Artsen in Nieuw-Zeeland waarschuwen dat doordat kinderen en zuigelingen door alle Coronamaatregelen, zoals afstandsregels, lockdowns, avondklokken, permanente ontsmetting en isolatie, zijn weggehouden van het virus en bacteriële milieu, hun immuunsysteem is verzwakt. Het is niet getraind. Normaal moet het immuunsysteem van baby’s, peuters en kinderen voortdurend worden getraind, bericht Theguardian.com.

Zoals de Britse krant bericht, is het resultaat dat een onevenredig aantal kinderen ziek wordt door verkoudheid, griep of zelfs het gevaarlijke Respiratoir Syncytieel Virus (RSV).

In Nieuw-Zeeland daalde het aantal griepgevallen tijdens de Corona lockdownperiode aanvankelijk met 99,9% en het aantal RSV-gevallen met 98%.

Nu kantelt de hele zaak weer, en vooral kinderen worden getroffen, meldt men.

Omdat alle gebruikelijke virussen niet meer onder kinderen circuleren, worden vooral zij door de lange termijn gevolgen getroffen. Hun immuunsysteem is niet getraind en niet voorbereid op de volgende golven van virale verkoudheden, griep en RSV. Vooral het Respiratoir Syncytieel Virus (RSV) kan gevaarlijke gevolgen hebben die soms zelfs fataal kunnen zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“De drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, is niets minder dan een samenzwering tot moord”Volg Frontnieuws op Telegram

  VS bevestigen: Covid-19 enige oorzaak in slechts 6% van de Corona-sterfgevallen
Vorig artikelIsraël en Covid: is het medicijn dodelijker dan de ziekte?
Volgend artikelZweden als bewijs II: studie over de ontwikkeling van kudde-immuniteit in Zweden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Virussen, dus ook rsv-virussen bestaan niet. Er is nooit, nergens ter wereld ook maar het kleinste bewijs getoond van welk virusje dan ook. 100% aannames, modellen, sprookjes.

 2. Dat is volgens mij al jaren bezig met hoe kinderen tegenwoordig worden groot gebracht.
  Ze hoeven maar een beetje ergens modder op te zitten of er gaat meteen een washandje overheen.
  Ik heb al jaren kinderen niet zien spelen waar wij vroeger rond liepen en ons bezig hielden.
  Alles moet super voorzichtig gebeuren als ze buiten zijn.
  En dit komt daar nog eens bovenop.

 3. Houd kleine kinderen en kinderen in het algemeen, ver van gevaxxte, die verspreiden ziektes dat zit in het experimentele goedje!!!! Dat ze ingespoten hebben gekregen en niet in een blabla Delta of gamma of omega of wat ze ook verzinnen!!! Kom je dichtbij gevaxte, dan word je even daarna ziek!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in