Koning, Keizer, Admiraal… Prinses van Kent krijgt bloedklonter na inenting AstraZeneca-‘vaccin’

5
© Flickr user BigTallGuy (CC BY 2.0)

Prinses Michael van Kent is al een maand ziek. Ze kreeg bloedstolsels na haar twee doses van het AstraZeneca-vaccin, schrijft The Sun, die een ingewijde citeert. De prinses voelt zich niet goed en is naar de dokter geweest. Het is een verontrustende tijd voor de mensen om haar heen. Het is moeilijk voor de nabestaanden om haar te zien lijden, zei de insider.

De prinses (76) is getrouwd met prins Michael van Kent, een neef van koningin Elizabeth. Eind vorig jaar, liep ze het Coronavirus op. Zij en haar man verbleven toen in zelfgekozen afzondering in Kensington Palace. De prinses voelde zich “extreem moe” en had hoge koorts. Haar woordvoerder zei dat de huishoudster van de prinses ziek was geworden. Eerder testten prins William en prins Charles positief op Corona.

Vorige maand kregen mensen onder de 30 jaar in Groot-Brittannië een alternatief vaccin aangeboden van AstraZeneca. Deze maatregel is genomen omdat er steeds meer aanwijzingen zijn dat er een verband bestaat tussen het vaccin en bloedstolsels.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden vergelijken bijwerkingen in een Reddit subgroep

  Uw regering geeft niets om uw gezondheid
Vorig artikelNa het AstraZeneca ‘vaccin’ krijgt hij een bloedstolsel en verliest 2 meter darm
Volgend artikelCOVID-19 gevallen nemen in India af door verspreiding van Ivermectine en Hydroxychloroquine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Yeah Right. En jullie geloven zo’n fucking roddelkrant als de Sun??? En dat een koninklijk lid zich ook ècht met een vaccin laat injecteren???? Geloven jullie het zèlf????? Komaan zeg!!! Hou het es bij Degelijk journalistiek nieuws mensen??? Zo raak je wel àlle geloofwaardigheid kwijt bij lezers. *Pffff*. Wat valt DIT me van jullie tegen zeg… jammer. ( De SUN for God’s Sake!! Roddelkrant van Engeland!!! )

  https://nl.m.wikipedia.org/wiki/The_Sun

 2. iklaatmenietgekmakenmetbullshit :
  Jouw reactie zou de mijne geweest kunnen zijn een paar weken geleden zelfs nog !!!
  MAAR …..inmiddels is Prins Philip overleden, een week of 3 a 4 NADAT hij de vaccinatie heeft gehad
  ( ik weet niet welke…. ) zeer frappant is wel, dat je daar in de media, qua verband, NIKS van gehoord hebt ! WEL zei i e d e r e e n : “ maar dat is een OUDE man ! ` ….en verder is er niets over gezegd. MAAR ik dacht toen andersom : “ okee…die man is OUD, maar hij heeft over de 90 jaren OVERLEEFD….en NU sterft hij een week of 3 a 4 NADAT hij die vaccinatie heeft gehad ?????“……van niemand kreeg ik reactie toen ik dat zei…..want de man had DE LEEFTIJD zei i e d e r e e n ! .
  Vanavond heb je kunnen horen, dat RUTTE de vaccinatie volgende week gaat nemen…..ik weet niet wat ik daarvan moet denken ???
  En NU dit artikel hierbovenaan, ….ik ben het diep in mijn hart TOTAAL met je eens, maar er is nu ook TWIJFEL bij mij…..“ zouden ze toch DE ECHTE krijgen ???
  Ook Willem Alexander is van 1967, en NU aan de beurt…..WAT gaat hij doen ???
  Krijgt hij wel de echte……of toch niet ??? Ik hoorde dat hij de prik wel gaat halen ( volgens berichten ) ………..
  We zullen even moeten afwachten, wat er gaat gebeuren verder.
  Maar ik ben het wel met je eens voor 90 %
  die 10% laten we even hangen nog

  • Die Philiip is 99 jaar geworden.
   En was jij er bij toen de man een prik kreeg? Dus je neemt het maar aan dat het gebeurt is.
   De man was waarschijnlijk ook wel overleden als ze hem op de tocht gezet hadden.

  • En geloof maar niet Rutte zo achterlijk is om zich met dat gif te laten inspuiten.
   Testen vindt hij al onzin als je niet zxiek bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in