Mensen die nu plichtmatig in de rij staan voor een herhalingsvaccinatie zijn meer dan twee jaar lang door de regering en miljardairs als Bill Gates voorgelogen over het Covid-vaccin.

Ze zeiden dat het vaccin overdracht zou voorkomen, dat de gevaccineerden niet ziek zouden worden en dat de gevaccineerden niet zouden sterven. Een paar maanden later, draaiden ze 180 graden. In de tussentijd spekte Gates zijn bankrekening.

“Je krijgt geen covid als je deze vaccins neemt,” zei president Joe Biden. “Deze vaccins zijn zeer effectief en werken zeer goed tegen varianten,” zei Anthony Fauci. “Gevaccineerde mensen dragen het virus niet bij zich en worden niet ziek,” aldus Rochelle Walensky, directeur van het Amerikaanse National Institute of Public Health. “Mensen die zich laten vaccineren beschermen niet alleen zichzelf, maar verminderen ook de overdracht,” zei Bill Gates.

“Als mensen gevaccineerd zijn, kunnen ze het niet oplopen,” zei Fauci. “Als je gevaccineerd bent, beland je niet in het ziekenhuis, je belandt niet op de intensive care en je gaat niet dood,” zei Biden.

Het werd al snel duidelijk dat het vaccin zijn werk niet deed zoals beloofd.

“Je kunt overdracht niet langer voorkomen,” zei Walensky. “We hebben nog geen vaccins gehad die transmissie voorkomen,” zei Gates. “Uit rapporten van onze internationale collega’s, waaronder Israël, blijkt dat er een verhoogd risico is op ernstige ziekten bij mensen die zich vroeg laten vaccineren,” zei Walensky. “En in Israël, dat altijd een maand tot anderhalve maand op ons voorloopt, zie je een afnemende immuniteit, niet alleen voor infectie, maar ook voor ziekenhuisopname en – tot op zekere hoogte – sterfte,” zei Fauci.

  Duizenden gevaccineerde tienermeisjes krijgen tics, dokters verbijsterd

Liegen en bedriegen voor winst.

They said the vaccine stopped transmission. Now they are lying and saying they didn’t. Video proof here ?

pic.twitter.com/Ds632bHZzI — Cernovich (@Cernovich) December 26, 2021


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Omicron” is een verkoudheid
Volgend artikelHet Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch… en misschien is dat geen toeval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. De Rutte doctrine is wereldwijd aanwezig. Zeg A en als dat niet waar blijkt te zijn zeg je gewoon dat je het niet hebt gezegd. Of dat je het niet meer weet. Als je betrapt wordt kom je er toch mee weg.

  Als dat het systeem, dat op vertrouwen is gebaseerd, niet doet instorten zoals altijd in de geschiedenis zou dat een eerste zijn.

  Groeten,
  Hugo

  • Dit alles gaat nog een héél lang staartje krijgen. Er zijn nu 3 mensen om mij heen waarvan ik het niet verwacht had; die zegen “er komt een burger oorlog”. Ik vond het nogal overtrokken maar als ik nu op Nu.nl de reacties zie onder het bericht: “Nederland heeft ‘ruime basis’ aan vaccins voor extra boosterrondes in 2022” – merk ik toch wel op dat de spanning begint te stijgen onder de mensen. De gap (kloof) tussen “ik wil geen booster en al helemaal geen 2e of 3e” en de “Ach wat maakt het uit, het is maar een prikje” (die mensen zijn allang overleden naar mijn inziens en mentaal dus afwezig en gunnen anderen het licht in de ogen niet, enfin), dan merk ik toch wel op dat die gap, dat gat, steeds groter wordt!

   Da’s mooi natuurlijk maar goed.. de plannen vanuit de (r)overheid gaan door….en waren al gesmeden dus de spanning begint echt op te lopen nu…

   • Dit is wat de elite willen een burgeroorlog juist zodat het volk hun regering zal doden en de elite de macht krijgen.

    Maar weet u dat dit al 2000 jaar geprofeteerd staat in mattheus 24 vers 4 t/m 14? Jezus zei dit alen het gaat ook gebeuren. Dat vaccin paspoort is een voorloper van openbaringen 13v16t/m18.

    Neem dit maar aan alleen Jezus zal zekerheid en redding geven 2022 wordt een profetisch jaar.

    Met vriendelijke groeten van hap snap

   • De corona cijfers dalen hoor ik op de radio zonet Het was maar een prikje en de Belgische radio meld,,,,, er sterven in Belgie maar 31 mensen aan corona p/d ???? Het was maar een prikje zeiden de gevaccineerden rondom mij dus waar maak jij je druk om???? Ik vroeg weten jullie dan ook wat er in zit? Neeeen…….. zeiden ze want ze hebben het goed met ons voor?? De Belgische radio van vandaag nieuw, meld echter niet of die gestorvenen gevaccineerd!!!!!!! waren en aan welke oorzaak ze dan toch gestorven zijn!? Ze waren wel trots dat er minder besmettingen waren en dat de cijfers daalden tot 8000 per dag?????

   • Ik maak mensen mee die zo gelukkig zijn om die booster te halen die doen het van ellende in de broek van angst zij moeten en zullen dat ding hebben anders denken zij dat zij dood gaan. Ik noem het zelf de gehoorzaamheidspuit.

   • Hoi Lee1990,

    Ik begin te twijfelen of het een burgeroorlog wordt of een gewone mensen vs de anti elite oorlog wordt. Ik denk dat dat onderscheid gemaakt moet worden in de terminologie welke we gebruiken.

    De massabegint eea steeds meer af te wijzen qua corona. (thank God). De Davos club zal het hopelijk snel moeilijk gaan krijgen.

    De altijd in een minderheid geweeste injectie fanatici die ik niet kan ontwijken (en zij mij niet). beginnen steeds milder te worden. Ik vind dat positief. Kunnen we de energie richten op degenen die eea verdienen. Dat weten zij ook. Dus burgeroorlog please.

    Ik gok dat sommigen beginnen te zweten want het plan gaat niet zoals gedacht en de aandacht is op hen gericht.

    Spannende tijden.

    Groeten,
    Hugo

  • Ik zeg, als het er op aan komt, dat ik me in Duitsland heb laten inspuiten…Met de registratie daarvan gaat het toch helemaal al mis. Bovendien heb ik in het begin van corona al `corna `gehad… weten zij veel… toen werd het nog niet geregistreerd….

 2. zegen = zeggen (ik kan de tekst hier niet wijzigen dus eenmaal op “plaats opmerking” geklikt is verzonden en dan kom ik over soms als een analfabeet. Schijn bedriegt. Haha! Smiley.

 3. Wanner wordt die man zijn rekening geblokkeerd en zij tegoeden bevroren hij moet onmiddellijk op gepakt worden en nooit meer het dag licht zien dan komt hij er goed vanaf vind ik zelf.
  Wanneer gaan de mensen nu eens inzien dat ze als proef konijnen gebruikt worden er is nou zoveel bewijs dat er misdaden tegen de mensheid wordt gepleegd en alle regeringsleiders en vele anderen zijn mede plichtig aan deze genocide en het opzettelijk vermoorden van mensen die niet als proef konijn willen fungeren , voor vele mensen is het al te laat zij zullen de gevolgen van deze misdaden op kort termijn al gaan zien en vele zijn al inmiddels begraven die die onzin van corona geloofde.

 4. Gates is een psychopaat met grootheids waanzin.
  In India tienduizenden doden veroorzaakt met zijn “polio vaccin”en illegale experimenten op jonge vrouwen.
  Het is een ploert en een oplichter.

  Hij schreef trouwens “Windows”niet, maar kocht het; hij was niet arm, maar kwam uit een steenrijke familie.
  Wel: psychopaat, grootheids waanzin, wil de wereld regeren, oplichter ploert
  Verdient een heel langszame pijnlijke dood.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in