Om ongeveer 7 uur ’s morgens Britse tijd vandaag twitterde Clandestine, wiens twitteraccount nu geschorst is, in een nu verwijderde twitterdraad een interessante kijk op de situatie in Oekraïne, die we niet in de mainstream media zullen zien. Lees het en laat ons weten wat u ervan vindt, schrijft Dailyexpose.uk.

Clandestine’s (@WarClandestine) twitterdraad opgehaald van Thread Reader App

1) HOLY SHIT! Ik denk dat ik misschien iets op het spoor ben over Oekraïne.
Zelensky zei dat de Russen op “militaire installaties” vuren. Hoe breed is die term?
Ik zie speculaties dat daar ook in de VS geïnstalleerde biolabs onder zouden kunnen vallen.
Eerst dacht ik: dat kan niet.
Toen begon ik te graven.

2) Eerst ging ik na of de VS wel biolaboratoria in Oekraïne hebben. En wat blijkt… die hebben we. En op de klassieke manier van de VS, wordt het op de markt gebracht als “defensie”.
“Biological Threat Reduction Program in Ukraine”.
Het bestuderen van de “gevaarlijkste virussen ter wereld” aan de grens met Rusland.

US Embassy in Ukraine: Biological Threat Reduction Program

3) Okay, wij bestuderen dus de dodelijkste ziekteverwekkers ter wereld aan de grens van Rusland. Het is alleen maar voor de verdediging. Niet zo’n groot probleem, toch?
FOUT. Ik wist dit tot vandaag niet, maar Rusland heeft de VS ervan beschuldigd “bio-wapens” aan hun grens te maken. WAT!

Vladimir Putin’s Adviser Says U.S. Is Developing Biological Weapons Near Russia, Newsweek, 8 April 2021

4) En zij hebben goede redenen om dat te geloven, want de VS NIH financierde gain of function in Wuhan, toen “kwam C19 eruit” en het ruïneerde de wereld.
Rusland EN CHINA hebben 4 maanden geleden aan de VN gevraagd om de VS/allianties te “controleren en te beperken” in bio-capaciteiten! WAT!

China, Russia ask UN to check biological warfare strength of US and allies, South China Morning Post, 8 October 2021

5) WETEN JULLIE ALLEMAAL WAT DIT BETEKENT!
China en Rusland hebben indirect (en terecht) de VS de schuld gegeven van de uitbraak van C19, en zijn bang dat de VS/allianties nog meer virussen (biowapens) hebben om uit te laten.
DIT IS MASSAAL. Toch stoort het me dat ik dit 4 maanden geleden nog niet wist.

6) Wat heeft dat nu met Oekraïne te maken?
Wel, waar in Oekraïne vinden de “explosies” plaats.
Hier is een gerapporteerde explosie in Lutsk.
Dat is 75 mijl landinwaarts in het uiterste westen van Oekraïne. De tegenoverliggende grens van Rusland…
Wat heeft dit te maken met de Krim/Donetsk in het oosten?

Explosion reported in Lutsk, Ukraine, which is less than 75 miles from the border of Poland, PM Breaking News, 24 February 2022

7) Naar verluidt zijn er in Kiev ook raketaanvallen geweest. Op hun vliegvelden en militaire installaties.
Kiev ligt ook aan de westkant van Oekraïne. Ook een stad waarvan de VS GOV bevestigd hebben dat de VS er biolabs gebouwd hebben.

Explosions in the outskirts of Kiev, 24 February 2022

8) Poetin blijft het ook een “speciale militaire operatie” noemen.
Zegt dat hij het land wil demilitariseren en “denazificeren”, maar niet bezetten. Wat bedoelt hij daarmee? Waar is hij eigenlijk op uit?

Paul Sonne, Nationale veiligheid voor de Washington Post, 24 februari 2022.

9) Ja, ik weet dat hij vliegvelden en militaire capaciteiten als doelwit heeft gekozen; maar als Poetin werkelijk gelooft, zoals zijn administratie meermaals in het openbaar verklaard heeft, dat de VS biowapens aan het maken zijn aan de grenzen van Rusland, dan zou deze hele situatie VEEL groter kunnen zijn.

US accuses Russia of spreading conspiracies about the Wuhan coronavirus, including that it’s a CIA biological weapon, Business Insider, 24 February 2020

10) Ik weet niet zeker wat er aan de hand is, maar in de afgelopen 4 maanden hebben Rusland en China de VS beschuldigd van het maken van biowapens aan hun grenzen, en niemand van ons heeft daar iets over gehoord, en onze media hebben het afgedaan als “desinformatie” en er grotendeels niet over bericht, anders dan dat ze het een complottheorie noemden.
Om dit alles zin te geven, moet u op de hoogte zijn van de realiteit dat de US NIH inderdaad C19 in Wuhan heeft gemaakt. Wat grotendeels als de werkelijkheid aanvaard is en bevestigd wordt in de e-mails tussen Collins en Fauci.
Ik heb hun officiële NIH e-mails, die door het Congres zijn vrijgegeven, uitgesplitst

[“Breakdown source material between America’s top scientists and health officials at NIH , recently made available via FOIA,” Clandestine twitter thread, 18 januari 2022 (zie de bijlage hieronder).

 

Als u reageert of mij quote tweet, breng dan de hashtag op gang en kijk of we die kunnen trenden.

We hebben een reporter nodig om de Biden-administratie te vragen of internationale reporters om hun administraties te vragen wat zij weten over de VS biolabs in Oekraïne.
Hier is een overlapping van de gemelde plaatsen van raketaanvallen en de biolab-locaties. Sinds de bovenste kaart gemaakt is, zijn er ook meer raketten op Lviv ingeslagen.
Het lijkt er zeker op dat Poetin het gemunt heeft op de steden en plaatsen waar VS-biolabs aanwezig zijn.
Hij gaat voor 100% achter de vermeende biowapens aan.

Wij hebben ook een kopie bijgevoegd van Clandestine’s twitter thread “HOLY SHIT! I think I may be onto something about Ukraine,” van 24 februari 2022, hieronder bijgevoegd voor naslagdoeleinden, voor het geval dat de Thread Reader App hem verwijdert.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne is de doodsteek voor de NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVerpleegkundige: “Ik wil dat de mensen weten wat ik aan dit vaccin verloren heb – Ik leef een nachtmerrie, het is het niet waard”
Volgend artikelGrafeen wordt van gevaccineerden op ongevaccineerde mensen overgebracht
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

53 REACTIES

  • Prettig om te horen dat het maar een schaakspel is alleen maar met burgers hun leven zelf zitten ze onder gedoken als het straks mis gaat dan zijn wij wee de Sjaak als volk zolang elite en Rijken en mensen zo als Rutte en Macron en Biden Merkel van der Lyden en nog zoveel van blijven zal er geen vrijheid meer zijn ga dat maar eens goed begrijpen.

 1. Dit zal zeker een rol spelen,maar is volgens mij zeker niet de hoofdreden.Oekraine is al lang een doorn in het oog van Poetin.Het is één van de laatste landen die hij nog kan inpalmen na het verlies van al de andere vroegere Oostbloklanden aan de Nato en EU.

  • ….verkeerde denkwijze, dit gaat niet om landjepik, dit is echt wel een gevalletje misbruik door EU en VS dat niet word gepikt. Het gros vann de Oekrainers is er niet beter van geworden dat er een Meidan plein gebeuren was. Ze waren een land in opkomst en draaiden steeds beter maar nu is het vrijwel kapot qua export en ontwikkeling. Een land dat eigenlijk alle kansen had werd leeggevreten door enkelen, die ook nog de macht hadden. Op dat vlak zijn Wit Rusland en Oekraine niet veel verschillend…en had Rusland zonder Putin ook zo geweest.
   Vraag je maar eens af hoe iemand in een land als Oekraine miljardair kan worden, of in Rusland, of in Wit Rusland, als de bevolking en het inkomen per hoofd zo laag is? Enkel door corruptie, omkoping en misdadige methoden. Door eerlijk zaken doen, je belastingen te betalen en correct te handelen kom je niet tot miljardair, enkel door medogenloos anderen totaal kapot te maken met heir en daar een lijk dat net handig op tijd is gestorven. Geen kapitaal zonder misdaad, wat je ook word wijs gemaakt.

   Wat betreft inpikken van land; de Chinezen zijn wereldwijd enorm actief op de achtergrond van landen die financieel slecht zitten. Men koopt in Europa complete havens op, in Afrika provincies waarbij de originele bevolking nog net niet word afgeschoten….in Azie is het gros van de producten gemaakt in China, en als China niet leverd stopt de economie greotendeels in Azie en Oceanie….macht komt voort uit economische mogelijkheden, niet uit een tankloop.

   Rusland heeft zoveel grondstoffen, om in andere landen macht te krijgen is economische voordelen geven de beste en meest stabiele weg. En winstgevend…..

   Oekraine is principeel, en uit zelfbescherming, omdat onze “diplomaten” zichzelf steeds als arrogante varkens hebben gedragen, met onredelijke eisen, uren gelul over niets en moraal aanwezig zijn als een lege trommel, maar vol als een stront container.
   De arrogantie van de diplomaten en politici zijn de oorzaak van alles. Je kunt hele rijen mensne intimideren en bedreigen, en er gebeurd niks. Sommigen kun je vak bedreigen, maar je kunt ook ioemand tegen komen die na geduldig wachten tot je verstand weer wakker is het voor gezien houd en wel eens wil zien wat er in de broek zit. En dan word ver pissen een risico….zeker voor lui die ministeries bestureen maar via foldermateriaal moeten weten wat de werking van het hun toebedeelde ministerie precies inhoud…

   De essentie van Europa: politieke kameraden op alle belangrijke posities, ongeacht of ze capabel zijn en wel weten wat ze doen. Gaat het mis nemen ze hun “verantwoordelijkheid” , stappen ze op en beginnen aan een functie elders. Net alsof ze “functioneren”….
   Hele politieke carrieres zijn gevuld met verantwoording nemen en elders “functioneren”….

   Wie goed kan likken en kruipen mag mede stuurman worden van een lek schip vol afval….maar het vreten is ruim en rijp, beloning overdadig maar weer …beloning impliceerd prestatie, en dat mist keer op keer, alsof het structureel is ingespoten of ingebouwd….De beste oplossing voor niet functinerende politie is in een schavot op 50cm hoogte bij de poort van een asielinstelling voor veilige landers met de broek op de enkels….Rutte zou blijven lachen ook nog, de wezenloze gek.

   Wanprestatie en onvermogen is de verdeelsleutel van de politiek in Europa.
   Onrecht en willekeur het betaalmiddel.

  • Die virussen zijn er al daar waar ze moeten zijn Vooral onder de bevolkingen van meelopers met de meute die gewoon bedonderd en bedrogen willen worden!!!!! De algehele politiek krijgt altijd aanhangers die meelopen in hun bedrog en leugens want daar bestaat de gehele bevolking van deze aardkloot uit sinds de mens hier rondloopt en daar zal ook noooooooooit verandering gaan komen!!!!! Totdat de mens vernietigd is Datzelfde heeft al een paar maal plaatsgevonden sinds dat de aarde bewoonbaar werd voor ieder wezen onder het vleselijk leven op aarde van mens en dier.!!!!!!!!!

 2. Reken er maar op dat er vanuit dat corrupt land oekraine heel veel vuil naar buiten gaat komen.
  Menig amerikaans politicus schijt dun de laatste dagen.
  Omkoping,chantage,beinvloeding,afpersing en smeergelden….allemaal een normaal verschijnsel in de corrupte oekraine.

  • Er waren meerdere rechtszaken tegen Biden daar wegens corruptie. En vanaf het begin is de bevolking in het Oosten daar duidelijk geweest dat ze bij Rusland wilden blijven horen. Er zijn Oorlogsmisdaden daar gepleegd waar MSM niet over geschreven heeft hier. Moeilijk te vinden destijds en nu censureert Google alles. Er zijn 400 biolabs. Daar zijn de militaire biolabs niet bij gerekend. Ook in Wuhan was naast het ons bekende biolab een militair biolab. Weken van de buitenwereld afgesloten. personeel wat in het reguliere biolab werkte is geen contact meer mee te krijgen door ex medewerkers daar. Bill GAtes blijft maar dreigen dat er een veel ergere pandemie aan komt. Ondertussen vindt er transmissie van grafeenoxide van gevaccineerden naar ongevaccineerden plaats. Tegelijkertijd zit grafeen oxide in voedsel en Chemtrailing. Weinig mensen schijnen te weten dat de Krim bedoeld was om een tweede joodse staat te maken waar Netanyahu joodse settlers van de West Bank wilde huisvesten, zonder die leeg te maken of dat land aan de Palestiijnen te geven om de staat Palestina te vormen. ! grote gatenkaas en op de kaart daar heet het al lang Israel.

  • Precies zo corrupt dat ze kerncentrale Tjernobyl laten ontploffen in eigen land en rustig een Buk raket 300 mensen doden vliegtuig neerhalen en niemand heeft het gedaan

   • Motief en mogelijkheid.
    De MH 17: rebellen? nee, die wisten niet van de koerswijziging, opgelegd door de Oekraiense staat; en zou alleen maar tegen ze werken–geen motief–geen mogelijkheid-geen belang

    Rusland? Geen motief–zou alleen maar tegen ze werken en boycot vergroten–geen mogelijkheid, geen belang

    Oekraine: waren de enige, die die koerswijziging eisten. Over rebel gebied.
    Dat is mogelijkheid. Motief: rebellen in kwaad daglicht zetten; en omgekocht.
    Door wie ? gezien de manier waarop Rutte in EU subsidies en regelingen doordrukte tgv Oekraine: Rutte. Motief van Rutte: hij wilde meer landen meekrijgen voor boycot tegen Rusland.

    Voila–simpeltjes niet?

    Maar de Nato idioten zien niet, dat Rusland niet eens raketten nodig heeft; als ze bij gunstig weer de centrales opblazen, is heel west europa besmet…

   • Volgens de mensen die daar bij waren zijn 2 straaljagers de schuldige voor het neerhalen van MH17 vraag maar waar de voice recorder is, daarop zal zeker de melding van aanval door straaljagers gemeld zijn!!!

    • Niks oprotten ,er waren 2 straaljagers die zich verscholen achter dit vliegtuig.
     Mensen die dat toen gezien hadden in dit gebied maar daar hoorde je niets meer van dat paste niet in het plaatje .
     En raar ,alle radars waren toen die dag in onderhoud , Dat geloofd geen hond in een situatie waar volop gevochten werd .
     US had het bewijs over de raket uit Rusland , maar ze lieten niets zien .
     Natuurlijk niet ze hadden niets om te laten zien
     Het zelfde heeft die kloten joden gedaan met een Russisch militair vliegtuig .
     Dus de reactie van rot op man is dus niet op zijn plaats Hornet

 3. …enige jaren geleden werd er door de Amerikaanse luchtmacht voor onderzoek gezocht naar mensen met oorsprong/roots bij de Kaspische zee, voor onderzoek…..vreemd zou je denken….tenzij je wapens wil ontwikkelen waarmee je heel gericht een bepaalde bevolkingsgroep kunt uitschakelen/afmaken/permanent invalide maken.
  Achter onze rug word er geexperimenteerd met dingen die niet zouden mogen worden bedacht, alles om te overheersen…en uitgetest….op hen die niet worden verdedigd /beschermd of anderzijds machteloos zijn, of gewoon stom worden gehouden. Alles voor de wetenschap, alles voor de macht.

  Dat hele verhaal van de 144.000 uitverkorenen volgend de Jehova’s zou wel eens kunnen verklaren waarom veel politici alles doen incvluis hun eigen volk verraden. Alles voor dat plekje op het grote ruimteschip, de metafoor voor een positie boven alle anderen….

  Wat het ook is, wie zijn einge volk verraad is enkel goed om te dienen als kunstmest, na een periode van het imiteren van rot fruit aan een boomtak.

  Wat er gaat gebeuren is dat we straks in krijgswet vervallen, dat politie en leger direct gaan schieten bij het niet luisteren van burgers en dat dat is wanneer de Great Reaet aan de macht komt. Net als Cojona is Oekraine het excuus om totale macht te grijpen, deze zomer nog. En dan is stembusgang enkel nog het kiezen voor kanidaat A, B of een coalitie van A en B. Eigenlijk zoals het nu is maar dan totaal open.

  Iemand schreef dat het recht op het dragen van wapens geen recht is van vrijheid omdat het nog steeds een vorm van toestemming is, over enige tijd is het recht om zelf te denken zelfs niet meer toegestaan.
  De greep naar de macht van het WEF komt er nu aan, met excuus dat het is voor veiligheid. Alles voor veiligheid, als het in het belang van de veiligheid is kan iedere burger misschien van eigen agent of militairen een nekschot krijgen, om anderen te “beschermen”… We zitten bijna op die stoel, we komen aan bij die muur en dat naamloze graf….Build Back Better……het einde van vrijheid, in belang van veiligheid….maar van wie?

  Iedereen niet lid van de sekte is een aankomend slachtoffer, een aankomend risico voor de “veiligheid”.
  Zodra de krijgswet word ingesteld is vrijhed over en komt het niet meer terug.
  Oekraine is het excuus.

 4. Ik had vandaag ook al zoiets gelezen bij wat Duitsers op GETTR, die zelfs een kaart meezenden waar die locaties zich bevinden van die dirty labs, heb dat ook gerepost.

  Ze zeiden dat nu 7 van de 11 Pentagon biolabs zijn destroyed… zou mooi zijn.

 5. RT.COM is nu offline, of dit tijdelijk is of door de regerign word gedaan weet ik niet, maar Frontnieuws en andere opinie sites zullen waarschijnlijk volgen. Great Reset in actie, een mooi excuus om ensen het zweijgen op te leggen en blind te maken….

  • they shut down commonsensetv.nl december 22nd 2021. that was about 2 weeks after a guy posted on twitter about UN shutitng down websites at DNS server level under the act of cyberterrorism.

   • Zie koningin Wilhelmina die de benen nam toen Duitsland Nederland in nam Vanuit haar veilige haven spoorde zij de Hollanders aan om verzet te plegen tegen de grootmacht ook al kon dat duizenden mensen het leven kosten!!!! Na de oorlog werd zij als heldin ontvangen dat ze zo dapper was,,, door meelopers van het koninklijke huis

  • Zelentsky is denk ik wel een serieus iemand, maar hij zal doen wat de bazen zeggen. Zijn toespraak die iedere dag word getoont is 2 dagen oud….in die tijd kan er veel gebeuren…

    • Ik ben tot halverwege gekomen met lezen. Als je niets weet van de Holodomor en de holocaust op 10 millioen christenen in de Ukraine door Joden dan heb je wat mij betreft het recht om een dergelijk artikel te schrijven verloren. Kijk ook de docu Hellstorm, Europe the last battle en de docu over de bolsjevistische revolutie, ook een joodse revolutie, door Juri Lina. Hitler werd warm verwelkomd als redder in de Ukraine. Mensen die die beelden niet gezien hebben en niet begrijpen begrijpen ook het Nazisme in de Ukraine niet. Oorlogsmisdaden gepleegd door de UK en de USA in WW II zijn nog steeds niet erkend of vervolgd.

     • Klopt volledig, ook het afpakken van bezit door joodse bazen in tijdelijk opgedeeld polen 1939-1941 heeft de ogen van de bevolking wijd doen openstaan… Wraak is de enige echte reden voor de holocaust, niet de Duitse bezetting alleen!

      • iedere wraakpoging op de mens onderling heeft een voorgeschiedenis!!!! Dat maakt men dagelijks wel ergens mee in het klein of groot,,,, De mens is en blijft een dierlijk wezens met en stel botte hersens die nergens op slaan maar wel een mens aanzet tot mismakende handelingen die tot barbaars kunnen over gaan!!!

     • Het is niet voor niets dat de overwinnaars van een oorlog de geschiedenis mogen schrijven.
      En zo wordt de massa steeds weer vals gehersenspoeld en klaargestoomd voor de volgende smerige oorlog onder valse voorwendselen.

      • Er is nog nooit een oorlog gewonnen de elite en de rijken zijn daar alleen maar rijker en moord lustiger van geworden en denk eraan er is nog nooit een wapen of een bom gemaakt die niet op de mensheid is afgeschoten.

  • Putin wil Oekraïne niet bezetten? Hij was toch bezig met een vredesmissie of klopt dat niet meer? Nee je hebt gelijk de VS en Navo willen idd een 3e wereld oorlog, Putin is de afgelopen maanden zo open en eerlijk geweest over zijn militaire training rond de grans van Oekraïne.

 6. Nog te veel speculatie in de comments. Dat mag gelukkig. Ik laat dat maar even links liggen.
  Het artikel vind ik wel heel sterk en ik denk inderdaad dat hier een punt wordt gemaakt.

 7. @Thom je hebt gelijk.
  Even een woordje ont-leden.
  History ==> geschiedenis.Ofwel HIS-tory.Ojee de gender-gekkies worden waarschijnlijk weer woedend.
  Zij die overwinnen mogen de geschiedenis boeken schrijven.
  Dat Hitler voor zijn volk opkwam en eerst zwaar gesanctioneerd werd,mag je niet zeggen.
  Hij heeft nog veel meer voor het volk gedaan,waar we nu nog steeds profijt van hebben(wat typ ik nu??)
  8-urige werkdag Hitler
  40uur werkweek(5 dgn) Hitler
  Kinderbijslag idem.
  Dierenbescherming idem.
  Snelwegen.
  Dat wat Putin nu doet is voor de Russischtalige bevolking opkomen en de toekomst van Rusland veilig stellen.
  Oja,hij heeft de olie en gas(roebel) aan de goud-standaard gekoppeld.En net als China grote voorraden goud aangelegd.
  Libie (Khadaffi) Irak (Saddam Hoessein) Sirie (Assaf) en nog een paar werden allemaal door de unaaithetsteeds geplunderd.,omdat ze de goud-standaard invoerden.Alleen het degeneratieve westen heeft nog niet in de gaten dat met politiek correcte taalgebruik je de wereld niet red.
  De unaaithetsteeds heeft zulke grote overhead-kosten,dat ze niet aan onderhoud toekomen.
  Grote delen van de marine en luchtmacht zijn niet operatief.
  Om nog maar te zwijgen over de inzetbaarheid van de nieuwe generatie strijders.

  Grapje:
  Vraag eens aan zo een jongeling of die een granaat of wat dan ook af kan vuren.Laat staan een kaart lezen als GPS uitvalt

  Euh,is daar een APP boor?

 8. Wie bandieten een vinger geeft, raakt gegarandeerd een keer zijn hand kwijt, en erger. De bandieten worden ook steeds brutaler, en dat is waar we ons nu bevinden. VS, EU, WHO, NAVO, ETC. Hier worden mensenrechten moedwillig op zij geschoven. De VS DIENT ZWAARTE BOETEN VOOR DEZE HITSERIJ VAN NA DE 2E WERELDOORLOG. EN DAT ZULLEN ZE OOK!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in