Pixabay

Ik heb sinds 2 juli 10 uur per dag doorgebracht in het ziekenhuis met mijn zoon, hij is nu stabiel maar ging in wezen in een atriale fibrillatie die ze niet kunnen verhelpen vanwege een bloedstolsel (veroorzaakt door het vaccin, daar ben ik zeker van) nadat hij 10 dagen ziek was na zijn tweede Pfizer injectie. Het is te veel om nu op in te gaan, we waren hem bijna kwijt. Hij is 32 jaar. Geen geschiedenis van hoge bloeddruk of hartproblemen. Vegetariër.” – Dit bericht heb ik zojuist ontvangen van een zeer intelligente advocaat die ik al vele jaren ken, schrijft de Amerikaanse econoom en publicist Paul Craig Roberts.

Het gebeurt overal. Kijk bijvoorbeeld hier eens naar.

Er zijn een groot aantal gevallen van levensbedreigende reacties op het “veilige” vaccin, vooral bij jonge mensen. Toch blijven de “factcheckers” van social media, Facebook, Twitter en Google, degenen die alarm slaan deplatformeren. Het deel van de medische beroepsgroep dat blindelings en zonder na te denken de “richtlijnen” van Big Pharma volgt, uitgegeven door NIH, FDA, CDC en WHO, is medeplichtig aan moord.

De idiote mensen die overmand worden door georkestreerde angst hebben de gezondheid van een groot percentage van de bevolking geruïneerd.

In deze 25 minuten durende video legt Dr. Ryan Cole de schadelijke effecten uit van het spike-eiwit op het menselijk lichaam dat kenmerkend is voor zowel het Covid-virus als het vaccin. De meeste mensen lopen geen ernstig risico door het virus. Deze mensen mogen niet worden blootgesteld aan het gevaar van het vaccin.

  Waar is Tiffany Dover? Verpleegster die flauwviel terwijl ze tijdens een live nieuwsuitzending COVID-gevaccineerd werd, is nog steeds nergens te vinden

Doordat de volksgezondheidsautoriteiten verzuimden Covid te behandelen met bekende, veilige en kosteneffectieve behandelingen, kon angst en paniek worden gezaaid die massavaccinatie met een ongeteste en niet-goedgekeurde experimentele technologie ondersteunden.

Dit kwam in de eerste plaats ten goede aan de winsten van Big Pharma en overheidsinbreuken op de burgerlijke vrijheid, en heeft het vertrouwen van het publiek in de overheid en de gezondheidsautoriteiten geschaad.

Het systeem voor het melden van bijwerkingen van vaccins, dat in het beste geval slechts 10% van de door vaccins veroorzaakte verwondingen registreert, laat meer doden en gewonden zien als gevolg van het experimentele Covid-vaccin dan van alle vaccins samen in de afgelopen 30 jaar. Nooit eerder in de geschiedenis is toegestaan dat een vaccin met zo’n hoog sterfte- en letselpercentage werd toegediend.

De feiten worden voor de mensen verborgen gehouden.

Big Pharma heeft genoeg wetenschappers op de loonlijst staan en worden ondersteund door hun onderzoekssubsidies, zodat hun carrières hen dwingen te dienen als pleitbezorgers voor de agenda’s van Big Pharma.

De prestituees volgen de ingehuurde wetenschappers, niet de onafhankelijke. De Amerikaanse medische beroepsgroep in het algemeen verloor zijn onafhankelijkheid door Obamacare. Na Obamacare kochten ziekenhuizen onafhankelijke praktijken op. Een gevolg daarvan is dat artsen vertrouwen op de richtlijnen van NIH, CDC, FDA en WHO – richtlijnen die sterk beïnvloed zijn door de belangen van Big Pharma – in plaats van zelf na te denken over hoe ze patiënten moeten behandelen. Omdat zoveel artsen werknemers zijn van grote organisaties, is het vertrouwen op officiële richtlijnen een vorm van bescherming. Met andere woorden, Obamacare heeft geleid tot meer bureaucratisering van de geneeskunde.

  Cher haalt uit naar 'AntiVaxxers' en geeft hen de schuld van haar 'Major Bitch' griepaanval

Het zijn de onafhankelijke artsen en wetenschappers die voor zichzelf denken die de remedies voor Covid hebben bedacht en die de vragen over de veiligheid van het vaccin hebben opgeworpen. Aangezien zij individuen zijn en geen grote officiële organisaties, zijn zij niet opgewassen tegen de materiële belangen van de georganiseerde groepen.

In plaats van debat en onderzoek van de gegevens is er de onderdrukking van het bewijsmateriaal. Artsen en wetenschappers die problemen aan de orde stellen worden gecensureerd en van hun platform verwijderd.

Een recent voorbeeld is het aftreden van wetenschappers in het bestuur van het vaktijdschrift Vaccines om de intrekking af te dwingen van een peer-reviewed artikel waarin sterfgevallen als gevolg van Covid werden vergeleken met sterfgevallen als gevolg van het vaccin.

Sommigen die ontslag namen waren betrokken bij de ontwikkeling van het vaccin van Oxford-AstraZeneca of hadden onderzoekssubsidies van Big Pharma. Zij beweerden dat het artikel ondeugdelijk was omdat het ervan uitging dat alle sterfgevallen na vaccinatie door het vaccin werden veroorzaakt. Natuurlijk klaagden diezelfde wetenschappers niet toen alle griepdoden, comorbiditeiten en alle andere oorzaken werden toegeschreven aan de covid om angst te zaaien bij het publiek zodat de mensen in de rij zouden staan voor het ongeteste experimentele vaccin. Zie hier.

Zelfs de uitvinder van de mRNA-technologie die in het vaccin wordt gebruikt, is uitgewist omdat hij waarschuwde voor de gevaren van de technologie. Zie hier.

In de Verenigde Staten is er vandaag de dag geen debat of onderzoek van bewijs meer. Op universiteiten, in de gedrukte en tv media, en onder wetenschappers die worden gefinancierd door belangengroepen en de overheid, is er geen debat. Er is een officieel narratief en al het andere is verboden terrein.

  Ziekte X lijkt een uitgewerkt plan nu de bedrijfsmedia de krantenkoppen laten knallen over de "volgende pandemie" die "20 keer" meer doden veroorzaakt dan COVID

Zo kregen we een Covid-pandemie, die nooit heeft bestaan, en zo kregen we de helft van de bevolking geïnjecteerd met een experimentele technologie waarover wetenschappers zich in vergisten. Het spike-eiwit in het vaccin blijft niet in de injectieplaats, maar verplaatst zich tegen de verwachting in door het hele lichaam, concentreert zich in de eierstokken, veroorzaakt bloedstolsels, spontane abortussen, en hartontstekingen en sterfte onder de jongeren die nooit door Covid zijn bedreigd.

Deze boodschap kan niet naar buiten komen omdat zoveel wetenschappers in handen zijn van Big Pharma, omdat er geen integriteit en onafhankelijkheid is in de media, omdat de volksgezondheidsautoriteiten een draaideur hebben met Big Pharma en de verkiezingscampagnes van de wetgevers afhankelijk zijn van de bijdragen van Big Pharma.

Het virus is vooral gevaarlijk voor oudere mensen met co-morbiditeiten en een verzwakt immuunsysteem.

De huidige drang om kinderen en jonge volwassenen te dwingen zich te laten vaccineren, ondanks het enorme bewijs dat het vaccin gevaarlijker voor hen is dan het virus, is niets minder dan een samenzwering tot moord. Het bewijst zonder enige twijfel dat de agenda die wordt nagestreefd geen volksgezondheidsagenda is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De moordenaar in de bloedbaan: het spike-eiwitVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHeineken’s inentingscampagne wekt veel woede op
Volgend artikelMeldingen van vaccinatieschade met langdurige gevolgen nemen enorm toe
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. “Zeer intelligente advocaat” – had hij zijn zoon niet kunnen behoeden voor deze ellende? Een net zo intelligente advocaat in NYC die een vriend is van mij, heeft zijn jongens van 20 en 22 ook niet behoed voor de inspuiting, en is zelf ook ingespoten omdat “het anders zoveel dingen tegenhoudt”. Verschil met hun is dat ze absoluut geen bijwerkingen hebben gehad.

  Ik vraag me dus af waar dat aan ligt – dat de bijwerkingen zo gruwelijk zijn voor de ene mens, maar voor de andere niet. Ik vermoed dat het te maken heeft met placebo’s die ingespoten worden in dit experiment. Je boft dan maar.

 2. P.s. – waar ik ook wel benieuwd naar ben, is hoe Ingespotenen de gruwelijke bijwerkingen rechtvaardigen c.q. rationaliseren. Ik heb hier nog niets over gelezen, of zelf gehoord. Ik heb het trieste verhaal van de 23-jaarige vrouw en haar ongeboren baby die beiden dood gingen aan de gifspuit (FN) opgestuurd naar drie Ingespotenen die ik ken (en waarvan er eentje ook de waarschuwende nooit.nl berichten rond-appt, terwijl ze zelf ook ingespoten is omdat ze “anders niet kon vliegen”) – en geen van de drie heeft gereageerd. Geen piep kwam er uit. Niks terug ge-appt, helemaal niks. Alsof ik de link nooit gestuurd had. Alsof het hele verhaal gewoon niet bestond, zo voelde het.

  Hebben jullie wel eens dit soort gruwelijke gifspuit verhalen gedeeld met Ingespotenen, en hoe reageerden ze er op?

  • dat is nou precies wat er met die spuit gebeurd ! Je dna wordt aangetast, daardoor ben je geen baas meer over je eigen ziel en ga je onmenselijk handelen.

 3. Ja hoor, genoeg gewaarschuwd. Zelf ken ik 3 mensen met bijwerkingen. Hartinfarct, blijvend dubbelzien en pijn op de borst met diep ademhalen. Als ik.die 3 voorbeelden opnoem halenmensen hun schouders op en gaan vrolijk zich laten prikken. Word hier doodmoe van en heb het inmiddels opgegeven om mensen te waarschuwen. Ze doen maar lekker. ..Mijn eigen dierbaren zijn gelukkig verstandig. Ik heb me al veels te druk gemaakt en nog steeds over het hele corona schandaal. Soms denk ik dat de gevaccineetden blijer door het leven gaan dan ik zelf.

  • Ik denk niet dat ze blijer door het leven gaan.
   Ik denk dat ze in doodsangst leven over heftige bijwerkingen er zullen zijn en of ze het wel zullen overleven.
   Maar wat kan je anders nog, na een gif prik gehaald te hebben , dan je groot houden en alles ontkennen.
   Het is toch niet meer terug te draaien. Ze hebben geen andere optie meer.

  • Zij hebben zelf gevraag om de dood en ze zijn op hun wenken bediend mag je best zeggen nou eind goed al goed alweer een over winning voor de moordenaars.

 4. Jean,
  De ouders die hun kinderen laten vaccineren vermoorden als het ware hun eigen bloed en vlees wat voor een ouders ben je dan en denk eraan het gaat nog steeds om een proefspuit wat eerder op dieren is getest waar waar al die beesten zijn dood gegaan.
  En ga nu straks niet roepen dat hebben wij niet geweten anders hadden wij onze kinderen die nooit gegeven, dat is natuurlijk niet waar de vakantie kwam eraan en Rutte met zijn moord panel heeft deze tijd goed gebruik om de druk op te voeren bij de ouders maar jullie geloven zo een leugenaar en moordenaar eerder dan mensen die de waarheid vertelden hoe dom ben je dan zelf en hadden jullie deze kinderen met rust gelaten en zelf je die spuit in je lichaam gespoten, Schaapjes ik heb met jullie geen medelijden.

  • Sorry Jean, ik vraag het nog 1x.
   Kan je voortaan JULLIE niet veranderen in iets van DE MENSEN.
   Zo lijkt het net of dat je ons aan spreekt.
   Wij zijn niet JULLIE , waar je het telkens over hebt.

    • Het is maar net hoe je het lezen wilt.
     Om hier het hier continue over JULLIE te hebben ontgaat mij dan een beetje.
     Wij zijn niet degene waar Jean het de hele tijd over heeft.
     Ik begrijp zijn boodschap wel, maar het komt bij mij verkeerd over.
     Hij zit hier tussen de tegenstanders, niet degene die hun kinderen laten enten om op vakantie te kunnen.
     Spreek die mensen dan aan. en wij zijn JULLIE niet in het verhaal.

     • Ik ga niet bij een reactie zelf invullen, hij zal het vast wel wel anders bedoelen. Want wij zijn geen schaapjes.
      Ik lees het zo als het er staat.
      Dat hij het goed bedoeld, geloof ik wel.
      Schrijf het dan ook zo op, en spreek de juiste mensen aan die je bedoeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in