Onthuld: Zo geestesziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg

14

Ze wordt vereerd als een heilige en maakt regelmatig met een boos gezicht politici tot demonen. Maar in werkelijkheid is het kleine meisje geestesziek, lijdt ze aan het syndroom van Asperger, zou ze zelfs moeten worden opgenomen in de jeugdpsychiatrie en antidepressiva moeten gebruiken.

Voor sommigen is ze het wonderwapen van de Groenen, voor anderen een eco-religieus engeltje. Bedoeld wordt de inmiddels 16-jarige Greta Thunberg (eigenlijk: Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg). Greta is op 3 januari 2003 in Zweden geboren. Ze is officieel een klimaatbescherming activiste en haar geïnstrumentaliseerde inzet voor een consistent klimaatbeleid trekt grote internationale aandacht. Zij is de oudste van twee dochters van operazangeres Malena Ernman en acteur Svante Thunberg. In Zweden noemen sommigen haar vanwege haar vlechten ook wel de Pippi Langkous van het Klimaat. Greta voedt zich met veganistisch voedsel en zou nog nooit gevlogen hebben, schrijft auteur Michael Grandt op Anonymousnews.

Greta en haar “toevalligheden”

Puur “toevallig” is Greta de afstammeling van de Nobelprijswinnaar in de chemie Svante Arrhenius, die ooit de opwarming van de aarde voorspelde door een stijgend CO2-gehalte in de atmosfeer. Op achtjarige leeftijd hoorde Greta “puur toevallig” voor het eerst over de klimaatverandering. Op elfjarige leeftijd was ze erg bezorgd, werd depressief en stopte voor een tijd met praten en eten.

De publieke waarneming en de mediamieke enscenering begonnen met het feit dat het kleine, zieke meisje naar verluidt helemaal alleen met een bord voor het Zweedse parlementsgebouw voor klimaatbescherming protesteerde – een hartverscheurend verhaal – is te mooi om waar te zijn.

En toch is Greta inmiddels het Fridays-for-Future-boegbeeld, de Klimaat Madonna, die door veel van de vermeende klimaatbeschermers bijna religieus wordt vereerd. Ook de foto’s die talrijk op het net circuleren en waarop zowel Greta als haar ouders met T-shirts van het linkse radicale Antifa poseren- waarvan de kleine Klimaatgoeroe zich inmiddels op Twitter van heeft gedistantieerd – konden haar klimaat-halo niet vertroebelen.

  Studie waarschuwt voor milieurisico’s van zonnepanelen – Gevaar van zware metalen

Een tiener die de wereld wil redden, ons onder morele druk wil zetten, en zelfs hooggeplaatste politici zich door laten intimideren. Greta schijnt voor haar moeder een “heilige” te zijn, omdat ze haar dochter bovennatuurlijke krachten toeschrijft:

Ze ziet wat wij niet kunnen zien. Greta is een van de weinigen die kooldioxide met het blote oog kan zien”.

Greta, Greta boven alles!

Het kleine meisje maakt politici tot demonen

Een voorbeeld: op de klimaattop ‘R20 Oostenrijkse Wereldtop’ in de vroege zomer van 2019 zat Greta op de eerste rij naast Arnold Schwarzenegger. VN-secretaris-generaal António Guterres en astronaut Scott Kelly waren ook aanwezig. De Oostenrijkse bondspresident Alexander Van der Bellen (voormalig Groen) zei ontroerd: “Ik dank je voor de hoop die je bij zovelen van ons hebt gewekt”.

Maar toen ging het meisje los en demoniseerde de complete verzamelde elite en zette ze voor schut:

Velen van jullie hier in de zaal zijn leiders. Presidenten, politici, bedrijfsleiders, beroemdheden, journalisten zitten hier. Mensen luisteren naar jullie, ze worden door jullie beïnvloed. Daarom dragen jullie een grote verantwoordelijkheid. En als we eerlijk zijn, hebben de meesten van jullie deze verantwoordelijkheid tot nu toe niet op zich genomen (….) Dit is niet hoe men in een crisis handelt!

En weet u wat? In plaats van het meisje de les te lezen over haar brutale toon, stonden alle mensen in de zaal op en juichten Greta toe.

Hoe ziek is de klimaatgoeroe Greta Thunberg?

Wat velen niet weten: Greta lijdt aan het zogeheten “Asperger-syndroom”. Wetenschappers zien het als een “tamelijk milde variant van een ontwikkelingsstoornis”. Ik citeer neurologen-und-psychiater-im-netz.org op dit ziektebeeld:

Asperger-syndroom en neonataal autisme zijn wezenlijk verschillend in hun ontwikkeling. De communicatieve en taalkundige vaardigheden van kinderen met het syndroom van Asperger zijn onopvallend in de eerste drie levensjaren, in tegenstelling tot patiënten met autisme in de vroege kinderjaren. De motorische ontwikkeling treedt gedeeltelijk vertraagd in.

Deze vorm van autisme komt daarom meestal pas aan het licht in de voorschoolse of schoolgaande leeftijd. Hoewel de kinderen vaak een gemiddelde intelligentie hebben, hebben ze vaak problemen op de kleuterschool en school. Ze vertonen verstoorde sociale interactie en stereotiepe gedragspatronen – maar in veel gevallen minder uitgesproken dan bij autisme in de vroege kinderjaren. In de regel worden deze afwijkingen duidelijk wanneer kinderen van dezelfde leeftijd samen spelen, waarbij kinderen met het syndroom van Asperger zich niet interesseren of zich aan hun eigen spelregels willen houden, zodat er vaak ruzies ontstaan.

In bepaalde kennisgebieden die duidelijk de algemene kennis domineren, kunnen mensen met het Asperger-syndroom vaak verbazingwekkende vaardigheden, kennis en geheugen tonen.

In haar boek ‘Scener ur hjärtat’ (Scènes uit het hart) beschrijft Greta’s moeder hoe de ziekte Greta beïnvloedt: ze huilt in bed, ze huilt op weg naar school, ze huilt in de klas en tijdens de pauzes, ze stopt met lachen, ze stopt met praten en ze stopt met eten. Angstaanvallen volgen en de artsen bevelen aan dat Greta naar de jeugdpsychiatrie wordt gebracht. Diagnose: Asperger, zeer hoogfunctionerend en een obsessief-compulsieve stoornis (OCD).

We beginnen met Sertraline, een antidepressivum waarvan de dosering geleidelijk wordt verhoogd.

Sertraline is geen lichte medicatie. Het wordt gebruikt voor de behandeling van depressieve stoornissen, obsessief-compulsieve stoornissen en angststoornissen. De bijwerkingen zijn ook ernstig: gastro-intestinale problemen (diarree, misselijkheid), duizeligheid, vermoeidheid, slapeloosheid, hoofdpijn en een droge mond. Ze komen voor bij meer dan tien procent van de behandelde personen. Veel voorkomende symptomen zijn veranderingen in smaak, verminderd gezichtsvermogen, toegenomen zweten en opvliegers, geeuwen, braken, constipatie, indigestie en oorsuizen (Tinnitus). Bovendien kan Sertraline gewichtstoename of -verlies en andere negatieve effecten veroorzaken.

  NASA en NOAA's laatste klimaatwaarschuwing een resultaat van opzettelijk foutieve gegevens

Eigenlijk zou Greta het medicijn helemaal niet mogen krijgen. NetDoktor.de schrijft:

Kinderen en jeugdigen met een depressieve ziekte mogen niet behandeld worden met de werkzame stof Sertraline. Studies tonen aan dat behandeling op deze leeftijd kan leiden tot verhoogde agressie, gedragsafwijkingen en suïcidale gedachten.

Naast alle psychologische problemen wordt Greta op school gepest. Ze wordt openlijk uitgelachen, ook al staan haar ouders naast haar. Ze wordt op het schoolplein geslagen en systematisch buitengesloten. De schoolleiding vindt echter dat Greta zelf de schuld heeft omdat ze zich “vreemd” gedraagt. Misschien is dit een van de redenen waarom de “klimaatactiviste” die geen kwalificaties of werkervaring heeft, een pauze neemt van school en er de voorkeur aan geeft om politici uit te kafferen.

Greta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk

Vorig artikelGreta Thunberg is zowel gek als gevaarlijk
Volgend artikelNo-go zone ‘jongeren’ spugen op de handgrepen van politie-autoportieren om het virus te verspreiden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. In doodgewone taal: ze is zo gek als een deur. Als de wereld mazzel heeft, maakt ze zichzelf van kant. Dat zou een boel kosten en elende besparen.

 2. Dit artikel is weer duidelijk een voorbeeld van riooljournalistiek. Te walgelijk om er woorden aan vuil te maken. Wat doet de schrijver zelf aan bijdrage voor verbetering van het klimaat?

  • Hij ademt co2 uit die bomen en planten kunnen opnemen. Is dat niet genoeg of moet hij ook een boompje gaan planten? Wat overigens degene die een boom kappen zouden moeten doen. Maar ja geld hé. Dus ophouden met dat woke gelul.

 3. zolang er geld verdiend word aan greta zal ze nog wel even doorgaan met verkondigen ze weet niet beter .ze is een pop in eeen poppen kast geworden die door haar achterban bespeelt word.

 4. Geen mens heeft zichzelf gemaakt. Zijn of haar gedrag dus ook niet. In mijn ogen kan je niemand met welk gedrag dan ook matrixen of onderverdelen. U, ik en wie dan ook kan een ander wel helpen als daar behoefte aan is. Maar wie bepaalt die behoefte dan, welk mens kan op de andere mens toezien om vervolgens te bepalen wat ‘die ander’ nodig heeft. Medisch en anderszins ingrijpen, in welke mate is dat te rechtvaardigen? Komt dat ingrijpen uit ‘hulp en ontwikkeling uit stimuleren voort’ of is het platgezegd afknijpen naar wat algemeen aanvaard is – stellig naar de norm van deze tijd en omgeving. Kortom, om welke wijsheid gaat de interventie/bemoeien. Deze jongedame op weg naar het volwassen worden, heeft mogelijk talenten en inzichten die ‘niet gewoon’ zijn. Buitengewone inzichten moet je denk ik buitengewoon benaderen en niet ‘gewoon’. Kortom, wat moeten de mensen in de omgeving van Greta haar nu wel en niet bieden zodat zij kan zijn en worden wie zij werkelijk is. Dat dit ‘zijn’ niet iedereen welgevallig is, dat kan zeker voorkomen, maar hoeft geen reden te zijn om Greta af te vallen/corrigeren/behandelen. Vrijheid telt en zij maakte zichzelf niet en zij mag – wat mij betreft – er zijn, want er zijn meer ‘gekke ideeën’ geweest die toch een maatschappelijke functie bleken te hebben. ‘Gekke ideeën’ afwijzen is niet altijd wijs leerde ik in mijn bestaan. Vrijheid blijft, ‘dus u ziet maar’. Dank voor uw aandacht.

  • Vrijheid van gekke ideeën, zolang geen schade aangebracht wordt. Als die ideeën getolereerd en aanvaard of gevolgd moeten worden, moeten ze ook te staven zijn.
   Welke basis heeft Greetchen? Waarop kan ze zich bogen om haar domme praat te staven?
   Alleen schelden en verwijten, maar onderzoeken, overtuigen op plausibele basis blijft achterwege.
   Het IPCC, ook zo’n zwakzinnige bedoening en Greanpeace zijn de basis van die klimaatzombies. Dhr. Mooie, medeoprichter van Greanpeace is eruit gestapt wegens onvrede en onverteerbaar historisch gebeuren waarbij Greanpeace belangengroepen steunde zonder zich aan de waarheid te houden.
   De secretaris van het IPCC is ook opgestapt uit schaamte over de onwaarheden die verkondigd werden.
   Waar blijft Greta met plausibele opmerkingen over de verschillende onderzoeken, zoals De Zon en het klimaat, Het ijs op Antarctica,…
   Het is gewoon een dom poppetje dat bespeeld wordt en dat zichzelf zeer interessant vindt of tenminste zo wil overkomen en die onbenullen van politici en klimaatverbeteraars/levenvernielers leggen zich aan haar voeten.

 5. Hitler, had ook gekke ideeën, en zie wat er van kwam, en als dat kind zo doorgaat (zij wordt op een voetstuk gezet) gaar het de zelfde kant uit ,maar dan is het geen man ,maar een vrouw ,laten wij haar stoppen!!!!????

 6. in de bijbel staat gaat heen en vermenigvuldig U… wow wist niet dat dat ook met de ziekte van down kon…

  ziet eruit als lichtelijk downsyndroom …

  • Ja het is een kind met een mening. Dat hebben kinderen op die leeftijd. En dat mag. Daar kun je als volwassene naar luisteren. Of niet. Maar om het kind belachelijk te maken, te bespotten en haar af te rekenen op haar gelaat vind ik best wel ver gaan. Al zou je nog zo gelijk hebben, het is gewoon niet eerlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in