Klaus Schwab: “We moeten ons voorbereiden op een bozere wereld.” “Jonge mensen hebben het recht om boos te zijn.” Klaus Schwab woont in het Zwitserse Cologny, waar de zwarte immigrantenpopulatie nul is. In feite is de zwarte bevolking in Zwitserland minder dan 1%. Het land in Europa met de grootste zwarte immigrantenbevolking is het Verenigd Koninkrijk, gevolgd door Frankrijk. Oproerkraaiers worden vaak aangemoedigd als ze geen echte gevolgen zien. Het Verenigd Koninkrijk is de volgende, schrijft Helena Glass.

Een Imam heeft een contextuele analyse gegeven die perspectief biedt. Terwijl alle moslims verantwoordelijk worden gehouden als gevolg van de Franse opstand, komen deze radicalen niet uit het Midden-Oosten, maar uit Afrika. De mannen worden niet doorgelicht, ze hebben geen vaardigheden om te werken, ze spreken de taal niet, ze brengen nieuwe ziekten mee, en westerse regeringen doen dit in overeenstemming met het WEF.

Deze radicalen worden naar westerse landen gebracht waar de blanke bevolking te horen krijgt dat ze moeten assimileren. We zijn allemaal gelijk. Maar dit zijn de verworpenen uit de samenleving. Want de geïmporteerde moslimzwarten willen alleen maar “mensen vermoorden.” In tegenstelling tot ons westerse elite mediaconglomeraat, is de overgrote meerderheid van de immigranten uit Afrika mannen, jonge mannen. Jongbloedige boze mannen.

De minister van Financiën van Dubai bevestigde ook het niet-doorlichten argument – moslims gaan niet naar Dubai, Saoedi-Arabië, VAE, omdat ze niet getolereerd zouden worden. In plaats daarvan nodigen dwaze westerse regeringen hen uit zonder zich zorgen te maken over de ziektes die ze meebrengen, het geweld dat ze meebrengen en de wens om van een uitkering te leven terwijl ze blonde vrouwen met blauwe ogen najagen.

Westerse landen zetten de immigranten niet in quarantaine. Hun culturen zijn gewelddadig. We nemen het ergste van het ergste op met maar één doel – om onszelf te vernietigen. Wij hebben schuld aan deze keuze! Wij – onze regeringen.

  Hier komt de Wereldwijde Koolstofbelasting van het WEF

Hoe kwamen de opstandelingen in Frankrijk aan hun wapens, hun geweren? De meeste Franse politieagenten hebben geen geweren. Hun wapens bestaan uit flitsbommen, wapenstokken, verdovingsgranaten, traangas en waterkanonnen. Toen de Franse nationalisten kwamen opdagen om voor Frankrijk te vechten met honkbalknuppels. De politie vergaste hen met traangas! Wapenstokken en honkbalknuppels tegen AK’s – wie wint er?

Waar kwam het wapenarsenaal van de jonge relschoppers vandaan? De zwarte markt die het afgelopen jaar+ is overspoeld met Amerikaanse wapens die door Oekraïne op de zwarte markt zijn verkocht. Amerikaanse wapens. Keer op keer kreeg het Pentagon te horen dat de wapens op de zwarte markt verkocht waren. Dus stuurde het Pentagon – meer.

Macron heeft zes dagen lang helemaal niets gedaan – hoewel hij wel naar een concert van Elton John is geweest… Waarom weigert Macron om het leger in te zetten? Omdat, zoals Klaus Schwab zei, de jongeren het recht hebben om boos te zijn – alleen niet in Zwitserland.

Julian Assange: “…het doel is een eindeloze oorlog, geen succesvolle oorlog.” Dat geldt ook voor WOII, Vietnam, Korea, Afghanistan, Syrië, etc… Hij had het in dit citaat over Afghanistan, maar het is net zo goed een reactie op Oekraïne. Zelensky de ‘held’ is Zelensky de man die corrupt genoeg is om zijn volk, zijn land, de grondstoffen en dieren van Oekraïne op te offeren aan deze oorlogsagenda. Bloed.

Terwijl Frankrijk in brand staat, juichen de Klaus-Haviken terwijl ze op een lier spelen… terwijl ze vrolijk hun volgende aanval plannen. In Syrië. De Arabische eenwording is een bedreiging voor het maffiakartel. Instabiliteit is hun enige doel. Nu Iran en Syrië weer welkom zijn in een verenigd Midden-Oosten, ziet de CIA dit als een provocatie tegen de NAVO-macht. Daarom zegt de Russische inlichtingendienst: “De VS bereiden Syrische jihadisten voor op mogelijke aanvallen met chemische wapens om Damascus’ diplomatieke toenadering tot andere Arabische naties te doen ontsporen.”

De media zullen beweren dat Assad de aanvallen heeft bevolen, omdat het Midden-Oosten te onwetend is om de waarheid te kennen.

  Het mRNA Covidvaccin is geen vaccin

NAVO-landen beweren dat ze in 2023 $1,3 biljoen aan defensie zullen uitgeven. Rusland zal in 2023 56 miljard dollar uitgeven en China – 224 miljard dollar. In 1948 bedroegen de Amerikaanse defensie-uitgaven $9 miljard – gecorrigeerd voor inflatie zou dat nu $154 miljard zijn. Maar het defensiebudget is meer dan $880 miljard. WAAROM? Omdat De Agenda dat vereiste. Het geld werd niet echt uitgegeven aan wapens of aan onze militaire soldaten die in ellende leven op een hongerloon – het geld werd doorgesluisd naar NGO-denktanks in Langley.

Oekraïne droogt op. Het sentiment is verschoven en er moet een nieuwe vijand worden gecreëerd om een verhoging van het defensiebudget te rechtvaardigen. Zullen de regeringen zich in een speling van het lot keren tegen de rekwisieten die ze gebruikten om te vernietigen? Het is duidelijk dat het Klaus Schwab kartel NIET kleurvriendelijk is. Maar ze weten wel dat de adrenalinefactor bij uw zwarte en moslimrebellen, de drugsfactor en de factor geld HOOG is.

De lokale politie in Frankrijk heeft verklaard: “Dit is GEEN oproer, ze willen ons vermoorden!”

De nieuwe premier van Italië stond 2500 illegale immigranten toe, 28 bootladingen die in een periode van 24 uur aan land kwamen – met nog eens 500.000 wachtenden… Is Italië de volgende of Londen?

DIT is anarchie. Het wordt gevraagd door Klaus Schwab en goedgekeurd door staten en landen. In de VS zagen we hoe de BLM-rellen onze grote steden in dezelfde anarchie stortten. Hele steden tot puin herleid. Branden. Bedrijven verdwenen. Londen is klaar voor de volgende burgeroorlog met een immigrantenbevolking die 40% van de bevolking uitmaakt.

  NY Times zegt "Great Reset" is een "samenzweringstheorie"... op dezelfde dag dat het World Economic Forum het viert

Het was 64 na Christus toen Rome in brand vloog. De klassieke geschiedenis beweert dat Nero opdracht gaf tot de verwoesting terwijl hij zich verschanste in zijn villa in Antium 50 km verderop. Groepen die in de stad vochten beweerden dat ze het bevel hadden gekregen om brand te stichten. Klinkt dat bekend? De rellen duurden negen dagen. Toen het voorbij was, gaf Nero de christenen de schuld, die zo voer voor honden en kruisigingen werden. Uiteindelijk werd de wederopbouw van de stad mogelijk gemaakt door verhoogde “belastingen”.

Nero was in alle opzichten een tiran, narcist en een kwade kracht. Hij kreeg kinderen via zijn slaven en metgezellen. Mannelijke nakomelingen werden naar Griekenland, Spanje en de Balkan gestuurd. De overgeblevenen in Italië zouden zich gevestigd hebben in Sicilië of Calabrië ~ de thuisbasis van de maffia.

Vernietigen en wederopbouwen over de ruggen van het volk. De methodologie van Nero gebruikt door de volgelingen van Klaus Schwab. Black Lives Matter – betaald met geld van de Amerikaanse belastingbetaler om steden in de VS te vernietigen. Het idee was om build back better in de geest van Smart Urban stadsgevangenissen van 15 minuten. Maar Rusland bemoeide zich met het plan.

Door de oorlog in Oekraïne te verliezen, zijn de NAVO en het kartel vernederd. En zoals Schwab herhaalde – het is een veel bozere wereld. Het kartel heeft fanatieke rebellen geïmporteerd en hen opgedragen te VERNIETIGEN. Te Verkrachten. Te Moorden. Want een burgeroorlog is de zoveelste coup voor het militair-industrieel complex.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZoek een schuilkelder op
Volgend artikelDuimen voor Poetin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

66 REACTIES

 1. Dat klopt Klaus, we zijn heel erg boos op jou en je bende meelopers, landverraders en genocide plegers, zoals WEF nederland-coordinator Sigrid Seyss Inquart Kaag, Mark Benito Ruttolini en Hugo Mengele. Dus bereid je maar vast voor…

  • Eerst hebben een paar honderd jaar geleden, de Europeanen de originele inwoners van Amerika uitgestorven met hun ziektes, (de Indianen).
   Nu is Europa zelf aan de beurt, om door ziektes uit testerven, door mensen van een ander continent.
   Zo gaat dat als mensen op deze wereld in grote getallen, van het ééne continent naar het ander verhuist.
   Logisch.

    • Beste Bas,
     In de tijd dat de kolonisten in gevecht waren met de natives hadden de Engelsen veel slachtoffers door de natives.
     In Londen besloot men om dekens te sturen onder het mom van menselijkheid voor de natives die van hun gronden verdreven waren en een winter op komst was.
     Deze dekens werden door de Engelsen opzettelijk besmet met ziektes zodat deze natives er aan stierven bij de duizenden.

     Het was voor de Engelsen een perfecte manier om zonder eigen slachtoffers gronden te bemachtigen voor zichzelf.

     • Met het hele Corona gebeuren en de daarop volgende spuiten is het principe nog steeds van toepassing.
      Bepaalde mensengroepen moeten verdwijnen, dus…….
      ” vertrouw ons maar, je doet het voor een ander”
      Weet je nog?

     • Dat verhaal is pertinente onzin. De indianen hadden een ander geprogrammeerd imuunsysteem, waren veel gevoeliger voor de ziektes die kolonisten meenamen. Dat er masaal besmette dekens zijn gestuurd is een broodje aap verhaal.

     • …. en dat met die dekens gebeurde vóór Louis Pasteur zijn besmettingstheorie verzon.
      Een theorie waarvan we nu weten dat hij onzin is.

      Maar zelfs als je in Pasteurs theorie gelooft, kan dat deken verhaal nooit waar zijn.

 2. We kennen de namen, we weten PRECIES wie dit doen… en we laten ze gewoon hun gang gaan.

  We gaan crashen en alles verliezen… allemaal omdat iedereen zich alleen maar blijft verliezen in discussies, details en ruzie met elkaar, ipv te verenigen in bijv stakingen en boycots om de kop van deze satanische draak af te hakken.

  Overal lees ik hoe ‘wakkere’ mensen een dagtaak hebben aan het verketteren van de schapen/slapers. ‘Het is allemaal de schuld van de schapen.’ Het is alsof we in een oorlog in een loopgraaf alleen maar achterom zitten te kijken en te klagen over schapen die niet helpen, ipv de vijand die ons aanvalt te bevechten.

  Er zijn strijders en er zijn schapen. We leven in een totale illusie. Verkiezingen en stemmen zijn allemaal FAKE. Alle crisissen worden gecreëerd. Stop om nog na te denken over dit systeem!!! De oude wereld bestaat niet meer. Politiek is de oorzaak van alle ellende op aarde… stop om te praten over die politiek. Het is oorlog… alles moet opnieuw en politiek moet worden afgeschaft. De politiek en de media en de grote bedrijven staan alles in de weg. Maar niemand staakt of boycot ze… iedereen blijft maar meedoen in de matrix ipv echt uit te checken.

  Boze reactie van iemand die zich persoonlijk aangevallen voelt in 3, 2, 1….

  • Geen boze reactie of me aangevallen voelen. Slechts één vraag: Sta je lekker op je zeepkist?

  • Klopt allemaal wat je zegt. De mensheid heeft zich goedgelovig uitgeleverd aan de verkeerde partij. Heel lang geleden. We maken nu het eindspel mee, dat God helemaal laat uitspelen. Het kwaad moet zich volledig ontplooien. Wie heilig is, heilige zich nog meer. Wie vuil is, worde nog vuiler. Het is nodig dat de ergernissen komen maar wee de mens (Klaus, Mark!) door wie de ergernis komt.

   Zelf schat ik op basis van tekenen in de sterren, die parallel lopen aan het Johannesevangelie, nog 6,5 jaar. 30 AD de kruisiging – de principe-overwinning – 2030 AD de overwinning in de praktijk, op alle boze machten, met name politiek en media maar in wezen geheel het ‘groot Babylon’ – dat wereldwijd zit ingebakken en niet alleen in de VS en de EU. De Rothschilds zijn al decennia lang zeer actief in China. Zie voor het evangelie en de sterren: https://youtu.be/Xbbk5jGeYzE

 3. Dit is de retoriek van Het kwaad! Alle feiten omdraaien voor hun eigen belang en agenda, desnoods met de grootst mogelijke ‘wetenschappelijke’ onzin en leugens.

  Maar, deze genocidale NWO-Führer zal zich moeten voorbereiden op zijn komende rechtszaak en daarop volgende doodstraf voor zijn misdaden tegen de humaniteit!

 4. Grappig.. Wanneer ik alleen maar een kritische vraag stel, wordt ik gesommeerd het (gemeente)gebouw te verlaten..

  • Echt? Gebeurde bij mij ook. Nationale ombudsman erbij en ze ontkennen. Hebben ze nooit gezegd. Zeggen ze. Heb het alleen met aangetekende post ontvangen met een expliciet verbod. Man man man. Ze kunnen niks joh, beetje dreigen. Meer is het niet.

   De juf van de Nationale Ombudsman is alles aan het uitzoeken. Laat gaan.

   Wie was dat ook al weer die zei, als de wereld vergaat ga ik naar Nederland daar gebeurt alles 50 jaar later. En inderdaad. Ik geloof Adenauer Lach erom.

   Nooit bedreigen, maar je kan echt zeggen wat je wil. Zo kut hebben we het hier nog niet. Maar nooit bedreigen. Want dan ben je de Sjaak.

 5. Op één ding na. Niet alle wakkeren hebben zo’n dagtaak aan wat u zegt over schapen. De meeste wakkeren proberen ze juist respectvol uit hun slaap te halen.
  Wat moeten ze doen volgens u?
  Ze in hun slapende waarde laten?
  We leven in een belangrijk(st) punt in de historie en ik mag het de niet wakkere niet kwalijk nemen. Ik doe het wel.
  En dit nog….niet alle nietweters zijn aardig. Er zijn loeders onder hen.
  Dom en dominant is ook een sleche combi. De ergsten.

 6. T.a.v de bovenstaande reacties.

  ” kun je een vaas haar breekbaarheid verwijten, of de hand het breken van de vaas”?

 7. Misschien helpt het een beetje om telkens vlak voor verkiezingen de naamlijst van Davos-bedevaarders duidelijk in het spotlicht te plaatsen, gevolgd door “de zending” waarvoor ze Het Licht zullen uitdragen bij de burger.

  • Beste Lepoudre Luc,
   Dat idee is niet verkeerd.
   Al was het alleen maar om het geheugen van de massa weer op te frissen.
   Helaas is het tijdsbestek tussen verkiezingen te lang zodat er genoeg ellende er door gedramd kan worden.
   Het is alleen jammer dat het merendeel van diezelfde massa zich nagenoeg niets kan voorstellen bij zoiets als het WEF.
   Er zijn nog veel mensen die nog nooit van Klaus Schwab en Harari hebben gehoord, ja, echt waar!!

   Ik vrees dat de massa veel te veel tijd nodig heeft om inzichten te krijgen in deze materie die een gigantische invloed op hun leven gaat krijgen.
   Wellicht dat het gaat gebeuren indien die gigantische problemen bij hen persoonlijk aan de deur komt.

   Een idee van mij zou kunnen zijn om bij bushaltes en treinstations stickers te plakken met uitsluitend de naam van een website waar goede informatie te lezen is ( b.v. FN )
   Mensen zijn redelijk nieuwsgierig als ze staan te wachten en kijken dan maar een beetje rond.
   (onder voorbehoud van die mobiel)

   Stickers laten drukken kost niet zo erg veel.
   De opschriften moeten niet dwingend overkomen maar slechts alleen de naam van de website.
   Zo’n sticker kan ook geplakt worden op je auto, wat vast gelezen zal worden door de achterligger staande voor een stoplicht.
   Of zo’n sticker plakken op je boodschappentas als je gaat winkelen.

   Dit zijn zomaar wat ideeën die iedereen kan toepassen.
   De goede websites zullen er blij meer zijn, de informatie wordt niet opgedrongen, het is geweldloos, en wellicht een kans op een gesprek van hen die het lezen en er vragen over hebben die je kan toelichten.
   Ik kan spreken over eigen ervaringen m.b.t. deze suggesties.

 8. Nog zo’n unheimliches WEF plan

  Omstreden Belgisch beleidsplan zorgt voor paniek: ‘Volledig van de pot gerukt’

  Er is bij onze zuiderburen veel ongerustheid over een nieuw beleidsplan van de provincie Oost-Vlaanderen. Het heeft de afgelopen weken veel stof doen opwaaien.

  In onder meer Maarkedal en Brakel vrezen ze dat mensen zullen moeten verhuizen, want volgens de burgemeesters moeten volgens het plan zeker 15.000 woningen plaatsmaken voor meer natuur.

  “Voor mij is dit een document – niet alleen voor mij, maar voor al mijn collega’s – dat eigenlijk volledig van de pot is gerukt,” zei Joris Nachtergaele, burgemeester van Maarkedal, eerder tegen AVS.

  https://www.ninefornews.nl/omstreden-belgisch-beleidsplan-zorgt-voor-paniek-volledig-van-de-pot-gerukt/

  • Beste Adriaan,
   Zouden die mensen die moeten verhuizen dat zonder slag of stoot accepteren?
   Als je het goed in de gaten houd, dan zie je het programma van de NWO (orde uit chaos) voltrekken.
   Het schijnt de bedoeling te zijn dat uiteindelijk iedereen die alles heeft overleeft, zo murw is geworden dat die dat maar die nieuwe wereldorde gaat accepteren

   het gaat met de ‘ salami ‘ techniek om telkens een bepaalde groep te pakken zodat er geen totale volksopstand gaat komen.
   De ‘ powers that be’ weten verdomde goed dat mensen zich voornamelijk met zichzelf bezig houden en schijt hebben aan wat anderen aangedaan wordt.

   Weet je nog van vroeger, toen de zeezenders radio Veronica en radio Noordzee moesten stoppen?
   Heel Den Haag stond zwart van de mensen.( veelal jongeren)
   En dat ging toen nog maar om radio zenders.( helaas zijn ze toch verdwenen)
   Zo ook de protesten tegen die kruisraketten destijds.( veela de babyboomers)(helaas zijn ze er toch gekomen)
   En pasgeleden het boerenprotest( veelal de boeren zelf)

   het zijn telkens alleenstaande groepen mensen die gepakt worden waarbij anderen over het algemeen de schouders ophalen omdat het hun niet raakt of boeit.

 9. Hoe men het ook draait of keert het WEF-rapport 2023 bevat een aantal niet te onderschatten risico’s die worden benoemd en wel degelijk een enorm potentieel gevaar inhouden, o.a. de enorme schuldproblematiek, …
  Sommige risico’s zijn opzettelijk gecreëerd. Andere vloeien eruit voort. Het is uitkijken geblazen en de toekomst ziet er niet al te rooskleurig uit.
  Geen fan van het davos-orakel, maar met een crew van 400 medewerkers en onbeperkte toegang tot alle mogelijke bronnen en tentakels verweven in alle geledingen wereldwijd, kan men wel een en ander teweegbrengen en de macht grijpen.
  Sinds de oprichting van het WEF in 1971, heeft deze Pythia stelselmatig en gestadig zijn macht en aanzien uitgebreid en naar zijn hand gezet. Een zeker niet te onderschatten heerschap.
  https://www3.weforum.org/docs/WEF_Global_Risks_Report_2023.pdf
  https://www.imf.org/en/Publications/WEO/Issues/2023/04/11/world-economic-outlook-april-2023
  https://www.aljazeera.com/features/2023/7/4/is-a-global-debt-bomb-about-to-explode

 10. Kom ook op voor de belangen van anderen en niet alleen voor de belangen van jezelf.
  Er komt een tijd dat men ook jouw belangen gaat schaden.
  Kom op voor de vrijheid van anderen, nu je die vrijheid zelf nog hebt.
  Kom op voor de kwetsbaren en hulpelozen nu je zelf nog sterk en ‘ onkwetsbaar ‘ bent.

  Het leven is betrekkelijk. Veel mensen leven alsof ze op een berg staan, in goede financiële en gezonde omstandigheden met mooie toekomstperspectieven.
  Totdat die berg plots boven op hen ligt.
  Doe eens een beroep op het eigen voorstellingsvermogen; ” wat als,…”

 11. Slechts weinigen beseffen welke hel ons staat te wachten

  We staan aan de vooravond van een gebeurtenis die ons leven onherkenbaar zal veranderen.

  Een gebeurtenis waarbij wij niets meer worden dan slaven in een dystopische maatschappij.

  De CBDC is als een soort stoomwals. Niets of niemand lijkt de komst ervan te kunnen stoppen.

  Vorige week werd het volgende bekend gemaakt:

  Vorige week werd bekend dat de Europese Commissie deze maand nog een voorstel ging onthullen omtrent de ‘digitale euro’. Dat is Europa’s variant op een Central Bank Digital Currency (CBDC). Het voorstel is op woensdag onthuld, waar onder andere uit is gebleken dat de digitale munt overal in de eurozone geaccepteerd moet worden.

  Voor wie het hele voorstel van de EU wil lezen kan dat hier doen.

  Verder heeft het niet bepaald inclusieve bestuur van het WEF ongeveer 1.500 leiders gesommeerd om naar China te komen voor wat ze noemen ‘Zomer Davos’.

  Ook in China heeft Klaus Schwab opnieuw laten weten hoeveel bewondering hij wel niet heeft voor China, haar leiders en hoe het land problemen aanpakt. Duidelijk is dat Schwab een groot voorstander is van het communisme, iets dat ze ook bij ons zullen invoeren. >>>

  https://niburu.co/het-complot/18710-de-cbdc-digitale-gevangenis-gaat-er-komen-of-we-het-nu-leuk-vinden-of-niet

  • Adriaan W. juli 5, 2023 at 16:26
   Griezelige shit Adriaan…
   Ik zat nog eens te kijken naar een clip die door Reaguurder Hans gepost was een paar dagen terug (weet niet meer in welk artikel). Davos Agenda 2021. Opvallend vond ik Putin’s gedrag daarin – zoals het feit dat hij braaf zit voor te lezen van een stuk papier, ipv zijn normale elegante en zeer geinspireerde toespraken waarin hij het publiek aankijkt. Op het einde stelt Klaus hem grijnzend nog een “kleine vraag” – en dat gaat over wat Putin vindt van EU en een samenwerking met EU. Putin leest dan niet van een stuk papier, maar geeft het antwoord.

   (Ja, je moet je even door de aardappelstem en die griezelige kop van de Schwab werken om tot Putin te komen, maar het is de moeite waard. Je kan ook scrollen, er zijn geen reclames.)

   Laat weten, Reaguurders, wat jullie er van vinden? Is Putin een WEF puppet… is hij een freethinker… ? Wat hij zegt over EU vind ik te volgen. Ik kon echter niet goed opmaken hoe Pappa Klaus er over dacht. Maar wat zouden de consequenties kunnen zijn als dit alles toch te maken heeft met de Great Reshit van die zwarte magier Schwab…. Ik kom er niet uit. En Hans geeft geen antwoord op de vraag wat hij concludeert. Ik denk wel dat er belangrijke clues in dit filmpje zitten, maar wijzen ze naar links of naar rechts…

   https://www.youtube.com/watch?v=hPClu1BeQIE

    • Nee, nee, ik zoek niet naar een “Redder”. Who cares.. je kan altijd vertrekken. Ik wil dat Rusland soeverein is, en niet afhankelijk van de dollar / petrodollar, etc. Ik hoop dat Rusland zijn eigen natie zal zijn in de toekomst, waar andere landen op een vredige samenwerking mee kunnen gaan. Het lijkt me dat dit hun visie is, maar mss zit die bullebak Klaus de boel wel te saboteren.

    • Als men Poepstin even buitenspel laat
     Dan zijn het nog altijd het volk de Barmhartige Russen die eerder helpen zonder bijbedoelingen
     De Amerikanen hierintegen liggen veel verder en zijn heel Arrogant en Gemeen

     Dank U

   • @Immortal 5 juli, at 17:35

    Weet je beste Immortal wat mij keer op keer opvalt is dat de band tussen China en Rusland steeds hechter, sterker wordt dat aangaande de VS uiteindelijke te hoog gegrepen doel China is.

    De WEF voorman Schwab dweept met het Chinese model van strenge lockdowns en hun digitale geldsysteem dat binnenkort ook in het kikkerlandje geruisloos zonder al te veel ingevoerd wordt als bijv. de vervloekte €uro.

    Poetin vindt het blijkbaar goed en misschien gaat de Roebel precies dezelfde kant op als de digitale Yuhan, herinner 81% van de Russen staat pal achter Poetin en zijn SMO.

    Zelf denk ik en kan er totaal naast zitten maar ik denk dat er een false flag psyop in de VS uitbreekt dat een burgeroorlog in Amerika plaats vind, ik lees dat er miljoenen mensen (5e colonne) ongehinderd de VS binnen komen waaronder veel Chinezen en de Amerikaanse hooggeplaatsten hebben de USA reeds verraden en verkocht aan China wat begrepen heb uit een artikel van een paar jaar geleden op VeteransToday.

    Groeten

    • Adriaan W. juli 5, 2023 at 19:13, Cenco,
     Bedankt voor jullie antwoorden. Ik vraag het me ook af. Het lijkt mij dat er wel degelijk een modernisering aan het plaatsvinden is, een soort van economische samenwerking tussen meerdere grote spelers, dmv een technologisch platform, met een ruilmiddel dat niet gecontroleerd is door de VS – maar ik zie de gemene deler niet zo goed… ik weet dat dit de ruimtevaart, de controle over ‘space’ en de beheersing van het menselijk bewustzijn is (zoals ook in het Schwab boek te lezen valt, vertelde een kennis me), welke onderdelen zijn van de 4e Ind Rev (dus ook de techno-wezens waar die gek Harari over bralt, zijn toekomstobjectieven hierin), maar in hoeverre zitten die BRICS allemaal op dezelfde golf in deze 4e revolutie, en in hoeverre zit Schwab ze in de reet te porren hierover, en in hoeverre heeft een land lak aan die vent, en in hoeverre laat een land zich opjutten door die griezel..Ik zie Xi Ping nog wel het meest naar het WEF buigen (afgezien uiteraard van NederTriestLand). Ik krijg de indruk dat Rusland hun eigen plan trekken, maar wl willen samenwerken met de andere BRICS landen. Uiteraard is de ruimtevaart the tie that binds in de huidige tijd – zonder elkaar gaat dit feest niet door, en dat zal tevens het laatste feestje op Aarde zijn. Putin is niet bedraad zoals Stalin was, een dominante strateeg, dus er zitten krachten achter hem die hem aansturen. Ik betwijfel het of dit die Schwab is… Putin wil samenwerken met EU maar het wordt voor zijn ogen verguisd door de jezuieten bendes. Ik zit maar te peinzen hoor omdat ik ook graag wil weten wat er op me af komt.

 12. Beste Mensen

  Kortom
  Wie brengen ziekten uiteindelijk een land Binnen ??
  Dat ding heet dus : ik.
  En niks anders .
  Als ik van plaats naar plaats ga rond huppelen dan neem ik bij terugreis naar huis toe
  Ontelbaar veel ziekten met mezelf mee
  Vervolgens gaat ik die ziekten verspreiden onder vrienden en familieleden
  Dus kort gezegd wat Keleuter Schwabberlap en BadreNoltollie Hararie zeggen
  Ze doen het Goed
  Opsluiten die hersenlozen desnoods in een kringetje van 15 kilometer
  Alleen die mensen mogen reizen die het gezonde verstand kunnen gebruiken
  Dus echte liefde delers
  Nogmaals wat keer op keer word vermeld
  Liefde is geen neukerijen
  Dit is een onderdeel van Lust en Verlangens bevrediging
  Dus houd Uw spulletjes bij uitgaan goed bij U binnen in de Kleding
  Laat die niet zomaar buiten slingeren dansen huppelen

  Dank U

  • “Als ik van plaats naar plaats ga rond huppelen dan neem ik bij terugreis naar huis toe
   Ontelbaar veel ziekten met mezelf mee
   Vervolgens gaat ik die ziekten verspreiden onder vrienden en familieleden
   Dus kort gezegd wat Keleuter Schwabberlap en BadreNoltollie Hararie zeggen
   Ze doen het Goed
   Opsluiten die hersenlozen desnoods in een kringetje van 15 kilometer”

   Lees even goed wat deze slang hier propageert: lockdowns
   Pro WEF geblaat
   Dat dit op deze site toegestaan is, terug naar de MSM hiermee!

   • Beste Mensen

    Als mensen maar zelf gaan Nadenken
    Aanzet geven tot zelf nadenken is het motto
    Niet direct meelopen achterna hollen praten een opgeschreven verhaal
    Wie het ook moge zijn
    Zelf goed nadenken
    Vervolgens op gezonde verstands inzichten gebasseerd iets verkondigen

    Dank U

 13. click bait, cock n bull stories moeten er ook zijn ….Liepen die gasten in Frankrijk met wapens uit Oekraiene rond ? Lol… Hoeveel flikken werden aldus afgeschoten ? Antwoord : 0

  • Beste Mensen

   Als men door het schrijven heen kan lezen zien
   Dan weet men dat God niks anders is dan Zoetigheid op de Tong gesmeerd Negatief spreken dat de negatieven voor Zoet worden aan genomen
   Door de vertegenwoordigers van èèn keerzijde van een Muntstuk
   Als men weet dat een Muntstuk drie zijden heeft waarvan Twee Keerzijden en èèn van Gener zijde
   Hierbij de èène Keerzijde behelst al de Negatieven
   &
   De andere Keerzijde behelst al het Positieve
   De Geest kan als belichaming behuizer maar èèn zijde per wezens leven deelachtig worden
   Of Positief zijde of Negatief zijde
   Voorbeeld :
   Een mens kan nooit zowel op de Noord als de Zuidpool tegelijkertijd aanwezig zijn
   Verbeelden fantaseren is een andere koek
   Als een Geest van het lichaam aanname is ontdaan
   Dan is die wederom verenigd voor een tijdje met alles
   Dus Gener zijde
   Dus dan is die Geest geen God meer maar bij het Alomtegenwoordige
   Zodra een stukje of Geest uit het geheel wederom een vorm belichaming krijgt aangemeten dan is die weer onder èèn van de volgende twee paraplu’s met de onderdanen als hun gezagvoerders
   Paraplu 1 . Shaytaan = Satan
   Paraplu 2. Bhagyavan = Bhagvaan
   Met een
   1. God Duivel
   of
   2. Devi Daivata
   De keuze maakt de Geest welke helft zal worden gedient
   Positief of Negatief
   Een Geest bepaald voor zich wat die goed vind
   Moorden Doden Liegen Bedriegen Terreur zaaien en meer van die dingen
   Of het tegenovergestelde van al dezen
   Zoals Universele Liefde delen Mededogen hebben Barmhartig Coulant zijn enzovoorts
   Pas op Lief hebben heeft niks met Sex te maken
   Sex is een onderdeel van Lust en Verlangens de Toorn in blazen
   Maakt de keuze en leeft het leven
   En maakt niet druk
   Want of Alles is goed of Alles is Slecht

   Dank U

    • Beste Mensen

     Open Universeel aanwezig zijn en ook open Universeel denken
     Probeer maar een denkbeeldige hokje omheen te visualiseren
     Mensen denken graag in hokjes toch
     Het Paplepel Pollepel theorie

     Denken heeft niks met Religie van doen
     Vervolgens de harde waarheid eruit floepen
     Dat gebeurt automatisch

     Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in