Screenshot Stew Peters Network video

Een populaire en vrijmoedige presentator van een grote Amerikaanse nieuwsshow zegt dat er een militair tribunaal moet komen voor de globalisten die oorlog hebben gevoerd tegen de mensheid.

Volgens producent, regisseur en schrijver Stew Peters moeten de covid-criminelen voor een militair tribunaal verschijnen.

Hij zegt: “Deze parasieten zouden één voor één voor militaire tribunalen gegooid moeten worden en dan betalen voor wat ze gedaan hebben”.

Peters, die in 2022 de film Died Suddenly uitbracht, zegt dat de ‘vaccins’ van Covid dodelijke biologische wapens zijn en plotselinge sterfgevallen hebben veroorzaakt bij mensen over de hele wereld.

Maar hij gelooft ook dat er gerechtigheid komt voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de overmatige sterfte of “massamoord” op tientallen miljoenen mensen.

“Het is tijd voor extreme verantwoording.”

Via Thepeoplesvoice.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Mad Max” komt eraan – Bill Holter waarschuwt voor “donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  De Echte Redenen voor Lockdown
Vorig artikelMensen die in glazen huizen wonen moeten niet met stenen gooien – Hypocrisie en verkiezingsbemoeienis van de VS
Volgend artikelHet weefsel van de werkelijkheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Ja net hoe ons volk zij zijn net zo schuldig als al die lieden van het WEF en dat zij voor een tribunaal moeten verschijnen dat riep ik al in 2020 maar wat gebeurde met mij werd voor een jaar geblokkeerd op FB boek dat geeft maar wederom eens aan hoe corrupt is van hoog tot laag en het schaapjes volk stemt toe met hun moordenaars en doen er even vrolijk aan mee.

 1. Ik heb een veel beter plan dan Peters. Tribunalen hoeven na Neurenberg niet meer daar schiet niemand wat mee op. Daar worden alleen een paar kleine puppets opgeofferd voor de show en de rest verhuist weer naar Amerika of Argentinie waar ze veilig zijn en zelfs nog de leiding krijgen over c.i.a ,nasa en de f.b.i.

  Ik zou zeggen zet ze 1 voor 1 in een klein kamertje met vaders en moeders die een kind hebben verloren door hun troep. Of zet ze even bij mijn maatje of de 2 collega’s die de afgelopen maanden allemaal een hartaanval hebben gehad…. Ook zei weten nu hoe het komt. leeftijd 46-43 en 45… Die willen zich ook wel graag even uitleven…

  • Beter is zet een groepje nazi ratten op een eiland met alleen pijl en boog en dat de gedupeerden op ze kunnen jagen dit is ongeveer dezelfde verhouding ongeveer als de films de Hunger Games🧐😜😁🤣🤣🤣🖕💉⚰️

 2. Militaire tribunalen? Wat dacht je dat de Neurenberg processen waren? Dat helpt dus voor geen meter, want die kijken juist naar dit soort ellende met een oog voor wat ze er voor hun eigen oorlogsindustrie uit kunnen halen.
  En niet alleen dat, het is tegen de Neurenberg codes om mensen zonder goed geinformeerde toestemming aan experimentele behandelingen te onderwerpen. En dat is toch exact wat er gebeurde.

  Dus militaire tribunalen zijn niet het antwoord. Noch het eindeloze gezever van juristen wiens enige baan het is om naar mazen in de wet te zoeken of bepaalde verwoordingen zo te verdraaien dat hun klanten vrijkomen.

  De enigen die hier zouden mogen oordelen zijn diegenen die erdoor geleden hebben; zij overleden familieleden, zij die zelf of familieleden hebben die gehandicapt zijn geraakt of anderszins gezondheidsschade hebben opgelopen, zij die hun baan hebben verloren, zij die hun reputatie en carriere verwoest hebben zien worden, zij die hun eigen zaak of sportschool hebben verloren.

  En de oplossing ligt niet in levenslange opsluiting, die alweer ten laste van de belastingbetaler komt. Nee, alle bezittingen, inclusief die van directe familieleden, dienen verbeurd verklaard te worden en de schuldigen worden opgehangen.
  Genade is een mooi iets, maar alleen als er sprake is van oprecht berouw en een oprechte wens te werken aan het herstel van aangedaan onrecht, voor zover mogelijk. Deze figuren kennen de betekenis van berouw niet eens, noch zijnze oprecht. En daarom verdienen ze geen genade.

  • ja en nee.
   De enigen die hier zouden mogen oordelen zijn diegenen die de hele troep vanaf het begin doorzien hebben,
   Degenen die hier zullen oordelen zijn diegenen die erdoor geleden hebben.
   ik ben ervan overtuigd dat de geklonterprikten, zodra ze met genoeg ontwaakt zijn uit hun mediahypnose, het tuig uit hun ivoren torentje zullen trekken. onderwijl zich afvragend waarom ze niet naar ons geluisterd hebben.

   • Heel eenvoudig: IEDEREEN heeft geleden. De directe slachtoffers van de vaccinvloeistoffen maar ook de mensen die de medemens vol goede bedoelingen heeft willen waarschuwen en nooit (vaak tot op de dag van vandaag) serieus werden genomen. Frustratie alom.
    Ik moet de eerste ‘gewonde’ nog ontmoeten die vol overtuiging toegeeft dat ie te naïef geweest is en spijt heeft van de destijds gemaakte keuze.

   • Het is daarom dat Zuckerbergh alvast een bunker aan het bouwen is.
    Ze zullen hem anders bij zijn krullige haren,
    de straat optrekken.

  • Het zijn geen mensen maar individuen zonder empathisch vermogen die hun machts- en geldwellust botvieren op de gewone mens zoals u en ik. Ruimen dat gespuis.

 3. Het begin is er in ieder geval en dit keer vanuit een grote nieuwsshow die de mainstream kan verslaan.

  Naarmate er daardoor meer openheid zal komen, zal er ongetwijfeld ook angst en chaos ontstaan.

  Laten wij die erdoorheen keken, de grootsheid van hart hebben om die chaos in goede banen te leiden en de angst op een juiste manier opvangen. Er is oorlog en ellende genoeg in de wereld en ieder nieuw vuurtje is een vuurtje in een benzinevat, dus laten wij ons voorbereiden op werkzaamheden vanuit innerlijke wijsheid en niet van wij tegen zij.

  De daders ontkomen de natuurlijke behoefte aan gerechtigheid toch niet.

  • AnneJelena maart 15, 2024 Bij 09:29
   Wijze woorden.Ik dacht al wel,laten we ons niet verlagen tot hun niveau.
   Alhoewel ik de emoties begrijp,vind ik niet dat je je als een beest noet gedragen,als je met beesten te dealen hebt.
   De daders ontkomen de natuurlijke behoefte aan gerechtigheid toch niet.
   Karma!

  • Weet je wat ik nu zie?

   Dat het hysterisch opkloppen van de oorlogstrom, betekent dat Oekraïne officieel verloren heeft, en dat dit het beste kan toegedekt worden door de situatie te laten escaleren, zodat deze gebeurtenis, raakt ondergesneeuwd in de (vervalste) toekomstige, geschiedenisboeken.

   Weet niet of wat ik zie daadwerkelijk klopt, maar dit is wat ik zie, en het zou zonde zijn, om zoiets niet in gedachten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in