In navolging van haar illustere voorganger Josef Goebbels heeft mevrouw Ursula Von der Leyen, de niet-gekozen president van het “Vierde Rijk,” censuur opgelegd. In de eindeloze wijsheid van haar kleine brein heeft mevrouw Von der Leyen besloten dat de inwoners van de EU, die de dodelijke coronaprikken die zij hen met haar vriendjes bij Pfizer probeerde op te dringen, hebben overleefd of eraan zijn ontsnapt, niet mogen worden blootgesteld aan Russische propaganda. Voor hun eigen bestwil natuurlijk, want dat is wat alleenheersers altijd als de voornaamste rechtvaardiging gebruiken om censuur op te leggen. “Wij beslissen wat goed voor jullie is,” zeggen dat soort mensen graag. Net zoals Blofeld, Von der Leyen’s criminele handlanger, ons vanuit zijn Zwitserse toevluchtsoord voorhoudt: “you vill own nussing but you vill bee heppy.” De EU-censuur is echter nog niet volbracht, maar maakt wel vorderingen. De ganzenpas van de censoren en hun colonnes van laffe collaborateurs klinkt overal in het sociale medialandschap. Alle nieuwsinformatie die de machthebbers niet bevalt, wordt bestempeld als “nepnieuws” of “desinformatie,” schrijft Hans Vogel.

Wanneer zoveel mensen gedurende lange tijd in onwetendheid worden gehouden over zoveel onderwerpen, kan het geen verrassing zijn dat de meeste Europeanen geen flauw idee hebben van wat er werkelijk aan de hand is in Oekraïne. Natuurlijk heeft Rusland de strijd al gewonnen, maar de Europese staats- en bedrijfsmedia houden stug vast aan een leugenachtig narratief en verspreiden dagelijks een flinke dosis nepnieuws en desinformatie. Als een leugen maar vaak genoeg wordt herhaald, gaat hij uiteindelijk klinken als de waarheid. Dr. Goebbels wist dit en mevrouw Von der Leyen weet dit ook. Het behoeft geen betoog dat dit een zekere gemoedsrust creëert, zij het een valse.

De Europese staats- en bedrijfsmedia zijn al meer dan tien jaar bezig met het zwartmaken van Rusland en Poetin en zijn erin geslaagd om het publiek ervan te overtuigen dat Rusland onmogelijk een overwinning kan behalen in Oekraïne. Door te suggereren dat Poetin gek en wanhopig genoeg zou zijn om een oorlog tegen de NAVO te beginnen, zijn ze ook druk bezig om de bevolking voor te bereiden op een conflict met Rusland. Afgezien van het feit dat de Russische wapens veel beter en technologisch geavanceerder zijn dan alles uit het NAVO-arsenaal, worden de westerse strijdkrachten van binnenuit vernietigd. Zoals ze in Engeland doen, door “mannelijk gecodeerde” woorden zoals “rifleman” af te schaffen en het gebruik van termen zoals “chap” te verbieden. NAVO-strijdkrachten laten massaal vrouwen toe, in sommige landen is zelfs twintig procent van het personeel vrouw. Vrouwen worden toegelaten tot gevechtsfuncties, zelfs binnen speciale eenheden. Gezien het feit dat vrouwen in geen enkele fysieke strijd op kunnen tegen mannen, betekent dit dat de kwaliteit van de mankracht (een verboden term!!) binnen de hele NAVO dramatisch is gedaald. In dit verband moet worden opgemerkt dat in atletiek, afhankelijk van de discipline, mannen consequent tussen de tien en vijfentwintig procent beter presteren dan vrouwen. Voeg daarbij het feit dat in ten minste acht NAVO-landen de minister van Defensie een vrouw is, en het wordt duidelijk dat de NAVO niet langer een serieus te nemen organisatie is.

  Gazprom stopt gastransporten naar Europa via kritieke pijpleiding nadat EU weigert in roebels te betalen

Hoe dan ook, in de vaste overtuiging dat de neonazistische strijders van Oekraïne bezig zijn Rusland te verslaan, concentreren de Europeanen zich op andere zaken, zoals waar ze hun zomervakantie doorbrengen. En meteen voelen ze zich schuldig, want ze horen en lezen over de opwarming van de aarde en zijn er inmiddels van overtuigd dat het allemaal hun schuld is. Ze horen en lezen over de duizenden jonge mannelijke moslims en Afrikanen die dusdanig dol zijn op het “westen,” de vrouwen aldaar en de gulle uitkeringen, dat ze naar Europa komen om te pakken wat ze pakken kunnen.

De goedgelovige Europeanen horen en lezen over de vele manieren waarop de wereld die zij geërfd hebben voor hun ogen vernietigd wordt. Maar diezelfde ogen willen niet zien of registreren wat er werkelijk gaande is. De resulterende cognitieve dissonantie wordt begraven onder een onophoudelijk spervuur van propaganda.

In de zeldzame gevallen dat ze mogen, of beter gezegd moeten, stemmen, brengen ze plichtsgetrouw hun stem uit bij verkiezingen die op duizenden manieren gemanipuleerd zijn. Een zeer effectieve methode is het publiceren van peilingen voorafgaand aan de verkiezingen. Wanneer de verkiezingsresultaten niet overeenkomen met de voorspellingen, verklaren de staats- en bedrijfsmedia deze als een aardverschuiving of een verrassing. Echte verrassingen worden echter uitgesloten vanwege de strenge controle op welke partijen en kandidaten mogen meedoen. Natuurlijk zullen er nooit echte verrassingen zijn, want geen enkele staat zal zijn lot laten bepalen door open verkiezingen.

Toch denken Europeanen, net als gehoorzame en goedgelovige burgers over de hele wereld, nooit na over de vraag waarom ze stemrecht zouden hebben. Je stem betekent eigenlijk niets en als dat wel zo was, zou je geen stemrecht hebben. Beslissingen worden altijd genomen door elites, wat op zich geen slechte zaak is zolang deze elites zich houden aan het adagium “noblesse oblige.” Bij het nemen van beslissingen zou het algemeen belang altijd de leidraad moeten zijn. Maar Europese elites mogen niet volgens dat principe werken, omdat er sinds 1945 geen inheems Europees algemeen belang meer bestaat.

  Soledar einde voor Kiev: Oekraïners geven zich massaal over - Russische officier: "We zullen ze in de mijnen 'cementeren' als ze er niet uitkomen" (Video's)

Vanaf het moment dat de VS een groot deel van Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog veroverde, hebben ze het onder militaire bezetting gehouden. In wezen verschilt het door de VS bezette Europa, georganiseerd in de NAVO en de EU, niet van die delen van Latijns-Amerika waar de VS al sinds 1898 de lakens uitdelen. Het grootste verschil tussen de twee is dat in het door de VS gedomineerde Latijns-Amerika de mensen honkbal als nationale sport hebben aangenomen, terwijl ze trouw zijn gebleven aan hun moedertaal Spaans. In het door de VS gedomineerde Europa zijn de mensen trouw gebleven aan hun favoriete sport: voetbal, of soccer zoals hun imperiale overheersers het noemen, maar in toenemende mate wordt er overgeschakeld op het Engels ten koste van hun moedertaal.

De problemen in het Europa van vandaag zijn grotendeels te wijten aan de Amerikaanse bezetting. Geen enkel imperium zal nationalisme, in welke vorm dan ook, door de vingers zien. Dat is precies de reden waarom gezinsvernietigende en natievernietigende hervormingsstrategieën sinds de jaren 1960 werden geïntroduceerd. Het begon met Feminisme, “seksuele bevrijding” en de verspreiding van een visueel prominente mannelijke homoseksuele subcultuur. Vandaag de dag gaat het allemaal over “woke” en over gendergekte. De gehele agenda wordt officieel omarmd door de Amerikaanse regering als onderdeel van haar waardensysteem. Hoewel de VS niet ongevoelig zijn voor deze gekoesterde innovaties, worden ze uiteindelijk beschermd door hun geografische positie tussen twee enorme oceanen en zullen ze de vruchten blijven plukken van de economische superioriteit die ze al meer dan een eeuw genieten.

  "Wauw, ongelooflijk": Schokkende cijfers over de oorlog in Oekraïne

Er is maar één manier om uit de puinhoop te geraken waar Europa zich nu in bevindt, en dat is voor Rusland om de Speciale Militaire Operatie in Oekraïne te voltooien. De ware contouren van die overwinning en de bredere betekenis ervan worden steeds zichtbaarder: de hele Zwarte Zeekust zal deel gaan uitmaken van Rusland, West-Oekraïne zal worden opgedeeld tussen Polen, Hongarije en Roemenië en wat er overblijft van Oekraïne, zo’n tweehonderdduizend vierkante kilometer voornamelijk vruchtbaar land rond Kiev, zal een Russische cliënt-staat worden.

Het is wat lastiger voor te stellen wat er van de rest van Europa terecht zal komen: het is niet onwaarschijnlijk dat de NAVO en de EU zullen instorten, maar zal dat leiden tot een terugtrekking van de VS uit hun Europese vazalstaten?

Met de culturele en sociale teloorgang van het door de VS bezette Europa, is Rusland de belichaming geworden van de Europese waarden en cultuur. Als zodanig heeft Rusland opnieuw een historische verantwoordelijkheid, eerder een missie, om de rest van Europa te bevrijden en de Europese cultuur te herstellen.

In de 19e eeuw bevrijdde Rusland Europa van de Franse overheersing, in de 20e eeuw redde Rusland (als de USSR) Europa van de Duitse overheersing en het ligt voor de hand dat Rusland in de 21e eeuw Europa zal bevrijden van de VS.


Copyright © vertaling 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het wordt gemakkelijker om zonneschijn in je reet te blazen als je geen broek kunt betalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKlaus Schwab: “Bereid u voor op een bozere wereld”
Volgend artikelNieuwe Franse Revolutie? Meerderheid steunt einde ‘Vijfde Republiek’ nu Macron er niet in slaagt orde te handhaven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. en wat doet de on ge vacineerde burgers hieraan !?? niets zij blijven gewoon op hun krent zitten totdat het werkelijk gaat worden en dan ?? kunnen zij niets meer .

  • Tja wel weer makkelijk om de ongevaxxineerden hier weer bij te betrekken Hé Gerrit!!!!! Jij zult ook wel weer vooraan staan als er nieuwe prikjes worden uitgedeeld. Wij on ge vaxxineerden hebben de schaapjes vaak genoeg erop gewezen dat dit gewoon een medisch experiment is waar je niet aan hoeft mee te werken. Maar ja, bij gebrek aan het vermogen om zelf te analyseren en tot een conclusie te komen zul je toch eerst eens bij jezelf te rade moeten gaan voordat je mensen erbij gaat betrekken die hun zaken wel goed voor elkaar hebben en nog steeds in goede gezondheid verkeren. Die opmerking van jou geeft maar weer eens aan hoe belachelijk het is om je eigen onvermogen en domme schaapachtige uitspraken proberen te persifleren naar anderen toe. met vriendelijke groet, een WAPPIE!!

   • Ik sluit mij bij jouw aan, als ongevaccineerden! Zei die wij waarschuwde wilde niet luisteren, dus dan voelen ze maar lekker. Wij hoeven ons niet meer te verantwoorden tegenover het domme schapen volk !

  • Ik lees helemaal nergens dat Gerrit tot de geprikten behoord. Grappig hoe één dominosteen de overigen laat vallen.

 2. EU zonder DEMOCRATIE !!
  DEMOCRATIE IS : VRIJ KUNNEN KIEZEN !
  VRIJ KEUZE MAKEN !
  VRIJHEID VAN MENINGSUITING !
  VRIJ ZIJN ALLES KUNNEN LEZEN. !
  VRIJ ZIJN IN EEN EIGEN OORDEEL. !
  VRIJ ZIJN TE KIEZEN, WELKE MEDIA TE VOLGEN, VAN OVER DE HELE WERELD. !
  Al deze VRIJHEDEN zijn door de Europese commissie, Nederland + hun Kolonist Amerika verboden. !
  Ik heb GEKOZEN, om de EU, NL en de VS, niet meer als VRIJE LANDEN TE BESCHOUWEN. !
  Het zijn DICTATORS, en ONNOZELE ZIELIGE, VERWENDE onhandige slechte DIPLOMATEN, en LEIDERS. !
  Ik maak me klaar om te EMIGREREN naar één van de BRICS landen.
  As. Augustus, na de BRICS conferentie in Zuid-Afrika wordt de keuze gemaakt.
  Ik groet jullie.

  • Beste Oprecht,
   Ik hoop dat je een toekomst krijgt die jij voor ogen hebt.
   Veel geluk en voorspoed gewenst van mij, voor jou en jouw dierbaren.

  • Alles lijkt op dit moment idd een betere plek op aarde dan de vermaledijde EU. Zelf zie ik uit naar de opname van de gemeente, dus geen horizontale maar een verticale ‘verhuizing’, geregeld door Jezus Christus. Ik hoop dit jaar nog.https://youtu.be/Xbbk5jGeYzE

  • Vrijheid van meningsuiting en vrijheid van informatiegaring behoren inderdaad tot de fundamentele democratische rechten. Daar zonder spreken we niet van een democratie maar van een dictatuur.

   Het recht van vrijheid van meningsuiting is er niet om het praten over ’toelaatbare’ onbenulligheden te beschermen maar vooral om het recht om te praten over controversiële onderwerpen te beschermen.

   Dat de EU zich een democratie durft noemen en dat zoveel schapen dat nog geloven is niet te begrijpen.
   De heersende EU kaste laat haar vuile werk (censureren) meer en meer uitvoeren door private bedrijven.

   • NB: Het is natuurlijk wel zo dat het in een land vol met onnozel schapen niet mogelijk is om een duurzame democratie uit te bouwen en te behouden.

    “A democracy cannot exist as a permanent form of government. It can only exist until the voters discover that they can vote themselves largesse from the public treasury. From that moment on, the majority always votes for the candidates promising the most benefits from the public treasury with the result that a democracy always collapses over loose fiscal policy, always followed by a dictatorship. The average age of the world’s greatest civilizations has been 200 years.” (Alexander Fraser Tytler)

 3. Iedere echte diplomaat, zeker een Nederlandse, zou gebruik hebben gemaakt van het vertrouwen dat het tegenwoordige Rusland en in het bijzonder leider Poetin, blijkbaar heeft (dankzij Rutte ”had”) in Nederland als (onder andere) handelspartner.
  Toen ik er jaren geleden achter kwam dat de dochter van Poetin samen met een Nederlander in Voorschoten woonde, vond ik dat nogal wat: de dochter van de president van het grote, machtige Rusland die gewoon in de supermarkt van Voorschoten winkelt. De Sovjet voorgangers van Poetin zouden zoiets nooit hebben toegestaan.
  Een verschrikkelijkelijke idioot en psychopaat als Rutte snapt zulke dingen uiteraard niet, hij is een blind WEF-paard, een schoft, en vijandigheid jegens Rusland zit in zijn nazi-bloed. (Opa Rutte).
  Dat geldt ook voor alle Kabinetsleden, de corrupte Biden en zijn oorlogszuchtige kliek, hoe verrot ook, worden aanbeden.
  Ongekozen despoten zoals Von der Lijpen en Schwabbie Zwamneus worden mateloos diep bewonderd, terwijl je niks aan die figuren hebt, ze hebben ons land niets te bieden, behalve dus oneindige Rusland-haat.
  Rutte en zijn (het-Nederlandse volk-verachtende) troep kunnen dus trots zijn op één slogan die zij hebben waargemaakt de afgelopen jaren:
  ”Geen diplomaat maar Rusland-haat”.

  • Als de MSM alle feiten ongeveer 180 graden draaien alvorens ze te publiceren, al circa 20 jaar – vanaf 9-11 is de berichtgeving schrikbarend leugenachtig – moet je als lezer alles weer 180 graden terug draaien en dan heb je ongeveer de waarheid. Putin is dan een groot staatsman, een held, één die opkomt voor het eigen volk en alle leiders van het Westen zijn handlangers van een roversbende, het bankierskartel.

   Jammer genoeg zijn er te weinig mensen die de media op deze manier lezen en dus halsstarrig blijven geloven in een soort sprookjesland terwijl de wereld om hen heen in de fik wordt gestoken. Ze komen pas in actie als het te laat is.

   Daar is helaas weinig aan te doen. Je kunt de geloofssystemen van hen die het niet willen zien, niet wijzigen. Dat is wat Klaus straks met ons allen wil, door een implantaat. In zo’n situatie is het alleen God Zelf, de Auteur van het leven en de geschiedenis, die hier een einde aan kan maken. En, wat een geluk, Hij heeft alles wat wij nu meemaken exact voorspeld in de boeken van de Bijbel en beloofd dát Hij er een einde aan gaat maken. Laten we dan allemaal aan zijn kant gaan staan. Om een goed einde te bewerken, heeft Hij zich 2000 jaar terug aan een kruis laten nagelen.

   • Groot gelijk Peter er is geen andere naam onder de Hemel gegeven Dan jezus Christ’s waardoor een men’s het eeuwige leven kan verkrijgen

 4. Zelfs gij die smeken om vergeving krijgen het niet in deze !!

  De misdaad tegen de menselijkheid die zei mede mogelijk maakte, zullen gaan voelen hoe het is om buiten te worden gesloten!

  Niet door ons Gevaccineerden wij verlagen ons niet tot het schapen uitschot dat vrijwillig hun rechten liet ontnemen door de prik in te laten injecteren!! Zei zullen gedoemd zijn om te worden vervangen want voortplanten keuze ook niet meer !!

  Einde bericht

 5. Als vrouwen een gevechtsfunctie willen in het leger moeten ze maar een weekje verkracht worden als ’training’ voor het geval ze krijgsgevangen ‘genomen’ worden.
  Vele vrouwen zijn de Hollywood ‘girl power’ films gaan geloven waarin vrouwen zonder problemen de vloer aanvegen met de zwaarste venten, om dan tot hun ontzetting vast te stellen dat de realiteit wel eventjes anders is. De onderzoeksjournaliste Jelena Milasjina kan er van meepraten…

 6. En hier is waarom Poetin een goede leider is; en daar heb ik verschillende argumenten voor
  –uitstekend strateeg
  –waardeert informatie op tijd
  –brengt welvaart in zijn land
  –heeft een hart; zie video’s.
  –hij is zelfs in voorspellingen benoemd als gatekeeper van beschaving; oorlog zal in 2023 afgelopen zijn.

  youtube/gvHmLzqenWw

  youtube/bgbX-nvFYWs

  Trouwens vrouwen KUNNEN het goed doen in het leger aan het front. Zie de Russische vrouwelijke scherpschutters; deden het uitstekend.
  Nou was er ook een afdeling die met antieke dubbeldekkers vloog, de “Night witches” hun taak was kleine aanvallen en de moffen te treiteren; anti aircraft uit te schakelen, trein/vrachtwagens aan te vallen.
  Perfect!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in