De Klimaatveranderingscultus is de grootste bedreiging waar de planeet aarde en al haar bewoners op dit moment mee te maken hebben, omdat ze extreem gemotiveerd zijn om alles te vernietigen wat menselijk leven, dierenleven en plantenleven creëert en in stand houdt. De Climate Change Cult (CCC) wil alle CO2 elimineren, de bouwsteen van al het leven op aarde. Ze willen de zon blokkeren door chemicaliën in onze lucht te sproeien. Ze willen al het vee uitroeien en de mensen alleen nog maar insecten en wormen laten eten.

De CCC wil een einde maken aan alle gebruik van fossiele brandstoffen, wat een einde zal maken aan alle landbouwteelt en het transport van die goederen naar kruidenierswinkels. Ze willen een WOIII met Rusland beginnen omdat ze geloven dat het O’Biden-regime om de het Westen geeft. De vernietiging van onze bestaansmiddelen komt uit alle hoeken, en de mensen die beweren dat ze het leven willen redden, zijn dezelfde mensen die erop uit zijn om alles te vernietigen onder het mom van het stoppen van “klimaatverandering” en “opwarming van de aarde”, bericht S.D. Wells.

Om de paar jaar stelt de CCC de datum uit waarop de wereld zal “eindigen” vanwege de klimaatverandering, de opwarming van de aarde, koeienscheten

“Geen rood vlees meer!” Verklaren ze. We moeten de mensen beschermen tegen de zon die nog heter wordt, ook al laten de gegevens zien dat we ons in een lange, langzame afkoelingstrend bevinden. “De oceanen stijgen en slokken alle kuststeden op!” Roepen ze uit. Ondertussen zijn alle stranden overal nog even groot, met al het zand dat er gewoon ligt, en de toeristen die met hun parasols en strandstoelen gewoon aan de rand van het continent liggen te chillen.

Van Al “Kokende Oceanen” Gore tot Greta “Cry Baby” Thunberg, we hebben alle sombere voorspellingen over het einde van de wereld gehoord, en elke paar jaar wordt de datum uitgesteld. Nu gaat het allemaal over “klimaatlockdowns”, omdat de pandemielockdowns niet genoeg levens en economieën hebben vernietigd voor miljarden mensen om uit te sterven en de aarde te redden. Nu moeten we de komende eeuw allemaal in onze huizen blijven zitten om de aarde te redden, terwijl we al ons spaargeld en de rest van ons inkomen naar de CCC sturen, zodat zij de opwarming van de aarde kunnen bestrijden vanaf hun laptop in hun privévliegtuigen, terwijl ze filet mignon eten.

Eet de hele dag insecten, fiets naar uw werk en laat u elke 4 maanden vaccineren met dodelijke spike-eiwitten… om de wereld te redden

De globalisten en communisten hebben werkelijk een hekel aan de bevolking en willen ons allemaal dood hebben, en snel ook. Om “energie te besparen” moeten we elektrische voertuigen gebruiken die oplaadstations en accu’s op fossiele brandstoffen nodig hebben die de aarde MEER vervuilen dan benzinevoertuigen. Oeps.

Om “de voedselvoorziening te redden”, moeten we ons allemaal opsluiten in onze huizen en alleen insecten, wormen en in het laboratorium samengesteld voedsel eten dat Bill Gates ons geeft, terwijl alle boerderijen en boeren failliet gaan en uitsterven, en de globalisten al het vee afslachten.

Om “de wereld te redden van communistische agressie” moet de VS geregeerd worden door communisten die andere landen agressief aanvallen en onnodige oorlogen beginnen die kunnen eindigen in nucleaire rampen en/of biologische lozingen van chemische stoffen en de verspreiding van “nieuwe” virus pandemieën.

De massamedia zijn “all in” voor deze chaos onder leiding van de CCC. De social media is “all in” voor deze door het CCC geleide waanzin. De millenials denken allemaal dat het echt is. In feite geloven de meeste mensen die gehersenspoeld zijn door de CCC dat iedereen die de CCC NIET steunt een “binnenlandse terrorist” is die levens en de planeet wil vernietigen. Onze overleving is reverse-engineered door de verraderlijke globalisten en de klimaatveranderingscultus. Het is echt een trieste stand van zaken, vooral omdat al deze schapen door de bomen het bos niet meer zien en beseffen dat de pandemielockdowns enorme gezondheids- en economische problemen heeft veroorzaakt waar we nauwelijks van hersteld zijn. Wanneer zullen ze het ooit leren?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta ThunbergVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWaarom de elites zo gehaat worden en Donald Trump sterker is dan ooit na drie tenlasteleggingen
Volgend artikelHet Westen kan niet langer oorlog voeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Ja leeghoofdige groene Khmer is levensgevaarlijk idd maar vergeet ook niet de …….lifesmatter retards niet, ook die kunnen alleen maar hetzelfde herhalen en nergens inhoudelijk op reageren.

  De groene Khmer heeft als wapen de MSM en haar corrupte rapportjes die zij als waarheid beschouwen en hen legitimeert om actie te onderrnemen. Daarin worden al deze groepjes volledig gesteund omdat zij de bruikbare idioten zijn die het ons moeilijk kunnen maken en dus nodig zijn voor de BBB uitrol..

 2. wat dacht je van onze kruideniers met hun sprinkhanen en kunst vlees enz zijn net zo gek bezig laat alles maar lekker liggen en koop wat gezond is en dat is geen kunst vlees en reptielen enz je krijgt er een kunst kop van

 3. De groene dreiging en elite heeft grote problemen.Mensen zijn wakker en volgen hun niet.Overal worden ze aan de schandpaal genageld.Hun bruut geweld wordt gepareerd op de juiste wijze door het volk en het verzet.Vaccins worden genegeerd en mensen worden fitter.Geen maskers meer en WHO wordt samen met politici terechtgesteld!

 4. Door Ice Age Farmer
  GROENE SABBAT: Zondag Lockdowns Voor “Gaia” &; Jubeljaar Voor De Aarde.

  ´Klimaatalarmisten – van de paus tot rabbijnen tot Greta – roepen op tot een zondagse “groene sabbat”, waardoor mensen gedwongen worden thuis te blijven uit eerbied voor Gaia. Nu mensen gewend zijn aan perfecte surveillance en opgelegde lockdowns, is de weg vrij voor deze waarlijk satanische omkering: aanbidding van de schepping, in plaats van de Schepper, op een dag gekozen door de katholieke kerk.

  Agenda 2030 en spirituele gevechten spelen zich voor onze ogen af – zullen jullie meegesleurd worden, of opstaan als een vrij mens en weigeren hun Jubileum op de Dag van de Aarde te aanbidden?´

  Inclusief video:
  https://www.naturalblaze.com/2020/10/green-sabbath-sunday-lockdowns-for-gaia-jubilee-for-the-earth.html

  • Correct, : Het klimaat wordt bijna Goddelijk gemaakt………. en voor Nederland ziet het er helemaal somber uit, nu de linkse partijen een “ klimaat paus” uit Brussel halen om ons hier nog verder, het “ groene moeras “ in te sturen.
   Een groen moeras waar we op termijn allemaal in zullen verzuipen.
   Bedrijven , boeren, detail handel, industrie, en allerlei andere ondernemers zullen ter “ ere van het groene beleid” het onderspit delven.
   Gevolg: ARMOEDE, DE BEDELSTAF.❗️
   STOP HET NU HET ( misschien ) NOG KAN‼️
   En valt straks wat te kiezen‼️

   • Anna, ik vind het zo typisch dat de progressieven geen probleem hebben met de oorlog, wat voor impact heeft dat niet op de aarde en alles wat daarop leeft, of de aanslag op de nordstream en weer verder gaan met kolen, ja lekker duurzaam, buiten het feit dat men hele landen geen graan wenste te verkopen, nee zij leverden het gewoon naar Europa, wat een beleid, mijn lijst is nog veel langer hoor maar ik zal het je besparen!

 5. JA! Precies dat allemaal!!

  En dan kan ik nog wel een boek schrijven over de argumenten dat de klimaat psychose geen wetenschappelijke poot heeft om op te staan!

  Het is een litanie van leugens en propaganda-bs, maar de goedgelovige schaapjes grazen gewoon verder en geven alles weg wat de voorgaande generaties opgebouwd hebben… Te dom om zelf na te denken maar wel alles demoniseren wat nog wel een paar werkende breincellen heeft om vragen te stellen!

 6. Een voordeel van ALLES elektrisch maken is dat oorlogen vrijwel onmogelijk worden, er staan (vrijwel) geen laadpalen in slagvelden om de tanks en ander rollend materieel op te laden. Gevechtsvliegtuigen is ook einde verhaal, vóór het eind van de startbaan is het batterijtje leeg. Terug naar vuisten en knuppels want schieten mag ook niet meer, levert ook CO2 op.

 7. Iedereen die belasting betaalt in Nederland ondersteunt de oorlog die de regering wil voeren! Vandaar dat ik niet meer in Nederland wil wonen en belasting wil betalen. Ik ben daar geen deel van!

 8. Ik ben natuurlijk helemaal gelukkig dat FN zo doorzet met de klimaatcultus. Het loopt al zo lang, en mensen zien het gewoon niet. Rosalind Peterson deed zoveel werk om de vreselijke gevolgen van die (totaal nodeloze) geoengineering te benadrukken, en haar werk moet gewoon door blijven gaan. Ik herinner me 11/11/11 nog toen ik ’s morgens vroeg op Schiphol landde, en de hele lucht vol met strepen zat. En nu, tien jaar later, beginnen mensen het ook te zien en zich af te vragen wat er aan de hand is. Gelukkig zijn er een aantal centrale informatie verzamelingspunten die goede en redelijk goed begrijpbare info bieden. Ik hoop met mijn hele hart dat mensen het gaan zien en dat dit gestopt kan worden.

  Het is echt het ergste wat er kan gebeuren: dat het hele firmament gesloopt wordt onder de pretext van “global warming”. Die verrotte ouwe tang Senator Kay Bailey Hutchison van TX was de eerste die de rubberstamp op de House Bill van de “weather modification” zette, rond 2006. Dat dit mormel in de hel moge belanden. En ook al wil je het niet geloven, het heeft te maken met de 4e Industriële Revolutie (en het beheersen van het menselijk bewustzijn) waar Klaus Vaak over schrijft in zijn boek. Ik weet dat dit nog een harde noot is om te kraken door velen, maar de waarheid zal aan het licht komen.

  Echter, ik begin nu wel weer licht te zien aan het einde van de tunnel, dat weldenkende mensen zich hier werkelijk in verdiepen. Ik denk dat we toch de verlichting in kunnen met zijn allen, en dat die smerige ratten in de grond gaan zitten stikken. Cheers, lieve mensen! Ik drink er een biertje op (wijntje).

  • Controle over menselijk bewustzijn krijg je door brainwashing en het veranderen van de leefomgeving van het ras. Zoals wilde dieren die je in een kooi steekt…

  • @ Immortal augustus 7, 2023 at 19:38,
   Je hebt het over het firmament, dat staat aan de voor avond om even tijdelijk te verdwijnen (de ijsmuren zijn al gesmolten), deze elektromagnetische ondoordringbare plasma koepel waarin alles als een computerscherm op geprojecteerd wordt wat wij als de wereld erkennen. Zo zijn de zon en de maan maar 51Km diameter doorsnee en staan ze beide binnen het firmament. De aarde zelf draait niet, onder het aard oppervlakte draait er een enorme grote elektromagneet op de zelfde principe als de CERN. Die dan ook net als Tesla techniek een plasma koepel op wekt. De aarde is als ware 1 grote batterij, die we kunnen gebruiken voor vrije energie, waar de elite op alle mogelijke manieren dat proberen te verdoezelen, qua kennis en de mogelijkheden. Zo ook onze zogenaamde voorstelling van de rond draaiende bol, wat we aarde noemen. Want dan verliezen zij hun macht over ons. Nu zijn we afhankelijk gemaakt van olie en gas om ons te verwarmen en alles te laten draaien in de maatschappij. Waar de globalisten miljarden aan verdienen.

   Zij misbruiken hun kennis nu tegen ons om zo een wereld regering te kunnen stichten. Als het inderdaad een matrix simulatie is, is alles nep wat we ooit op scholen geleerd hebben en alles wat de regeringen en hun media elke dag uitbraken, wat ze nieuws noemen. Want ook alle regeringen/Staten die alle private coöperaties zijn, zijn alle al failliet. Hoe meer je onderzoekt, hoe meer je er achterkomt dat alles gebaseerd is op leugens en aannames. Zelfs het jaartal waar we verondersteld worden in te leven klopt zelfs niet, als je de geschiedenis door gaat spitten. Dan zijn er meer dan 1000 jaar er bij verzonnen. De zogenaamde donkere middeleeuwen hebben nooit plaats gevonden. Er is helemaal niets van die tijdsperiode ergens iets terug te vinden wat onweerlegbaar is van die tijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in