Blank Brits meisje werd 12 jaar gevangengehouden door moslimbende en werd gedwongen om acht abortussen uit te voeren

1
3386

FENIXX KLASSIEKEN

Het zijn niet alleen terroristen van de islamitische staat die zich bezighouden met slavenhandel, het komt ook voor in andere moslimkringen. Sarah werd als tiener van haar lokale parkeerplaats ontvoerd en werd twaalf jaar gevangengehouden. Ze werd herhaaldelijk verkracht, geslagen, gedwongen om te trouwen en moest acht abortussen ondergaan terwijl de politie niets deed. De politie was meer bezorgd dat ze racisten zouden worden genoemd dan de kinderen te beschermen, wat ze hadden beloofd toen ze als politieagenten werden beëdigd.

Sarah is een blank Engels meisje en als 15-jarige studeerde ze op collega in de hoop als verloskundige te werken. Sarah had nog nooit een vriendje gehad toen ze moest trouwen en werd enkele minuten later verkracht door een man die ze slechts een half uur eerder had ontmoet.

Sarah werd 12 jaar gevangengehouden en seksueel misbruikt, terwijl haar familie om hulp van de politie vroeg om haar te vinden.

De politie weigerde de familie te helpen, ze heeft haar niet eens als vermist opgegeven. Haar familie is na haar verdwijning alleen naar haar blijven zoeken. De politie bleef zeggen: “Geef het een paar dagen, ze zal terugkomen”, zegt haar moeder Janet vandaag. “Maar ze is nooit thuisgekomen”, vertelt haar moeder in de Daily Mail.

Sarah werd tijdens haar gevangenschap gedwongen om de koran in het Arabisch te leren, mocht alleen Urdu en Punjabi’s Pakistaanse taal spreken en werd gedwongen om moslimkleding te dragen. Ze moest elke dag urenlang koken, schoonmaken en strijken.

Het was pas vorig jaar dat Sarah, op 26-jarige leeftijd, eindelijk ontsnapte aan de klauwen van de bende. “Sinds ik een jonge tiener was, heb ik niets anders gekend dan het leven onder controle van de bende”.

Sarah’s zaak is in het ongewisse gebleven omdat de politie voldoende bewijs probeert te verzamelen om het openbaar ministerie in staat te stellen de bende voor het gerecht te brengen.

Officiële Britse gegeven: Dubbel/driedubbel/ gevaccineerden waren in december goed voor vier op de vijf Covid-19 sterfgevallen

Toch zegt Sarah ongelooflijk genoeg dat ze nog steeds niet helemaal aan de bende ontsnapt is. Vorige week kreeg ze een telefoontje van een van de moslims. Hij had haar telefoonnummer ontdekt, maar gelukkig niet haar geheime adres.

Hallo white trash, zei het bendelid dreigend, voordat hij de telefoon ophing.

Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

1 REACTIE

 1. Beste Mensen

  Een Foutje ontdekt

  Staat Blank Meisje
  Dus onzichtbaar

  Verwijst naar de Bron Satan of de aanverwanten kinderen GodDuivel èèn munt eenheid
  Vandaar al die Rare reacties in striptekening

  Er word zeker bedoeld een Witte meisje

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here