De Amerikaanse regering blijft de wereldoorlog met Rusland escaleren, terwijl ze bijdraagt aan de humanitaire crisis in Oekraïne. Het Biden-regime heeft meer dan 100 miljard dollar naar Oekraïne gestuurd, waaronder een verscheidenheid aan munitie en wapens, met plannen om tanks, straaljagers en andere wapens te sturen, zonder enig voorbehoud. De VS, die er alles aan doen om Oekraïne te “beschermen”, streven duidelijk niet naar een vredesverdrag of enige andere vorm van oplossing. Alle onderhandelingen waren arrogant en escalerend. Soms heeft het Biden-regime zelfs gedreigd met een kernoorlog met Rusland, terwijl het de NAVO op verraderlijke wijze naar een wereldoorlog met Rusland en China leidde, schrijft Lance D Johnson.

De VS geven honderden miljarden dollars uit in Oekraïne, zonder exitplan

Het is nu duidelijk dat de Oekraïense president Volodymyr Zelenskyy onbeperkt geld wil voor oorlog en het corrupte imperium van oligarchen wil beschermen dat de afgelopen zeventien jaar door de Bidens en Clintons is geïnstalleerd. Deze corrupte, establishment politici zullen er alles aan doen om hun bezittingen (biolabs) te beschermen en hun militaire operaties in Oekraïne te verbergen, zonder rekening te houden met de levens die zij daarbij verwoesten.

In 2005 reisden de voormalige senatoren Barack Obama en Richard Lugar naar Oekraïne en bezochten daar voormalige Sovjet-faciliteiten voor biologische en chemische wapens. Volgens de Washington Post maakten de laboratoria deel uit van een “Koude Oorlogsnetwerk van ‘antiplague’ stations die zeer dodelijke ziekteverwekkers leverden aan biowapenfabrieken in de Sovjet-Unie”. Deze faciliteiten werden ontmanteld nadat de Sovjet-Unie was ontbonden. Maar in de 21e eeuw kregen de Verenigde Staten toestemming om Oekraïne binnen te gaan en dit netwerk van biolabs opnieuw op te zetten. De VS en Oekraïne tekenden zelfs een pact dat de weg vrijmaakte voor de Oekraïense regering om geld van de Amerikaanse belastingbetaler te ontvangen om de beveiliging van deze faciliteiten te verbeteren en gevaarlijk werk aan ziekteverwekkers met pandemisch potentieel te behouden. Dit pact werd bij het publiek aangeprezen als een manier om “de verspreiding van biologische wapens te voorkomen”. Ironisch genoeg werden de laboratoria, toen ze in handen waren van Russische wetenschappers, beschouwd als gevaarlijke “biowapenfaciliteiten”.

Onder de Nunn-Lugar Cooperative Threat Reduction Act van 2005 nam de VS Sovjet-laboratoria in beslag en nam bezit van gevaarlijk onderzoek naar biowapens, onder het mom van het vernietigen van voorraden nucleaire, chemische en biologische wapens in Oekraïne. Ondertussen rechtvaardigen de VS hun “gain-of-function” en “directed evolution” onderzoek op virussen over de hele wereld, en liegen ze over de betrokkenheid van hun regering bij onderzoek naar biowapens.

Russisch Ministerie van Buitenlandse Zaken: Westerse bedrijfsmedia en Big Tech zijn schuldig aan "Mediacide"

Het Biden-regime is bereid de oorlog met Rusland te laten escaleren om criminele operaties in Oekraïne te beschermen

In februari 2014 brak onder toezicht van de regering-Obama het wetteloze land Oekraïne uit in een burgeroorlog. De CIA en het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken (onder Hillary Clinton) namen volledige controle over de regering van Oekraïne en hielpen bij een regimewisseling. Victoria Nuland, de staatssecretaris voor politieke zaken, getuigde tijdens een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat dat de Oekraïense biolabs wel degelijk bestaan, en zij vreest dat de inhoud van het lab in handen van de Russen zal vallen. Nuland was het brein achter de kleurenrevolutie in Oekraïne tijdens de regimewisseling onder Obama/Clinton. Toenmalig vicepresident Joe Biden profiteerde van de regimewisseling en reisde meer dan dertien keer naar het land. De “grote man” stuurde Amerikaans belastinggeld naar Oekraïne om de Oekraïense oligarchen aan te moedigen. Iedereen die zich uitsprak over Biden’s kick-back/money laundering scheme in Oekraïne, werd onmiddellijk ontslagen.

De FBI en DHS gaven Big Tech het bevel om alle onderzoeksrapporten over biolabs in Oekraïne, de betrokkenheid van de VS bij virusonderzoek en de waarheid over vaccins te censureren, omdat de inlichtingendiensten duidelijk worden gecontroleerd door dezelfde mensen die profiteren van de ontwikkeling van biowapens en menselijk lijden, hetzij door middel van vaccins en diagnoseprogramma’s, hetzij door rechtstreekse uitbuiting van bevolkingen met verbeterde pathogenen, censuur van medische behandelingen of een wereldwijde medische politiestaat.

De corrupte, criminele krachten achter Oekraïense biolabs worden gewelddadig defensief als onderzoek nabij is

De donkerste elementen van de inlichtingengemeenschap en de DNC waren er snel bij om president Donald Trump af te zetten wegens een telefoongesprek met de Oekraïense president Zelenskyy in 2019, omdat Trump te dicht bij hun criminele operaties kwam. In het gesprek vroeg Trump aan Zelenskyy om te kijken naar een corruptiekwestie tussen Joe Biden en zijn zoon in Oekraïne, waarbij Joe Biden publiekelijk opschepte over een vervolging die hij stopte.

Breaking: Rusland wint de Slag om Severodonetsk - Gevechten begonnen in Lisichansk (Video's)

Zelenskyy ondernam uiteindelijk geen enkele actie van betekenis tegen de Bidens. Sterker nog, Zelenskyy gaf het Oekraïense ministerie van Defensie uiteindelijk de opdracht om alle staatsdocumenten te vernietigen die verband houden met de Amerikaanse biolab-bedrijven Metabiota en Battelle, vlak voordat de Russen binnenkwamen met hun speciale militaire missie in Oekraïne. Blijkbaar kwam Vladimir Poetin ook te dicht bij hun criminele operaties.

Metabiota maakt deel uit van het DRTA-programma van het Pentagon en wordt gefinancierd door Rosemont Seneca (Hunter Biden). Dit geheimzinnige bedrijf produceert biologische agentia onder diplomatieke dekking in biolabs in Oekraïne. Het bedrijf verkoopt ook pandemieverzekeringen en trackers om landen te helpen voor te zijn op wat ze op de bevolking loslaten.

De Wereldgezondheidsorganisatie adviseerde Oekraïne ook om alle ziekteverwekkers in de biolabs te vernietigen (dezelfde biolabs waarvan de bedrijfsmedia deden alsof ze niet bestonden). Nogmaals, het was de WHO die een wereldwijde medische politiestaat creëerde. Het is duidelijk dat deze mondiale organisatie alleen de biolabs wil beschermen die hen de macht geven om de wereld te terroriseren en te controleren.

In 2022 bracht de ambassadeur van Rusland bij de Verenigde Naties tijdens een VN-Veiligheidsraad bewijs naar voren dat de VS minstens dertig verschillende biolabs in Oekraïne exploiteren, die verbeteringen bevatten van zeer besmettelijke bacteriestammen, coronavirus, pest en miltvuur. De laboratoria gebruiken ook vleermuizen en vlooien als vectoren voor de verspreiding van ziekten. De Amerikaanse ambassade in Oekraïne heeft snel actie ondernomen om bewijsmateriaal van de biolabs van hun site te verwijderen.

De bedrijfsmedia in de VS willen deze details niet bekendmaken, omdat zij worden gefinancierd door de farmaceutische bedrijven die profiteren van de ontwikkeling van biowapens en vaccins. De bedrijfsmedia hebben zich allemaal ingezet voor Oekraïne omdat het voortbestaan van de farmaceutische industrie afhankelijk is van de ontwikkeling van biowapens, diagnostica en zogenaamde vaccins. De corrupte establishment politici en hun farmaceutische opperheren proberen alleen hun bezittingen in Oekraïne te beschermen. Ze geven niets om het Oekraïense volk.

Het lot van de Oekraïense militanten die zich in Azovstal overgaven

Big Pharma, de bedrijfsmedia, Big Tech, de donkerste sekten van de Intelligence Community, Zelensky en de corrupte Oekraïense marionettenregering, WHO, NIH, en andere corrupte politici die banden hebben met de Clintons/Bidens/Obama werken allemaal samen om hun bezittingen en criminele operaties in Oekraïne te beschermen, terwijl ze profiteren van de terreur en controle die daaruit voortvloeit. Miljarden aan belastinggeld, tanks en munitie worden naar Oekraïne verscheept om een corrupt leugenimperium, een netwerk van biolabs en alle daarmee verband houdende oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid van de afgelopen twee decennia te beschermen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Biolabs – Is er meer aan de hand met het Oekraïne/Rusland conflict dan men op het eerste gezicht zou denken?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zaken rechtzetten; Dingen die u moet weten over Oekraïne
Volgend artikelAmerikaanse gepantserde MRAP’s “geslacht” na vuur van Wagner bij Bakhmut
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

14 REACTIES

 1. IK BEN MOE… moe van al deze waanzin en moe van de debielen die ik, voor al deze waanzin begon, nog als medemensen zag. Mijn hemel wat we worden al honderden zoniet duizenden jaren volledig geprogrammeerd. Alles is volledig corrupt en verrot. Ik word er zwaar chagrijnig om elke dag wakker te worden in deze gestoorde wereld. Elke dag is alles weer nep en gelogen. Elke dag 100% gemanipuleerde chemtrail lucht. Elke dag leugens en bullshit. En iedereen eet het op alsof ze net 4 weken niks hebben gegeten.

  • Opmerkelijk dat jij dit als ‘geprogrammeerd’ mens over jezelf verteld.
   Voor mij betekend dat; jij bent niet geprogrammeerd, jou denken doen en laten is vrij.
   Anders valt jou dit niet op.
   Ja, je wordt er moe van.
   Ik ook.
   Maar het is me ook een strijd zeg, het gaat om de macht over ons allemaal.
   Neem even een paar dagen vrij.
   Even geen nieuws.
   Deze week mag de zon schijnen.
   Maar houd moed.
   Wij moeten winnen, een andere weg is er voor ons niet.
   Misschien maken wij het niet meer mee, maar ik ben ervan overtuigd dat het licht wint.
   BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
   Tegen iedereen, zeker hen die het niet willen zien of horen.
   Sterkte.

  • velen (de wakkeren althans) zijn er moe van, ik ook, het kost stress en veel leeswerk e.d. normaal verwacht je dat zeg een eerlijk betrouwbare overheid (echte zonder politiek systeem maar met bestuurders echte die wat weten van en alleen voor NL en haar burgers zijn) je niks hoeft te volgen, je rustig je eigen ding kan doen want de dik betaalde overheid ontzorgd je helemaal en is 100% betrouwbaar…

   helaas is er een fout politiek systeem wat een Demoncreatie is ipv een echte democratie en is alle onzeker geworden, kijk als je niks hebt, kan je wat minder gebeuren en of kortzichtig denken van pfff, kan het mij bommen ik leef men eigen, maar als je wat hebt gespaard e.d. is het wat anders, een onbetrouwbaar systeem wat we hier al vele jaren hebben is scary, alles kan tegen je gebruikt worden met grote kracht, bv justitie/politie/leger/ambtenarij enz kan tegen jou worden gebruikt om kracht bij te zetten, alsof je in 1 of ander scary land woont.

   De corrupte inhumane mensen/families, die hier achter zitten hebben het systeem in handen.

   -They are the system
   -They created the system
   -They rule the system

   vragen? zie bovenstaande.

   Bijna elk onderdeel zit in hun systeem, geld, macht, ambtenarij, Politie, Justitie, Leger, medische wereld, MSM,
   macht om verworven rechten/titels/vergunningen in te trekken enz, why?

   They are part of the System.

   They are the system, they created it.

  • Hitler was agnost, da’s 1.
   Ten tweede scheer je nu 1,3 miljard RKers over 1 kam.
   Tussen de RKers, net als tussen andere mensen, zitten altijd rotte appels.
   Alleen de RK rotte appels zijn gewaarschuwd, want er is een speciaal plekje voor hen in de hel geprepareerd.
   Als ze God niet vereren door in liefde te leven en te bidden dat God je zonden vergeeft, dan betekent dat dat je je geloof niet serieus neemt, en dus niet geloofd. Ook al roep je “ik ben RK”.
   Satanisten kunnen ook prima “ik ben RK” roepen om zo de Christenen in een kwaad daglicht te stellen.
   Zoals in het artikel al beschreven, de wereld zit gek in elkaar en complete idioten besturen deze wereld.

   • Marceluitnederland, in 1735 was de vrijmetselarij in de Republiek wettelijk verboden. Waarschijnlijk is dat verbod nooit opgeheven. Maar toch zitten die meinedige dieven overal in de besturen van regeringen en zijn ze opgeklommen tot “young global leaders” onder Claus Schwab. De ‘complete idioten’ zijn zonder uitzondering vrijmetselaars, Rozekruisers en jezuïeten. Zonder een verbod op deze sekten komen we niet verder. Motorbendes en politieke partijen kunnen ook verboden worden op grond van de bescherming van de democratie.

 2. Heel belangrijk artikel.

  Dit is wat er achter zit :
  – biologische wapens ontwikkelen, tegen Rusland
  – Rusland verzwakken en opdelen.

  Links V.S. heeft nul [ 0 ] scrupules.
  Maar het gaat ze niet lukken.

 3. Volgens onderstaande citaat is het te verwachten dat de Chinezen het Amerikaanse vasteland binnen zullen vallen.
  “Gezien de ontwikkelingen zal de zesde bazuin in Openbaringen 9 spoedig klinken en zullen de Chinezen met hun legers het Noord-Amerikaanse vasteland binnenvallen. Het getal van hun legerscharen staat er bij: 200 miljoen, en het wapentuig waarmee zij aanvallen is er te lezen. En ook de staat van het menselijke bewustzijn, die getroffen zullen worden.
  Het machtsevenwicht is dan verstoord en Rusland zal als grootmacht overblijven. Europa, die onder leiding van de EU het schoothondje van de VS is geweest en tot heden het nog steeds is, heeft de woede van de Russen op zich geladen” in https://www.tribute.nu/post/kerstboodschap-aan-de-wereld

  Zij wachten het geschikte moment af, en dat is wanneer het grootste deel van het Amerikaanse wapentuig over de Oceaan naar Oekraïne is verscheept. Dan is de weg vrij om Amerika in de rug aan te vallen.
  Je hoeft geen grote militaire strateeg te zijn om deze tactiek te snappen, toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in