De beloften van de technocraten over een gloednieuwe en betere wereld zijn zo hol als een leeggelopen ballon. Hun beleid drijft de wereld naar een wetenschappelijke dictatuur en een nieuw tijdperk van neofeodalisme dat de vrijheid verplettert. De tijd om technocratie te verwerpen is nu!, schrijft technocracy.news.

Als u denkt dat de eerste zes maanden van het Biden-Harris-regime al duizelingwekkende gebeurtenissen hebben gebracht, van een op hol geslagen inflatie en open grenzen tot een landelijke propagandacampagne voor een bepaalde medische behandeling, bereidt u zich dan maar voor op nog meer schokgolven in de tweede helft van 2021.

Het leger zal naar verluidt vaccinatie vanaf 1 september verplicht stellen. Wat zal er gebeuren met de soldaten die weigeren? Worden ze verbannen en behandeld als deserteurs?

Ziekenhuizen in het hele land dreigen hun personeel te ontslaan als het zich niet laat vaccineren, waarbij de meeste een termijn tussen 1 september en 1 oktober hebben vastgesteld. Hoe gaan ziekenhuizen de gaten opvullen als 15 tot 20 procent van de medische staf opstapt?

Wanneer scholen dit najaar weer opengaan, dreigen schoolbesturen kinderen te scheiden op basis van hun vaccinstatus, een poging om ouders te intimideren om ermee in te stemmen dat hun kinderen worden geïnjecteerd met een experimentele gentherapie zonder gegevens over langetermijneffecten. De enige manier om dit te stoppen, volgens actrice en kinderrechtenactiviste Samaire Armstrong, is dat ouders bereid zijn hun kinderen van openbare scholen af te halen, waardoor de stroom van financiering op basis van inschrijvingscijfers wordt afgesneden.

De Bank of America deelde haar werknemers mee dat zij in de herfst niet meer in de kantoren mochten komen tenzij zij konden aantonen dat zij waren ingeënt. Morgan Stanley kondigde onlangs een soortgelijk beleid aan en verwacht wordt dat andere grote banken dit voorbeeld zullen volgen.

De Franse president Emanuel Macron heeft op 14 juli de invoering van een vaccinpaspoort aangekondigd, waardoor een bewijs van vaccinatie een voorwaarde wordt voor deelname aan bijna alle openbare activiteiten. Franse burgers protesteren in de straten.

Ook in Griekenland breken massale protesten uit nu het land zich opmaakt om beperkingen op te leggen aan ongevaccineerden door hen te verbannen uit het sociale leven.

De globale deep state die alles controleert, dringt erop aan dat ergens tussen de 70 en 90 procent van de wereldbevolking wordt geïnjecteerd met de mRNA-behandelingen.

Door omkoperij en chantage zijn zij doorgedrongen tot ten minste 50% van de voorheen vrije naties, zoals Canada, de VS, de EU, het VK, Australië, Nieuw-Zeeland, India en Israël.

Israël loopt voorop: meer dan 80 procent van de volwassenen is al volledig gevaccineerd.

Om hun doel te bereiken, namelijk “de wereld vaccineren” [om de woorden van Bill Gates te gebruiken], stappen de technocraten over van de wortel op de stok.

In plaats van gratis donuts, bier en miljoenen jackpots in de loterij, wordt u met het verlies van uw baan bedreigd, wordt u uit openbare gelegenheden gegooid en lastiggevallen door propagandisten van de overheid die van deur tot deur gaan.

  Satanische pedofiel Marina Abramovic wordt hoofd van Oekraïense adrenochroomfabrieken

Vermoedelijk weten zij al wie de 50 procent van de Amerikanen zijn die zijn bezweken voor de meedogenloze propaganda.

Deze “gevaccineerde” mensen zullen worden aangemerkt als kandidaten voor volledig burgerschap in de komende Nieuwe Wereldorde, omgedoopt tot de “Great Reset“, waarover u meer kunt vinden op de website van het Wereld Economisch Forum. Daar kunt u ook lezen dat deze organisatie ogenschijnlijk alle antwoorden heeft om de wereld te redden, niet alleen van COVID, maar ook van klimaatverandering, digitale cyber-hacking, desinformatie op het internet en het hele scala van problemen die ons bestaan bedreigen.

De meeste mensen die het vaccin al hebben gekregen, hoefden niet te worden bedreigd met verlies van baan of sociale status. Ze boden zich vrijwillig aan voor dit grote experiment. Dit betekent dat zij hun individuele kritische denkvermogen al hebben ingeleverd bij hun nieuwe meesters – de mensen die de regeringen van de wereld, de grootste bedrijven en de grote tech-reuzen van social media leiden. Ze zeiden ons dat de injecties goed voor ons zouden zijn, en 50% van de bevolking geloofde dat instinctief en gehoorzaamde.

Ik zeg niet dat iedereen die de prik heeft gekregen hopeloos is gedegradeerd tot een leven van slavernij onder de Great Reset.

Nee, ik zei dat zij kandidaten zijn voor het wereldburgerschap in dit nieuwe systeem dat de elites voor de wereld hebben ontworpen. Ze zijn geslaagd voor de eerste test. Zij waren bereid alle voorzichtigheid in de wind te gooien en kritiekloos te vertrouwen op de dictaten van Dr. Anthony Fauci en anderen die deel uitmaken van het medisch establishment. Dit zijn de “deskundigen” die dagelijks op CNN, MSNBC, ABC, CBS verschijnen. Zij hebben de zegen van Facebook-Twitter en zijn gezalfd door de online “factcheckers” van Google.

Sommigen zullen zeker nog het licht zien, wakker worden en beseffen dat zij zijn bedrogen door dit enorme establishment dat alle belangrijke instellingen van onze samenleving bestuurt. Maar de meerderheid zal voor de rest van zijn leven in zijn verbijstering blijven.

Volgens het eigen Vaccine Adverse Event Reporting System van de federale overheid zijn afgelopen vrijdag al meer dan 9.000 Amerikanen overleden. Deze sterfgevallen zijn gemeld met een snelheid van meer dan 350 per week sinds het vaccin op 14 december 2020 werd gelanceerd onder toestemming voor gebruik in noodgevallen.

Nog meer zullen van binnen sterven als zij hun ziel overgeven aan het beestachtige systeem dat door wereldwijde technocraten wordt opgezet.

Het ontvouwt zich allemaal erg snel.

Het verklikkersnetwerk wordt opgebouwd, dus de FBI moedigt mensen nu al aan om hun buren te verklikken.

Facebook zaait bij zijn gebruikers wantrouwen ten aanzien van hun online vrienden en bereidt ons voor om hen ook als “extremisten” te verraden. Zie het bericht dat Facebook aan veel van zijn gebruikers stuurt.

  Zit er verborgen KREKEL-meel in je voedingsmiddelen?

Op 15 juli 2021 gaf Biden’s perschef Jen Psaki toe dat de federale regering “samenwerkt” met Facebook om te bepalen welke informatie over vaccins Amerikanen “mogen” zien en horen. Alles wat niet overeenstemt met het narratief van Facebook en de regering zal worden gecategoriseerd als “desinformatie”.

Aangezien Biden nauwe banden onderhoudt met de Chinese Communistische Partij, kunnen we ervan uitgaan dat zijn nieuwe Propagandadepartement informatie zal verspreiden die ook overeenkomt met die van de Chinese Communistische Partij over het virus de beste manier is om ons leven opnieuw in te richten om “ons veilig te houden”.

De Chinezen perfectioneerden het nazi-model

De Chinese Communistische Partij gebruikt haar economie als wapen en heeft het nazi-model geperfectioneerd van een regering die nauw samenwerkt met het grootkapitaal om de bevolking van een hele natie te controleren. De CP gebruikt onbeperkte oorlogsvoering om een veelzijdige aanval op Amerika uit te voeren, via onroerend goed, landbouwgrond, de media, Wall Street, kleding, geneeskunde en gezondheidszorg. Alles is bewapend met de hulp van de globalisten in de VS regering. Zij willen Amerika neutraliseren met de hulp van Biden-Harris, zodat zij hun model wereldwijd kunnen gebruiken.

De Chinezen en hun globalistische westerse partners hebben al twee biowapens tegen de Verenigde Staten gebruikt. De eerste kwam van het “Wuhan Instituut voor Virologie” in China. Fase twee van dit biowapen zijn mRNA-injecties, die in de eerste plaats worden toegediend aan mensen die wonen in landen die China als zijn vijanden beschouwt – de VS, Canada, Europa, Australië, Japan, Israël en India.

Het uiteindelijke doel is om een ras van mensen zonder ziel te creëren.

De rol van “vaccins” bij het doden van de menselijke ziel

De mRNA-“vaccins” maken gebruik van genveranderende technologie die in het afgelopen decennium is ontwikkeld.

Afhankelijk van de instructies die in deze mRNA-vaccins zijn geprogrammeerd, kan de codering vandaag gericht zijn op een spike-eiwit of morgen op iets heel anders.

Maar wie controleert de codering?

Kennen wij de persoon die de code schrijft en zijn wij volledig op de hoogte van wat die code met de mens zal doen?

Wat weerhoudt deze mRNA-injectie of een toekomstige injectie ervan een code te bevatten waarvan wij niet op de hoogte zijn en die het menselijk genoom zodanig zal veranderen dat bepaalde gedachten of gedragingen worden veroorzaakt?

Degenen die ons instrueren om “gewoon de wetenschap te vertrouwen” kunnen alles bereiken wat zij willen met een verborgen, niet bekendgemaakte mRNA-code die is ingebed in het nieuwste “vaccin” of de “booster” update van een eerder vaccin.

Op dit punt hebben de technocraat-wetenschappers en hun geldschieters in Big Government/Big Tech zichzelf God verklaard. Zij hebben zich niet alleen opgeworpen om voor God te spelen, maar ook om in de tempel van God te zitten, die het menselijk lichaam is, de tempel van de heilige Geest.

Als een van deze zelfbenoemde goden hebben zij nu de macht om de essentie van wat mensen menselijk maakt te veranderen. Hun ambitie is niets minder dan de door God gegeven ziel te vernietigen en te vervangen door iets dat wetenschappelijk is nagemaakt door mensen die voor God spelen.

  Wereld Economisch Forum dringt er bij bedrijven op aan om ongevaccineerde werknemers te ontslaan als onderdeel van 'Great Jobs Reset'

De technocraten zien dit als een versnelling van het wetenschappelijke evolutieproces. Zij zien zichzelf als goden die de teugels van hun eigen evolutionaire ontwikkeling in handen nemen en deze ontwikkeling sturen in een richting die hen in staat stelt anderen uit te buiten die zij lager achten dan zijzelf.

Hoe zal God oordelen over hun inspanningen? Als godslastering? Ik denk van wel. Zal Hij hen voor een tijd laten slagen? Ik weet het antwoord niet.

Maar wat ik wel weet is dat mensen zonder ziel zich niet verzetten, ze vechten niet.

Hun lichaam en geest zijn aangetast, verzwakt. Zij kunnen als een machine worden geprogrammeerd en in de loop van de tijd worden aangepast aan de grillen van hun elitaire technocratische meesters. De “Moderna”-website beschrijft hun mRNA-technologie als “een computerbesturingssysteem” waarmee wetenschappers in de loop van de tijd verschillende biotechnologische upgrades kunnen gebruiken volgens het “plug & play”-principe.

Ze hebben al de helft van de Amerikanen verzwakt door ze in te spuiten met een experimenteel brouwsel waarvan niemand de inhoud kent. Wat ook hun magische getal moge zijn, 70% of 90%, dit vertegenwoordigt waarschijnlijk de kritische massa die nodig is om de wereld te transformeren en de Great Reset uit te voeren die een globale samenleving zal creëren waarin Homo Sapiens zal worden afgestompt en geherprogrammeerd om hun nieuwe realiteit te aanvaarden. Amerikanen zullen meer gaan lijken op de slaven in China, waar zoveel zielen door de communisten zijn gedood en zij die zich verzetten naar werkkampen worden gestuurd.

Onderwerp u niet gewillig aan deze agenda, die nooit over volksgezondheid en veiligheid is gegaan. Het gaat om de uitbreiding van de controle van de technocraten.

Als zij slagen, zullen deze demonisch geïnspireerde elites de wereld naar een nieuw duister tijdperk leiden. We moeten ons tegen hen verzetten, in gebed en in actie. Zij kunnen hun agenda niet uitvoeren tenzij wij, het volk, ons onderwerpen. Sta je mannetje in het fysieke en spirituele rijk. Bid zoals je nog nooit gebeden hebt. De sleutel tot de overwinning ligt in vreedzame niet-naleving. Of de propagandapijlen nu op u afkomen in de vorm van Biden’s deurkloppers, een plaatselijk schoolbestuur, een stadsraad of een ongekozen gezondheidsraad, weiger hun onwettige autoriteit over uw lichamelijke autonomie, uw persoonlijke tempel van de Heilige Geest.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen


Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet heersende Corona Onzin Narratief ontkracht
Volgend artikelKlaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ik heb een broertje die daar al meer dan 35 jaar in het leger zit, en iedereen is daar verplicht ingeënt.
  Weigeren is geen optie.
  Je kan ook niet doen alsof je al ingeënt bent, want dat is te controleren bij het RIVM.
  Ze hebben ook geen huisarts, dus ze krijgen ook geen oproep van een arts of het GGD.

 2. Welke mensen met macht en scherpte staan nu klaar om het tuig aan te pakken. Geen enkele methode mag worden geschuwd, want geduld en zachtzinnigheid of zelfs aandachtige redelijkheid verdienen ze niet. Reactie moet hard en doeltreffend zijn.

 3. De discipel van klaas schaap – tante lachebekje – kan gewoon naar Griekenland:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/07/koninklijke-familie-gaat-er-even-tussenuit-6-weken-in-griekenland-terwijl-er-een-watersnoodramp-is/

  Dat ze in Limburg verzuipen deert het koninklijke gespuis niet. Ze nemen het er zoals vanouds weer van en laten Nederland verder creperen. Misschien kunnen ze hun dure sloep gebruiken om naar Nederland te sjezen en te helpen met zandzakken tillen. Maken ze zich ook een keer nuttig.

 4. Kletskoek. De gevaccineerden (of beter gezegd ‘geprikten’ want get ZIJN geen vaccins) komen niet in aanmerking voor burgerschap in de NWO aangezien dezen niet alleen veel gevoeliger worden voor de wilde versie van het virus, maar ook aan allerlei andere kwalen komen te lijden. Hoewel ik het in eerste instantie nog betwijfelde verwacht ik deze herfst en winter een flinke slachting onder deze schapen en in de pak ‘m beet 5 jaren daarna een enorme toename van allerlei serieuze aandoeningen.
  Hoewel de NWO een dergelijke kudde goedgelovige schapen wenst, willen ze geen zwakke, constant zieke bevolking omdat die niet productief genoeg is om als hun slaven te dienen. Nee, de gehele (overwegend blanke) bevolking dient te worden uitgeroeid. Onder de roetmoppen is het animo voor dergelijke prikken niet groot en -gemiddeld genomen- zijn ze fysiek sterker dan de blanken. Daarnaast hebben ze een zodanig laag IQ dat het gemakkelijk is ze te overheersen. Meng hen met de aziaten die al millennia en cultuur hebben van onderdanig zijn naar een authoritair gezag en je hebt het perfecte slavenras.

 5. De vaccinatietempels en teststraten moeten worden lamgelegd want dat is de spil =waar het allemaal om draait om hun doel te realiseren.

 6. Bidden zal er niet veel aan veranderen. Ik geloof daar niet meer in. Geloof is ook een indoctrinatie. Mensen hier op de Filipijnen bidden zich een oog uit als er een aardbeving of overstroming is gebeurd maar niets verandert.
  En deze duivelse wereldelite zal ook niet gaan veranderen door miljarden die op hun knieën vallen en bidden. Die duivelse wereldelite moet opgeruimd worden, van de aardbol geveegd worden of levenslang in Guantanamo of andere kerkers wegrotten. Als dat niet gebeurd, als er geen patriotische of guerillamacht gevormd wordt, dan is de mensheid gedoemd om dood gespoten te worden door deze wereldmaffia.

  • Bidden?
   Die is zo dement als een deur, die wordt volledig gestuurd.
   Weet regelmatig niet waar hij is , wie wie is, of wat ie moet zeggen.

  • Ken je die filmpjes niet.
   Gaat staan zwaaien op verlaten vliegvelden. Is zich nergens van bewust.
   Waarschijnlijk omdat iemand ‘m dat vertelde, zwaai eens even als je uitstapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in