Wij hebben gedurende de hele COVID-19 pandemie gezien hoe de politie op verontrustende wijze bevelen opvolgde van federale, regionale, staats- en plaatselijke politici. Zozeer zelfs, dat de ernst van de steeds wredere tactieken van de wetshandhavers een van de meest in het oog springende onthullingen van de laatste tijd is geweest. Het meest recente gedrag van politieagenten en ambtenaren van de RCMP in/rond Ottawa, Canada, weerspiegelt deze steeds vijandiger aanpak, schrijft Theconservativetreehouse.com.

Er zijn duizenden recente voorbeelden uit de V.S., het V.K., Frankrijk, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en nu Canada. Wat eens zeldzaam was, misschien onvoorstelbaar, is nu schering en inslag. Het is veel meer dan verontrustend om deze afdaling naar totalitarisme te zien, en het is nog verontrustender om te begrijpen hoe eerdere afschuwelijke gebeurtenissen in de geschiedenis plaatsvonden.

Toch moeten wij deze problemen onder ogen zien zoals zij bestaan, en niet zoals wij zouden willen dat zij waren.

Helaas is het resultaat van hun gedrag, een gedrag dat in zijn totaliteit moet worden gezien, een aanzienlijke daling van de steun van het grote publiek geweest. Wij zijn de tijd al lang voorbij dat “een paar slechte acteurs” als excuus aanvaard konden worden, en wij komen nu in die donkere periode waarin de meeste mensen aanvaarden dat politieagenten als groep de vijand zijn van de vrije en democratische samenleving. Kijk:

Er zijn een paar voorbeelden geweest waar de politie gewoon geweigerd heeft het COVID-handhavingsmechanisme te zijn voor politici die dronken waren van hun nieuwe COVID-macht. Maar die paar voorbeelden zijn helaas veelzeggend vanwege hun zeldzaamheid. Voor het overgrote deel van de referentiepunten is de politie meer dan bereid geweest om stormstroopers te zijn voor de politici.

  Roofdier, prooi en verplichte vaccinaties

De mensen van Rebel News hebben een heleboel uitgelekte interne chatberichten van de Royal Canadian Mounted Police in handen gekregen [HIER ZIEN], waarin de RCMP vrolijk bespreekt hoe leuk het is om de gemiddelde Canadese burger te slaan, te verpletteren en te confronteren.

De RCMP viert zelfs hun positie als “Laarzen” op de grond om de demonstranten op de been te brengen.

(REBEL NEWS) In de chat stuurt RCMP Musical Ride lid, Andrew Nixon een foto van een pint bier in de hoop op zijn kans om demonstranten te mishandelen:

“Schop ze er niet allemaal uit tot de groep van volgende week aan de beurt is.”

Lid Robin Thibault maakt opmerkingen over accommodaties die de politie in Ottawa krijgt:

“Nice Downtown in Chateau Laurier.”

Nixon maakt grapjes over politiegeweld:

“Tijd voor de demonstranten om onze laarzen op de grond te horen.”

Na berispt te zijn voor zijn opmerkingen, drijft Nixon de spot met de demonstranten:

“Okay we kunnen gratis knuffels en eenhoornstickers uitdelen.”

Een lid, Marca genaamd, lacht het vertrappen van twee demonstranten, waarvan er één een scootmobiel had, van de vorige avond weg.

“Net de paardenvideo bekeken – die is geweldig.”

“We moeten die manoeuvre oefenen.”

Zie LEAKED RCMP MESSAGES: “Time for the protesters to hear our jackboots on the ground”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw confronteert Justin Trudeau tijdens openbaar forum: “Je hebt ons verraden aan het globalisme – wat doen we met verraders in Canada? Vroeger hingen we ze op!”Volg Frontnieuws op Telegram

  Flashback: Covid sektelid duwt en dreigt met pepperspray op Costco-medewerkers omdat ze geen masker dragen
Vorig artikelIsraëlische studie: Vaccins hebben de verspreiding van Covid niet kunnen voorkomen
Volgend artikelOttawa Vrijheidskonvooi verscheurt de illusie van democratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Uit hun oogpunt is hun gehoorzaamheid wel logisch. Welke andere baan kunnen ze in de vrije samenleving vinden waar de kwalificatie van het in elkaar slaan van werkende burgers gewenst is? En het moet natuurlijk ook wel zwaar zijn om steeds minder vaak welkom te zijn op verjaardagsfeestjes ed. Want als je de beelden ziet dan kun je niet anders concluderen dan dat ze zich 80 jaar geleden vast heel erg thuis gevoeld zouden hebben bij de SS.

 2. Zijn steeds meer signalen dat externe ‘mobiele eenheid’ achtige knokploegen worden ingevlogen om de lokale politie ‘ te ondersteunen ‘. Deze externe ‘agenten’ zijn ook het meest geweldadig.
  Zeer verontrustend gegeven.

 3. Was niet alleen politie met hun badges en naam op hun tenue. Stonden niet voor niks vliegtuigen op een vliegveld daar in de buurt met grote letters UN (united nations) erop. Overgevlogen knokploegen in groene pakken die er niet mee zitten om mensen te schoppen en met stokken en geweerkolven letterlijk neer te slaan.
  Daarom is er nog geen land die dit veroordeeld heeft. Ze houden allemaal hun kaken stijf op elkaar.
  Zelfs mensenrechtenorganisaties hoor je niet. Amnesty heb ik een email gestuurd met de vraag waarom ze dit niet veroordelen en oorverdovend stil en zwijgzaam zijn en in wie zijn opdracht dit is. Zal daar wel geen antwoord op krijgen….

  • Ik hoor de Nederlandse regering niet en het opgeheven vingertje is ook onzichtbaar. Dat geeft te denken.
   Zouden ze het misschien leerzame beelden vinden? Is nog even iets anders dan burgers door honden laten aanvallen.

 4. Als het goed is zijn al deze geweldplegers meerdere keren gevaccineerd ……
  Want zij moeten niet gehoorzaam zijn aan de elite, maar ook gehoorzaam blijven.

 5. Het staat van beleg is onrechtmatig.. maar buitenlandse soldaten in je land halen om je bevolking te ondrukken is landverraad..staat in canada de doodstraf op..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in