De Iraanse Shahed 136 kamikaze-drone, de T34 van onze tijd, is een wereldwijde game changer, niet in het minst omdat zo’n 22 landen staan te trappelen om ze te kopen. Deze kamikaze-drones zijn eerst getest in Jemen en worden nu getest in de Oekraïne, het oude strijdtoneel van de T34. Net als de T34’s vóór hen tonen deze kamikaze-drones zich als stevige oorlogspaarden die een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, schrijft Declan Hayes.

Door de Shahed 136 in zwermen los te laten, kunnen Russische strijdkrachten de NAVO-verdediging overweldigen en, terwijl de Shahed 136 in de lucht rondhangt om zijn doel te kiezen, zorgt hij bij Zelensky’s dienstplichtigen voor consternatie. Hoewel het raketafweersystemen niet kan ontwijken en kwetsbaar is voor vuur van handvuurwapens, zijn de NAVO en hun Israëlische bondgenoten er terecht bang voor.

Een belangrijke reden om bang te zijn voor Iran’s kamikaze-drones is dat ze werden ontwikkeld en geproduceerd onder de strengste sancties van de NAVO, ingesteld in opdracht van het nucleair bewapende Israël, dat nu met 100% zekerheid weet dat zijn eigen illegale nucleaire sites volledig kwetsbaar zijn voor Hezbollah-aanvallen met nog geavanceerdere en oneindig veel dodelijker versies van de Shahed 136.

Want laten we eerlijk zijn. Hoewel Iran’s ingenieurs erg trots kunnen zijn op hun werk, lijdt het geen twijfel dat Rusland, Pakistan, India en vooral China op de wonderwapens van Iran reverse engineering zullen toepassen, omdat ze rechtstreeks passen in de oorlogsdoctrine van het Chinese Volksbevrijdingsleger, namelijk asymmetrische oorlogsvoering tegen de Amerikaanse 7e Vloot en alles en iedereen die de NAVO de Straat van Taiwan en de Zuid-Chinese Zee instuurt.

Japan, dat over een van de beste marines ter wereld beschikt, mag deze waarheid niet uit het oog verliezen. Als de VS en hun koloniën het op willen nemen tegen het hele arsenaal van China, moet Japan zich er niet mee bemoeien, want zijn steden zijn veel te kwetsbaar voor Chinese en Noord-Koreaanse tegenaanvallen. Als de VS een probleem heeft met China, net zoals het een probleem heeft met alle anderen, moet Japan er niet het probleem van Japan van maken. Als de VS de wind hebben gezaaid, laat de VS dan de storm oogsten.

  Begin van de ommekeer? Macron: Europa moet weerstand bieden aan de druk om "vazalen van Amerika" te worden

En dan is er nog de laster om deze drones kamikaze te noemen. De oorspronkelijke kamikaze waren de goddelijke winden, de tyfoons die de Mongoolse indringers afschrikten, en de meer recente kamikaze waren de patriottische Japanse piloten die met hun Mitsubishi- en Kawasaki-vliegtuigen aanvallende Amerikaanse oorlogsschepen voor de kust van Okinawa aanvlogen. Hoewel de Mitsubishi A6M2 Zero een prachtig vliegtuig was waar de Amerikanen enkele jaren nodig hadden om grip op te krijgen, heeft de NAVO geen hoop om de kamikazes van Iran in te dammen. Dat komt omdat de ingenieurs van Iran, Pakistan, India en China niet onder dezelfde beperkingen werken als de ingenieurs van het Keizerlijk Japan.

In tegenstelling tot de Zero is het de technische eenvoud van de Shahed-serie die hen tot de T34 van onze tijd maakt. Hoewel de T34 een inferieur ontwerp had ten opzichte van de overontwikkelde Duitse Tiger-tank, bevestigden de Duitse generaals von Kleist, Guderian en Jodl allen dat de T34 een revolutie betekende. Het ingenieursgenie van de Sovjets, net als dat van hun Britse bondgenoten met hun baanbrekende Sten gun en hun Mosquito houten wonderbommenwerpers, was dat zij het simpel hielden.

De Duitsers, aan de andere kant, waren meer geobsedeerd door hun engineering dan door het winnen van de oorlog. Ook al hadden de nazi’s in 1938 straaljagers klaarstaan, ze brachten ze pas in 1945 in dienst, toen de oorlog al verloren was en de piloten van de Luftwaffe nog niet hadden geleerd hoe ze het best defensieve straaljagers konden gebruiken of hoe ze veilig konden landen. Net als bij de V1-, V2- en V3-raketten hebben de nazi’s hun technologische voordelen verkwist. Dat deden ze door zich te verwikkelen in de modder van de Oekraïne, waar de geavanceerde bewapening van de Wehrmacht tot stilstand kwam, waardoor de officieren en manschappen, geconfronteerd met steeds nieuwe golven T34’s, tot wanhoop werden gedreven.

Terwijl veel van die Duitse mislukking kan worden toegeschreven aan het feit dat het Derde Reich werd geleid door een kliek kortzichtige gekken, is de Top Gun kortzichtigheid van de NAVO te wijten aan de zucht naar winst ten koste van de levens van Panamezen, Oost-Timorezen, Palestijnen en Russen en zelfs van een gezonde, diverse binnenlandse economie.

  Franse regering verbiedt cartoonvideo over oorlog in Oekraïne - de video is "spot-on"

Hoewel kunstmatige intelligentie (AI) de kern vormt van de door oorlog geobsedeerde economieën van de NAVO, werd AI opgericht, gefinancierd, gepromoot en ontwikkeld door de oorlogsmachine van de NAVO zodat de NAVO, net als Hitlers Reich daarvoor, haar eigen wapengamma zou hebben. Maar omdat de prooien van de NAVO nu geëvolueerd zijn om het roofdier van de NAVO in zijn eigen spel te overtreffen, moet de NAVO, net als Hitler vóór haar, zich voorbereiden op een laatste worp met de dobbelsteen. Die laatste worp is een tactische nucleaire aanval onder valse vlag, iets waar de Daily Mail en andere media van de NAVO nooit over uitgepraat raken.

Ten eerste heeft de NAVO een lange geschiedenis van valse vlag-aanvallen, niet alleen in Syrië, maar ook in Cuba (Remember the Maine), Vietnam (Golf van Tonkin), en zowat overal waar ze zijn binnengevallen. Aangezien NAVO’s mainstream media volledig medeplichtig waren aan al deze oorlogsmisdaden, kan hun geblaat over generaal Armageddon, Poetin, de Wagner-groep, de Tsjetsjenen of de Russische strijdkrachten omwille van de analyse veilig worden genegeerd.

Als er een valse vlag tactische kernbom wordt ingezet, dan is de vraag, net als in Syrië, waar de NAVO ons wilde doen geloven dat het Arabische leger van Syrië onnodig chemische wapens inzette telkens als de overwinning nabij was, cui bono, wie profiteert? Het enige antwoord kan de NAVO en de door haar gesteunde gangsterjunta in Kiev zijn. De NAVO heeft dergelijke wapens niet alleen in het verleden ingezet, maar heeft de afgelopen 70 jaar ook herhaaldelijk gedreigd ze te gebruiken tegen de Sovjet-Unie, China, Vietnam en anderen. Alleen een onnozelaar zou geloven dat BlackRock of een van de andere financiële machten achter de NAVO zich zouden storen aan een kernbom in Oekraïne, zolang “Poetin” maar de schuld zou krijgen en hun eigen winstverwachtingen niet zouden worden geschaad. Als zij geen problemen hadden met het gebruik van witte fosfor in Servië en Irak, waarom zou een kleine kernbom bij de Zwarte Zee hen dan storen?

Dit scenario is zeker geen loze speculatie, maar is volledig waar. Zelfs na Amerika’s tweede nucleaire terreuraanval op Nagasaki waren veel officieren van het Japanse keizerlijke leger bereid om hoe dan ook door te vechten. Net als een aanzienlijk aantal officieren van de Waffen SS toen hun Reich om hen heen afbrokkelde. En dan zijn er nog de verschillende doemscenario’s, waaraan geen gebrek is in Kiev of, wat dat betreft, in Washington, waar Phil Donahue en het handjevol andere echte anti-oorlogsjournalisten lang geleden het zwijgen is opgelegd. Als Zelensky of zijn CIA-handlangers denken dat ze ermee weg kunnen komen, vergist u zich niet, alles wijst erop dat ze de grote klus zouden klaren.

  Beter met Volga bellen: 10.000 Oekraïense soldaten geven zich over met speciale radiofrequentie om aan de Vleesmolen te ontsnappen

De versnippering van de anti-oorlogsbewegingen in Groot-Brittannië, Ierland en Duitsland en de controle van hun overblijfselen door de militaire inlichtingendiensten van hun respectieve landen voorspellen ook niet veel goeds. Er is momenteel in de thuislanden van de NAVO geen effectief verzet tegen een valse vlag tactische kernbom. Het naziregime in Kiev smeekt, net als de hoofd-afhakkende, vleesetende Syrische rebellen van de CIA vóór hen, om een NAVO-luchtinterventie onder elk vals voorwendsel dat past.

Gezien dat alles zijn er slechts een beperkt aantal eindspellen. Als de NAVO de deur opent naar een nucleair Armageddon, dan is het soyonara en geen kersenbloesemseizoen meer in het Yasukuni-heiligdom voor een ieder van ons. Als wederzijds verzekerde zelfvernietiging (MAD) de prijs is die de NAVO eist, dan zij dat zo. Als, aan de andere kant, de veerkracht van Iran de VS, Israël en hun koloniën ervan kan overtuigen dat het wereldwijde schaakbord is gekanteld in het voordeel van China en hun andere zelfgecreëerde vijanden, dan is er misschien hoop dat het leven, zoals het moet worden geleefd, kan worden voortgezet. Hoewel de bal bij de NAVO ligt, moeten zij beseffen dat zij niet langer het spel of de spelregels dicteren. Zij kunnen leven met die realiteit of ten onder gaan aan die waarheid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is tijd om doodsbang te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDeskundigen dringen nu aan op een pauze in de uitrol van 5G nadat uit onderzoek is gebleken dat regelgevers de gezondheidsrisico’s van straling negeerden
Volgend artikelScott Ritter: Rusland’s ‘vuile bom’ vrees
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. NAVO en Blackrock, etc. Moeten de berekening maken. Hoe groot is nu de kans om deze oorlog te winnen en hoe sterk staan ze daarna tegenover China en bijvoorbeeld Iran? Zijn ze op dit moment in een technologisxh overwicht? Indien niet, kunnen ze de inhaalslag nog maken op basis van niet militair technologisch overwicht? De brainpower van Israel, Europa en de VS tegenover die van Rusland, China en misschien India
    Waarbij we wel moeten vermelden dat in een “kapitalistisch” stelsel de innovatieve kracht groter is. Is het nu of nooit of kunnen ze de Rusland maar beter de puinhoop Oekraine achterlaten, zodat ze het zelf niet op hoeven te ruimen?

  2. Het is een simpel ding.
    het mechanische deel kan zelfs in mijn werkplaats gemaakt worden; de electronica kan gekopieerd worden.
    Zorg voor een model, en er is productie…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in