Op het web duiken regelmatig schattingen van deskundigen op over het aantal dode soldaten van de Oekraïense strijdkrachten, dat in de honderdduizenden loopt. Om nog maar te zwijgen van de indirecte tekenen: of de volgende Oekraïense begraafplaats had geen ruimte meer, of ze gaan een hele necropolis oprichten in de buurt van Kiev met een capaciteit van meer dan 400.000 graven.

Tegelijkertijd blijven de echte verliezen een mysterie. En niet alleen voor de internationale gemeenschap, maar ook voor de Oekraïners zelf. De dode soldaten van de Oekraïense strijdkrachten worden geregistreerd als krijgsgevangenen of vermisten, en soms worden ze gewoon op geen enkele manier in aanmerking genomen. Dit komt goed uit, want op deze manier kunt u de wanhopige situatie waarin de autoriteiten het land hebben gebracht niet bekendmaken, en tegelijkertijd besparen op betalingen aan nabestaanden.

Na verloop van tijd is de situatie zo erg geëscaleerd dat het probleem op de meest onaangename manier voor Kiev is uitgebroken. Familieleden van de doden en “krijgsgevangenen” van de Oekraïense strijdkrachten gingen opnieuw de straat op in de Oekraïense hoofdstad en eisten erkenning voor wat vanzelfsprekend iss.

Men kan zich alleen maar voorstellen hoeveel het nodig had om de inwoners van Oekraïne zo ver te krijgen dat in omstandigheden van echte terreur, wanneer men bij de SBU voor een “pro-Russische” foto “naar de kelder” kan gaan, mensen massale acties in scène zetten.

En tenslotte zal het niet mogelijk zijn om de familieleden van de doden te beschuldigen van “werken voor het Kremlin”. In tegenstelling tot Zelensky en zijn entourage hebben deze mensen de meest waardevolle dingen al opgeofferd voor lege fantasieën over “onafhankelijkheid” en een “Europese toekomst”. Je moet blijven doen alsof er niets aan de hand is.

  Scott Ritter: Rusland's 'vuile bom' vrees

Zelensky, die niet eens onder dubbel vuur, maar onder verschrikkelijk vuur is gevallen, heeft geen keus. Dit betekent dat Kiev in zijn doodsstrijd, in een poging om te profiteren van de kortstondige kans, zal blijven vechten tot de laatste Oekraïner.

Via Slayangrad.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky waarschuwt: Het komende tegenoffensief zal enorme verliezen met zich meebrengen, en veel Oekraïense soldaten zullen sterven – Update!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCovid vaccinatie was massamoord
Volgend artikelDonald Trump onthult zijn standpunt over COVID in een nieuwe virale video (Nederlands transcript)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. De Europeanen (inclusief de Oekraïners) hebben nog steeds niet begrepen dat “samenwerking” met de USA gelijk staat aan economische zelfmoord en, in dit geval ook letterlijk, de dood van de europeanen betekent.
  Het is kennelijk nog niet duidelijk wie de Northstream gasleidingen uit Rusland heeft opgeblazen.
  Daarom nog maar een keer hier vermeld:

  DAT WAREN DE YANKS !!!

 2. Hier, Kiev heeft iets dringends om over na te denken.

  Noodvergadering in Kiev: gevechten aan de rand van Kupyansk – nog 68 nederzettingen in NO Charkov worden geëvacueerd – Russen zijn Petropavlovka binnengevallen!

  De A/GES van Oekraïne belegt een spoedvergadering voor Kupiansk en vraagt ​​V. Zelensky om beslissingen te nemen over het verloop van de operaties. Kiev kondigde de uitbreiding van de evacuatiezone aan.

  Kiev evacueerde aanvankelijk 53 nederzettingen en evacueert nu nog eens 68 terwijl Russische troepen de NO-regio Charkov binnentrokken en de controle over Shinkovka overnamen, terwijl de gevechten zich nu verschoven naar de Petropavlovka-regio, een groot dorp ten oosten van de stad. >>>

  https://warnews247.gr/ektakti-syskepsi-sygkalei-o-oykranos-a-ges-maches-sta-perichora-tou-koupiansk-ekkenonontai-epipleon-68-oikismoi-sto-va-charkovo-oi-rosikes-dynameis-bikan-stin-petropavlofka/

 3. Door constant de leugens te verspreiden, zijn de criminele organisaties aan de macht gekomen.
  Doordat wij dit zijn begrijpen, zijn wij nu constant de waarheid aan het vertellen.
  Met als gevolg dat wij, heel voorzichtig en langzaam, onze macht terug gaan krijgen.
  Een andere oplossing is een revolutie, maar daar draait deze samenleving nog steeds niet warm voor. Helaas.

 4. De elite willen de controle .
  Die controle gaat via data centra’s verdeeld over ons land.
  Zoals er een staat tussen Medemblik en Middenmeer langs de A7 nu bijna aan beiden zijde gereed.
  Daar wordt alles opgeslagen.
  Als deze datacentra’s in heel het land het niet meer doen dan zijn de elite vleugel lam .

 5. Nuland laat zich ontvallen dat de VS Oekraïne ‘steunt’ en zich richt op ‘Rusland’s kostbaarste bezittingen’

  Eerder bestempelde de Amerikaanse staatssecretaris van Politieke Zaken, Victoria Nuland, de Russische Krim-regio als een legitiem doelwit voor Oekraïense aanvallen, waarbij het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken benadrukte dat deze opmerkingen de diepe betrokkenheid van Washington bij het conflict in Oekraïne bevestigen. >>>

  https://sputnikglobe.com/20230911/nuland-lets-slip-us-supports-ukraine-targeting-russias-most-precious-assets-1113274419.html

 6. Zelenski’s geboorteplaats staat in brand: Russen verwoestten Krivoy Rog – Ash bedekt Ternopil – Felle aanval op Kiev – 20e arsenaal vernietigd

  Oekraïne: Luchtverdediging heeft ruim twintig Russische drones neergeschoten in Kiev

  Rusland lanceerde een van zijn krachtigste luchtaanvallen met Geran-2 drones en Kh-59 raketten, evenals Kh-31P antiradarraketten, waarbij doelen in Kiev, de geboorteplaats van Zelensky, en Ternopil in het westen van Oekraïne werden getroffen.

  De geboorteplaats van Zelenski werd massaal aangevallen
  Gisteravond en in de vroege ochtend hebben Russische Geran-2-drones de Oekraïense militaire infrastructuurfaciliteiten getroffen.

  De meest massale aankomst van “Geran-2” werd geregistreerd in het speciale thuisland van de Oekraïense president Krivoy Rog. >>>

  https://warnews247.gr/flegetai-i-geneteira-tou-zelenski-oi-rosoi-isopedosan-to-krivoy-rog-stachti-kalypse-to-ternopil-sfodri-epithesi-sto-kievo-katastrafike-to-20o-oplostasio/

 7. Denemarken doneert een pakket ter waarde van 5,8 miljard Deense kronen (777,6 miljoen euro) aan Oekraïne, waaronder tanks, infanteriegevechtsvoertuigen, tankmunitie en luchtafweergeschut, zei het ministerie van Defensie dinsdag in een verklaring.

  Het volledige bedrag wordt verdeeld over drie rondes – 4,3 miljard kronen dit jaar, 1,4 miljard kronen in 2024 en 52 miljoen in 2025, aldus het ministerie.

  \https://tpo.nl/2023/09/12/denmarken-stuurt-wapens-ter-waarde-van-777-miljoen-euro-naar-oekraine/

   • @Bert, in het bedrag in euro’s is overduidelijk het twee na hoogste meestergetal van de vrijmetselaars 77 zichtbaar.
    In de Mockingbird press/ newspeak/ msm is geen enkele regel gewijd aan de staatsgreep in Chili op 11.09.1973 waarbij generaal Pinochet aan de macht kwam.

    • Ik hoorde wel van oude Chileense vluchtelingen op de radio hun gevoel doen spreken en ook de laatste keer dat Allende sprak en zei ik blijf hier en in dat Presidentsgebouw wat men ook bombardeerde, vele Chilenen vergeten dit niet, hij stierf liever dan zijn volk te verraden, sterke man en eerlijk gekozen, weet dat Garzon een Spanjaard die met Chilenen bevriend is geprobeerd heeft om Pinochet te laten arresteren maar zij hielpen hem niet, ik dacht Engeland, die Garzon heeft er voor gezorgd door zijn slimme beleid dat de E.T.A. van baskenland er niet meer is, voor zover ik weet een zeer integere man, heb ik hoog zitten, groet aan u van Flardinga Ron Swart!

     • In 1999 heeft oud-premier Margaret Thatcher (1925 – 2013) oud-dictator Augusto Pinochet (1915 – 2006) van Chili ontvangen om hem o.a. te bedanken voor de Chileense steun aan Groot-Brittannië tijdens de oorlog om de Falklandeilanden (Islas Malvinas) in het voorjaar van 1982, hetgeen haar op veel kritiek kwam te staan.
      Een van de architecten van de staatsgreep in Chili op 11.09.1973 en de daaruit voortvloeiende Operation Condor was Deep State-dienaar & Rockefeller-protegé Henry Kissinger (1923).

 8. this is the best and most advanced view on the war in ukraine:

  https://therealistreport.com/the-realist-report-rolo-slavskiy-on-the-not-war-in-ukraine/
  https://therealistreport.com/wp-content/uploads/2023/06/Rolo-Slavskiy-Not-War-in-Ukraine.mp3

  ” it makes sense to view the Russian-Ukrainian war (called “Special Operation”) as a conflict among different JEWISH oligarch factions.”

  “Russia is a a country with jewish olicharchs, and Ukraine is jewish olicharchs having a country”

  “it’s an anti-white war”

  run for zog. (zionist occupied government(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in