© Mat Napo op Unsplash

De negen miljoen inwoners van Israël en de 34.000 van Gibraltar behoren tot de meest gevaccineerde Covid-19 samenlevingen ter wereld, bijna volledig met de mRNA-injectie van Pfizer. Maar na een daling van het aantal gevallen, zien beide bevolkingen nu weer een snelle stijging van het aantal infecties, bericht Neville Hodgkinson.

Opofferingen van socialisatie en vrijheid beginnen minder de moeite waard te lijken – een feit dat de Franse wetgevers deze week over het hoofd lijken te hebben gezien door Covid-vaccinpaspoorten voor een groot aantal normale levensactiviteiten verplicht te stellen.

Regeringen en mainstream mediacommentatoren hebben de Israëli’s en de Gibraltariërs geprezen omdat zij hun best deden om wetenschappers en politici te steunen die de schade van SARS-COV-2, het virus dat voor het eerst werd geïdentificeerd in Wuhan, China, tot een minimum probeerden te beperken.

Minder aandacht werd besteed aan het feit dat Gibraltar gedurende de eerste drie weken van de op 10 januari van dit jaar begonnen uitrol van het vaccin het hoogste Covid-sterftecijfer ter wereld had, in verhouding tot zijn kleine bevolking.

Ondanks de mogelijkheid van een gericht onderzoek dat licht had kunnen werpen op de veiligheid van het vaccin, hebben de regelgevers verzuimd de beweringen te onderzoeken dat de prik zelf, bij de zwakke en oudere mensen die deze als eerste kregen, heeft bijgedragen tot dit tragische sterftecijfer, het ergste onder Gibraltarezen in meer dan 100 jaar.

Meer dan 78.000 doses werden toegediend, waarmee bijna 100% van de bevolking werd bereikt, alsmede enkele bezoekende toeristen en werknemers.

De inwoners gingen mee met de beloften dat de prik een herhaling zou voorkomen van de lockdowns van vorig jaar, die enorm veel sociale en economische schade hebben aangericht.

Maar vandaag heeft Gibraltar te maken met een golf van doorbraakinfecties. Meer dan 700 mensen zitten in zelfisolatie en er zijn meer dan 260 actieve gevallen van Covid, hoewel slechts zeven van hen in het ziekenhuis worden behandeld.

  Met 'Ziekte X' het 'dekmantelverhaal' voor de komende massale sterfgevallen als gevolg van de vrijlating van de nieuwe biowapens van de globalisten, zal hun 'bloedlust' niet ophouden voordat ze worden gestopt

Over het algemeen hebben de regelgevende instanties het aantal doden en gewonden in verband met de Covid-vaccins gebagatelliseerd en volgehouden dat de bescherming die zij bieden tegen de ziekte de beste manier is om uit de crisis te geraken.

In Israël meldde het Ministerie van Volksgezondheid deze week echter dat alleen al op dinsdag 2.260 nieuwe infecties waren gediagnosticeerd, een hoog aantal dat sinds medio maart niet meer was gezien.

In heel Israël zijn er nu 14.365 bevestigde gevallen, door de Israëlische krant Arutz Sheva omschreven als “torenhoog“. Daarvan liggen er 258 in het ziekenhuis, 153 zijn er ernstig aan toe en 35 zijn er ernstig ziek.

Het is niet bekendgemaakt hoeveel van deze gevallen het vaccin hebben gekregen. Meer dan vijf miljoen Israëli’s hebben beide doses gehad, maar de “aarzeling om te vaccineren” is toegenomen naarmate het nieuws over de klaarblijkelijke gevaren zich heeft verspreid, en het tempo van volledige vaccinatie is vertraagd tot een kruipende beweging.

Een studie van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, waarover The Times of Israel deze week berichtte, wijst echter op een afname van de effectiviteit van het Pfizer-vaccin in de loop van de tijd, waarbij degenen die in januari zijn gevaccineerd nu slechts 16 procent bescherming tegen infectie hebben. Aangezien ouderen, die minder goed op het vaccin reageren, tot de eersten behoorden die de prik kregen, is het onwaarschijnlijk dat de mislukking voor de hele bevolking even groot is.

Niettemin baart het verschijnsel van de zogenaamde doorbraakinfecties de wetenschappelijke gemeenschap steeds meer zorgen.

De Israëlische regering heeft de schade erkend die wordt veroorzaakt door lockdowns en om te trachten de heropleving van infecties te beteugelen concentreert zij zich in plaats daarvan op het dragen van mondkapjes, sociale quarantaine en de herinvoering van een vaccinpaspoort voor evenementen met meer dan 100 personen in gesloten ruimten.

  Vaccinatie verhoogt het risico op Covid-19

Het heeft ook een voortgezet vaccinatieprogramma aangekondigd en ambtenaren van het Ministerie van Volksgezondheid zijn woensdag bijeengekomen om te beslissen of aan alle bejaarden een derde boosterdosis moet worden toegediend. Israël heeft een wereldwijd precedent geschapen door twee weken geleden een derde vaccinatie toe te dienen aan mensen met een ernstig verzwakt immuunsysteem.

Als de wereld de weg inslaat van regelmatige Covid-prikken, zoals met het (grotendeels ondoeltreffende) griepvaccin, zal dat geweldig nieuws zijn voor de aandeelhouders van Pfizer, maar niet voor degenen die lijden onder de ernstige bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van het vaccin.

In Israël zijn bijna 6.500 sterfgevallen toegeschreven aan Covid, maar in een studie wordt beweerd dat het sterftecijfer “ordes van grootte” toenam tijdens een massale vaccinatiecampagne die medio december begon.

In de twee maanden tot medio februari vielen er 2.337 sterfgevallen te betreuren, zodat de auteurs van de studie tot de conclusie kwamen dat “de vaccinaties meer sterfgevallen hebben veroorzaakt dan het Coronavirus in dezelfde periode zou hebben veroorzaakt”.

Het Israëlische Volkscomité, een team van artsen, advocaten en wetenschappers van verschillende disciplines die bezorgd zijn over de gevolgen van zowel de vaccinatiedrift als de beperkingen van de burgerrechten voor “het welzijn van ons volk en het lot van ons land”, heeft een onderzoek aangekondigd naar wat het “vermoedelijke regerings- en institutionele criminaliteit” tijdens de crisis heeft genoemd.

Volgens het rapport heeft de overheid “systematisch alle monitoring- en traceringssystemen” afgesloten die bedoeld zijn om ongewenste bijwerkingen van vaccins op te sporen, ondanks het experimentele karakter van het product.

Het resultaat is “een ongekende stroom van duizenden meldingen van ernstige ongewenste bijwerkingen na het vaccin op social media, die het enige forum lijken te zijn waar mensen nog steeds hun ervaringen kunnen delen.”

  VS-Apotheker onthult bijsluiter JOHNSON & JOHNSON COVID-19 'vaccin' - De inhoud slaat alles

De kloof tussen deze werkelijkheid en de door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en de media gepubliceerde informatie, is “onvoorstelbaar groot”, aldus de commissie, die bezorgdheid wekt over “een gevaarlijke misleiding, niet alleen van Israëlische burgers, maar van burgers van de hele wereld, die Israël zien als het onderzoekslaboratorium van het coronavaccin van Pfizer.

“Een dergelijke misleiding, hetzij door nalatigheid of met voorbedachten rade, zou kunnen leiden tot nieuwe cycli van schade aan mensen over de hele wereld.

Wij willen tegen de Israëlische regering en regeringen over de hele wereld zeggen: Een gebrek aan transparantie doodt mensen. Misleiding en verzwijging leiden tot invaliditeit en verlies van levens. Alleen dan kunnen levens worden gered en kan verdere schade worden voorkomen door het middel dat juist geacht wordt de gezondheid te beschermen.

Is dit een geval waarin het geneesmiddel dodelijker is dan de ziekte? Of is het even dodelijk, of minder dodelijk? We kunnen alleen tot een echte conclusie komen als uitgebreide gegevens in real time worden onthuld en als de pers, die verondersteld wordt vrij te zijn en een waakhond van de democratie, op haar hoede blijft en aan de bel trekt als dat nodig is. En dat is inderdaad hard nodig”.

Intussen heeft Pfizer bij de Amerikaanse regelgevende instanties een aanvraag ingediend voor volledige goedkeuring van zijn vaccin, met als argument dat de gegevens van het bedrijf “het gunstige doeltreffendheid- en veiligheidsprofiel van ons vaccin bevestigen”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Fins parlementslid waarschuwt regering dat zij schuldig is aan genocide wegens misleiding van het publiek over COVID-19-injectiesVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPeiling: slechts de helft van de Israëliërs wil een derde COVID-19 vaccinatie
Volgend artikelLange termijn gevolgen voor kinderen: coronamaatregelen hebben immuunsysteem vernield
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Typisch die Amerikaanse arrogantie. Maar ja, het is nu of nooit. Als men er achter komt dat men belazerd is is het afgelopen.
  Die rotzooi die ze opdringen is gemakkelijk en goedkoop verdiend geld. Alleen de aandeelhouders knijpen hun smerige knokelhanden dicht.

 2. Ik had nooit verwacht dat Israel de gifspuit-kampioen zou worden. Ik had gedacht dat Israel stiekem beschermd zou worden van deze waanzin. Maar het lijkt er op dat ook zij gruwelijk genaaid zijn. mss nog wel meer dan andere landen zelfs. En dat voor de Uitverkorenen…

  Toevallig genoeg is er een “FDA Internet Site Error” voor de FDA referenties in het BMJ artikel:
  Goodman S. Considerations for placebo-controlled trial design if an unlicensed vaccine becomes available. Vaccines and related biological products advisory committee. 2020. https://www.fda.gov/media/144354/download

  De referentie van EU is nog wel te vinden.
  https://www.ema.europa.eu/en/documents/scientific-guideline/guideline-clinical-evaluation-new-vaccines_en.pdf
  Het is wel interessant om die een beetje te doorsnuffelen:
  “The absolute protective efficacy of a vaccine for a specific disease is usually defined as the reduction in the chance of developing the disease after vaccination relative to the chance when unvaccinated as determined in a prospective randomised controlled study. Depending on the disease to be prevented and the acceptability of withholding a potentially efficacious vaccine from some study participants, the control group might be given a placebo, the adjuvant alone or an alternative vaccine that does not protect against the disease under study but provides some other potential benefit to vaccinees. If there is a concern regarding injection of inactive solutions and there is no approved active vaccine that could be administered to the control group at the same schedule as the test group it may be necessary that the control group receives no treatment. This is less desirable as a double blind design would not then be possible, in which case it would be very important that persons involved in the administration of the vaccine should not be otherwise involved in the conduct of the study (and especially not in assessing efficacy).”

  Pfizer zal vast wel weten wat de loopholes zijn in die FDA richtlijnen die verborgen zitten in de “Internet site error”. Ze knijpen hun smerige knokelhanden dicht om de strotten van de kuddedebielen.

 3. Het slecht voorbereide gepruts met quasi vaccins moet ophouden voordat elke arts iedere vorm van geloofwaardigheid verliest en dat is een toestand waarin niets effectiefs meer kan gebeuren. Dan komen we in een chaotische toestand waarin ook de nu zittende macht zijn invloed verliest. Leuk is anders, maar misschien is juist die chaos de basis voor een bruikbare en zinvolle nieuwe start. Niet precies vat Claus Schwab bedoelde, denk ik, maar dat lijkt me nu juist een voordeel.

 4. Het is voor mij moeilijk te bevatten dat deze bevolking, met een vreselijk verleden, geroemd om hun slimheid, zich zo in de luren laten leggen door een fascistische overheid. Wat de nazi niet gelukt is, lukt big pharma wel, vernietiging van al het leven. En dat ook nog door hun geloofsgenoten, de joodse elite, de groot aandeelhouders van big pharma, de Rockefellers, Gates etc.

 5. De gifproducenten schermen met statistieken omdat ze heel goed weten dat de meeste mensen die niet snappen.
  Laten we eens kijken naar de claim van pfizer dat hun 95% bescherming biedt; dat is een relatief percentage.
  De kans van overlijden aan covid is ruwweg 0.2% (zoals ook niet lo lang geleden ook eindelijk toegegeven door WHO, CDC en RKI en RIVM). Dus de absolute bescherming kan nooit meer dan 0.2% zijn. De relatieve bescherming komt neer op 95% van die 0.2% Dat is iets wat de meeste mensen niet beseffen. Het gaat helemaal nergens over en rechtvaardigt zeker niet een injectie met troep met zoveel bijwerkingen op korte termijn en mogelijk nog veel meer en ernstigere bijwerkingen op langere termijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in