Als u de Covid-prik kreeg en niet gewond bent, kan dit de reden zijn. Patholoog Dr. Ryan Cole, MD, legt uit waarom veel gevaccineerden het geluk hadden niet gewond te raken door de gevaarlijke Covid-19 mRNA injecties, tijdens een paneldiscussie op de Better Way Conferentie in Wenen, Oostenrijk, 17 september 2022, schrijft Doreen.

Video gedeeltelijk transcript:

Veel mensen ontsnapten aan de kogel en mogelijke schade door de injectie omdat de flesjes niet koud werden bewaard, zodat de vetten veranderden in een klodder brij en het RNA in niets uiteenviel. U kreeg dus een injectie met brij en had geluk dat het niet koud werd bewaard.

Bovendien hebben flesjes van verschillende partijen niet dezelfde concentratie. Wanneer u lipidennanopartikels, polyethyleenglycol en mRNA-sequenties roert, kunt u niet snel roeren. Als dat gebeurt, drijven de lipiden naar boven en heb je duizenden flesjes die over een assemblagelijn gaan terwijl de inhoud wordt uitgespuugd, en de eerste paar duizend flesjes krijgen een zeer verdunde oplossing, wat betekent dat je geen grote dosis m-RNA of lipide krijgt. Aan het eind van die batch heb je een zeer geconcentreerde lipide en m-RNA.

Bij elke productierun van dit zeer slechte productieproces is er veel afval en zijn er veel flesjes en veel enge dingen, meestal productieafval van roestvrijstalen vaten, aluminium afdichtingen, pakkingen en verbrijzeld glas.

Een goed productieproces bij de ontwikkeling van geneesmiddelen duurt 5 tot 9 jaar tot je een product hebt dat zo zuiver is dat je het elke keer kunt herhalen, dus als het van de band komt is het steeds hetzelfde.

Vorig jaar zagen we van het Europees Geneesmiddelenbureau dat het 50% zuiver is. Het zou een 99%+ zuiver product moeten zijn. Dat zegt alles wat u nu moet weten.

Als patholoog heb ik veel van deze producten bekeken. Hoe meer we kijken, hoe slechter de productie, maar veel mensen hebben daardoor geluk. – Tijdpunt 2.06 min.

Controleer het batchnummer als u geprikt bent

De website “How Bad is My Batch” kan u vertellen hoe sterk de Covid-injectie is die u hebt genomen. Typ gewoon het batchnummer in, links bovenaan de pagina. Blijkbaar zijn er verschillende batches gemaakt waarbij de ene batch een zoutoplossing en de andere dodelijk kon zijn. “Batch-code” = “Batchnummer” dat is het nummer dat ze op uw vaccinatiekaart schrijven.

  Huisarts luidt de klok over "extreme bijwerkingen" van Moderna-vaccin, legt uit hoe het "vaccin heel duidelijk gevaarlijker is dan COVID-19"

Pfizer Data Dump onthult absolute wetenschappelijke fraude

Pfizer heeft zijn gegevens weggelaten in het autorisatieproces. Dr. Ryan Cole zegt dat de gegevens van Pfizer absolute wetenschappelijke fraude onthullen. Als het bewezen wordt, kunnen ze hun vrijwaring verliezen. – 02:46 min.

Maxims

Uit een fout kan geen contract ontstaan.
Vals in één ding, vals in alle dingen.
Het is bedrog om bedrog te verbergen.
Bedrog en rechtvaardigheid gaan nooit samen.
Bedrog ligt verborgen in algemene uitdrukkingen.
Fraude is het meest verwerpelijk voor de wet.
Bij gebrek aan de wet geldt de stelregel.
Een mandaat voor een onwettige zaak is nietig.
Verwijder het fundament, het werk valt.

Kans

Wat als mensen die geprikt zijn ervoor kiezen om de covid-zwendel te negeren en/of te ontkennen, omdat ze niet onder ogen kunnen zien dat kerk, staat en bedrijfsleven hebben samengespannen om ons schade te berokkenen.

Wat als we de uitleg van Dr. Cole delen, zodat mensen die de kogel ontweken hebben, opluchting kunnen voelen, waardoor hun geest openstaat voor de waarheid en corrigerende maatregelen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video 18+: Russische soldaten geven zich niet over
Volgend artikelDe Elektriciteitsoorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Geluk??? Laten we het hopen. Volgens prof. D. Cahill zal eenieder, enkel gepikt of meerdere prikken met het mRNA, sterven binnen 3 tot 5 jaar.

  • Klopt dit is ook wat dr Michal Yeadon meteen bij het begin van de ontwikkkeling van de mRNA vaccins vertelde.
   Dit is absoluut dodelijk. ‼️Hij was vaccin ontwikkelaar bij pFizer.en kan het weten……
   Hij schrok enorm toe hij deze productie methode zag…….
   Maar omdat de conservering van de flesjes zo moeilijk was / is, daarom is het mogelijk dat men is ingespoten met onwerkzame Spike eiwitten.
   Ze moesten bewaard blijven bij minus 190 graden Celsius en geen of zeer weinig beweging gemaakt worden.
   Dus als je een flesje had wat te lang op kamer temperatuur stond kan dit “ LEVENSREDDEND “ zijn geweest.
   Het is afschuwelijk om met deze onzekerheid te moeten leven…..
   Pas geleden vertelde ik nog een vrouw dat ze het niet moest nemen, de tweede booster….. ze was ziek ze had Covid en was kwaad dat ze nu niet op tijd geprikt kon worden….. ik zei doe het niet want het kan dodelijk zijn. Ze vertelde mij triomfantelijk dat ze mij niet geloofde maar een of andere dokter had die vertelde dat het goed voor haar was en dat ze daar vertrouwen in had….tja wel erg hardleers….. DODELIJK HARDLEERS, MAAR ZE BEGREEP HET NIET……. VRESELIJK❗️
   Ik ben benieuwd hoe ze op termijn haar vierde prik “gaat vieren…… “

   • Anna november 25, 2022 at 16:01
    Voor de goede orde: Men wordt ingespoten met ‘mRNA’ die DNA aanmaakt die spike eiwitten aanmaakt. Dus men wordt niet met spike eiwitten ingespoten. Als blijkt dat die rommel niet goed conserveerbaar was, dan zijn al die goedgelovige covidianen ontzettend opgelicht! Dan waren ze nooit ‘beschermd’ tegen ‘het virus’! Oy veh!!! wat nu??? Maar de pharma’s hebben wel vreselijk goed geboerd, he, met snake oil dat nooit werkte – niet tegen een ‘virus’ en niet als GMO-maker van de mens. Lachen gieren brullen. Ik heb ook nog een fijn goedje te koop dat je tegen spoken beschermt.

  • Ja nog even en hij gaat vertellen dat wij blij moeten zijn met deze giftprik dat is gewoon afleiding van de werkelijkheid zo spelen deze mensen met het dom schaapjes volk en de lafaards.

    • Vector-vaccin bevat ook een genetische code. Het zal niemand boeien of je nu een mRNA- of een vector-vaccin neemt. Ik geloof dat je van een vector-vaccin nog veel eerder de pijp uitgaat en dat gaat opvallen. Die oude overbodige vaccins gaan ze echt niet door het toilet spoelen. Klaar voor de volgende ronde.

   • Misschien ietwat informatief om te weten – “Aan die vector is de genetische code van het spike-eiwit van het coronavirus toegevoegd, waardoor het lichaam na vaccinatie dit spike-eiwit aanmaakt.” (bron: ncbi.nlm.nih.gov)

 2. Geprikt, niet ziek, en dan daaraan wakker worden?
  Niet zo logisch eigenlijk.
  “”””Kijk ik ben geprikt en ben niet ziek geworden”””. Zullen velen zeggen.
  Dus daar is ook een zeef ingebouwd .
  Wie van hen zegt; ik heb geluk gehad. ?

 3. “Wat als we de uitleg van Dr. Cole delen, zodat mensen die de kogel ontweken hebben, opluchting kunnen voelen, waardoor hun geest openstaat voor de waarheid en corrigerende maatregelen.”

  Ik ken er wel een paar die hier heel blij mee zouden zijn, en die gun ik het ook van harte. Maar de meerderheid zal het een worst wezen! Jammer dat die lui de dans zijn ontsprongen, als Cole gelijk heeft. Ik hoop dat ze lekker blijven boesteren. Het zal nu vast een heel stuk beter gaan met die spuitjes, nu dat Cole deze mogelijkheid geopperd heeft. En deze mogelijkheid is niet zo gek, omdat RNA en dus ook mRNA heel snel degradeerbaar zijn. Dus… de sterfte van 5 jaar bla bla zal wel meevallen.

  • Maar dat mRNA was toch ‘vervalst’ met een ander vreemd ‘aminozuur’ waardoor het niet te herkennen zou zijn voor het afweersysteem? Dat was toch zo?

   • AntiSoof november 27, 2022 at 16:09
    Hm ja, dat klopt. Maar als deze mRNA niet opgenomen wordt door het eigen genoom, dan degradeert het. Als je RNA isoleert uit bijvoorbeeld muizen-organen om te zien waar het zich voornamelijk bevindt, dan moet je het heel koud opslaan, anders valt het uiteen. Het is veel gevoeliger dan DNA en de minste of geringste vervuiling in de test tubes of de vloeistoffen die je gebruikt, kunnen de degradatie veroorzaken. Dus het kan heel goed zijn dat Cole gelijk heeft. Dit betreft dan wel de RNA die niet opgenomen is in het menselijk genoom (welke dus werkbaar meegenomen wordt in de transcriptie fase om de DNA aan te maken), de pseudouracil helpt daarbij de opname in het genoom te versterken – deze pseudouracil is wat de gentherapie dus zo effectief maakt, itt de ‘immuno versterkende’ capaciteiten van de troep. De RNA die in de flesjes zit, en die gedegradeerd is (door vervuiling, warmte, etc) zal dus nooit in het genoom opgenomen kunnen worden. Wel is het apart dat het mRNA na injectie op lichaamstemperatuur mee kan draaien in de genetische processen, maar kennelijk lukt het, want mensen worden wandelende spike eiwit fabriekjes.

    • Antisoof: p.s. Het gebruik van de pseudouracil bewijst dus dat het om de gen-veranderende werking gaat, dmv ondersteuning van de opname in het genoom. Dit is de eigenschap van de zgn ‘gen therapie’ – het veranderen van een gen. Als je dus een werkende gen in het menselijk genoom kan duwen die spike eiwitten aanmaakt, dan heb je de mens fundamenteel veranderd. De vraag hierin is, is het de bedoeling om het immuunsysteem krachtiger te maken tegen het eoa dodelijke ‘virus’ of is het de bedoeling om genoeg spike eiwitten aan te laten maken zodat er allerlei storingen ontstaan in het menselijk systeem, o.m. in het centrale controle systeem in de hersenen die van invloed zijn op zaken zoals de vruchtbaarheid en de neurologie van de mens. Het laaste lijkt het geval te zijn.

 4. Janssens pharma

  “Bij de ontwikkeling van een vaccin tegen RSV maken wij gebruik van ons innovatieve vaccintechnologieplatform AdVac®.7 Deze technologie is gebaseerd op de ontwikkeling en productie van adenovirale vectoren (voor overdracht van erfelijk materiaal) die het immuunsysteem kunnen activeren en zo de immuniteit tegen het virus stimuleren.”

 5. Ons innovatieve vaccin technologieplatform – AdVac® – biedt hoop voor de versnelde ontwikkeling van vaccins. De AdVac®-vectoren van Janssen zijn gebaseerd op een specifiek type adenovirus. Dit type adenovirus is genetisch gemodificeerd waardoor het zich niet meer kan vermenigvuldigen bij de mens en geen ziekte kan veroorzaken. Hierdoor zijn ze relatief onschuldig en kunnen deze virussen goed gebruikt worden om gewenste immuniteitsreacties in het menselijk lichaam op te wekken.

  • Leuk verhaal. Net een sprookje. Te mooi om waar te zijn. Onze Lieve Heer heeft het leven zo geschapen dat er genetische barrières tussen organismen zijn en alleen genetische uitwisseling binnen dezelfde soort via geslachtelijke voortplanting kan plaatsvinden. Nu heeft de mens een onnatuurlijke manier ontworpen om deze barrières te omzeilen, die door de natuur nooit en te nimmer zal worden geaccepteerd. Resultaat: massale sterfte.

 6. Ach ja, de alternatieve media blijkt ook al jaren heel erg kundig in het vertellen van verhalen waarom hún kant van het verhaal niet is uitgekomen…

 7. Hier en daar een prik met water om verwarring te stichten .Ja een heeft last de ander niet dat wist dat
  tuig allang Het hele Franse parlement niet geprikt. en Rutte liegeeen

 8. https://healthimpactnews.com/2022/48817-dead-and-5107883-injured-following-covid-19-vaccines-in-european-database-of-adverse-reactions/

  [(The European (EEA and non-EEA countries) database of suspected drug reaction reports is EudraVigilance, verified by the European Medicines Agency (EMA), and they are now reporting 48,817 fatalities, and 5,107,883 injuries following injections of four experimental COVID-19 shots:

  COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)
  COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH
  COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)
  COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)
  From the total of injuries recorded, almost half of them (2,177,286) are serious injuries)].

  • Nee, het proces en vermengen is wel degelijk van toepassing op de sterkte van de verschillende flesjes op het einde…. mengen van zwaardere delen is nooit gelijk bij afvullen!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in