God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat de leiders van het WEF “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica.

Als u het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, hebt u duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd.

Klaus Schwab’s rechterhand Noah Yuval Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging”. Daar houdt de godslastering niet op. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te verdringen.

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het World Economic Forum infiltreert al tientallen jaren stilletjes in democratisch gekozen regeringen, dringt kabinetten binnen en oefent vanuit de wandelgangen van Schwab’s Zwitserse schuilplaats in Davos een buitensporige invloed uit op de wereld.

Deze tirannen zijn nu arrogant geworden en zeker van hun eigen succes dat ze zich niet langer in de schaduw verschuilen en trekken niet langer aan de touwtjes van achter het gordijn.

  Proost, WEFers van Davos!

Volgens Schwab is het zijn rol om de “transformatie” van de wereld in de huidige periode vorm te geven. En zoals te verwachten bewondert hij het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole.

Met wereldleiders en kabinetten stevig onder hun controle is de westerse democratie gedecimeerd. Het Canada van Trudeau is een woestenij van autoritaire controle geworden. Het Nieuw-Zeeland van Jacinta Ardern wordt aantoonbaar nog strakker gecontroleerd door de technocraten van Davos.

Waarom zouden ze ons en onze mensenrechten en grondwettelijke rechten respecteren als ze ons zien als “hackbare dieren” die niet in staat zijn tot vrij denken?

Kijk naar Brazilië voor een glimp van de toekomst. De aanhangers van president Bolsonaro protesteren tegen de volgens hen volstrekt oneerlijke en corrupte verkiezingen. Lula, de favoriet van het WEF, die nog niet eens in functie is, heeft het draaiboek van Klaus Schwab al in praktijk gebracht door de bankrekeningen van demonstranten te bevriezen in een ijzingwekkend optreden tegen de vrijheid van meningsuiting en het recht om vreedzaam te protesteren.

Eerst Canada, nu Brazilië. Nu de Verenigde Staten?

De Franse miljardair Philippe Argillier beweert dat hij vier databanken heeft die 38 personen zullen ontmaskeren die de hele wereld controleren en de “schaduwregering” leiden. Bill Gates, die geen introductie nodig heeft, is een van die 38 ongekozen individuen die het dagelijks leven van 8 miljard mensen controleren.

Volgens Argillier kan hij bewijzen dat de regering Biden directe orders krijgt van deze schaduwregering.

Als u een voorproefje wilt van de toekomst onder deze schaduwregering, is het de moeite waard aandacht te besteden aan de laatste aankondiging van Bill Gates. Gates heeft een geschiedenis van voor god spelen. Robert F. Kennedy waarschuwde ons jaren geleden al voor deze eigenschap in de psychologie van Gates.

  Dr. Coleman: Dit is wat er vervolgens gaat gebeuren

Volgens Kennedy Jr. voert de Wereldgezondheidsorganisatie “wereldwijde sociale en medische experimenten uit” in overeenstemming met de visie van hun megadonor Bill Gates en zijn “religieuze geloof dat hij technologie (vaccins en GGO-landbouw) kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid te maken.”

“Gates’ strategie om de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] te kopen en de controle over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci & Deborah Birx te kopen” betekent dat de medeoprichter van Microsoft nu “het wereldwijde gezondheidsbeleid kan dicteren dat 7 miljard mensen treft en de meest intieme details van ons leven kan controleren,” zei Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.

Vorige week nog werd Gates, in zijn rol als valse redder, betrapt op het vertellen van wereldleiders dat het tijd is voor death panels om te beslissen wie het recht heeft om te leven en te sterven.

Natuurlijk hebben Gates’ “death panels” alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking. Dit is de wrede, zielloze wereld die Gates en de schaduwregering van het World Economic Forum vastbesloten zijn uit te rollen als onderdeel van hun Grote Reset. We kunnen niet toestaan dat hun kwaadaardige religie het nieuwe normaal wordt.

Bekijk de video hieronder voor een diepere duik in deze plannen. Gewaarschuwd is gewaarschuwd.

Als u begrijpt hoe belangrijk deze video’s zijn om de massa’s te informeren over de schaduwregering en de kwade agenda van de elite, like dan deze video’s en abonneer u op het kanaal om ons te helpen deze inhoud te blijven produceren en zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

  Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Via The People’s Voice.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMusk blokkeert pedofiele accounts op Twitter – links-liberalen woedend
Volgend artikelIn video 18+: Russische soldaten geven zich niet over
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

142 REACTIES

  • Nou dat zal me wel benieuwen. Hoe moslims daarop gaan reageren. Dat Schwab en zijn fascistenbende een belangrijke profeet ontkennen is niet best. Het kan het WEF nog wel eens de das om doen. Nu moslims extra duidelijk worden dat Schab en de zijnen ongelovige honden zijn die uit zijn op de vernietiging van Allah en zijn gelovigen.

   • zouden die toch nog eens van nut kunnen zijn, althans die fanatiek IS lam aanhangende Mos lims.

    go get the WEF, Allah is dead, Jezus (also in their books) is fake en Mohammed, well, most know also a lot about him and the WEF is against him also.

   • Moslims worden gebruikt om ons eronder te houden: de nieuwe gestapo, daarom worden ze en masse binnengehaald in elk land. Als ze kunnen terorriseren, martelen en misbruiken, is allah niet zo belangrijk meer. Anders zou het toch vrede zijn in die landen?
    En zo valt elk puzzelstukje op zijn plaats.. helaas.

   • Van die moslims is niks te verwachten.
    Ik vraag me al een tijd af, waarom ze nu zo rustig zijn.
    Waar zijn die terroristen.

    Het zoals die gekke die zichzelf antifa’s noemen.
    Zogenaamde strijders tegen het fascisme, ma nu eventjes niet, nu er een nieuw fascisme zich probeert te installeren!

 1. God is niet dood. Hij slaapt. Als de Dood deze vuile nazi zwabber eindelijk haalt, zal hij branden en verteren in de hel. Janken, kermen, schreeuwen tot in den eeuwigheid zal hij.

  • Tijd om wakker te worden. Christendom in NL een gedwongen religie die gepaard ging met genocide op Keltische stammen. De Roomse Caesar bleef trouw aan zijn oude Romeinse Goden. Historisch bestaan Jezus kan niet aangetoont worden ook niet door Theologen. De vraag is zijn er echte Hogere machten die US opslagplaatsen van kernwapens vernietigden en gezien zijn in talloze UFO’s wereldwijd. Overigens ben ik ook niet onder de indruk van het Menselijke Collectief en het totale gebrek aan cohesie en bewustzijn, kennis over dit alles.

  • hij is al eind van de 80 dus heel lang zal hij niet meer hebben, hoeveel van die leef-lang medicamenten hij ook neemt. gates is eind van de 60, die heeft nog wat tijd, maar ik vind dat hij er heel slecht uitziet. Iedereen die vindt dat er te veel mensen op aarde zijn, zou ik aanraden om veel prikken te nemen, liefst van de sterk geconcentreerde flesjes. En als ze dat vonden, waarom hebben ze dan kinderen?

  • dat is ook maar en geloof reneetje en gecreeerd door het vaticaan zodat er geen revolutie ontstaat want zoals jij het al verkondigd hij zal beanden in de hel, dus hoeven wij nks meer te doen?? know thysellf broeder

 2. Dit worden mooie kamervragen haha.
  Deze vent is achterlijk.
  En hun handlangers ronduit gevaarlijk.
  Als bevolking mogen we nu wel gaan eisen dat onze regering gezuiverd wordt van deze invloeden.
  Anders doen we het zelf.

  • Welke bevolking. De meesten lopen braaf mee en kiezen om te blijven slapen. Steeds meer paranoia en agressie onderling merk ik op. Geen cohesie meer, door de multiculturele samenleving nog meer om zeep geholpen nadat het meeste al te niet werd gedaan door het leeglopen van kerken. Overigens was Calvijn zijn oorspronkelijke naam Cohen en vermoordde hij Maarten Luther toen hij de plannen van Cohen door kreeg. Overigens bestaan Deathwards al vele jaren in de UK ziekenhuizen. En ook hier in NL is palliatieve sedatie passieve euthanasie. Geen Big Phama medicijn bedoeld om te genezen en sommige om te doden of Dementie te veroorzaken. Een 3 dubbele epidemie wordt voorspeld. Dr Bredesen protocol toont aan hoe dat voor het grootste deel te genezen, net als Diabetes II genezen kan worden dmv dieet en kruiden.

  • Toen ik dit artikel las, moest ik denken aan een tweetal Bijbelse gebeurtenissen; de torenbouw van Babel en het Babylonische rijk van koning Nebukadzezar. In beide gevallen komen we de menselijke hoogmoed tegen. Bij de torenbouw van Babel gaat het om de hoogmoed van de mensheid, in het tweede geval gaat het om de hoogmoed van een enkele koning.
   In beide gevallen zien we dat de hoogmoed blijft bestaat zolang God het toelaat. Ook bij deze Klaus Schwab zal het niet anders gaan. Hij krijst en tiert totdat God hem tot de orde roept. En die tijd komt; ooit zal hij voor Gods troon moeten verschijnen. En dan zal blijken dat God regeert en heerst over leven en dood en dat Klaus Schwab en de zijnen diep moeten buigen voor deze Koning.
   We moeten ons niet bang laten maken door dit duivelse WEF; God regeert. Ook over uw en mijn leven?

   • Zo is dat Mart, God heeft alles onder controle en God heeft veel geduld, maar een keer is het op en de profetieën beginnen uit te komen. Hopelijk komt Schwab zelf nog een keer tot inkeer.

    • Beste Mensen

     Zolang U er bent Is God er
     &
     Zolang ik het Ego daar is bestuurt het Ego het lichaam
     Laat men het ik los en Hij God zal Via het lichaam lopen en regeren precies als door meneer Jezus immers er is en bestaat geen verschil Tussen U en Jezus
     Als men ook God loslaat
     En verder op zoek gaat
     Komt men bij het Universele of Het Alomtegenwoordige

     Dank U

   • ja mart helemaal mee eens. god rekend vroeg of laat met iedereen af die het bestaan van hem ontkent.
    ik ken hem gelukkig wel en leef daardoor in vrede. ik weet wat er gaat gebeuren en dat god zijn licht zal laten schijnen over de ware gelovigen en die zullen nog alles redelijk kunnen doorstaan op deze aarde. Want het gaat nog veel erger worden, maar de gelovigen leven onder gods bescherming

 3. Dit artikel zouden we even onder de neus van die christelijke partijen moeten wrijven. Kunnen ze lezen met welke duivel ze hullen. Fake christenen.

 4. Ik weet hoe het afloopt met de stumpers.

  Psalm 2
  1 Waarom woelen de volken en zinnen de natien op ijdelheid?2 De koningen der aarde scharen zich in slagorde en de machthebbers spannen samen tegen de Here en zijn gezalfde:3 Laat ons hun banden verscheuren en hun touwen van ons werpen!4 Die in de hemel zetelt, lacht; de Here spot met hen.5 Dan spreekt Hij tot hen in zijn toorn, en verschrikt hen in zijn gramschap:6 Ik heb immers mijn koning gesteld over Sion, mijn heilige berg.7 Ik wil gewagen van het besluit des Heren: Hij sprak tot mij: Mijn zoon zijt gij; Ik heb u heden verwekt.8 Vraag Mij en Ik zal volken geven tot uw erfdeel, de einden der aarde tot uw bezit.9 Gij zult hen verpletteren met een ijzeren knots, hen stukslaan als pottenbakkerswerk.10 Nu dan, gij koningen, weest verstandig, laat u gezeggen, gij richters der aarde.11 Dient de Here met vreze en verheugt u met beving.12 Kust de zoon, opdat hij niet toorne en gij onderweg niet te gronde gaat, want zeer licht ontbrandt zijn toorn. Welzalig allen die bij Hem schuilen!

  • Volledig mee eens met jou duinsnip en De eeuwige lacht met hen zij zijn als een bloem die smorgens bloeit en s avonds zijn zij er niet meer

 5. Nou ja, daar moet ik het WEF gelijk in geven. Althans gedeeltelijk. God is een fictief door de mens verzonnen entiteit, dat betekent dat een (door de mens) verzonnen God(en) nooit fysiek heeft bestaan en daarom ook niet dood kan gaan. Het komt er feitelijk op neer dat die hele discussie over een God(en) zinloos is. Er zijn tussen de 8.000 en 12.000 goden aanbeden in de geschiedenis, en 4,200 verschillende religies wereldwijd, maar nee de God die jij aanbidt is de ware hoor… Bovendien hebben religies niks anders dan ellende gebracht door de eeuwen heen en dat zie je nu nog steeds. Religies verbinden mensen niet maar drijven mensen uit elkaar. God(en) is de grootste hoax ooit gecreëerd in de geschiedenis van de mensheid, en nog steeds zijn er mensen die er heilig in geloven, net als Covid -19.

  Hier zijn de 5 top redenen om niet een God te geloven.

  https://www.dailymaverick.co.za/opinionista/2015-02-26-the-five-best-reasons-not-to-believe-in-god/

  Zo vertaal je een website: https://kinsta.com/nl/blog/zo-vertaal-je-een-website/

  • Gelukkig zijn er een nieuwe goden opgestaan.
   Die van festivals, voetbal, Hollywood sterren, vakantie aan de Costa’s en dergelijke vermaakcircussen.
   Je kunt altijd nog beter een cultus naar God beoefenen dan die naar Satan.
   Veel simpelen, dezelfden die nu (nog steeds)de overheid geloven en uit de heilige graal (vaccin) gedronken hebben en jou als wappie beschimd hebben zijn er toch mee zoet gehouden. Eeuwenlang.

  • Net zo goed onwetendheid over onze menselijke geschiedenis. UFO’s een realiteit, net als identiteiten die later door Akhenaton als die Monontheistische God benoemd werden. Was Akhenaton dezelfde als Mozes interessante theorie. De KJV bijbel later door mensen gefabriceerd. Boek Openbaringen het script voor deze tijd. Stargates ook een realiteit. Onze echte menselijke geschiedenis gefraudeerd en verborgen gehouden. Fake verbranding Bibliotheek van Alexandria, manuscripten naar catacomben van Vaticaan getransporteerd en de Septuagint overleefde als enig manuscript de brand. Maar deze hele pandemie heeft weer eens duidelijk gemaakt hoe dom het menselijk collectief is. Hoe lui ook door niet tijd te investeren om de waarheid te achterhalen, statistieken te lezen, etc. In de huidige tijd zou genocide op een bevolking vanwege hun godsdienst, het afdwingen van een nieuwe godsdienst tegen alle rechten en verdragen van de mens ingaan. Maar nog steeds wordt het afgedwongen fake Christendom, gebaseerd op joodse genealogie, gebaseerd op oude heilige babylonische teksten en een compilatie van andere teksten en leugens verdedigd ipv onze roots te zoeken, onze eigen Keltische voorouders, hun goden en spirituele kennis. De Druiden, wijze mannen en vrouwen afgeslacht door de Katholieke kerken, de Pagans hun volgelingen iets later ook, de geschiedenis van de Friezen, van verzonken Doggerland, alles vervalst en verborgen gehouden tot het internet kwam en een zoektocht mogelijk maakte. Germania maar een kleine staat ten noorden van Parijs, door Caesar aan huursoldaten gegeven. Hoe konden al die keltische stammen gedwongen worden zich voortaan Germaanse stammen te noemen. In Duitsland nu zelfs de Friezen.

  • Zoals anderen dit doen, doe ook jij nu: verwijzen naar bronnen waar óver de Bijbel, Jezus (en de Kerk) gesproken wordt. Kun jij misschien ook nog uitleggen wat de Bijbel zelf over Jezus en de Kerk te zeggen heeft? Nu heb ik die site waar jij naar verwees, even bekeken; het is echter niet te doen om álles wat die atheïst daar te zeggen heeft, te behandelen. Maar hier is al iets.

   Over het Darwinisme (ofwel de evolutietheorie): “Het bewijs dat deze theorie ondersteunt, is zo overtuigend dat de meerderheid van het grote publiek het na publicatie gewoon niet meer kan ontkennen.” Juist; maar ook nu nog is het nog altijd een “theorie.”

   2: Religies (waaronder het Christendom) komen in families voor en zijn niet van God. Hier komen we bij een belangrijk punt: het is het traditionele gezin wat altijd de hoeksteen van de samenleving is geweest. Ondermijn het gezin, dan zal ook de natie (land) uiteindelijk uiteenvallen. Als God op deze manier dan uit het zicht verdwenen is (of bezig is te doen), komt de weg vrij voor een andere “God” (of andere “goden”). En dit is nu precies wat er aan het gebeuren is; met het verdwijnen van God zijn er “nieuwe goden” opgekomen. Welke “goden”? Juist: Klaus Schwab en het WEF.

   Zouden de Christenen (en de rest van de mensheid die weliswaar niet in Jezus geloofden, maar toch geloofden dat het Christendom goede eigenschappen had) aan het Bijbelse Christendom vast hebben gehouden, dan zouden Schwab en zijn trawanten nooit de kans hebben gekregen zich op te werpen als (ook jouw) “nieuwe goden.”
   Dan deze Bijbeltekst: “De lippen van de dwaas brengen twist voort, en zijn mond roept om slagen.” (Spreuken 18:6 NBG-vertaling) Wie is (of zijn) deze “dwazen”? Dat zijn mensen die er door “twist” (ofwel door verdeeldheid tussen bijvoorbeeld familieleden) te zaaien, erin geslaagd waren, gezinnen uit elkaar te rukken; het ene lid was niet gevaccineerd, de rest van het gezin wel; zo werd de niet-gevaccineerde tot een verschoppeling, een paria in de ogen van de rest van de gezinsleden gemaakt; dit dankzij de liegende en bedriegende politici (met Rutte voorop) en de media! Met hun mond riepen deze verdeeldheid zaaiende dwazen om “slagen.” Hun “gebed” lijkt verhoord te gaan worden: ook zij komen eens onder het zware tirannieke juk van Schwab terecht! En zo krijgen die dwazen precies waar ze al die tijd om geroepen en wat ze ook verdiend hebben!
   De belangrijkste reden hiervoor is dat er met het verdwijnen van God hier ook de absolute normen en waarden mee verdwijnen; er zijn dan geen absolute wetten en die wetten die we wel hebben, zijn die van feilbare mensen. Nu zijn er zoals gezegd Schwab en het WEF als de “nieuwe goden” opgekomen en die maken uit wat ook jij al dan niet volgens hen moet geloven. En dat gaat gepaard met “…intimidatie, angst en sociale druk.” Kijk bijvoorbeeld maar naar de “coronareligie.” Iedereen die niet in de officiële versie van corona gelooft, is een “complotdenker” en/of een “wappie.” Er zijn zelfs mensen ontslagen omdat die een andere versie over corona (en alles wat ermee samenhangt) hadden dan de overheid en de MSM die hadden. Hier waren ook mensen onder die zich niet met de door de WHO en het RIVM intussen zaligverklaarde giftige vaccins hadden laten vaccineren.

   Iemand heeft ooit eens het volgende gezegd: “Daar waar God verdwenen is, smeden de tirannen hun ketenen.” En Schwab en het WEF zijn nu bezig dit al enige tijd te doen!

   Dan het volgende: het Darwinisme (“evolutietheorie” en dus nog geen “feit”), werkt laag en gemeen racisme in de hand. En ook dat zie je weer terug bij Schwab: hij en zijn WEF zijn de “opperste goden”, degenen die net als Schwab niet in Christus geloven, zijn in tegenstelling met de directeur van het WEF slechts “inferieure wezens” die er alleen maar goed voor zijn, om op een dag uit de weg geruimd te worden.

   Maar als je als Christen een juist beeld van jezelf hebt, wéét je dat je geen “toeval” bent. Je wéét van jezelf dat je (in tegenstelling met de dieren) een bijzonder en intelligent wezen bent. Dat wat die atheïst leert, is eigenlijk een vorm van “zelfhaat.” Want volgens hem bén je eigenlijk ook helemaal niets anders dan een “zak met botten.” Alleen heeft hij het zelf nog niet door.

   Dan zullen we de volgende zin van die atheïst hier nog even voluit citeren: “Mensen houden vast aan religie vanwege traditie, intimidatie, angst en sociale druk, terwijl de wetenschap wordt gesteund door je geest de vrijheid te geven die het nodig heeft om bepaalde theorieën te begrijpen en te ondersteunen.” Door de wetenschap krijgen we dus “de vrijheid die” (de geest) “nodig heeft om bepaalde theorieën te begrijpen en te ondersteunen.” Maar wat zegt de Bijbel? Dit: “De Heere nu is de Geest; en waar de Geest van de Heere is, daar is vrijheid.” (2 Korinthe 3:17) Wát voor “vrijheid” is dit dan? Vrijheid om onder meer kritisch te leren denken.

   Hebben we er dat ook bij Schwab en zijn WEF? Natuurlijk niet! En ook niet bij de gevestigde MSM; het is trouwens niet voor niets dat er in 2020 talloze alternatieve coronavideo’s van YouTube verwijderd werden. Die hadden er geen redelijke argumenten voor, dus censureren maar!

   Tenslotte nog dit: “Er is geen God.” Waar staat dat? In Psalm 53:2. Zie je dat? De Bijbel zegt het zelf: God bestaat helemaal niet! Maar wacht even; er gaat echter iets aan vooraf: “De dwaas zegt in zijn hart: Er is geen God.” En zulke dwazen zijn er veel vandaag de dag (inclusief die atheïst.) En dit ene vers gaat nog verder: “Zij handelen verderfelijk, zij bedrijven gruwelijk onrecht; er is niemand die goeddoet.”

   Wie zijn degenen die tot nu toe “verderfelijk onrecht” bedreven hebben en nooit iets goed gedaan hebben? Klaus Schwab en zijn WEF die ook niet in Christus (God) geloven. Het is gewoon niet te doen om hier alles te behandelen wat die dwaze atheïst allemaal verder nog verkondigd heeft, maar ik hoop dat dit misschien een begin van een met een gezond verstand kritisch leren denken kan zijn.

  • Poeh, je beschrijft helemaal mijn eigen gevoel/gewaarwording. Voor mijn gevoel ‘regeren’ mensen deze aardbol/schijf, die geen compassie, medeleven, empathie en dus geen menselijkheid meer kunnen voelen en volledig los zijn gekoppeld van hun innerlijke kern. Van mijn part mag je dat soort verminkte zielen ook reptielen noemen. Intuïtie en hoger bewustzijn zijn al eeuwen geleden geëxternaliseerd naar de ‘wetenschap’ ofwel de ‘staat’ die het allemaal zo veel beter weten dan je nederige, zondige (= schuldbewust gemaakte) ziel.

  • Religare betekent verbinden. Cohesie. Met het leeglopen van de kerken verdween de Cohesie in NL. Alle religies zijn geinfiltreerd, hun teksten veranderd. Maar Socrates hoorde goddelijke stemmen wordt gewoon onderwezen om de UVA in een officieel tekstboek. UFO’s bewezen werkelijkheid te zijn. Vele klokkenluiders, inclusief US militairen. Maar we blijven maar overspoeld worden door leugens. Greenhousegassen veroorzaken geen Climatechange. Wolkenvorming doet dat. Bewezen theorien. Onderzoekers in een docu op YT worden door MSM verbannen. Chemtrails/Geoengineering is Wolkenvorming.

   • Beste Mensen

    Alle Sekten Doolhoven zoals :
    Daitya Kula Verzamelnaam
    – Ineri
    Hieronder bevinden
    Joden Dom nadruk op Dom
    Christen Dom nadruk op Dom
    En het Is Lam
    Nadruk op Lam
    Dezen allen met al hun vertakkingen uitspansels
    &
    Daiva Kula
    Verzamelnaam Aarya
    + Hind
    Hieronder bevinden
    Dudhist Jain Sankyas Samajies Sanatanies
    Dezen allen met al hun vertakkingen uitspansels

    Dezen allen tezamen zijn gemaakt door een Clubje Zogenaamde Slimme Mensen
    Om vervolgens daarmee de Domme Massa Onderdrukkend Terroriserend in het Gareel te kunnen houden

    De Waarheid is heel wat anders
    Word aangeduid met :
    Sanatan Satya
    Betekend altijd waarheid
    Onveranderlijk Onveranderbaar
    Als een paal boven water
    Symbool Lingam
    Of in veel latere tijden door de Grieken Romeinen aangezien als
    De Menhir
    Welk Abelix op de Rug mee draagt meestal van Astrix & Obelix

    Als men al deze troep dus voorbij is gedendert
    Begint pas het ware zoeken van het ZIJNS Staat
    De enige Echte Waarheid weg

    De steen
    Welk symbool staat voor het Shiva Lingam

    Pas op
    Ga niet op zoek naar een steen
    Want dat staat symbool voor de waarheids zoekers meer ook niet

    Het is een lange weg te gaan
    Met volledige overgave in 100% Pure Liefde
    Dit heeft vervolgens weer niks met Sex of Sex bedrijven van doen

    Veel succes bij de Wereldreis tot uitmonding in het Universele

    Dank U

  • Foute opmerking. Dat doen ze met kinderen en minderjarigen. AKA Epstein die nog leeft. Boek Franklin Scandal Coverup by John DeCamp. Overigens zijn skeletten met gehoornde mensen gevonden. Wie weet welke aliens ons op dit moment aansturen. Leuk is het niet meer. Maar ook die Collectieve Mensheid niet. Einde Kali Yuga tijdperk begin betere tijden. Maar zullen ze erin slagen 4 miljard mensen te elimineren, reduceren.

  • Moslims wel; zo ook ezeld, schapen, paarden, kamelen. maakt niet veel verschil; hun “vrouwen”missen de interessante onderdelen…

 6. Al diverse decennia ben ik een complotdenker, nu bevorderd tot wappie.

  Het klinkt mischien arrogant, maar dit wist ik al zo enorm lang, en velen met mij… Sterker nog, ik wist dat dit openbaar zou worden gemaakt, maar ik kan ook vertellen wat er nog komen gaat en hoe het uiteindelijk afloopt.

  Nee, ik ben absoluut geen zweverig koffiedikkijker type, of zgn paranormaal begaafd.

  Nee, ik ben christen, die bepaalde patronen in de wereld herkende uit de Bijbel. Dit fantastische boek is voor 30% zgn profetisch. Dat wil zeggen, dat God dingen heeft bekend gemaakt, die in de toekomst gaan gebeuren en dat als ze op dat moment gebeuren, je weet wat je wel en niet moet doen. Maar dikwijls staat er ook nog iets anders bij:”als je deze dingen ziet gebeuren, kun je weten dat ik de Here werkelijk God ben”.

  Jammer dat het artikel refereert naar Kennedy Jr. Ja, deze man heeft bepaalde dingen in de gaten, maar dwaalt op andere vlakken. Hij heeft de bel horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt.
  Waarom niet de Bijbel citeren, uit de vele direct relevante teksten uit de Bijbel, die juist hier over gaan? Waarom niet putten uit de mega grote archeologische schatten, die inmiddels zijn verworven. Zo is onder andere iedere grote naam in de Bijbel via archeologische vondsten teruggevonden, inclusief de geschiedenis etc.

  Ok, de elite heeft al vele decennia ingezet op het belachelijk te maken (van de inhoud) van de Bijbel. Toen ik theologie studeerde, werden bijv. mensen als koning David, en vele anderen tot sprookjes en fantasie bestempeld. Zo zou de Bijbel in de loop der eeuwen slechts mondeling zijn doorverteld en uiteindelijk tot een onzin boek zijn geworden. Maar toen bleek , dat de 2200 jaar oude Bijbelboeken, die in oa. Qumran gevonden waren na vertaling ONVERANDERD waren, dat ieder woord in de Bijbel klopte, hield men dit buiten de media…..

  Trouwens os de Bijbel zeer duidelijk over het feit, dat er slechts een paar echte christenen zijn overgebleven. Lees hierover bijv in Mattheus 24. Er zullen zo weinig echte christenen ivetblijven, dat er de vraag wordt gesteld (opmerking wordt gemaakt) of er nog echte christenen overblijven bij de terugkomst van Jezus Christus

  Alles wat er nu gebeurt, wat er straks gaat gebeuren, maar nog belangrijker hoe jij, iedereen, hieruit gered kan worden staat uitvoerig bedchreven.
  Straks gebeurt er werkelijk iets vreselijk bizars: plotseling verdwijnen tegelijkertijd en wereldwijd miljoenen christenen. Dit heeft de zgn ‘opname van de gemeente’ , de rapture. Alle christenen zijn door de Here Jezus Christus ‘oogenomen in de hemel’, worden bevrijdt voor de gruweltijd die dan gaat komen.
  Dit zal een enorme chaos teweeg brengen, maar de elite heeft het (fake) antwoord: alien obduction of iets dergelijks. Mannen als Kennedy zulken ook een verklaring proberen te geven, maar ontelbare anderen zullen zich bekeren tot het christendom. Zij zulken gruwelijk vetvolgd worden, het met de dood moeten bekopen. Maar zij weten, dat dit leven na hun dood zal overgaan in de eeuwigheid in de hemel.

  De rest van de wereld oogst wat zij gezaaid heeft: de ene ramp na de andere zal hun treffen en iedere ramp wordt in de Bijbel al uitvoerig genoemd.

  Hoe je hieraan kunt ontkomen? Simpel: volledige bekering! Hulp nodig? De meeste kerken slapen helaas, ze zijn bezig met allerlei dingen, maar zitten gevaarlijk diep in ‘dromenland’.
  Ik noem een paar namen, doe je voordeel nu het nog kan. De tijd is uiterst kort! Lees goed: er is nog heel weinig tijd over, dus doe je huiswerk nu het nog kan en maak dan de enige juiste keuze…. Ik gun het jullie zo.
  Ds. Rennie Schoorstra (baptistengemeente De Rank Alkmaar) . Kenneth Johannes, Jaap Dieleman. Baptistengemeente Geesbrug. Allen ook te vinden op Youtube. Zo ook dr. Andy Woods, Jan Markell, J. D. Farag, Tom Hughes en vele andere.

  Ik heb veel reacties achtergelaten. Nooit eerder was ik zo uitvoerig en noemde het bij naam. Nu wel, want ik wil jullie graag de kans geven.
  Denk niet, dat het niet voor jou is, wees niet bang over wat je tot nu toe wel niet op je geweten zou hebben: er is namelijk vergeving mogelijk, voor iedereen die dat wil!
  Maranata..

  • De bijbel klopt niet. Heel veel hoofdstukken zijn er niet. Lees boek Enoch. Trouwens Jezus zou getrouwd zijn met Magdalena. En zou ook kinderen hebben gehad. Er waren ook 12 vrouwelijke apostelen. Dat lees je niet in de bijbel. Wie had de geschiedenis herschreven dan? Nog een vraag. Was Jezus blank? Ik dacht het niet gezien Jeruzalem in een warm continent leefde. Wat Jeruzalem nu is brengt mij de vraag is dat de werkelijke Jeruzalem. Ik heb andere sagen over gehoord. O, het woord rapture is ook vreemd. Wordt men dan verkracht door opname? Heel vreemd allemaal.

    • Beste Mensen

     Als men te diep verdwaalt raakt tussen de letteren
     Dan ziet men door de Bomen het Bos niet meer Staan

     De zoeker begint ten Aller tijde bij het begin met zoeken
     Waar is dat ??
     Bij hetzelf
     Nergens anders

     En alles word heel makkelijk
     Overgave van 100% in Pure Zuivere Liefde
     En Liefde kent helaas geen Moorden Slachten etcetera of iets in verlenging ervan
     Wat er dus verband mee houd

     Als men een trap wil beklimmen dan begint men heel voorzichtig bij de onderste eerste trede
     En treetje voor treetje langzaam omhoog
     Halleluja
     Amen
     Amien

     Dank U

   • Beste Mensen

    Ga niet al te veel lezen
    Hoe meer men leest
    Hoe meer men realiseert dat men steeds minder weet
    Hoe meer men erbij wil lezen

    Wie zegt dat …
    Wat er wordt gelezen ook op waarheden berust ??
    De Route kaarten worden om de haverklap vervangen aangepast omdat er weg omleidingen verbeteringen aanpassingen plaats vinden

    Men kan hooguit een kleinbeetje opsteken welke richting men op moet lopen om naar de Zon toe te gaan

    Dat is alles
    Lopen moet men vervolgens nog altijd Zelf doen
    Blijf dus niet verdwalen tussen de letteren
    Wilt iemand b.v. van Vlissingen naar Groningen gaan dan is het bestuderen van een wegen map kaart niet alles
    Men moet de Bus Tram Trein Taxi Vliegtuig enzovoorts nog pakken of zelf een Fiets Brommer Motor auto kunnen rijden vervolgen alle voorzorgsmaatregelen treffen en de weg ernaartoe betreden
    Praten heeft dus niet veel zin
    Van ja maar de kaart map is toch al geraadpleegd ?
    Waarom wordt die plaats dan niet bereikt ??
    Omdat de stappen die na het lezen van die map gezet moeten worden
    Door niemand anders dan Persoon in kwestie dient te worden gezet
    Anders bereikt men daadwerkelijk niks
    Vervolgens de Kaart Map de schuld
    geven ?!
    Is ook wat ?
    Zelf doen Mensen
    Handen uit de mouwen en lopen desnoods is de enige officiële manier trouwens

    Dank U

 7. Dit CIA document bevestigt bestaan van de Matrix, hoger bewustzijn en een holografisch universum (deel 1)

  Uit een officieel door de CIA vrijgegeven militair document (1) blijkt dat de Amerikaanse inlichtingendienst er al in 1983 van op de hoogte was dat het universum één groot hologram is, het menselijke bewustzijn uit energie bestaat dat de hersenen aanstuurt (en niet andersom), en dat er inderdaad sprake is van een soort ‘Matrix’ schepping die wij met ons bewustzijn waarnemen en interpreteren.

  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/dit-cia-document-bevestigt-bestaan-van-de-matrix-hoger-bewustzijn-en-een-holografisch-universum/
  ======================================================

  CIA document (deel 2): Bewustzijn is energie, is eeuwig en gaat nooit verloren
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/cia-document-deel-2-bewustzijn-is-energie-is-eeuwig-en-gaat-nooit-verloren/

  • Is het U nooit opgevallen dat deze ‘Xander’ naar de ‘boeken’ van zijn eigen moeder verwijst, als ‘bewijs’ voor zijn eigen krakkemikkig opgetuigde opvattingen…
   Een roestige spijker heeft meer intelligentie dan deze figuur.

  • Beste Mensen

   Het klopt 100% wat er word verkondigd
   Is achterhaalde oeroude kennis
   Columbus en Kornuiten hadden ooit Bibliotheken in de As gelegd waaronder de tot nu toe aller grootste en tevens ook
   de aller eerste Universiteit ter wereld the
   Nalanda University
   Translatie uit de aldaar ontvreemde boeken verkregen kennis
   Oude koek
   Niks bijzonders
   Wat gebeuren moet dat gebeurt hoe dan ook

   Dank U

 8. Christenen en moslims beslaan meer dan 3 miljard zielen dus ik denk dat Klaus Schwab en de zijnen er nog een zware dobber aan gaan krijgen om die te onderdrukken. Sterker nog de boemerang zal keihard op zijn eigen gezicht neerploffen. Ze denken in hun arrogantie overal mee weg te komen maar op een gegeven moment komt er een kantelpunt en breken er overal revoluties uit. Dan mogen ze vrezen voor hun eigen veiligheid.

  • Van de schaapjes christenen heeft die nazihond weinig te vrezen….maar met de moslims is dat echt anders.
   Zodra de imams lucht krijgen van de voor hun godslastering betreffende hun allah en zijn profeet….dan kan het idd wel eens flink uit de klauwen gaan lopen voor alle weffers.
   Zodra erdogan een oproep doet naar zijn achterban in europa en de arabisch georienteerde imams dat ook doen….heeft de islam er ettelijke miljoenen! soldaten/martelaars op de straat.
   Als ik rat rutte en het kaagreptiel zou zijn ….zou ik snel een ver-weg-eilandje opzoeken….

   • @politiek profeet
    Ik denk dat veel conservatieve christenen in Amerika wel vuurwapens hebben liggen thuis en zij geenszins van plan zijn om zich willoos naar de slachtbank te laten leiden. Wat wel een probleem is, is dat veel christenen en dat zal op dit moment ook voor heel veel moslims gelden echt geen flauw benul hebben hoe kwaadaardig het WEF, WHO en al die andere globale instituties in werkelijkheid zijn. De meesten slapen rustig verder. Laten we hopen dat dat gaat veranderen.

  • Beste Mensen

   Er komt geen kantelpunt
   De aarde helt continu èèn kant op en dat gaat niet ophouden zolang de aarde zal bestaan
   Daarnaast alles verandert continu
   Voorbeeld
   Een mens word geboren met …
   Eind bestemming de Dood met …
   Tot slot
   Wat was die mens
   Waar is dat mens
   Een mens is niks anders dan een bundel aan positief als negatief energie
   Gemachnetiseerd tot elektrische bundel
   Gematerialisseerde het stoffelijke omhulzing is het verkregen cadeau
   Het lichaam dat is men echt niet
   Dat is van moeder Aarde in bruikleen als cadeau dus
   Meer ook niet
   Weest liefdevol tot alles
   Elk levend wezen dat bent Uzelf
   Hebt daarom alles lief

   Dank U

 9. Yuval Harrari is putting Adolf hitler into perspective, he claims:

  “Whereas liberalism merged with the milder versions of nationalism to protect the unique experiences of each human community, evolutionary humanists such as Hitler identified particular nations as the engines of human progress, and concluded that these nations ought to bludgeon or even exterminate anyone standing in their way. It should be remembered, though, that Hitler and the Nazis represent only one extreme version of evolutionary humanism. Just as Stalin’s gulags do not automatically nullify every socialist idea and argument, so too the horrors of Nazism should not blind us to whatever insights evolutionary humanism might offer.” (Yuval Noah Harrari: “Homo Deus: De Humanistische Revolutie, Het Humanistische Schisma”, page 267, Meppel, NL, 2015).

  What are the other forms of “evolutionary humanism”? He fails to explain that in his books, as a matter of fact, there is only one I can think of and with that he effectively says there are also good sides to national-socialism and not everything evolutionary humanists (such as Hitler) have been doing was wrong. From my family’s experience I can assure anyone that “evolutionary humanism” leads to mass murder, nothing else, it is destructive and cruel in the end, it is abusing, destructive and misleading. And if Harrari writes about a useless class and a transhuman “superhumans” he sounds very much like “Herrenvolk” and “Untermensch” and one has to fear for the worst what he and his supporters have in mind when their ambitions are when they believe that not everything about evolutionary humanism is wrong.

  See also: https://technologystagnation.wordpress.com/yuval-noah-harari-his-big-history-and-predictions/

 10. Beste Mensen

  De mensheid mag de waarheid niet kennen zoals het werkelijk is
  Er moeten verdraaingen vervalsingen zijn ingevoegd in bewoordingen
  Anders kan en mag dat niet worden gepubliceerd
  De mensheid moet ten aller tijde op een dwaalspoor worden gezet
  M.a.w. iedereen moet gedwongen de medemens belazeren bedonderen voorliegen

  Dank U

 11. Schwab, Harari en hun aanhangers zullen allemaal eens doodgaan en ze komen dan voor God te staan. Ze denken dat ze een god zullen worden en dan komen ze ervan zelf achter dat ze in een waanbeeld geloofd hebben.

 12. ONGELOOFLIJK dat dit stuk vuil zijn bek open doet , wordt echt tijd om dit soort van de gehele WEF te laten rotten in een diepe kelder inclusief stinkhoer Kaag en die Duitse kut

 13. Het is niet gebruikelijk om hier op deze website “ op religie “ te reageren.
  Maar wat in dit artikel beschreven wordt IS RELIGIE en staat vermeld in Matheus 24 Lucas 21 en Marcus’ 13.
  De zo genoemde eindtijd rede….

  Het wordt nu OPENLIJK VERKONDIGD, DOOR KLAUS SCHWAB, EN INDERDAAD HET ZAL ZO GAAN.
  Dit is geen speculatie….. ook al lijkt dit wel zo omdat het zo onwaarschijnlijk is…..
  Ik vraag mezelf alleen af wanneer zal deze “ grote “ wereld leider opstaan, en wie zal het zijn.
  Dat is nog niet zo duidelijk.
  Maar namen die in dit artikel genoemd worden kun je zeker in gedachten houden…..
  Hij , deze wereld leider zal aangespoord worden door iemand vanuit de religieuze hoek.
  Die wordt de “ valse profeet” genoemd.
  Misschien de paus..?
  Deze toestand zal zeven jaren gaan duren….
  De eerste jaren zullen nog enigszins “ verdraagzaam “ zijn maar na drieën half jaar zal deze figuur zich als een Hitler in het kwadraat openbaren.
  Spannend om dit te zien en mee te gaan maken….
  Blijf standvastig en dicht bij jezelf….. probeer “ onder de radar “ te blijven.
  En geef je geloof in Jezus nooit op❗️

  • Beste Mensen

   Kent Uzelf vind Uzelf
   Word daardoor weder geboren in hetzelfde belichaming
   U bent de enige echte Jezus
   De Zoon / Dochter van God
   Eenmaal gevonden
   Dan begint de zware tocht pas echt
   Op zoek naar Uw Bron

   Dank U

 14. Misschien ben ik dom…maar ik ging de Tweet zoeken op Twitter account van WEF. De Tweet in de foto (bij de aanhef) kan ik niet vinden. Maar die is waarschijnlijk fictief geplaatst/gemaakt als inleiding. De rest van de tekst is wel weer terug te zien in interviews/toespraken etc.
  Ik blijf het een hele enge man vinden, die Klaus Swab…

 15. Ik wist en zag dat deze gek volkomen doordraaide, en gevoed door zijn succes, opging in zijn droom en fantasie van eindeloze macht.

  maar voor macht moet je een rechtvaardiging hebben; en dat is zijn gestoorde idee dattie god is.
  Omdaarvoor steun te krijgen geeft hij zijn ambiance ook “goddelijke krachten”Uiteraard blijft hij de oppergod.
  ———————
  De reactie erop zal hem volgelingen kosten.
  laat PVV of FvD maar eens aan Rutte vragen of hij nog wel volgeling kan zijn van Dekzwabber….
  of aan CU, of GPV, of zelfs CDA.
  Dat wordt lachen!

  het allerleukste: als de imams erachter komen! iedere imam mag een fatwa uitroepen…..
  Als ze er nog een beloning bij zetten……

  Zou prachtig zijn!

 16. Ergens in de reactieruimte wordt gezegd dat Jezus nooit bestaan heeft.
  Nou ben ik wel buiten kerkelijk; maar toch even reageren.

  het bestaan van JC wordt vermeld in verschillende culturen uit die tijd; met details van omstandigheden.
  Zelfs in Romeinse geschriften.
  Dat is voor voldoende bewijs om zijn bestaan als feitelijk te beschouwen, en daar niet aan te twijfelen.

  Zelfs voor mij.
  —————
  Nou zijn er wel een heleboel “maren”
  Zo was hij getrouwd; bewijs; hij mocht de tempel binnen
  Hij stierf niet aan het kruis, maar werd er van afgehaald voor hij dood was, en met MM naar zuid Frankrijk gebracht via zee.
  Aanneembaar: het aanraken van een lijk na zonsondergang stond de doodstraf op.
  Aanneembaar: het kruis stond in een particuliere tuin; NIET aan een weg.
  Pilatus was doodgewoon omgekocht door de oom van JC.

 17. De man maakt zich druk om een wereld die hij zelf nooit mee maakt neem nou van mij aan dat deze kerel zeer spoedig neer strijkt, 999 Lucifer is gevaarlijk.

 18. De scheiding de Geiten en Schapen.

  Dit zegt Jezus over de scheiding der geiten en schapen( de slechte en de goede) Ik ben gekomen om te zeggen dat er inderdaad een scheiding van geiten en schapen zal plaatsvinden, zoals in de evangeliën in de Bijbel opgetekend is. De schapen verwijzen naar die zielen die vredig de hoogste spirituele waarheid, die tot nu toe op aarde beschikbaar is gesteld, kunnen ontvangen. De geiten verwijzen naar diegene die de vaardigheid niet hebben om naar iets of iemand te luisteren, omdat ze een te grote rebellerende inborst en ego-drijfveer hebben. waarom zullen zij in deze tijd gescheiden worden? Ze zullen gescheiden worden, omdat diegenen die de waarheid kunnen ontvangen die deze bladzijden bevatten en kunnen leven volgens de richtlijnen van de Bestaanswetten, zullen ontdekken dat, hoewel de volgende periode in de wereldgeschiedenis inderdaad bitter zal zijn, zij in betrekkelijke vrede en bescherming, vervulling van behoeften en opgewektheid van gemoed zullen voortgaan. De geiten zullen, helaas de gehele afschuwwekkende kracht van hun aangeboren rebellerende bewustzijn moeten doorstaan. Dit is geen!! bestraffing van iemand in den hoge-maar een natuurlijke werking van de Bestaanswet- Wat je in je geest en je hart meedraagt, zal uiteindelijk in je lichaam, je leven en je omgeving uiterlijke vorm krijgen, Wanneer je weerstaat en rebelleert, biedt het leven jou weerstand bij het vervullen van jou verlangens.

 19. Die is zelf zo dood dat hij het niet vat.
  Heeft vroeger niet kunnen spelen.
  Doet nu een soort spelletje waaraan hij verslaafd is.
  Ieder zijn ding, maar doe het in je eentje en laat mensen met rust.

 20. Verklaar je nader. Ja, er zijn boeken die niet zijn opgenomen in de Bijbel; de zogenaamde apocriefe boeken. Maar dat wil nog niet bewijzen dat de Bijbel niet waar is. De Bijbel is door God ingegeven en weliswaar door mensenhanden geschreven. Maar God was de Auteur. Kijk eens naar het boek Samuel.

  • Beste mensen

   Alles word door Gods hand zelf geschreven
   Het hangt ervan af wat de instelling van de lezer is
   Open Gesloten
   Liefdevol Hatelijk
   Enzovoorts
   Tegengesteld heden
   Meneer Jezus is was ook maar een mens net als alle andere Mensen
   Dit haalde Hij ook keer op keer aan
   Lees dat doek zonder dwalingen
   Of liever niet
   Begin meteen bij het begin
   Ga op zoek in hetzelf is beter

   Dank U

 21. Volgens mij wordt er wel erg veel stemming gemaakt tegen de heer Harari en zijn woorden worden m.i. onjuist uitgelegd en in een context gezet waar ze niet in horen. Vreemd, of het zal het nivo van filosoferen zijn dat onbegrepen wordt.

 22. Daar wordt reeds al jaren lang aan aangewerkt door God. Zij die niet meet mogen terugkeren op aarde (incarneren) worden gewist.
  Geen hemel, geen incarnatie en geen hel. Ze bestaan nergens meer.

 23. Redacted
  Klaus Schwab announces NEW plan to rule the world | Redacted with Clayton Morris

  ´Why are unelected leaders speaking at the G20 conference? The G20 is a summit for global elected leaders, yet Bill Gates and Klaus Schwab are both there. As one person put it on Twitter: It is no longer a conspiracy theory to ask why those unelected leaders are there talking about a new world order!´

  https://www.youtube.com/watch?v=GCxvWSipIXo

 24. Ik kan niet begrijpen wat deze mensen nog willen doen met onze planeet. Ze zijn zelf aan de laatste periode van hun leven begonnen, De meeste ‘leiders’ hebben allemaal een hoge leeftijd bereikt den zullen spoedig gaan overlijden dus ze zullen het allemaal niet meer mee maken. Net voordat ze er niet meer zijn slopen ze nog even alle economieen en de rest van de wereld, om die grote schade str\aks op te kunnen lossen zal misschien wel een paar generaties gaan duren. Of de cwereld moet blijvend vernderd worden.
  Het zijn gekken die leven in een fantasie wereld jammer maar helaas.

 25. Tony het zit meer makaber inelkaar dan dat je zou kunnen verzinnen.

  Ik neem aan dat je ook gelezen hebt dat er veel kinderen verdwenen zijn? Hun organen worden gebruik in de hoop daarmee het leven van die rijke duivels te kunnen verlengen.

  Hoe ziek moet je wel niet zijn om dat te kunnen verrzinnen.

  Ik hou mijn hard vast voor de ouders van de verdwenen belasting kids. Rutte kwam alleen met een lijst met 100 namen en waar die zich bevinden. Mar over de rest blijft het stil in de kamer.

  We leven letterlijk en figuurlijk in een duivels tijdperk.

  Het ga je goed.

 26. Deze ouwe rat probeert gewoon nog even zijn eigen feestje te redden. Hij heeft een paar keer gelezen hier en daar dat men vindt dat hij en Gates en Musk denken God te spelen, dus dat is zijn demente brein nu aan het internaliseren en hij begint er hardop over te brabbelen. De aap komt uit de mouw bij de dementen. Feit, echter, is dat ‘ze’ werkelijk bezig zijn God te spelen met hun idiote programma – dit programma heeft niks te maken met ‘depopulatie’ maar met het verwijderen van de levenskracht (die kun je God, of Allah, of Sinterklaas, of PietjePuk noemen, wat je wilt, maar het is en blijft éen en dezelfde levensstuwende intelligentie die absoluut geen man is). Dat er vele doden bij vallen is voor hun mooi meegenomen, zal ze een worst wezen, en er komt weer wat geld vrij voor de kosten van het programma. Waar het programma om gaat is om de mens te ontkoppelen aan deze levenskracht (die God of Allah van je) die in de ether rondom de Aarde zit. Zodra de mens niet meer gekoppeld is aan de werkelijke levenskracht, dan kun je de mens stimuleren c.q. beheren met je eigen AI frequenties. Om dat te kunnen doen moet je hem eerst volspuiten met geleidend middel, en ook eerst zijn centrale controle systeem in zijn hersenen vernielen (met spike eiwitten, de S antigenen). Dit is redelijk goed aan het slagen, ook al sterven er nog velen. Maar het programma loopt gewoon door, de GMO-spuit wordt momenteel verbeterd voor de volgende ‘pandemie’ en het volgende ‘virus’. Wat de lol er aan is voor oudjes zoals Gates en Schwab, is onbegrijpelijk, en ze weten van elkaar ook niet wat hun eigen agenda is, of wat de samenhang tussen de programma onderdelen is. Maar fetishisme en narcisme zijn sterke drijfveren, dus daar zal het wel aan liggen. En dan zijn er nog de vele uitvoerders die een graantje meepikken, zoals de Moeke Trutsula von der EU, en de Kuttes en de Kaagdieren aus Holland, en het hele WEF vol met stupide jaknikkertjes die denken dat ze ongelooflijk slim zijn, die het hele programma drijvend houden met de toeterende en schreeuwende media die voorop lopen met het vaandel. Het Circus van de Grootheidswaanzin. Boeren, burgers en buitenlui, koop bij mij je tickets!

 27. En wat is dit weer voor een spannende cliffhanger:
  “Volgens Argillier kan hij bewijzen dat de regering Biden directe orders krijgt van deze schaduwregering.”
  Wanneer komt deze Openbaring? Weet iemand hier meer van?

  • Beste Mensen

   Go with the flo but don’t let you fooled
   Zwem niet als een vis tegen de stroming in de dood tegemoet
   Iedereen wordt gedwongen tegen de stroming in te zwemmen
   Velen doen gewoon mee
   Zonder besef van het uiteindelijke eind bestemming

   Dank U

 28. Het YouTube-kanaal waarop de video te zien was is helaas verwijderd dankzij de censuur…
  Weet iemand of die video nog ergens op Rumble of zo staat?

 29. Ach wat een arme schat!!! Heb medelijden, goedertierenheid. Ach en wee, en lieve man, houd je problemen voor jezelf en ga ze oplossen. Liefde voor jou.

 30. Ben benieuwd hoe jullie zwart kijkers zullen reageren zodra je door hebt dat beetje bij beetje de kwade machten (mensen van vlees en bloed) verslagen worden?

  Of blijven jullie gewoon domweg zwijgen en geef je niet eerlijk doe dat je onzin uitgekraamd hebt?

 31. Met holografisch universum wordt niet minder bedoeld dat het heelal niet zo groot is als men denkt.
  Het is ongeveer zo groot als ons melkwegstelsel en de rest is holografisch.

  Waarom wetenschappers dat nog niet hebben ontdekt of mogen toegeven weet ik niet. Je zou zeggen dat men ergens zou moeten zien dat het licht afbuigt tenzij de rand van het heelal het absorbeert net zoiets als een zwart gat wat geen gat is.

 32. Hay que ordenar la eutanasia para este clase de locos transex-genocidas, desviados y genocidas que alguien se sacrifique y los extermine, árabes que quieran en nombre de Ala, y del profeta de todos los profetas, el último profeta de Dios, exterminar a estos locos payasos de los Lgbt y lesbianas…..

 33. De dochter van Jorge Zorreguieta, is die een beetje in to Jezus?!
  Zouden ze een replica van dat Argentijnse beeld hebben, maar dan met de kop van Klausie, er op geplakt 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in