Het SDG-embleem (Duurzameontwikkelingsdoelstellingen) wordt gepromoot door de Verenigde Naties om hun beleid voor te stellen om een wereldregering tot stand te brengen. Dit logo werd gecreëerd door de Verenigde Naties om hun beleid voor te stellen om een wereldregering in te voeren (LINK). Het breekt door in de mainstream en binnenkort zal iedereen het zien, schrijft Chris Kitze.

Wat betekent het? Wie laat het zien? Waarom doen ze dit?

Het iconische SDG-symbool (badge). 17 kleuren in een cirkel met een gat in het midden. Elke kleur staat voor een doel van de VN voor duurzame ontwikkeling (aka Eén Wereldregering).

Badges en emblemen zijn altijd betekenaars en sigils geweest, tekens met supernormale krachten. Ze identificeren de ingewijden en het ontbreken van een badge geeft aan dat iemand “buiten” hun orde staat. Badges en spelden brengen autoriteit over. Iedereen met €10 kan zo’n speld op Amazon kopen.

Meme herplaatst van een Reddit samenzweringsforum, u kunt erover discussiëren wat het betekent, maar de machtigste mensen dragen en promoten dit symbool. Tedros van de WHO, Bill Gates en Macron van Frankrijk zijn allemaal gezien terwijl ze hun badge droegen. (LINK)

Insignes kunnen ringen, armbanden en andere sieraden, tatoeages, stickers, memes, enz. zijn. – gelovigen denken dat ze supernormale krachten bezitten. Het maakt niet uit of u het gelooft of niet – zij geloven deze dingen.

Hier zijn de 17 doelen van SDG. Let op de iconografie voor elk doel, deze grafiek verschijnt nu op vele websites zoals universiteiten, mediasites zoals National Geographic, NPR, enz:

Van de VN-website, dit zijn de 17 duurzameontwikkelingsdoelstellingen. De 18e is “De Kroon”, de volledig in kleur betegelde cirkel en bekroning van de prestatie. 3 rijen van 6 pictogrammen. 6-6-6.

Hier zien we enkele van de typische iconografie van man/vrouw (als één, #5), de zon (#7), kubus (#9), oneindige slang (#12), en het alziend oog (#13). Ongetwijfeld heb ik er een paar gemist en we laten het aan onze lezers over om deze paaseieren in de commentaren te plaatsen. De meesten zullen het eens zijn met #1-15; het probleem ontstaat met #16 en #17, waar bijna alle vrijheden worden vernietigd om het communisme op te leggen.

  Wereld Economisch Forum (WEF): Er zal nooit meer normaliteit zijn

Het 18e symbool is “De Kroon” op “De Koning”. Corona = Kroon. Snapt u het?

Koning Charles III geeft een lezing op het World Economic Forum (WEF) over duurzame ontwikkeling. Het 18e symbool is “De Kroon”. (LINK)

Volgens mij denken de gelovigen in dit SDG-symbool dat ze de samenleving naar het laatste en laatste niveau zullen brengen; ofwel “Verlichting” ofwel volledige vernietiging. Volgens hen bestaat de wereld uit een aantal verschillende niveaus, voorgesteld door een piramide. Naarmate u de piramide beklimt, wordt elk niveau kleiner, en als u de top bereikt, hebt u “verlichting” (of verlichting) bereikt.

De piramide op de achterkant van het Amerikaanse één dollar biljet. Elk niveau wordt kleiner naarmate u hoger in de piramide komt. Novus Ordo Seclorum – “Nieuwe Orde voor de Eeuwen” is de VS. De VS *is* de NWO (bron: Wikipedia).

Het concept van niveaus is belangrijk, maar de betekenis van het SDG-symbool moet wat nader onderzocht worden. Er zijn 17 gekleurde gebieden. Wat is de betekenis van het getal 17? Nou, als u een Saturnus cult aanbidder bent:

17 werd in het oude Rome geassocieerd met de god van de dood, Saturnus. In het oude Rome werd elke god en godin geassocieerd met een bepaald getal. Het getal 17 vertegenwoordigde Saturnus, de god van de dood. Daarom zagen de mensen het getal 17 als een slecht voorteken en vermeden ze het in veel situaties.

Voor een Romein was 17 het getal van de dood:

In Rome werd het getal 17 als ongeluksgetal beschouwd. Een anagram van dit getal geschreven in Romeinse tekens – XVII, vormt het woord VIXI, dat in het Latijn “ik leefde” betekent. (noot: impliceert dat u niet meer leeft)

De eerste dag van Saturnalia, een feest dat de tijd viert dat Goden en Mensen samen waren, begon oorspronkelijk op 17 december. Tijdens Saturnalia werd er veel gedronken, gegokt en geschenken uitgewisseld (samen met rituele offers van gladiatoren). Deze Romeinse feestdag werd vervangen door Kerstmis.

  ANALYSE: Israël, Oekraïne, West-Europa en de Verenigde Staten zijn al verslagen

Als u van numerologie houdt:

Het getal 17 is echter meer dan alleen een priemgetal – als u de eerste vier priemgetallen bij elkaar optelt, is hun som 17. Het is ook het enige priemgetal dat bestaat uit vier andere opeenvolgende priemgetallen, namelijk 2, 3, 5 en 7.

Hoe zit het met de kleuren? De gay pride vlag is uitgebreid van zes (een natuurlijke regenboog heeft zeven kleuren – ROYGBIV) naar zeventien kleuren. Het is getransformeerd van een vierkant naar een cirkel en u kunt verwachten dat dit nieuwe symbool een prominentere rol zal spelen, aangezien de pride-vlag op de achtergrond zal verdwijnen.

Wat symboliseert nog meer een cirkel? Ouroboros, de slang die zichzelf opeet, een oud symbool dat staat voor dood en reïncarnatie:

Uit Wikipedia, oorspronkelijk uit een boek over alchemie van een tekening uit 1478 (Fol. 279 van Codex Parisinus graecus 2327) met vermelding voor Ouroboros.

Mijn kijk op dit symbool is dat dit de laatste fase is van het plan der eeuwen. Er komt veel dood en vernietiging bij kijken, een ritueel offer op een schaal die nog nooit eerder is gezien… de eindscène. Als we naar de piramide kijken, vernietigt elke laag de laag eronder om de wereld te “zuiveren”. Elke laag gelooft dat zij de hoogste is (aangezien zij beperkt zijn tot het kennen van alleen hun eigen niveau of daaronder). De vernietiging van het niveau eronder is een ritueel offer dat het niveau erboven brengt om zichzelf te redden.

Hoe kan zo’n rituele moord ooit goed zijn? Het kan nooit goed zijn. Het is kwaadaardig.

Het ultieme egoïsme is het ritueel opofferen van alle anderen om jezelf te redden, in plaats van te proberen alle voelende wezens te redden (wat volgens mij de wens van De Schepper is).

  Dr. Coleman: Hier is hoe ze u failliet zullen laten gaan

De 18e “kleur” is in feite de kroon.

18 is natuurlijk 6+6+6. Dat magische getal weer en zij geloven dat het veel magische kracht over alles uitstraalt. Alles waar zij verstand van hebben, wat natuurlijk beperkt is tot hun niveau. Er zijn vele niveaus boven hen.

Natuurlijk zal dit plan niet werken, ze vernietigen alleen zichzelf terwijl ze al het andere onder hen vernietigen. De lagen erboven doen hetzelfde met hen als ze met alle anderen doen. De ene laag na de andere, totdat alles in puin eindigt. Ze bemoeien zich met de regelingen van de Allerhoogste, de Schepper, wiens wens het was om alle voelende wezens te redden. Alles zou door iedereen vergeven zijn, maar dat is niet wat egoïstische wezens zelfs maar kunnen overwegen.

De slang is een demon. Uiteindelijk eet de slang zichzelf op. Het einde. Vergif is gewoon vergif, het kan niets anders dan vergif zijn.

Volgens mij is er maar één uitweg. Volg een andere weg, volg Waarheid, Mededogen en Verdraagzaamheid en vermijd De Slang. Zelfs Slangvolgelingen kunnen nog gered worden, tenminste tot het te laat is. Tijd is van essentieel belang!

De Schepper is hier.

Eén gedachte kan de uitkomst veranderen, want uw gedachten manifesteren zich om uw werkelijkheid te worden. Vandaag kan iedereen een goede keuze maken voor een Heldere Toekomst door vriendelijk en medelevend te zijn voor anderen.

Mijn rol is om te observeren en te waarschuwen en anderen met mededogen te behandelen. Ik heb geen vijanden en hoop oprecht het beste voor alle voelende wezens!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet Verenigd Koninkrijk bereidt zich voor om grondtroepen naar Oekraïne te sturen
Volgend artikel“De Bron van Russische Wreedheid” zoals bewezen door fictie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Tanzwut – Feine Menschen

  Fijne mensen, mooie witte tanden
  Mooie vrouwen, highlights in hun haar
  Goede woorden, slimme mensen
  Chique, geweldige bruiden
  Proosten, laat de glazen klinken
  Zwaai met de perfecte vlag
  Wit vest, zwart geld
  Als je niet standvastig blijft, val je af
  Schoonheid, glans en schijn
  Je zult boven iedereen staan
  Eten en gegeten worden
  Je kunt de avond niet verpesten
  Strooi zout in elke wond
  Er verspreidt zich een gerucht
  Mooier dan de werkelijkheid
  Pas je aan en sta bereid
  Pak wat beschikbaar is
  Met sluwheid, haha
  Schoonheid, glans en schijn
  Je zult boven iedereen staan
  Ik geef je schoonheid
  Vele zielen volgen mij
  Schoonheid, glans en schijn
  Je zult overal zijn
  Ik geef je schoonheid
  Vele zielen volgen mij
  Schoonheid, glans en schijn
  Je zult boven iedereen staan
  Ik geef je schoonheid
  Vele zielen volgen mij

  https://youtu.be/f8rtPHMM9Gw

  • Lucifer met zijn verlokkingen.
   Hij wil ook een deel vd mensen hebben in zijn hemel.
   Net als de oude Arhiman die ook vecht voor een deel vd mensen maar dan in zijn hel van super materialisme en AI en het opgeven van jou Ziel, die de connectie is tussen de Aarde en bovenste Lichtwereld. De Oorsprong.
   En moeten wij dan niet tussen deze 2 door manuvreren, (om ze als overwonnenen woedend achter te laten in hun eigen aarde en vuur, ) naar het eeuwige Licht waar wij vandaan komen ?!,

 2. Och, het zijn maar symbolen. Het zijn de gedachten en gedragingen erachter die feitelijk tellen. Een (inmiddels overleden) kennis kreeg ooit excuses van een duitse officier in een concentratiekamp. Die vroeg met tranen in zijn ogen om vergeving omdat hij in een dronken bui op zijn voeten had geschoten…

 3. Dat speldje staat voor Zwendel B.V. met hun kornuiten van Pruts en Klungel B.V. Wij mensen hebben alle bij Gratie GODs de hoogste autoriteit over ons zelf, alle die zogenaamde regeringen zijn een vereniging net als een carnavalsvereniging. Die hebben geen macht over ons. Tenzij jij het zelf toestaat. De mensenrechten zijn er heel duidelijk in en die gelden voor iedereen ook voor die Zwendel B.V. en Pruts en Klungel B.V. Laat je niet verleiden met mooie woorden door deze charlatans die hun toneelstukjes opvoeren voor het publiek.

 4. Je weet het misschien niet, maar de hele wereld aanbidt Saturnus al
  duizenden jaren. De cultus is nooit gestopt en de riten zijn nog steeds aanwezig
  tot op de dag van vandaag. Saturnus, de “Lord of the Rings” genoemd, is de reden waarom we
  ringen op bruiloften uitwisselen of halo’s op de hoofden van goddelijke mensen plaatsen. Dit
  artikel legt de attributen van de god Saturnus bloot en de voortzetting van zijn
  cultus door in de popcultuur.
  Sinds de oudheid staarden wijzen naar de sterren, bewonderden hun hemelse gloed
  en schreven hen goddelijke krachten toe, gebaseerd op hun effect op mensen. Vóór de
  Grote Vloed werd Saturnus door de hele mensheid beschouwd als de oppergod en heerser van
  de koningen. Occulte onderzoekers bevestigen dat Saturnus het koninkrijk van Atlantis regeerde
  en werd de goddelijke voorouder van alle aardse patriarchen en koningen. De cultus
  is bestendigd door talloze goden tijdens de oudheid:

  “Chronos of Saturnus, Dionysos, Hyperion, Atlas, Hercules, waren allemaal
  verbonden met ‘een groot Saturnus continent;’ het waren koningen die regeerden over
  landen aan de westkust van de Middellandse Zee, Afrika en Spanje. ”
  – Baldwin, Prehistorische Naties
  In de Egyptische mythologie wordt Isis beschouwd als de oudste dochter van Saturnus:

  “Ik ben Isis, koningin van dit land. Ik werd geïnstrueerd door Mercurius. Niemand
  kan de wetten vernietigen die ik heb vastgesteld. Ik ben de oudste dochter van
  Saturnus, de oudste van de goden ”

  SATURNUS EN SATAN
  Saturnus is ook in verband gebracht met Satan en dit om verschillende redenen.
  Ten eerste beweren veel auteurs dat het woord Satan is afgeleid van het woord Saturnus.
  Ten tweede wordt Saturnus geassocieerd met zowel de kleur zwart als Satan. Ten derde beschouwden Ouden Saturnus als de verste planeet van de zon, waarbij de laatste
  werd geassocieerd met het principe van het Goede. (Merk op dat Pluto nooit als een planeet werd beschouwd). Saturnus is bijgevolg het hemellichaam dat het minst wordt
  blootgesteld aan het goddelijke licht van de zon en dus wordt geassocieerd met de kou van het
  principe van het kwaad. Ten slotte vertegenwoordigde de ‘grote god Pan’, de gehoornde godheid,
  Saturnus in het oude heidendom. Dit half-mens half-geit schepsel wordt beschouwd als de
  voorvader van onze moderne afbeeldingen van Satan.
  “Pan was een samengesteld wezen, waarbij het bovenste gedeelte – met uitzondering van
  zijn horens – een mens was, en het onderste gedeelte in de vorm van een geit. (…) De pijpen van
  Pan duiden op de natuurlijke harmonie van de sferen, en de god zelf is een symbool
  van Saturnus omdat deze planeet op de troon in Steenbok is, wiens embleem een geit is ”
  – Manly P. Hall, geheime leer van alle leeftijden

  Dus Pan werd afgebeeld met hoorns vanwege het feit dat het Saturnus vertegenwoordigde, de
  heerser van het huis van Steenbok welk symbool een geit is.
  Pan was de controlerende geest van de lagere werelden. Hij werd geportretteerd
  door de bossen, zijn penis rechtop, dronken en wulps, stoeiend met nimfen
  en baant zich een weg door het wild. We zouden kunnen zeggen dat hij heerste over de lagere aard van de
  mens, zijn dierlijke kant, niet anders dan Satan.

  Ondanks de erkenning van zijn associatie met het Kwaad, vinden geheime genootschappen de
  verering van Saturnus noodzakelijk om verlichting te verkrijgen. Het is de noodzakelijke
  tegenhanger van het principe van het goede. Vrijmetselaars-schrijvers associëren Saturnus duidelijk
  met Satan:
  “Saturnus is het tegenovergestelde van Jupiter; zijn symbool is het kruis boven de
  teken van Luna . Hij is de Satan, de verleider, of liever de tester. Zijn functie
  is om de onhandelbare passies in de primitieve mens te kastijden en te temmen. ”
  – JS Ward, Vrijmetselarij en de Oude Goden

  Waarschijnlijk het meest extreme voorbeeld van een geheime samenleving die het
  Kwaad principe van Saturnus aanbidt, is de” Fraternitas Saturni “. Deze occulte organisatie is gebaseerd
  in Duitsland en belichaamt openlijk de verborgen kant van de aanbidding van Saturnus.
  “De Fraternitas Saturni (FS), de Brotherhood of Saturn, is
  bij Engelse lezers bekend geworden door fragmentarische beschrijvingen die de
  sensationele, seks-magische aspecten van het werk van deze lodge benadrukken of anders de donkere, meer
  satanische kant. Dit is begrijpelijk in het licht van het feit dat de FS (of
  was) de meest ongegeneerde Luciferiaanse organisatie in de moderne westerse occulte
  opwekking, en haar praktijk van seksueel occultisme misschien wel de meest gedetailleerd
  gedetailleerde van een dergelijke loge. De FS staat voor een unieke mix van astrologische
  kosmologie, neo-gnostische daemonologie, seksueel occultisme en Freemasonic-
  organisatorische principes. Deze grootse synthese was oorspronkelijk de visie van één
  man, de oude grootmeester van de FS, Gregor A. Gregorius. ”

  – Stephen E. Flowers, Fire & Ice: The History, Structure, and Rituals of
  Germany’s meest invloedrijke moderne magische Orde: The Brotherhood of Saturn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in