Gevaccineerden vergelijken bijwerkingen in een Reddit subgroep

4
3863

Een subreddit-groep is een rampgebied voor gevaccineerden die willen vergelijken en vragen stellen over bijwerkingen na het ontvangen van het experimentele Covid-19 vaccin.

Gebruikers op r/CovidVaccinated beschrijven hun symptomen na vaccinatie en vragen advies aan andere gevaccineerde gebruikers over of hun aandoeningen normaal zijn, of dat ze medische hulp moeten zoeken, bericht infowars.com.

De groep is een vergaarbak van wilde anekdotische bijwerkingen na een vaccinatie, maar ondanks de ontelbare horrorverhalen worden vaccins in de groep nog steeds gepromoot als veilig en effectief.

In een recent verhaal klaagt een gevaccineerde gebruiker over ‘pulserende tinnitus’ of een constant kloppend of suizend geluid in de oren na ontvangst van de eerste dosis van het Moderna-vaccin, en vraagt zij of zij moet riskeren de tweede dosis te krijgen en zijn symptomen te verergeren.Om te beginnen wil ik zeggen dat ik heel erg voor het vaccin ben en gezegend ben dat ik het heb gekregen, maar dat ik op zoek ben naar vergelijkbare ervaringen voor advies. Ik ben een zeer gezond persoon zonder onderliggende problemen (24V) en 6 weken geleden kreeg ik mijn eerste inenting met moderna en nog geen week later kreeg ik pulsatiele oorsuizingen. Ik heb nog nooit enige vorm van oorsuizingen gehad en dacht er niets van, dacht dat het een rare hoofdpijn of allergie was, totdat er meerdere dagen voorbij waren en ik het nog steeds had. Nu, meer dan 5 weken later, heb ik er elke ochtend en avond last van. Ik heb ook 6 weken extreme vermoeidheid, hersenmist, zwakte van de ledematen, pijn op de borst en hoofdpijn gehad. Covid tests die ik heb gedaan waren ook allemaal negatief. Het doen van dagelijkse dingen is zo moeilijk geworden.

Ik werd doorverwezen naar de KNO die er weken over deed om me in te werken, wat extra stress veroorzaakte omdat ik mijn tweede prik moest uitstellen, niet wetende of dat veilig was of niet. De KNO-arts bevestigde dat hij dit had gezien bij vele anderen die het vaccin hadden gekregen en zei dat als ik mijn tweede vaccinatie zou krijgen, het erger zou kunnen worden of juist beter, hij heeft beide gevallen gezien.

Een andere kanttekening is dat ik een covid-antistoftest heb gehad en die is positief met 217 au/ml

Mijn vraag is, heeft iemand die pulsering heeft gehad de tweede injectie gekregen en is het erger of beter geworden? Aangezien Moderna na één dosis al voor 80% werkt en ik antilichamen heb, vind ik het moeilijk te rationaliseren dat ik gehoorverlies riskeer of dat mijn toestand verslechtert voor 10% meer effectiviteit. Gelijkaardige ervaringen, vooral met betrekking tot het pulseren na de tweede dosis, zouden op prijs worden gesteld.

In een ander bericht waarschuwt een gebruiker voor het ondergaan van een acupunctuurbehandeling onmiddellijk na het nemen van de tweede dosis van het vaccin van Moderna.

Eerste dosis: Ik had geen reactie behalve ERGE pijn in mijn arm die een paar dagen aanhield. Op de tweede dag had ik het gevoel dat de pijn wat afnam maar ook over mijn lichaam sijpelde – pijn aan die kant van mijn hele torso. Als iemand met een neiging tot grote gezondheidsangst, begon ik me zorgen te maken over dit vreemde nieuwe gevoel; toen ongeveer 20 minuten later, verdween alle pijn als bij toverslag!

Een paar dagen later voelde ik me helemaal goed, en ging ik naar mijn dokter voor acupunctuur. Ik had pijn in mijn nek van het vreemd slapen, en vergat te vertellen dat het dezelfde kant was waar ik net mijn prik had gehad. Na de sessie wilde ik mijn jas aantrekken en voelde ik een grote wonde op mijn arm als een grote insectenbeet. Ik dacht dat het de plek was waar een acupunctuurnaald had gezeten en merkte op dat het zo vreemd was omdat ik nog nooit zo’n reactie had gehad. Welnu, het is me nu duidelijk (en waarschijnlijk ook voor jullie) dat het eigenlijk de plaats van het vaccin was die was opgezwollen! Ik voelde me de rest van de dag raar, angstig en geactiveerd, en een bevriende massagetherapeut zei: “nou, ja, je hebt net alle energie in je lichaam terug naar die plek geleid! De dag erna nam de zwelling af, en had ik opeens een grote blauwe plek waar de naald naar binnen was gegaan. Het was niet het ergste in de hele wereld, maar het was vreemd en ongemakkelijk, dus ik deel dit verhaal als een waarschuwing/aanbeveling om niet snel na je vaccinatie acupunctuur te krijgen in de buurt van waar de naald erin is gegaan!

Ooit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik

Tweede prik: ik was super ongerust over deze prik! Ik bereidde me zo goed mogelijk voor door me te concentreren op drinken en een voorraad Tylenol in te slaan tegen de pijn en CBD tegen de angst. Ik voelde me direct daarna prima, maar voelde wel dat er iets naar binnen kroop naarmate de dag vorderde (inclusief een nieuwe ronde van hevige pijn in mijn arm). Dag twee werd ik wakker met het gevoel dat mijn bed het ongemakkelijkste bed van alle bedden was (Tylenol hielp daarbij!), en ik voelde me niet zo lekker, had geen energie en was een beetje mistig in mijn hoofd. Ik had er de dag erna nog wat last van, maar het was bemoedigend te weten dat het minder werd. Ik bleef me concentreren op het drinken van veel water, wat ik zou aanraden!

Nu, vijf dagen later, voel ik me weer vrij en ben ik ZO blij dat ik gevaccineerd ben! Ik geloof dat het belangrijk was om dit vaccin te krijgen voor mijn eigen gezondheid en gemoedsrust, en om mijn steentje bij te dragen aan de gezondheid van de gemeenschap om me heen. Dat gezegd hebbende, was ik ZEER bang om een slechte reactie te krijgen en wilde ik echt horen over andere mensen die het kregen, het naar hun zin hadden, en blij waren dat ze het hadden gekregen. Als dat resoneert, deze is voor jou! ❤️

Een paar vrouwen hebben ook gedocumenteerd hoe hun menstruatiecyclus werd verstoord door het vaccin.


Ik kreeg J&J op 6 april en werd behoorlijk hard getroffen. Ongeveer 8 uur na het vaccin kreeg ik rillingen en vanaf toen ging het bergafwaarts. Ik had twee hele dagen koorts met een temperatuur van 39-39,5. Het duurde een hele week voordat ik me bijna normaal voelde, maar ik was pas twee weken na mijn dosis in staat om te sporten zonder moe te worden. Over het geheel genomen was het klote, maar ik ben al vaak zo ziek geweest en ik wist dat ik mezelf moest blijven wijsmaken dat het wel over zou gaan.

Het verontrustende deel waren de menstruatieveranderingen die ik ervoer. Om te beginnen – ik heb mijn menstruatie de afgelopen drie jaar nauwlettend in de gaten gehouden nadat ik met de hormonale anticonceptie was gestopt. In de afgelopen drie jaar heb ik elk jaar de griepprik gekregen, een MMR-verhoger (op dezelfde dag als de griepprik), en een tyfusvaccin. Ik heb ook een behoorlijke voedsel/watervergiftiging gehad in Midden-Amerika met hevige koorts/ rillingen. Mijn cyclus is steeds binnen 1-2 dagen lengte van de vorige cyclus geweest. Over een jaar is mijn cyclus niet meer dan 5 dagen verschillend geweest (ex. kortste cyclus 27 dagen, langste 32). Het lijkt erop dat vaccinaties en koorts/ziekte mijn cyclus tot nu toe niet hebben beïnvloed.

De cyclus voor mijn vaccinatie was 32 dagen lang. Ik had 28 april ongesteld moeten worden, wat dag 32 zou zijn geweest. Het was laat, maar ik heb een afwijking van 1-2 dagen. Toen het op 1 mei nog niet was doorgekomen wist ik dat er iets niet klopte. Ik heb meerdere zwangerschapstesten gedaan totdat het op 5 mei eindelijk zover was. Ik weet dat dit niet veel dagen lijken en natuurlijk kan de menstruatie variëren, maar het was zeer ongebruikelijk voor mij. De eerste paar dagen waren ook bruin, wat me nog nooit is overkomen aan het begin van de cyclus en alleen soms op de allerlaatste dag.

Ik hoop dat als iemand dit leest, ze misschien hun zenuwen kunnen kalmeren als ze net zo’n zwangerschapsangst hebben als ik! Ik ben blij dat ik het vaccin heb gekregen, maar ik wou dat ik gewaarschuwd was voor het menstruatiegedeelte. Ik heb mijn ervaring ook gemeld bij VAERS en het onderzoek van de universiteit van Illinois.

Ook voor meer J&J ervaringen: Mijn parter 26 M kreeg ook J&J in dezelfde tijd en werd net zo ziek als ik, maar herstelde iets sneller. Mijn broer 30 M kreeg ook J&J en ervoer een zere arm en een beetje vermoeidheid maar dat was het.

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid & Hoe u CDS maakt en gebruikt

27V en had een vrij normale ervaring met het vaccin. had pijnlijke armen en een vroege menstruatie na de 1e dosis, voelde me een paar dagen rot en had weer een vroege menstruatie na de 2e dosis. ik heb veel mensen gezien die zich zorgen maakten over menstruatiebijwerkingen (wat volgens de wetenschap een normaal aspect is van de immuunrespons omdat oestrogeen en voortplantingshormonen zo’n integrale rol spelen).

Hoe dan ook, wilde alleen maar delen dat mijn cyclus 1,5 maand na mijn 2e dosis weer normaal is voor iedereen die zich afvroeg wanneer ze weer normaal zouden worden. (het is mijn 2e cyclus sinds ik mijn 2e spuit heb gekregen).


Hallo allemaal. Ik wil me heel graag laten vaccineren, maar ik maak me echt zorgen over de onregelmatige menstruatie en het feit dat er nog geen duidelijke verklaringen of onderzoeken over zijn. Ik weet dat er een theorie is dat het een deel is van de immuunrespons in de voortplantingsorganen, maar verder lijkt er gewoon niet veel informatie te zijn. Ik voel me ook in de war gebracht omdat ik online zoveel mensen over dit symptoom zie praten, maar als ik er in het echt met mensen over praat, wuiven ze het het weg en zeggen ze dat het waarschijnlijk anti-vax propaganda is of dat het met stress te maken heeft. Ik ben helemaal niet anti-vax, maar ik vind ook dat het terecht is dat je je zorgen maakt over dit soort bijwerkingen. Ik heb PCOS en hoewel mijn menstruatie heel regelmatig is, wil ik echt niets doen dat op lange termijn meer problemen kan veroorzaken. Ik wil ook geen covid krijgen dus ik ben heel voorzichtig geweest en heb me veel afgezonderd.

Ik vraag me af of ik hier feedback kan krijgen over het reguleren van menstruatiecycli na onregelmatigheden veroorzaakt door de vaccins. Heel erg bedankt.

Een persoon met pijnlijke, gezwollen lymfeklieren vroeg de groep of ze naar een dokter moest gaan.


Ik ben een beetje een hypochonder, maar ik heb een grote gezwollen lymfeklier op mijn sleutelbeen, het is groot. Ik merkte het gisteren pas op, en vandaag is het nog groter en een beetje pijnlijk als ik het aanraak. Is dit al bij iemand anders gebeurd? En zo ja, is het normaal? Moet ik gek worden? Moet ik het mijn dokter vertellen? Of moet ik het gewoon afwachten. Bij voorbaat dank.

In het volgende bericht vraagt iemand voor een “vriendin” over pijnscheuten in de armen en lichaamspijn een week na het nemen van het vaccin van Moderna.


Mijn vriendin heeft een maand geleden Covid gehad en anderhalve week geleden heeft ze het moderna-vaccin gehad. Ze heeft de eerste dosis gehad en haar schouders zijn in slaap gevallen, en ze heeft pijnscheuten in haar armen gehad, en haar linkerduim werkt soms niet meer zonder dat iets de oorzaak is, en ook haar sleutelbeenderen en schouderbeenderen voelen heel zwaar en pijnlijk aan, zomaar uit het niets, en ze heeft niets anders gedaan dan het vaccin krijgen en Covid hebben gehad, dus ze vraagt zich af of iemand anders deze symptomen heeft ervaren?

Een andere deelneemster klaagde over gevoelige amandelen en huig, hoofdpijn en huiduitslag 6 dagen na de tweede dosis van het vaccin, en kreeg bovendien keelontsteking.


Ik ben nu op dag 6 sinds ik mijn tweede dosis heb gekregen. De lichaamspijn ging over zoals normaal en ik had koorts zaterdag en sliep het grootste deel vrijdag/zaterdag. Maandag werd ik wakker met een goed gevoel maar naarmate de dag vorderde kreeg ik opnieuw koorts en nu zijn mijn amandelen/huig ongelooflijk gezwollen en gevoelig en het is een beetje moeilijk om te slikken. Mijn hoofd doet ook pijn, plus ik begon uitslag op mijn arm te krijgen. Mijn ogen beginnen ook super te jeuken. Voor zover ik weet ben ik alleen allergisch voor kattenroos en seizoensgebonden pollen, maar niet zo drastisch als nu. Ik vraag me af of iemand anders deze effecten heeft gehad? Als het niet weg is tegen de tijd dat ik wakker word, denk ik dat ik naar het ziekenhuis ga. (Zucht)

Update: Ik heb streptokokken. De tweede keer dat ik ergens heen ga in 40 dagen (2 Covid injecties) en op de een of andere manier krijg ik streptokokken.

De dokter veronderstelde dat er een goede kans was dat mijn immuunsysteem het te druk had met het 2e vaccin

30 feiten die u MOET weten: Uw Covid Informatieblad - Een verzameling van alle argumenten die u ooit nodig zult hebben

In een ander bericht vraagt een persoon die weken geleden is gevaccineerd of iemand anders “extreme vermoeidheid en zware hersenmist” heeft ervaren WEKEN na hun tweede dosis Pfizer.


Dus, ik kreeg mijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin op 28 april en ik voelde me prima, alleen een beetje moe, maar dat verwachtte ik nadat ik had gezien hoe ik me voelde na mijn eerste dosis… echter, ongeveer een week na de tweede dosis begon ik extreme vermoeidheid en zware hersenmist te voelen. Een paar dagen geleden had ik een lichte hoest, maar het moet gewoon een verkoudheid zijn geweest op mijn werk (het was niet COVID, omdat ik getest ben en het negatief terugkwam. Maar, dit gevoel van uitputting en alsof ik er helemaal doorheen zit is niet weggegaan. Gisteravond duurde het zo’n 4 uur voordat ik in slaap viel… en zelfs als ik genoeg slaap, voel ik me slaperig. Ik ben bang. Heeft iemand anders dit ervaren?

Hier zijn klachten van een voortdurende 38+ graden koorts twee weken na een tweede dosis Moderna.

De eerste week na mijn tweede Moderna vaccinatie had ik dus dagelijks een lage temperatuur van rond de 37,5. Ik ben nu aan het eind van de tweede week na mijn tweede vaccinatie en mijn temperatuur is deze week elke dag rond de 39 geweest!!! Heeft iemand dit gezien? Het is twee weken geleden sinds mijn tweede vaccinatie en ik heb nog steeds koorts!!!?

Een andere gebruiker beschreef een “tintelend gevoel… als een kruising tussen pinnen en naalden en het gevoel van koude waterdruppels die worden besprenkeld” na één dosis Pfizer.


Ik heb hierover een paar andere discussies gezien. Ik ben op 8 april ingeënt en een week later begon ik ongewone tintelingen te krijgen. Het voelt aan als een kruising tussen pinnen en naalden en het gevoel dat er koude waterdruppels over me heen worden gespoten. Het komt in golven, en is overal van top tot teen. Sommige dagen zijn erger dan andere, nachten zijn erger. Ik heb het nog steeds.

Ik vraag dit vooral omdat ik iemand ben die neuropathie heeft gehad van Transverse Myelitis 6 jaar geleden, dus ik moet erg alert zijn op sensorische veranderingen. Ik heb ook niet veel gegevens om naar mijn neuroloog te brengen, dus het zou nuttig zijn voor mij (en anderen die neurologen zien) om een beetje basisinformatie te hebben.

Een andere deelnemer klaagde over aanhoudende zwakte in de polsen en handen na de tweede dosis van Pfizer.


Ik heb mijn tweede dosis van het Pfizer-vaccin ongeveer anderhalve week geleden gekregen. Ik voelde me helemaal goed na de eerste dosis, maar tijdens de tweede dosis voelde ik me ziek (zoals verwacht) en kreeg ik ook te maken met 2 vreemde symptomen. De eerste was dat mijn ogen erg pijnlijk waren en de tweede was dat mijn polsen erg breekbaar aanvoelden. De dag na het vaccin kon ik niet eens op mijn telefoon kijken omdat mijn ogen pijn deden. Ook kon ik de week na het vaccin niet eens schrijven omdat mijn polsen zo zwak aanvoelden. Gelukkig duurde de pijn in mijn ogen maar een dag, maar mijn polsen bleven zo’n 5/6 dagen pijnlijk. Ik wilde dit delen voor het geval iemand hetzelfde als ik zou ervaren.

Het zal je niet verbazen dat een gebruiker gecensureerd werd en vroeg waarom de mods berichten verwijderden waarin ze hun bijwerkingen beschreven, ook al volgden ze de groepsregels.

Het was niet in strijd met de richtlijnen. Ik was er zeker van en controleerde het van te voren. Ik uitte mijn bijwerkingen binnen wat ik dacht dat een veilige gemeenschap was. Tenzij de mods een vooroordeel hebben over wat zij goed en fout vinden en iedereen verbannen waar ze het niet mee eens zijn, zelfs als ze steun zoeken in een open forum.

Er zijn ook positieve verhalen verspreid over de groep, hoewel ze meestal betrekking hebben op milde of beperkte symptomen.

Zouden dit soort verhalen de reden kunnen zijn waarom miljoenen Amerikanen niet terugkomen voor hun tweede vaccinatiedosis?

Gezien Reddit’s lange geschiedenis van censuur, hoe lang zal het duren voordat r/CovidVaccinated van de lijst wordt gehaald?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toe

Vorig artikelWe heten Van Morrison welkom op de zwarte lijst van Corona-ketters
Volgend artikelViroloog onthult: toename nieuwe Covid-gevallen doet zich voor bij volledig gevaccineerde patiënten in Franse verpleeghuizen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

 1. Ik ken alleen verhalen van kanker patiënten die plots een flink opgezette lymfe klier in hun oksel streek hadden.
  Meestal schijnt dit er op te wijzen op dat de kanker zich al behoorlijk verspreid heeft.

  Maar er staan daar dus geen verhalen over, wat een lulhannes ben ik toch geweest dat ik hier ingetuind ben.
  En nou maar afwachten of ik het ook overleef.
  Ja, wat moet je anders nog zeggen dan dat je er blij mee bent ondanks de vele bijwerkingen.
  Ik snap er niks meer van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in