Black Lives Matter mede-oprichtster en zelfbenoemde marxist Patrisse Khan-Cullors heeft niet één, maar vier dure huizen gekocht, volgens een nieuw bericht.

De militante linkse blankenhaatster had ook haar oog op een huis op de Bahamas in een ultra-exclusief resort.

De New York Post meldt dat “de medeoprichtster van de groep zich op een rooftocht door onroerend goed begaf en alleen al in de VS voor 3,2 miljoen dollar vier dure huizen kocht, volgens eigendomsdocumenten”.

“Patrisse Khan-Cullors, 37, heeft ook een oogje laten vallen op onroerend goed op de Bahama’s in een ultra-exclusief resort waar Justin Timberlake en Tiger Woods beide een huis hebben, zo heeft The Post vernomen. Luxe appartementen en villa’s in het Albany resort aan het strand buiten Nassau zijn geprijsd tussen de $5 miljoen en $20 miljoen, volgens een lokale makelaar”, staat in het verslag.

“Vorig jaar waagden Khan-Cullors en echtgenote Janaya Khan zich in Georgia om een vierde huis te verwerven – een ‘custom ranch’ op 3,2 landelijke acres in Conyers met een privé-vliegtuig hangar met een studio-appartement erboven, en het gebruik van een 2.500 voet ‘verharde/gras’ gemeenschappelijke start- en landingsbaan die geschikt is voor kleine vliegtuigen”, meldt The Post ook.

De eigendommen zijn gekocht tijdens Khan-Cullors koopwoede die begon in 2016, schrijft The Post. Het gaat verder met te beschrijven dat Hawk Newsome, het hoofd van Black Lives Matter Greater New York City, had opgeroepen tot “een onafhankelijk onderzoek” om erachter te komen hoe het globale netwerk zijn geld besteedt.

Khan-Cullors creëerde vorige week opschudding nadat werd onthuld dat ze een villa van 1,4 miljoen dollar had gekocht in Topanga Canyon – een gebied met nauwelijks zwarte mensen.

Drie zwarte politieagenten vervolgd wegens doodslag op een zwarte man

“Als je jezelf een socialist noemt, moet je je afvragen hoeveel van haar persoonlijke geld naar liefdadigheidsinstellingen gaat. Het is echt triest omdat mensen hierdoor gaan twijfelen aan de legitimiteit  van de beweging en het feit over het hoofd zien dat het de mensen zijn die deze beweging dragen”, zei hij.

Velen waren ook snel om op te merken dat de 37-jarige “sociale rechtvaardigheid strijdster” zich zeker geen zorgen hoeft te maken over de rellen die ze helpt aanwakkeren terwijl ze zichzelf wegstopt in een chique, luxe blanke buurt.

De rassensamenstelling van Topanga is 88,2% blank, 1,4% Afro-Amerikanen en rest andere rassen.

Zwaarbewapende zwarten bereiden zich voor op rassenoorlog met blanken

Vorig artikel“Tot 80%” van Sicilianen weigert AstraZeneca vaccin
Volgend artikelGeorge Floyd’s werkelijke moordenaar gaat vrijuit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. Rijk worden over de rug van ‘slachtoffers’! En een sluw en doortrapt machtsmiddel ook: Hou minderheden in hun slachtofferrol zodat zij zwak blijven, en onderdruk de grootste vijand: De blanke man. Het is van een smerigheid waar ik geen woorden voor kan vinden!

 2. Als rechts aan de macht was gebleven had ik de civiele wet wel als een leuke optie gezien; zeker in relatie met USA strafwet.
  Als je deel uitmaakt van een groep, die criminele handelingen pleegt, is ieder van die groepvolledig verantwoordelijk ervoor.

  Alle leden–en er zijn wat video’s– herkennen opsporen–ook eiding; alle onroerend goed indexeren.

  Alle schades-plundering, brandstichting-diefstal geweldpleging registreren.
  Dan in een enkele sweep alles van die gasten in beslag nemen, en ie gasten op straat trappen. Ook deze huizen van dat lesbische loeder

  Zelfde met antifa.

  Dan is het over.

 3. Ach dat is gewoon voor Marxisten, zichzelf verrijken en het volk te onderdrukken en armoe te laten lijden! Neem de sovjetleider Breznev, met zijn luxe westerse auto’s en het volk stond in 1980 nog in de rij om aan voedsel of kleren te komen! En de Roemeese dictator Chaucescu met zijn paleis en het volk in de kou laten zitten! Alles wat naar marxime riekt deugd niet, ovrigens was die Marx verwand aan de Rotchilds! Dan weet je het wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in