Shaun Mulldoon, 43 jaar, onderging een spoedoperatie nadat hij een bloedprop in zijn buik had gekregen die volgens hem verband houdt met het vaccin van AstraZeneca. (Shaun Mulldoon/Facebook)

Een voorheen gezonde 43-jarige vader uit Langley, zijn naam B.C. – die in het ziekenhuis herstellende is van complicaties na een bloedklonter – waarschuwt anderen om op te passen voor tekenen van problemen na vaccinatie met het AstraZeneca-vaccin.

Shaun Mulldoon en zijn vrouw Tara zeggen dat artsen hen hebben bevestigd dat hij het slachtoffer is van het ongewone maar gevaarlijke syndroom dat verband houdt met het AstraZeneca-vaccin. Het stolsel, dat in zijn maag verscheen, zal levenslang bij hem blijven nadat twee meter van zijn dunne darm werd verwijderd, bericht cbc.ca/news.

Shaun Mulldoon is van mening dat hij niet naar behoren is gewaarschuwd of beschermd tegen de risico’s van het vaccin.

Het COVID-19 vaccin van AstraZeneca-Oxford is in verband gebracht met door vaccinatie veroorzaakte immuun trombotische trombocytopenie (VITT). Symptomen zijn zware hoofdpijn, pijn, gezwollen ledematen, misselijkheid, braken en kortademigheid.

Shaun Mulldoon ligt 17 dagen na zijn vaccinatie in het ziekenhuis met levensbedreigende complicaties. (Shaun Mulldoon/Facebook)

Namens haar man zei Tara Mulldoon dat zij de mensen niet aanraden AstraZeneca te mijden, maar dat zij alleen moeten worden geïnformeerd en onmiddellijk hulp moeten zoeken als zij daarna gezondheidsproblemen krijgen.

“Dit veranderend ons leven”, zegt ze. “Ik voel dat we nog een lange weg te gaan hebben in termen van zijn herstel. Hij verloor de helft van zijn dunne darm”.

Haar man werd op 22 april ingeënt en belandde op 9 mei in een spoedoperatie. Ze zei dat hij zich eerst misselijk voelde, maar dat de symptomen overgingen in koorts, hoofdpijn en overgeven. Telkens als hij zich ziek voelde, belde hij zijn arts of de HealthLinkBC-hotline op 811 en kreeg hij het advies thuis te blijven – zelfs nadat hij een test op COVID-19 had ondergaan, die negatief bleek te zijn.

  Rusland heeft de wereld zojuist laten weten dat ze de roofzuchtige patenten van Big Pharma NIET zullen beschermen

Uiteindelijk ging hij op 8 mei naar de eerste hulp nadat hij bloed begon over te geven.

Mulldoon post op sociale media dat hij wenste dat hij meer informatie had gekregen van het “worst-case scenario”.

“Zeventien dagen na mijn vaccinatie [eindigde ik] in een spoedoperatie waarbij bijna 2 meter van mijn dunne darm werd verwijderd. Ik had een enorme bloedprop. Een tweede operatie twee dagen later om meer te verwijderen. Mijn chirurg vertelde me dat het heel dichtbij was”.

Tara Mulldoon zegt dat de beproeving moeilijk is voor het gezin, dat twee schoolgaande kinderen telt.

“We zijn niet anti-vaccinatie. We willen alleen dat mensen eventuele bijwerkingen na vaccinatie serieus nemen”, zegt ze.

B.C. stopt nu met de AstraZeneca vaccinaties

“Ik bedoel, er wordt gepraat over de risico’s van bloedstolsels, maar… het is ons voorgesteld alsof het zo zeldzaam is”, aldus Mulldoon.

Het National Advisory Committee on Immunization (NACI) zegt dat het geschatte risico op VITT weliswaar evolueert – en per land verschilt – maar dat het percentage in Canada eind april ongeveer één per 100.000 mensen was die met het AstraZeneca-vaccin waren gevaccineerd.

Volgens sommige deskundigen is het VITT-syndroom niet goed voor het publiek beschreven

Volgens Dr. David Fisman, professor aan de Universiteit van Toronto, epidemioloog en infectieziektespecialist in de wetenschappelijke adviestafel voor COVID-19 van de provincie Ontario, handelt het zich hier niet om een “gewone veneuze bloedklonter” zoals die in het been kan ontstaan na een lange vlucht.

Fisman zei dat in zeldzame gevallen het vaccin stollingscellen kan activeren en een moeilijk te behandelen syndroom kan veroorzaken.

  Door COVID-prik loopt u 6,72 keer meer kans om geïnfecteerd te raken

Dr. Bonnie Henry bevestigt dat B.C. in de gaten wordt gehouden door gezondheidsfunctionarissen.

“Het is een zeer ernstige zaak. Als je antilichamen tegen je bloedplaatjes hebt, klonteren ze samen. Dat kan leiden tot een zeer ernstige verstopping van enkele van onze belangrijke bloedvaten. Ja, zeer uitdagend, zeer ernstig. Maar het lijkt erop dat je meer kans hebt het te krijgen als je voor het eerst in contact komt met het vaccin. We houden dat goed in de gaten”, zegt Henry.

Fisman meent dat Canada aanvankelijk signalen over het risicopercentage kan hebben gemist omdat AstraZeneca het vaccin oorspronkelijk aan oudere mensen toediende, zodat beroertes als gevolg van het vaccin onopgemerkt kunnen zijn gebleven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mainstream studie: COVID Vaccin kan ziekte verergeren; niet op het avondnieuws

Vorig artikelProfessor Cahill waarschuwt de globalisten: “Het spel is uit”
Volgend artikelKoning, Keizer, Admiraal… Prinses van Kent krijgt bloedklonter na inenting AstraZeneca-‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ik snap zo een vrouwtje niet.
  Ligt je man bijna op sterven, 2 M. darm verwijderd, maar ze raad het je niet af.
  Ik zou geen nacht merer normaal slapen als je al de berichten leest en je hebt je gif prik al opgehaald.

 2. De oproep voor de experimentele injectie , heb ik na gelezen bij oud papier geflikkert, het liefst zou ik hem willen verbranden.

  • Waarom heb je de oproep dan niet verbrand als je dat liever had gedaan.
   Ben je door je lucifers heen? Geen aansteker in de buurt?

   • Goede morgen Bert,
    Ik ga dat nog doen, ik zal dat ook op video zetten, als statement voor de onzingheid van de regering.

    • Als ik de mijne binnen heb, nu schijnt mijn leeftijd groep aan de beurt te zijn voor ze gif prik, dan gaat deze hier door de papier versnipperaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in