De bankrekening van een Canadese alleenstaande moeder werd bevroren omdat zij $50 gedoneerd had aan de Freedom Convoy, aldus parlementslid Mark Strahl.

De Canadese premier Justin Trudeau heeft vorige week noodbevelen uitgevaardigd om de trucker Freedom Convoy op te breken, schrijft Cristina Laila.

Trudeau bevroor ook de financiële rekeningen van de truckers die aan het protest deelnamen en van degenen die aan het Freedom Convoy doneerden.

“Briane is een alleenstaande moeder uit Chilliwack die een minimumloonbaantje heeft. Zij heeft $50 aan het konvooi gegeven toen het 100% legaal was. Zij heeft op geen enkele andere manier deelgenomen. Haar bankrekening is nu bevroren. Dit is degene tegen wie Justin Trudeau zich eigenlijk keert met zijn noodwetsbesluiten.” zei parlementslid voor Chilliwack, Mark Strahl op zondag.

“Dank aan degenen die dit gelezen hebben en aangeboden hebben om iemand te helpen die u nog nooit ontmoet hebt,” twitterde Mark Strahl. “Schaam u voor degenen die het gelezen hebben en iemand hebben aangevallen die u nog nooit ontmoet hebt. Ik zal met Briane blijven samenwerken om deze zaak met haar bank op te lossen en zal updates geven als die beschikbaar komen.”

“Aan degenen onder u, vooral de media, die meer details over Briane eisen, zal ik, na gezien te hebben wat er vandaag online over haar gezegd is en wat er de laatste weken met andere donateurs van het konvooi gedaan is, niet helpen om haar te belasteren,” voegde Strahl eraan toe. “Ik weet wie zij is en ik zal niet ophouden voor haar te vechten.”

De politie van Ottawa heeft in het weekend paarden gebruikt om vreedzame demonstranten te vertrappen, waarbij een inheemse ouderling gewond raakte.

  "Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken" - Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

BREAKING: Bejaarde vrouw vertrapt door bereden politie bij vrijheidsprotest in OttawaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelKlaus Schwab’s “Wereldleiders van Morgen” – geïnfiltreerd in regeringsposities om de sinistere Davos Reset agenda door te drukken
Volgend artikelOnze dodelijke vijand Trudeau
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

        • Het trieste is, dat het niet aan Justin Trudeau legt, de grootste monsters zijn de order volgers, zij doen dit, zij zullen straks bergen mensen in kampen stoppen, zij zullen straks veel mensen vermoorden, als zij zijden F you Justin Trudeau, was er niks gebeurd, en was iedereen vrij.

          “Ik doe gewoon mijn werk, ik volg gewoon orders op” Zei iedere deelnemer aan iedere genocide ooit!

  1. Het beest is helaas los gelaten op het Canadeese volk en de westerse media en Rutte en zijn zooitje kijken ernaar en vinden het wel oke. Dan weet je al wat ons te wachten staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in