Op 5 september 1987, 37 jaar na de inval van Duitse troepen, werd in Nederland de oorlogs- herdenkingsapartheid ingevoerd met de onthulling van het homomonument op de Westermarkt te Amsterdam. Waarschijnlijk is het aan een LGBTQIAP+ update toe, schrijft gastauteur Anatole Sala.

André van Duin was nog nooit bij de dodenherdenking op de Dam geweest. In plaats daarvan liep hij altijd naar het homomonument op de Westermarkt. Na 30 jaar gepraktiseerde herdenkingsapartheid, beklom van André van Duin het spreekgestoelte bij de jaarlijkse Nationale Dodenherdenking op 4 mei 2021. Voor het eerst voelde hij zich geroepen om in het vooruitzicht van de diepe vernedering, uitsluiting en vervolging van ongevaccineerden, ter plekke te komen getuigen van de vrijheid.

Van Duin:

“Ik woon nu ruim dertig jaar in Amsterdam. Toch ben ik op 4 Mei nog nooit naar de dodenherdenking op deze dam geweest. In plaats daarvan loop ik altijd naar de Westermarkt, niet zover hier vandaan. Daar ligt op het pleintje achter de Westermarkt, nog een oorlogsmonument, niet zo groots als dit maar wel zo indrukwekkend, het homo monument. Ook daar zijn net als hier om 8 uur de vele doden herdacht. Drie grote roze driehoeken op de grond vormen het symbool van discriminatie en vernedering. Er liggen daar altijd bloemen, het hele jaar door. Op het monument staat een dichtregel van de joodse schrijver Jacob Israël de Haan. Naar vriendschap zult u mateloos verlangen. Het feit dat wij in Nederland sinds 1987 als eerste in de wereld zo’n monument hebben, tekent onze vrijheid. De vrijheid dat iedereen hier zichzelf mag zijn, zonder dat iemand anders daar wat van zegt. De Nederlandse grondwet ademt verdraagzaamheid en tolerantie. Je kunt hier over het algemeen doen en laten wat je wilt en zeggen wat je wilt. Je bent hier vrij, vrij met de oorlog als het negatief van de kleurenfoto van de vrede. En morgen, morgen vieren we die vrijheid, ondanks alle beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt, vieren we onze vrijheid. Maar ik doe dat wel in de overtuiging dat ook ik verantwoordelijk ben om die vrijheid van ons door te geven aan de nieuwe generatie. Het is al vaak gezegd, vrijheid is niet vanzelfsprekend, want het had ook heel anders kunnen af lopen, toen, 76 jaar geleden. En daarom had ik deze toespraak misschien in het Duits moeten voorlezen. Daarom ben ik dankbaar, dankbaar dat ik in vrijheid kan leven en dankbaar dat ik in dit land geboren ben.”

  SCHOKKEND: In het kielzog van Oostenrijks drastische lockdown van ongevaccineerde mensen, roept EU-chef op tot het schrappen van de Neurenberg Code

Wat maakt de homoseksueel zo bijzonder dat er een apart herdenkings- monument voor nodig is? Een antwoord op die vraag wordt erg moeilijk als de gedachten teruggaan naar de deportatie en massamoord van gehandicapten en chronisch zieken in WO2. Apartheids- herdenking voor de mens met gebreken zou toepasselijker zijn, om de aan het oog onttrokken intenties en liquidaties die NU plaatsvinden in een helder daglicht te stellen. Al met al een schokkend optreden van een homoseksuele collaborateur, dat gezien de reacties, tot in het buitenland tranen van ontroering wekte en waarbij de ‘elite’ plechtig met gepaste gelaatsuitdrukking toehoorde. Er zijn echter steeds meer mensen met homoseksueel gedrag die vrezen dat de uitdagende steeds zottere dominante aanwezigheid van homo’s en hun organisaties in de samenleving, tot discriminatie zal leiden.

– Anatole Sala


Copyright © 2021 door Anatole Sala. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De valse hoop van de nieuwe mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCEO Pfizer: een “normaal leven” zonder “regelmatige COVID-vaccinaties” zal niet langer bestaan
Volgend artikelVaccinletsels en -doden vastgelegd op camera
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik krijg er wel steeds meer moeite mee.
  Het kan me werkelijk geen ruk verdommen wat 2 volwassenen met elkaar doen, zolang het vrijwillig is .
  Maar we moeten wel ophouden dat soort gedrag te vieren als iets wenselijjs, of doen alsof het normaal is.
  Man, vrouw, kinderen, dat is normaal.

 2. Laten we vooral stoppen met het shamen en blamen van diverse groepen waartoe wij onszelf niet rekenen. Want als we daar aan beginnen is het eind zoek. Ik zie meer en meer van dit soort gedrag aangewakkerd worden door alternatieve media, ik volg alles al heel lang en weet dat het veel is waar we mee te maken hebben, maar het helpt niks als we gaan vingerwijzen en ons zelf klein maken tegenover dingen die we niet begrijpen, maar waarvan we kennelijk denken dat ze ons over zullen nemen. Dat is onzin en contra productief.
  Er is niemand “normaal”, en er is ook geen vijand buiten onszelf. Dit is een perceptuele leugen, trap er niet in. Die leugens worden gevoed. Hou je verre van dat gedrag. In de holocaust en oorlog waren velen slachtoffer van een zelfde leugen. En daar valt van te leren. Of het nu mensen waren die omkwamen van de honger in de steden, mensen die weggebombardeerd zijn, mensen die een atoomaanval ondergingen of mensen in werk en “concentrations lager . Alle hebben geleden. Niet alle homo’s zijn hetzelfde, noch alle Joden noch alle Roma, noch alle weet ik wie. We hebben wel iets gemeen, we zijn slachtoffers van een leugen. Stop daar uit en de zaak kan worden opgelost. Dan ben je geen slachtoffer meer maar een mens. En als anderen dat niet doen, hoef je daar niet aan mee te doen. Ik weiger me op te laten jutten door wie of wat. Rechts of links .

 3. Nooit, nooit, nooit worden de vele katholieke priesters, religieuzen en leken genoemd die gestorven zijn in concentratiekampen, zoals pater Titus Brandsma, pater Robert Regout, pater Maximiliaan Kolbe, die in plaats van een vader van 5 kinderen de de hongerbunker in ging en ee stierf, de joodse, tot het katholicisme bekeerde Edith Stein en vele anderen. Ook weet niemand dat de katholieken aan de beurt waren voor genocide, na de joden. Dat wordt tot nu toe keurig onder de pet gehouden. Waar men wel goed in is, is paus Pius XII beschuldigen van collaboratie, waarvan allang bewezen is dat hij dat NiET gedaan heeft. Maar ben je eenmaal ergens van beschuldigd, kom je nooit meer van die smet af, vooral niet bij mensen die toch al een hekel aan de katholieke kerk hebben en graag stokken zoeken om te slaan.

 4. “Voor het eerst voelde hij zich geroepen om in het vooruitzicht van de diepe vernedering, uitsluiting en vervolging van ongevaccineerden, ter plekke te komen getuigen van de vrijheid.” dit is nonsens van duin kwam daar voor de ‘homogemeenschap’, voor zichzelf en niet voor de werkelijk gediscrimineerden, oftewel waanzinnig artikel

  in satanic fashion wordt sodomy aanbeden door de staat ende media, dezelfde staat en media die nu aan apartheid en discriminatie doen.

  @ cor okay goede oproep laten we objectief blijven : de bankindustrie is voor 99 procent in handen van joden # rothchild, wel leuk dat jij de schuld naar die 1 procent goy probeert te schuiven.

 5. Mag zijn, maar zoals homofilie en andere devianties tegenwoordig gepromoot worden—geef je 11 jarig kind maar een sex operatie– en de complete idioterie van “75 genders” is zum kotsen.

  Wat normaal is, is bepaald door de natuur; dat is in stand houding van de soort, en de kwaliteit van de soort. heterofilie dus.
  De rest is deviant gedrag.

  Welk deviant gedrag sociaal acceptabel is, is een andere vraag.
  Homofilie is wat mij betreft sociaal acceptabel.
  Kind adoptie door homostellen niet; niet in belang van kind.

  Sadisme en pedofilie worden als niet acceptabel beschouwd ; gerontofilie en necrofilie ook niet.
  Dit ofschoon Macron gerontofiel is.
  Net zo min als het promoten van sex operaties; zijn duur en onzinnig.

  Ook dat homosex wordt onderwezen aan kinderen van 8 jaar–en dat tussen afrikanen en blanken– vind ik een misdadige praktijk.

  Maar tegenwoordig zijn er een paar woorden super populair: discriminatie, rasisme.
  Alleen de overheid maakt zich schuldig daaraan, door “vluchtelingen”voorraang te geven op Nederlanders op de woning markt en bij sollicitatie bij overheids functies en subsidies.

  De rest: niet relevant, niet van belang.

  • De natuur maakt ook foutjes, zo zijn er ook kippen die spontaan in hanen veranderen en andersom! Als er teveel mensen komen zullen er vaker anders geaarden voorkomen en als de bovolking krimpt, zullen weer minder zijn! De natuur regeld dit allemaal zelf, alleen dat gepromoot is onnatuurlijk!

 6. Er worden nu eenmaal mensen die anders geaard zijn geboren, ze zijn er altijd geweest en zullen er altijd blijven, maar dat gepromoot en perverse gedrag, op de boot bijna bloot gaat me te ver! Doe normaal, dan doe je gek zat!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in