Hoewel het lijkt alsof het een democratische onderneming is, is de wereldwijde vaccinatie-infrastructuur die we nu zien ontstaan in werkelijkheid gefabriceerd door een verborgen schaduwregering die stilletjes en op de achtergrond aan de touwtjes trekt van de zichtbare regeringen die we allemaal mogen zien. En deze schaduwregering is hier al vele, vele decennia mee bezig, schrijft Ethan Huff.

De Rockefeller Foundation, de Bill & Melinda Gates Foundation, UNICEF, de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), GAVI, USAID, de Wereldbank en vele andere globalistische entiteiten en groepen hebben allemaal samengewerkt om dit wereldwijde vaccinregime, dat zo goed als voltooid is, te orkestreren.

Vermogende investeerders creëren vaak fondsen van “non-profit” organisaties die zich voordoen als volksgezondheidsinstellingen. Hun geld wordt vervolgens doorgesluisd naar transacties van de deep state die tot doel hebben de hele wereld te overspoelen met experimentele geneesmiddelen zoals de Covid-19 “vaccins”.

Deze geldverslindende machtsmakelaars kopen ook routinematig politici om en controleren al hun handelingen – en dat doen ze aan beide zijden van het politieke spectrum.

“Kortom, rijke organisaties en individuen krijgen u en uw regering zover dat zij particuliere belangen betalen en uitvoeren via overheidsbeleid,” meldt The Exposé. “Beleid dat gericht is op een vooraf bepaalde conclusie die in het voordeel is van die rijke interesses.”

Achtendertig mensen beheersen het leven van de andere acht miljard, zegt Franse miljardair

Volgens de Franse miljardair en RDH-voorzitter Philippe Argillier schuilt deze infrastructuur van de schaduwregering achter de regeringsambtenaren die voor de wereld worden tentoongesteld. De mensen die wij zien, zijn met andere woorden slechts marionetten die de bevelen van de globalisten opvolgen.

Sommige van deze politici worden betaald met steekpenningen, terwijl anderen worden gechanteerd om zich te schikken. De ergste van de ergste politici, dat wil zeggen degenen die via de Lolita Express plaatsen als Epstein Island bezoeken, gehoorzamen graag om te voorkomen dat hun smerige daden aan de wereld worden onthuld.

“In totaal hebben 38 personen de leiding over het dagelijks leven van acht miljard mensen op aarde,” zegt Argillier tegen Nations in Action. “De regering Biden staat onder controle van de schaduwregering. Ik kan dit zonder enige aarzeling bevestigen op basis van de informatie waarover ik beschik.”

U kunt het volledige interview van 20 minuten “Global Leaders Strategise Ending the Shadow Government” Deel I HIER bekijken, waar Philippe Argillier uitleg geeft over de schaduwregering en de dynamische kracht van de databanken die hij in zijn bezit heeft.

Niet alleen politici, maar ook hooggeplaatste financiële mensen staan volledig onder controle van de verborgen globalisten die vanachter het gordijn aan de touwtjes van de macht trekken, zoals in de film The Wizard of Oz. Ze vermijden de schijnwerpers en de meeste mensen op aarde hebben geen idee wie ze zijn, met opzet.

“Argillier legt uit dat de schaduwregering bijna als een bedrijf is met een agenda voor de korte, middellange en lange termijn,” meldt The Exposé. “Meestal is hun invloed gebaseerd op economie, of geld. Maar gewoonlijk is hun invloed gericht op geopolitieke overeenkomsten, met militaire interventie indien nodig, samen met enkele van de machtigste landen.”

“De VS, China en Frankrijk zijn bijvoorbeeld de machtigste landen die achter de schermen samenwerken met de schaduwregering.”

Zoals u kunt verwachten, heeft geen van de mensen die de schaduwregering vormen enig gevoel voor geweten of morele waarden. Ze zijn meedogenloos, en kiezen er in plaats daarvan voor om te stelen, te doden en te vernietigen van degenen die produceren, terwijl ze allemaal geld en controle voor zichzelf vergaren.

“Wanneer je aan de top staat, aan de absolute top [zoals] zij geloven, [zeggen zij], ‘laten we onze eigen wereld creëren; laten we beslissen namens acht miljard mensen op aarde’,” zegt Argillier.

“Het is bijna alsof je een spelletje Monopoly speelt waarbij je beslist wat de grote volgende stap zal zijn. Tot nu toe heeft het gewerkt, want met dat soort geld kun je alles kopen wat je wilt.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhoudenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNewsbits over Oekraïne – Moerasloopgraven, korte training, zonder munitie
Volgend artikelNederlanders buigen voor VS, veroordelen Russen voor neerhalen MH17
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. Daar ben ik al een tijdje achter, al die politiekers zitten bij elkaar op schoot.
  Oorlogen en staatsgrepen zijn vooraf al lang bekonkeld.
  Verkiezingen? Democratie? Het volk regeert?
  Hoe we, “het volk” ook probeert, we,” het volk” heeft geen stem.

  Het gebeurt boven ons hoofd.

  • Franklin D. Roosevelt (1882 – 1945) zei al: ‘presidents are selected and not elected.’ Zijn schoonzoon Curtis Dall (1896 – 1991) zei in zijn in 1967 verschenen boek ‘FDR, my exploited father-in-law’, dat zijn schoonvader tijdens zijn presidentschap (1933 – 1945) iedere dag verantwoording diende af te leggen aan zijn bazen en die zaten niet in het Congres (Amerikaanse eerste + tweede kamer).
   FDR was bij zijn aantreden in 1933 een 32ste graad vrijmetselaar & de 32ste president van de VS en dit is uiteraard allesbehalve toeval.

 2. CORONA = 6 letters + som = 66 (want C=3, O=15, R=18,…) ; SARS-C (= 60 en 6+0=6) o (de enige kleine letter en o = 15 en 1+5=6) V-2 (= 22+2…) = 60+15+24 = 99 = 9×11 en dit zijn dé 2 getallen binnen het satanisme (want het satanisme kent 11 wetten en 9 zonden) ; COVID-1 (= … 9) 9. In het Bijbelse boek Openbaring of Apocalyps wordt onze aandacht gevestigd op het getal (666) van het Beest (Satan) en is er sprake van hekserij en dit met het Griekse woord: pharmakia. Vanaf het begin van de Covid-crisis waarschuwde me dat en stelde het mij enigzins gerust. Hier wordt een spel gespeeld met de mensheid.

 3. Het is een misvatting om te denken dat hier, ‘al decennialang’ aan gewerkt wordt.
  Al honderden jaren trekt deze obscure, Luciferiaanse groep aan de touwtjes; een voorbeeld is de Verlichting, welke in werkelijkheid absoluut geen Verlichting was, maar een destijds al globalistische ’trend’ die geworteld was in een grootschaliger. en veel ouder plan om sociale cohesie te ondermijnen en ongebreideld woekerkapitalisme, en de consolidatie daarvan, te bewerkstelligen
  Dat het God beginsel daarvoor moest wijken, omdat dit nog een moraal en ethiek veronderstelde, lag al eeuwenlang in het plan besloten, en werd daarom al ruim voor de Verlichting geimplementeerd, m.n. door de Rooms- katholieke kerk (die in haar kern feitelijk de kerk van Lucifer is).
  Tempelridders, Jezuiten en Vrijmetselaars zijn vertegenwoordigd in alle lagen van de maatschappij, zowel verticaal als horizontaal. De ‘City’ financiert vandaar al eeuwenlang beide kanten van oorlogvoerende partijen/ landen en alle revoluties wereldwijd.
  Ok beide wereldoorlogen zijn geheel, dus aan beide zijden, betaald door deze Satanistische cult
  Nu de finale nadert, komen we, zowel gepland als vanzelfsprekend, in de derde wereldoorlog terecht…

 4. Robert Kennedy en John F kennedy zijn vermoord door hun eigen overheid omdat zij die toen geheime organisatie (deep state) wilden ontmaskeren en ontmantelen, zij ontdekten het ontstaan ervan, dus in die tijd ontstond de regering die geheim is boven de Joe biden van nu, Martin Luther King de dominee vocht ook tegen de economische macht en moest ook daarom dood, ook door hun eigen landgenoten gebeurd, lang leve de democratische USA, mag ik even een teiltje, ik kots op die staat, niet op de bevolking maar voor mij geen voorbeeldrol voor die VS als natie, en zet ik even het nummer oo van Redbone, mijn eerste eigen singletje nog gekocht van mij spaartcentjes, genaamd We were all wounded at Wounded Knee, zo is het, er komt veel moois uit de VS maar nog veel meer shit denk ik, geniet van het weekeinde, bedankt dat ik hier kan posten want daar ben ik dankbaar voor en niet nederig bedoeld maar gewoon dat ik kan schrijven wat ik wens en dat niet overal meer en dat is een feit en zorgwekkend!

  • In het zuiden van de VS, gewone mensen die vaak als ‘amateurs’ schitterende muziek maken en daar zitten echt juweeltjes tussen; wie heeft die fucking muziekindustrie sowieso nodig?
   De gewone, en vaak arme lui in dat land zijn net als wij al eeuwenlang beduveld, om over de ‘native Americans’ maar niet te spreken,…afgeslacht…
   Wounded Knee van Redbone was ook in mijn jeugd een favoriet!

   • De Britse dj & auteur Mark Devlin heeft een trilogie geschreven over de misstanden in de muziekindustrie onder de titel ‘Muzikale waarheid’ deel 1, 2 en 3.
    Door Erick van Dijk vertaald en gratis verkrijgbaar via een pdf-bestand.

  • Zeven dagen voor de staatsgreep op 22.11.1963 door de deep state/ illuminati op John F. Kennedy (1917 – 1963) zei hij ondermeer tijdens een toespraak: ‘There’s a plot in this country to enslave every man, woman & child. Before I leave this high and noble office I intend to expose this plot.’
   Kennedy was de laatste Amerikaanse president, die daadwerkelijk opkwam voor zijn bevolking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in