijd. De mainstream media is een grote factor die ervoor zorgt dat de waarheid niet vertelt word en tirannie ook bij luchtvaartmaatschappijen doorgaat…de elite eist wel ongevaccineerde piloten die hen rondvliegt, hoe duivels kan je het krijgen.

 6. ….als ik hier in Vlaams Brabant effe omhoog kijk bij mooi weer is de lucht goed gevuld met vliegtuigen, evenveel of zelfs meer dan voor Covid ! Weer n ’theorie’ die de vuilbak in kan dus …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in