Het zijn niet alleen terroristen van de islamitische staat die zich bezighouden met slavenhandel, het komt ook voor in andere moslimkringen. Sarah werd als tiener van haar lokale parkeerplaats ontvoerd en werd twaalf jaar gevangengehouden. Ze werd herhaaldelijk verkracht, geslagen, gedwongen om te trouwen en moest acht abortussen ondergaan terwijl de politie niets deed. De politie was meer bezorgd dat ze racisten zouden worden genoemd dan de kinderen te beschermen, wat ze hadden beloofd toen ze als politieagenten werden beëdigd.

Sarah is een blank Engels meisje en als 15-jarige studeerde ze op collega in de hoop als verloskundige te werken. Sarah had nog nooit een vriendje gehad toen ze moest trouwen en werd enkele minuten later verkracht door een man die ze slechts een half uur eerder had ontmoet.

Sarah werd 12 jaar gevangengehouden en seksueel misbruikt, terwijl haar familie om hulp van de politie vroeg om haar te vinden.

De politie weigerde de familie te helpen, ze heeft haar niet eens als vermist opgegeven. Haar familie is na haar verdwijning alleen naar haar blijven zoeken. De politie bleef zeggen: “Geef het een paar dagen, ze zal terugkomen”, zegt haar moeder Janet vandaag. “Maar ze is nooit thuisgekomen”, vertelt haar moeder in de Daily Mail.

Sarah werd tijdens haar gevangenschap gedwongen om de koran in het Arabisch te leren, mocht alleen Urdu en Punjabi’s Pakistaanse taal spreken en werd gedwongen om moslimkleding te dragen. Ze moest elke dag urenlang koken, schoonmaken en strijken.

Het was pas vorig jaar dat Sarah, op 26-jarige leeftijd, eindelijk ontsnapte aan de klauwen van de bende. “Sinds ik een jonge tiener was, heb ik niets anders gekend dan het leven onder controle van de bende”.

Sarah’s zaak is in het ongewisse gebleven omdat de politie voldoende bewijs probeert te verzamelen om het openbaar ministerie in staat te stellen de bende voor het gerecht te brengen.

  Asielzoeker: “Ik haat Zweden, ik ben hier alleen maar om Zweedse meisjes te neuken” – urineert op een terrastafel

Toch zegt Sarah ongelooflijk genoeg dat ze nog steeds niet helemaal aan de bende ontsnapt is. Vorige week kreeg ze een telefoontje van een van de moslims. Hij had haar telefoonnummer ontdekt, maar gelukkig niet haar geheime adres.

Hallo white trash, zei het bendelid dreigend, voordat hij de telefoon ophing.

Kijk: Angela Merkel zegt: “We moeten accepteren dat vluchtelingen meer crimineel zijn”

Vorig artikelSubway verwijdert ham en spek uit bijna 200 winkels en biedt alleen halal vlees aan na “krachtig geformuleerd verzoek” van moslims
Volgend artikelDrie jaar gevangenisstraf voor het verbranden van de EU-vlag
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Beste Mensen

  Een Foutje ontdekt

  Staat Blank Meisje
  Dus onzichtbaar

  Verwijst naar de Bron Satan of de aanverwanten kinderen GodDuivel èèn munt eenheid
  Vandaar al die Rare reacties in striptekening

  Er word zeker bedoeld een Witte meisje

  Dank U

 2. Ik heb het hier in Deurne gezien , het was rond etenstijd , Gonny vroeg waar Hanneke was , buiten aan het spelen , liep eerst de Florence Nightingale straat een stukje af , ging daarna richting de hoofdweg , Dunantweg , maar nog op de Albert Schweitzerstraat , waar ik Hanneke zag , en een auto , vlakbij haar , waarvan beidde achterdeuren snel gesloten werden , en de auto snel wegreed , terwijl inzittenden achterom keken , Noord Afrikanen , voor mij zonder enige twijfel , alsook dat ze van plan waren haar mee te nemen , ik heb gevoeld , en gezien de ogen van de inzittenden , wat dus op meerdere plaatsen gebeurt , naar het schijn miljoenen elk jaar , kan me niet voorstellen hoe Gonny zich gevoeld zou hebben als het ze gelukt was Hanneke mee te nemen , een minuut later en ze was weg geweest , geneukt door vele arabieren ,Dit is voor mij waarheid , niks niets zal veranderen wat ik gezien gevoeld heb , weet dat in Venray een verslaafd meisje , weinig contact met ouder en familie meegenomen is door arabieren , die ze regelmatig kwamen neuken en haar voorzagen waar ze aan verslaafd was , na jaren hebben ze haar laten gaan , denk dat er geen spat leven maar inzat , wat ze kapot konden neuken ,, Waar gebeurd verhaal , wie verdiend dergelijks , en jong zijnde .

 3. Natuurlijk doen mannen , waar ook geboren , en van welke religie dan ook wereld wijd dergelijk , Edoch Arabieren worden door veel vrouwen gemeden , vanwege hun instelling dat vrouwen ondergeschikt zijn , KIJK MAAR NAAR DE WERELD OM ONS HEEN .

 4. Beste Mensen

  De Nederlandse Mannelijke volk wil maar al te graag Moslim zijn
  Dan kunnen die allen een Harem aan onderdanige Slaven vrouwen hebben en houden
  Na een keer gebruikt te hebben weg ermee
  Naar het Slachthuis
  Zie het al gebeuren in real time
  Precies als bij de indianen vrouwen werd gedaan amper 120 jaren terug
  Door al die Blank bezeten Witte mannen
  De Witte vrouwen van toen bleven niet ver achter

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in