Het EU-parlement heeft zojuist een besluit aangekondigd dat het frauduleuze  klimaatverandering narratief heeft doen instorten. “EU-parlement steunt etikettering van investeringen in gas en kernenergie als groen,” luidt een kop van Reuters van gisteren. “Het Europees Parlement heeft woensdag ingestemd met EU-regels die investeringen in gas- en kerncentrales als klimaatvriendelijk bestempelen,” vervolgt Reuters, en legt uit dat de EU in een energiecrisis is gestort die de EU-landen verdeelt en dwingt tot een heroverweging van de vraag welke energiebronnen als “duurzaam” worden beschouwd, schrijft Mike Adams.

Als deze regel volledig wordt aangenomen, betekent dat het Rusland van Poetin een van de grootste exporteurs van groene energie ter wereld wordt. Dat betekent ook dat de NAVO en Oekraïne in een oorlog verwikkeld zijn tegen een leider op het gebied van groene energie, terwijl de westerse sancties de uitvoer van groene energie door Rusland hebben geblokkeerd.

“EU-parlement steunt groen label voor kernenergie en aardgas, en tart daarmee klimaat-links,” meldt de Washington Examiner. Het besluit zal, “de aanleg van infrastructuur voor die energiebronnen vergemakkelijken, tegen de bezwaren van sommige milieuactivisten en leden van het blok in.”

West-Europa bezwijkt onder de waanzin van het globalistische groene energiebeleid

Dit besluit is het eerste teken dat de Europese leiders zich terugtrekken uit de groene energiezelfmoordcultus, die nu kenmerkend is voor socialistische, progressieve “liberale”-regeringen, die meer geïnteresseerd zijn in “deugdsignalering” dan in het laten functioneren van hun eigen binnenlandse economieën. Het frauduleuze, onwetenschappelijk onderbouwde “klimaatverandering” narratief heeft er de afgelopen 20 jaar voor gezorgd dat de westerse landen (waaronder de VS) veel van hun infrastructuur voor fossiele brandstoffen hebben ontmanteld. Nu de Russische energie-uitvoer door economische sancties plotseling afgesneden is, bevindt West-Europa zich in een energiecrisis zonder weerga, met mogelijk catastrofale gevolgen.

Plotseling zijn de Europese naties in paniek en proberen zij hun energie-infrastructuur weer op te bouwen. Maar aangezien zij officieel de meeste financiering voor niet-groene energieprojecten geblokkeerd hebben, is de enige manier om geld te krijgen voor de wederopbouw van de infrastructuur voor fossiele brandstoffen, fossiele brandstoffen als “groen” te verklaren.

  Anti-China hersenspoeling is de snelweg naar oorlog

En dat is precies wat het EU-parlement zojuist gedaan heeft met aardgas, waarmee het een vernietigende klap heeft toegebracht aan het klimaatverandering narratief, dat altijd al gebaseerd was op zoveel kwakzalverij en onzin dat ik het “atmosferisch transgenderisme” heb genoemd. Als mannen zwanger kunnen worden, dan is CO2 een vervuilende stof, ziet u. Als u de werkelijkheid verzint, dan kan alles.

Het blijkt dat zelfs “progressieve” nationale leiders van Europese landen schoppend en gillend tot de werkelijkheid worden teruggesleept, en schoorvoetend toegeven dat fossiele energie het enige is dat de moderne economieën op dit moment kan aandrijven, tenminste totdat hete fusie of koude fusie gecommercialiseerd zijn.

Sri Lanka is TOTAAL ingestort nadat de globalistische “groene” politiek synthetische meststoffen verboden heeft

Telkens als de groenen het voor het zeggen krijgen, vernietigen ze alles wat ze zien: economieën, industrieën en hele naties. Het duidelijkste recente voorbeeld is Sri Lanka, waar de groene beweging de regeringsleiders onder druk heeft gezet om alle synthetische meststoffen (stikstofhoudende kunstmest gemaakt van aardgas, bijvoorbeeld) te verbieden, in een poging om “biologisch” te gaan werken. Dit slaat trouwens nergens op, want biologische landbouw moet zich concentreren op het vermijden van GMO’s en pesticiden, niet op het verbieden van stikstofhoudende meststoffen. Er is niets mis met het gebruik van stikstofhoudende kunstmest om biologisch voedsel te verbouwen. In feite hebben biologische gewassen absoluut stikstofmeststoffen nodig. Zelfs in de VS verbiedt het biologische programma van de USDA het gebruik van synthetische stikstofmeststoffen op biologische gewassen niet. Als dat wel zo was, zou de biologische voedingsindustrie niet bestaan.

Maar de groene globalisten drukten de zaak door en Sri Lanka verbood de kunstmest. Dit leidde tot een catastrofale ineenstorting van de voedselproductie, die nu geleid heeft tot de totale ineenstorting van Sri Lanka’s economie en regering. Het land verkeert nu in een toestand van wetteloze chaos en stevent af op een absolute ineenstorting. Zoals DailyCaller.com uitlegt:

  Belegering van Avdiivka - Kijk: Russische tank dwingt Kievse troepen zich terug te trekken - Vrouwelijke Oekraïense soldaat doodsbang in de loopgraven - Moskou schiet nu ook met clustermunitie

Minister van Milieu Mahinda Amaweera verklaarde in 2020 een regeringsinitiatief om de aarde te redden van “ons eigen geo-engineering misbruik, hebzucht en egoïsme”, voorafgaand aan een forum over het halveren van stikstofafval. De stap maakte deel uit van de inspanningen van Sri Lanka om doelstellingen op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) na te streven; het land heeft in mei met de Internationale Financieringsmaatschappij een taxonomie voor groene financiering ondertekend, waarin een verbintenis tot organische meststoffen was opgenomen.

Het resultaat was catastrofaal. Van DailyCaller:

Sri Lanka is bezig met een laatste wanhopige poging om de economische ineenstorting af te wenden, nadat een zogenaamd klimaatvriendelijk verbod op kunstmest een van de grootste industrieën van het land heeft verwoest, aldus deskundigen.

Sri Lanka is op grote schaal geteisterd door armoede, inflatie en brandstoftekorten, en de eerste minister heeft dinsdag verklaard dat het land “failliet” is gegaan, aldus Business Insider. Een verbod op chemische meststoffen, dat in april 2021 werd ingevoerd in een poging om biologische landbouw te bevorderen, bleek de laatste druppel na een reeks misstappen, waardoor Sri Lanka’s voornaamste bron van inkomsten werd gedecimeerd en het land tot een bankroet werd gedwongen, vertelden deskundigen aan The Daily Caller News Foundation.

“Onze economie heeft te maken gehad met een complete ineenstorting,” zei premier Ranil Wickremesinghe op 23 juni, volgens CNN.

De regering hief in november 2021 het meststoffenverbod op, maar de schade was al aangericht, vertelde Peter Earle, een voormalig handelaar op de financiële markten en econoom aan het American Institute for Economic Research, aan TheDCNF.

“Het besluit om van de ene dag op de andere af te stappen van synthetische meststoffen was een absolute ramp,” zei hij.

Het “groene” globalisme is de vijand van de mensheid

Vergeet nooit dat de “groene” beweging deel uitmaakt van de globalistische depopulatie-agenda om miljarden mensen te laten verhongeren terwijl de economieën over de hele wereld instorten. Voedselschaarste wordt op wereldschaal in de hand gewerkt door veeboerderijdieren te verbieden (Nederland), voedselproductiebedrijven in brand te steken (de VS), de olie-exploratie stop te zetten en de brandstofraffinaderijen uit hun bestaan te reguleren. Het wordt allemaal gedaan onder het etiket “groen”, maar wat het werkelijk bereikt is de totale ineenstorting van de moderne menselijke beschaving.

  Oekraïense leiderschap soap blijft koken

Sri Lanka is de kanarie in de kolenmijn van wat de wereld te wachten staat. Wat nu in Sri Lanka gebeurt, zal tegen begin 2023 in veel gebieden in West-Europa en de VS gebeuren, als wij niet dringend onze koers wijzigen en de stroom van voedsel en energie herstellen.

Daarvoor zou het nodig zijn het misdadige Biden-regime uit de macht te zetten en de rechtmatige winnaar van de verkiezingen van 2020 (Donald J. Trump) in ere te herstellen. Door het opzettelijk destructieve beleid van het misdadige Biden-regime terug te draaien, zou Amerika er weer bovenop kunnen komen en het instortingsscenario van Sri Lanka kunnen vermijden.

Maar als wij onder de duim blijven van de homoseksuele perverse autoritairen van het Biden-regime, die vrijheid, landbouw en energie verachten, zal Amerika het pad van Sri Lanka opgaan en in de ondergang eindigen. Vergeet niet, dat onder het Biden-regime, zij het veel belangrijker vinden om perverse grooming pedofielen de leiding te hebben over regeringskantoren, dan iemand te vinden die bekwaam is en weet wat hij doet. In wezen wordt Amerika nu geregeerd door onbekwame, economisch ongeletterde, door demonen geïnfecteerde “vrouwen met penissen”. En de resultaten zijn nu al catastrofaal.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe lijdensweg van het Westen
Volgend artikelWEF lanceert “zeer sinister” digitaal paspoort – ja, uw bloed zal nodig zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Wat is groen eigenlijk. Deze volgelingen zijn geen techneuten, hebben eigenlijk nergens geen technisch verstand van. Daar ze alles op korte termijn bekijken en vooral kleinschalig denken. Je kunt prima in een welvarend land waar alles voorhanden is, om met zelf gemaakte houtje touwtje product met erg veel subsidie van afval materiaal huisjes bouwen en communes stichten om zo duurzaam mogelijk te leven van biologische groentes en fruit. Je huisjes verwarmen met hout en met een zonnepaneeltje voor je LED lampje. Maar dit kun je niet gaan projecteren op grote schaal zoals voor een land. Want dan kom je aan alles te kort. Dan zijn ook alle subsidie potjes leeg.

  Maar dat willen zij niet inzien, mede opdat zij maar een beperkte visie hebben (ze leven eigenlijk in het verleden en het heden) en denken dat alles maakbaar is in de wereld. Zo worden de mensen die wel logisch en technisch kunnen denken gauw in de hoek gedreven, want tegen die technische insiders kunnen zij niets uitrichten. Dus moeten ze monddood gemaakt worden, want de Groenen accepteren geen enkel kritiek. Zij moeten het hebben van leken en volgers, die zelf er ook de ballen verstand van hebben, want die hobbelen met hun onwetendheid er net zo makkelijk achteraan. Want zodra het labeltje “GROEN” ergens op geplakt wordt, kan het meest vervuilende product de markt op komen en als goed voor het milieu bestempeld worden. Het GROENEN label bestaat eigenlijk alleen uit de subsidie geldpot. Daar zijn de Groenen verzot op. Om alleen op papier geweldige projecten te verzinnen, die de gemeenschap niet nodig heeft maar wel de strot door gedrukt krijgen.

 2. Uhh…de saats uitleg.

  Een houtkachel vervuilt, maar biocentrales zijn schoon.
  Waarom? Omdat Brussel dat zegt….

  Voor de rest zijn ze redelijk normaal

 3. Wat jammer dat dit allemaal halverwege 2022 niet door Rutte c.s. van de daken geschreeuwd is en in “onze NRC en Volkskrant enz. is gepubliceerd.
  De Groningers weten van niets?

 4. Het is zoals gewoonlijk weer een hoop gemopper en verwijten zonder actie.
  De natuur heeft stikstof nodig. Dat weten we ondertussen al wel. Wat zij (het wee-ee-ef) als richtlijn hebben is het vernietigen van de natuur volgens richtlijnen van het wee-ee-ef = zonder stikstof groeit er niets. Hun streven is om het richting de 2% te brengen. We zitten nu al onder de 4%, wat erg laag is.
  Bomen, struiken en planten planten is dat wat de mens kan doen om hier tegen in te gaan. Hoe meer hoe beter. Koop een boom en plant hem ergens (denk ook aan zaailingen die best wat vrijer zouden kunnen staan). Dat is stukken positiever dan het voor de 100ste keer commentaar leveren zonder zelf actie te ondernemen. Denk en doe liever meer in het herstellen van de natuur.
  Wij hebben er de laatste paar jaren al zo’n 120 – 150 gepoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in