Wetenschappers hebben opgeroepen tot een moratorium op de uitrol van 5G nadat uit een studie is gebleken dat de overheidsinstanties niet volledig transparant zijn over de gezondheidsrisico’s van de technologie.

Een studie uitgevoerd door de International Commission on the Biological Effects of Electromagnetic Fields (ICBE-EMF) en vervolgens gepubliceerd in het tijdschrift Environmental Health benadrukte de risico’s van blootstelling aan straling van 5G-technologie. Volgens de onderzoekers zijn de bestaande blootstellingslimieten voor draadloze straling ontoereikend, verouderd en schadelijk voor de menselijke gezondheid en in het wild levende dieren, bericht Belle Carter.

In dit verband riep ICBE-EMF op tot een onafhankelijke beoordeling van de gevaren en gevolgen van draadloze straling en “een onmiddellijk moratorium op de verdere uitrol van 5G draadloze technologieën totdat de veiligheid is aangetoond en niet simpelweg is aangenomen.”

Hoofdauteur van de studie Dr. Lennart Hardell zei in een persbericht dat meerdere robuuste menselijke studies naar mobiele telefoonstraling een verhoogd risico op hersentumoren hebben aangetoond. “Deze worden ondersteund door duidelijk bewijs van kankerverwekkendheid van dezelfde celtypes die in dierstudies zijn gevonden,” vervolgde hij.

Hardell en zijn co-auteurs hekelden ook regelgevende instanties zoals de U.S. Federal Communications Commission en de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection voor het negeren van de risico’s van 5G, ook al zijn er al tal van studies die wijzen op de gevaren van blootstelling aan draadloze straling.

De ICBE-EMF is een multidisciplinair consortium van wetenschappers, artsen en aanverwante professionals die betrokken zijn, of zijn geweest, bij onderzoek naar de biologische en gezondheidseffecten van elektromagnetische frequenties tot en met 300 GHz en zich inzetten voor de bescherming van mensen en andere soorten tegen de schadelijke effecten van niet-ioniserende straling.

  Experts uiten bezorgdheid over microgolfsyndroom door 5G-masten

Zwangeren, kinderen en EMV-overgevoeligen lopen het meeste risico

The Defender, het officiële nieuwsorgaan van de non-profit Children’s Health Defense, interviewde de auteurs van de studie Hardell en Joel M. Moskowitz, directeur van het Center for Family and Community Health van de University of California, Berkeley’s School of Public Health. De twee auteurs bespraken hun bevindingen en hun pleidooi voor bewustmaking van de gevaren van 5G.

Volgens Moskowitz moet de blootstelling aan mobiele telefoons en andere draadloze apparaten worden beperkt, vooral voor zwangere vrouwen, kinderen en mensen die elektromagnetisch overgevoelig zijn. Deze mensen moeten hun blootstelling aan draadloze straling zoveel mogelijk beperken, adviseerden zij.

Zij stelden ook suggesties samen over hoe de blootstelling aan draadloze straling kan worden beperkt via een online bron. Deze omvatten het op afstand houden van apparaten zoals smartphones en draadloze telefoons van het lichaam en met name het hoofd; het gebruik van deze apparaten in gebieden waar een sterk signaal is; het verminderen van de blootstelling aan apparaten van andere personen en het uitschakelen van draadloze apparaten in huis voor het slapen gaan.

“De 5G-technologie heeft veel nieuwe kenmerken die nooit op veiligheid zijn getest, waaronder verschillende draaggolffrequenties, nieuwe modulatie- en pulseringsschema’s, bundelvorming, gefaseerde arrays en massale MIMO [multiple input, multiple outputs],” aldus Moskowitz. “De nabijheid van kleine celantennes in de buurt van waar mensen wonen en werken kan gezondheidsproblemen opleveren, naast de blootstelling aan draadloze straling van 5G mobiele telefoons.”

Hardell merkte ondertussen op dat de pulsen bij 5G-technologie extreem hoog kunnen zijn. “De risico’s zijn niet onderzocht, zeker niet op lange termijn,” zei hij.

  Elektriciteit en ziekte - Update

Bezoek Frontnieuws 5G CATEGORIE voor meer informatie over de risico’s van 5G voor de menselijke gezondheid en het milieu.

Bekijk onderstaande video over de oproep van wetenschappers tot een moratorium op de uitrol van 5G vanwege de blootstellingsrisico’s.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Nergens heen te vluchten? Spike-eiwit shedding, 5G brengt de mensheid in gevaar, vooral de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMensen sterven in hun slaap in verband met vaccins, verklaart Dr. Peter McCullough, cardioloog
Volgend artikelKunnen Iran’s T34 Drones de Derde Wereldoorlog stoppen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Ach een zorg van een paar jaar geleden , toen maalde er ook niemand om alles voor snel internet toch ?

  Dat je door straling en vaccins ook kanker kunt krijgen wordt door de mensen eigenlijk een beetje genegeerd .

  Links en rechts hoor ik steeds meer verhalen van mensen met uitzaaiingen en mensen die neervallen met hartinfarcten , maar de algemene tendens is nog steeds dat het door de algemene welvaart komt , dus de algemene levensteil terwijl die vaccins juist alles in een gigantische stroomversnelling hebben gebracht !

  • ik zaai ook uit, maar sinds de sterilisatie wil er geen fuck mer groeien…

   …persoonlijk denk ik dat er veel oversterfte het gevolg is door dat alle boomers aan het einde rit zijn, dat is die geboortegolf van grijze mensjes in polo shirts die denkend dat ze alles weten met hun glimmende kut brilletjhes en ingevet haar maar die met een tik op de bek zelfs hun hond aan je schenken en hun vrouw aangelijnd in fishnet stockings aan/afleveren…..

   …meer dooie etters is een kwestie van geboortegolf in jaren 45 tot 55 bekijken en dan even door tellen….houdbaarheid verstreken, arrogante kut VVd stemmer overleden…wat er verder doodgaat is echt wel vroegtijdig kanker etc, ook weer logisch maar best Kut…..zeker omdat het de schuld is van anderen zoals de regering die donders goed weet wat er gebeurd maar cijfers en feiten liever wegstopt dan erop inspringt en schade beperkt en kut boomers die hun geld hebben verdiend met het vergiftigen van onze leefruimte…….

   nu goedenacht en snel naar de gratis porno…uiteindelijk wil de geest met een voldaan gevoel gaan slapen…op een poging daartoe doen….

   euh rommel, kun je een lief nacht engeltje toevoegen, iets met tiete….sommeren med Vanja ofzo….thx

   • Duchesne,
    Jouw taalgebruik is erg naar om te lezen.
    Zou je iets minder grof willen zijn en je woorden iets selectiever willen uitkiezen ?

    • in persoonlijke reacties zal ik absoluut niet grof zijn, maar voor de rest noem ik alles bij naam en toenaam. Een keer leven we, maar al die keren dat we onze eigen woorden laten sterven op andermans verzoek…..

     nie wieder !

     O ja, een stukje songtekst uit vroeger….”there is no such thing as a dirty book it’s just the way you read it….( Alex Harvey)

     Heeft ook nummers zoals “my only vice is the fantastic prices i charge for being eaten alive” en “there is nothing like a gang bang to blow away the blues”… inkijkje in mijn opleiding….

   • even door je commentaar gescrolld…houdbaarheid verstreken enzomeer van die bs…
    misschien nog niet opgemerkt, maar al die ‘plotse’ sterftes betreffen vooral jongere mensen…. gevallen van myocarditis en aanverwanten : gemiddeld 2.700% MEER dan voor vaccinatie bij de jongere bevolkingsgroepen..
    bij de jongeren tot leeftijd 14 jaar bedraagt dit zelfs een wooping 5.400%
    waar jij die ‘houdsbaarheiddatum’ en ’40…’45 vandaan haalt weet ik niet, tenzij je, net zoals al die, door de big pharma of politiek betaalde, onderzoekers, selectief door het feitenmateriaal gaat en neemt wat in je bewering past en negeert wat er niet in past….

 2. En wat dacht van de herrie op je oren, of de pijn in je hoofd? Ik kan het zowel horen als voelen. Bij mij gaat alles minimaal elke avond uit en het liefst vaker. Nee, geen smartphone of tablet. Een desktop wel zodat ik zelf kan bepalen waar en wanneer, maar ze hoor ik ook.
  Als ik op de hoek van de straat hier loop lijkt het wel of iemand mij door mijn hoofd schiet met een heel klein lazertje. Pew, gat in je hersenen. Doett verschrikkelijk zeer. Misschien treedt daar een versterkend effect op van meerdere signalen.
  Voor sommige mensen zijn al die piepen een hel.

 3. En ondertussen rolt de BAM gewoon door met uitrol voor Delta Fibers met hun slaafjes leger uit Qatar veelal paki’s voor een hongerloontje. Veel mensen beseffen het nog niet maar zellfs dorpjes om steden heen zijn geheel strategisch omsingeld door 5G lantaarnpalen met als klapper op de vuurpijl een module bij u in huis die wordt aangesmeerd. Ik daag u uit…onderzoek Delta Fibers u zult aankomen bij Caitway ogenschijnlijk Brits maar niets is wat het lijkt hierachter zitten NGO’s uit Scandinavië van de zwarte adel zelfde figuren die dikke incest vrienden zijn van hun soortgenoten uit Bavaria en Beieren die in Biontech dus de spuitjes zitten.

 4. De oplossing is een collectieve NEE tegen deze opgelegde door de strot geduwde gevaarlijke tech, helaas moet dit (droomde ik laatst) voor resultaat met harde hand. Zelfde met tesla en andere kinderarbeid auto’s ,zonnepanelen,windmolens,laadpalen en ga zo maar door. Stop hun “meten=weten” produkten collectief en laat ze verwijnen…Gebruik dezelfde scare tactics die zij zelf gebruiken opgrote schaal en zorg er simpelweg voor dat geen 1 slaafse debiel nog een dergelijk monitor/spionage apparaat durft aan te schaffen. Zou simpel is het…..Aldus in mijn droom die ik lastst had…wink.

 5. …toen Zyklon B beter werkte tegen teken dan luizen heeft niemand geklaagd, pas achteraf was het misdadig.

  5G is het nieuwe Zyklon B, uitgevonden vor het een, beter werkzaam tegen het ander….alleen dienander is de burger en ik ben er een van.

  Microwaving your local political non-friend is better than going haywired to your end….

  Why sit and wonder if you can have a free brainwave….5G induced…

  Alcohol is that which makes lies impossible to exist…

  Free jabbing is not the same as free pussy, but you do get screwed…and fucked afterwards…

  Show me an honest politician and i will show you a free noose…

  The first law of every lawbook is not written in ink but in blood: i am stronger and you will bleed not listening.

  The definition of freedom is being willing to lose all to keep little….

  obituary of Duchesne: i lived more lives than one can imagine, in stray times one cannot behold, served my share of dukes and kings, had many fowly queens and noble women serve me, drank till i could drink no more, maimed and created, saw light when all others saw darkness and despair, told truth when lies ruled, went against the grain when needed, worked hard when i could, lend hands when non were needed but still grabbed out of lazyness, cut corners when round stuff was needed, made crooked what was straight, and unimaginable what was neither of those, but always looked for the best of all outcomes, no matter who was the maker of the thing….call wild what is free, call crazy that which you cannot comprehend, but never ever point your finger, for i will throughout time make it stick out of your grave, akwardly broken and terribly bend ! I am what you wanted throughout all of your lives, the cold wind and the warm light, the cure for all of your deaths….

  …i am truth, both vengance and justice, i am friend, i am me, forever the one that seeks, the one that makes no compromise, i,

  i am

  Duchesne.

 6. collectief NEE is mooi qua gedachte, en verdomme, in een samenleving van gelijke zielen werkt het ook nog….alleen K.U.T. …..we leven in een systeem waarbij je stem enkel dient om een dictatuur legieme macht te geven. Ik heb nooit VVD gestemd, niemand die ik ken zegt dat te hebben gedaan, of D66, maar toch schijnt het halbe land wel op die lui te hebben gestemd….tuurlijk niet, er is absoluut gefraudeerd maar aangezien de stem machines in handen zijn van D66 lieden en de politie top in de greep van de VVD is dat verdomd moeilijk te bewijzen…we noemen dat hier in kaas en koetjes land “democratische” besluitvorming…elders is de beschrijving gewoon samengevat in het woord “regime”…..

  Vrijheid en democratie zijn net als assepoetster en prins witte paard een berg stierenpeop….tot je het zwaard opneemt en het tot een begrip maakt….

  • Ach wie zei dat ook al weer? Lenin geloof ik?
   Niet de stemmers bepalen de uitslag, maar degenen die de stemmen tellen bepalen de uitslag.

 7. Collectieve Nee was in mijn droom een groep vrijheidsstrijders die “politiek” al hadden laten varen aangezien dit een shitshow betreft. En de hele opgezette bullshit afbraken en saboteerde. En opereerde tegen de schemer en niet de nacht aangezien er dan wel veel stasi op straat is..

 8. Politiek kan je sowieso vergeten in dit gestoorde WEF Schwabland aangezien corruptie,propaganda en het koningshuis regeren.Lijkt gvd wel de hightech middeleeuwen als je het goed objectief bekijkt. Met enige verschil dat er nu geen lijken bungelen op het binnenhof omdat ze burgerij wapens hebben ontnomen en mensen doodschieten ,zelfs bijna kinderen(16jr) bij vredelievende demonstraties. Stemmen is een waan voor het volk dat ze kunnen kiezen. De uitslag wordt 100% gemanipuleerd. Maar geen vrees onze lieve vredelievende Maxima onze eigen handed picked by Bernhard nazi import bruid zal ons weldra verlossen met de CBDC zoals voorspeld. Maar niet nadat zij ons volgestopt heeft met insecten…Te beginnen met onze kinderen. Denk maar niet dat die dikke van hun een krekel eet…Die vreet 5 zwijnen zelf geschiten uit eigen bos…

  • onze verkiezingen zijn zwaar gemanipuleerd maar we zijn machteloos binnen HUN regels….stap je uit die cirkel en sta je daarbuiten dan zijn hun vrij wild…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in