Wat is er aan de hand in Afrika? Dat is de vraag die zogenaamde medische deskundigen zich het hoofd doen krabben wanneer zij de COVID-19 gegevens onderzoeken die uit het continent komen, schrijft Theblaze.com.

Volgens een verslag van de Associated Press vrijdag zijn minder dan 6% van de mensen in Afrika gevaccineerd, maar zien de landen op het continent minder gevallen en sterfgevallen dan het Westen – en vrijwel de rest van de wereld.

Hoewel wetenschappers waarschuwen dat het moeilijk is om nauwkeurige informatie over COVID in Afrikaanse landen te krijgen, merkten zij op dat de tendensen van COVID-gevallen blijven afnemen. In Zimbabwe werden deze week bijvoorbeeld slechts 33 nieuwe gevallen en nul sterfgevallen gemeld, en uit de gegevens van de Wereldgezondheidsorganisatie blijkt dat het aantal COVID-infecties in het land sinds juli is gedaald.

De AP publiceerde een verhaal van wat de Zimbabwanen meemaken:

Op een drukke markt in een arme township buiten Harare hield Nyasha Ndou deze week zijn mondkapje in zijn zak, terwijl honderden andere mensen, meestal ongemaskerd, zich verdrongen om fruit en groenten te kopen en verkopen, uitgestald op houten tafels en plastic lakens. Net als in grote delen van Zimbabwe wordt het coronavirus hier snel naar het verleden verwezen, nu politieke bijeenkomsten, concerten en huiselijke bijeenkomsten zijn teruggekeerd.

“COVID-19 is verdwenen, wanneer heb je voor het laatst gehoord van iemand die aan COVID-19 is overleden?” zegt Ndou. “Het masker is om mijn portemonnee te beschermen,” zegt hij. “De politie vraagt steekpenningen, dus ik verlies geld als ik niet met een masker rondloop.”

Na invoering van Ivermectineplan in Mexico Stad verdwenen COVID-ziekenhuisopnames en -doden

Een gezondheidsdeskundige noemt wat er in Afrika gebeurt “mysterieus”, meldt de AP. Wafaa El-Sadr, voorzitter van Global Health aan de Columbia University, zegt: “Afrika heeft niet de vaccins en de middelen om COVID-19 te bestrijden die ze in Europa en de VS hebben, maar op de een of andere manier lijken ze het beter te doen,” onthult het nieuwsorgaan.

En de Wereldgezondheidsorganisatie heeft in haar wekelijkse rapporten gezegd dat hoewel zo’n klein deel van de bevolking is gevaccineerd, Afrika nog steeds “een van de minst getroffen regio’s in de wereld” is.

Sommige deskundigen vragen zich af of de jongere bevolking van Afrika de sleutel zou kunnen zijn. De AP merkte op dat de gemiddelde leeftijd in Afrika 20 jaar is, vergeleken met een gemiddelde leeftijd van 43 jaar in West-Europa.

Andere onderzoekers hebben gesuggereerd dat de lagere urbanisatieniveaus en het leven dat meer buitenshuis wordt geleefd een rol kunnen spelen. Anderen bestuderen of genetische redenen of eerdere blootstelling aan andere ziekten van invloed kunnen zijn op het aantal COVID’s in Afrika.

Wat er ook gebeurt in Afrika, het voorkomt ernstige verliezen aan mensenlevens door het virus. Volgens het AP blijkt uit de gegevens van de WHO dat het aantal COVID-doden in Afrika slechts 3% van het wereldtotaal bedraagt, terwijl het aantal doden in Noord- en Zuid-Amerika 46% bedraagt en het aantal doden in Europa 29%.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Afrika en IvermectineVolg Frontnieuws op Telegram

Amerikaanse liberalen gaan door het lint nadat Covid-positieve celebrity aankondigde dat hij zichzelf heeft behandeld met Ivermectine en Regeneron

17 REACTIES

 1. “It is difficult to get a man to understand something when his income depends on his not understanding it.”

  En dat geldt in het bijzonder voor onze zwaar gecompromitteerde politici, medici en andere “experts”.

 2. Er zijn in Afrika niet of nauwelijks 5G masten.
  En zekers! De prik is de corona ze geven je juist covid.
  Dezelfde troep/shit zat en zit al in de griepprik.
  Een van de truucjes om het voorheen voor de uitbraak te verspreiden en menen te besmetten.
  Bedenk wat er met de bejaarden is gebeurd, griepprik en toen tada corona.
  5G word gebruikt om die troep wat er in zit te activeren je te tracken etc.
  En de plaatsing van die 5G torrens etc in het begin van de uitbraak tijden de lockdown denkertje dit is
  geen toeval!
  En de prik moet niet voor niks koud geleverd worden.

 3. Ik las vele malen dat mensen aangaven dat gevaccineerde kennissen van hen gedragsverandering hadden door de gifprikken, m.n zijn zij behoorlijk agressief geworden als voormalige vredelievende mensen.

  Er werd vanavond door politie gericht geschoten op demonstranten in Rotterdam.
  In onderstaan filmpje is duidelijk te zien dat de agent in burger bewust schoot en NIET uit noodweer!
  Het is duidelijk een geflipte agent door de gifprikken….of drugs.

  https://video.twimg.com/ext_tw_video/1461813249784090638/pu/vid/320×580/-zIdC-t2FRk18PuS.mp4?tag=12

  https://dagelijkseverhalen.nl/wp-content/uploads/2021/11/beelden-rotterdam.mp4?_=1

  En dit maakt de corrupte politie en media ervan.
  ROTTERDAM – „De grens is hier bereikt!”, stelt een zwaar aangeslagen Gerrit van de Kamp, voorzitter van Politievakbond ACP. „De collega’s in Rotterdam hebben het momenteel heel zwaar. Ze zijn zo in het nauw gedreven dat ze genoodzaakt waren te schieten, puur uit noodweer. Wat hier gaande is, is niet te beschrijven”, verzucht hij.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2138808699/rellen-in-rotterdam-dit-is-niet-meer-te-doen

 4. Die Afrikanen zijn al slaafs. Dus die hoeven niet meer ingespoten te worden met rotzooi dat een mens tot slaaf maakt. En dan worden ze binnengesleept in EU om daar bruikbaar te worden als de witte bevolking eindelijk als versufte half-blinde molletjes rond stuipt.

 5. Nee, er wordt standaard veel ivermectine geslikt. Dat neutraliseert alle geprikte. Dat is de redenen van waarom juist dat medicijn hier in Europa en Amerika verboden is. Maar dat de wetenschappers dat niet zouden weten, is gewoon weer bullshit. Want als ze het gewoon zouden zeggen, krijgen ze niets betaald van hun opdrachtgevers. De echte waarheid mag nooit boven tafel komen, want dan vallen zij door de mand met hun leugens.

   • This animal mediche has been prescribed to humans for 3,8billion times from 1981 till now. Is absolutely safe, no serious side effects…. And indeed also veterinarians use this drug for animales, like so many other drugs…

   • Waarom proclameert u zo’n stigmatiserende onzin?
    Even 3 tegenargumenten:

    1) Het is niet omdat Ivermectine ooit in andere vorm eerst als paardenmiddel ontwikkeld was, dat het nu in pilvorm geen degelijk medicijn voor de mens zou zijn.

    2) Zowat elk medicijn dat wel bewust voor de mens ontwikkeld wordt, wordt eerst op dieren getest en pas wanneer het voor hen geen gevaar oplevert gaat met door en kan het uiteindelijk ook voor mensen goedgekeurd worden. Dus de intentie doet niet veel ter zake. Of een medicijn oorspronkelijk voor dieren otnwikkeld was en later ook voor menselijk gebruik geschikt leek, dan wel of het van meet af aan voor mensen bedoeld was maar eerst wel op diereen werd uitgetest: uiteindelijk geldt voor beide scenario’s dat medicijnen die goedgekeurd worden eerst ook voor dieren OK leken.

    3) als u dan toch graag wil stigmatiseren, met het idee “paardenmiddel” (Ivermectine) waarom heeft u dan geen problemen met een “koeienmiddel”. Huh? Wat? Nou zoek de etymologie van vaccin maar eens op (vacuna in het Spaans, afgeleid van vaca oftewel koe, omdat de eerste vaccins ontworpen werden om koeien in te enten) dus vaccins als categorie (versus gewone medicijnen) zijn een koeiemiddel. Als u zo graag paardemiddel schreeuwt omtrent Ivermectine, gelieve dan consequent te zijn en een vaccin steevast als koeienmiddel te bestempelen.

 6. Ze hebben in Afrika geen telegraaf, volkskrant, trouw, tevens kijken ze op televisie niet naar jinek en haar groepje deskundigen.

  Zelfde verhaal als Amish in de VS, geen radio en televisie met angstporno.

 7. 1 het heeft met locatie te maken, want het is de griep en noordelijker heb je droge lucht waardoor makkelijker griep

  2 het komt door de maatregelen en de vaccinatie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here