Ik ben meestal absolutistisch op het gebied van vrije meningsuiting en vind dat iedereen moet kunnen zeggen wat hij of zij wil, ongeacht hoezeer het iemands gevoelens ‘kwetst’.

Maar sinds het blog naar nieuwe hoogte bleef groeien, werd ik gedwongen om opnieuw te kijken hoe ik met bepaalde soorten gedrag omga, simpelweg vanwege de aard van de nieuwe soorten “persoonlijkheden” die dit blog aantrekt met zijn groeiende aantal reaguurders.

Vrijwel alle prominente bloggers hebben een vrij strikt commentaarbeleid. Of het nu “bij het onderwerp blijven” is, of “geen andere raeguurders aanvallen” of een regelrecht verbod op het noemen van bepaalde onderwerpen, namen, enz.

Het is veel werk is om elke dag de reacties te controleren, dus ik doe een oproep om op in de buurt van het onderwerp van het bericht te blijven en niet af te dwalen in psychotische of krankzinnige verhalen over uw verschillende persoonlijke vooroordelen, favoriete samenzweringstheorieën, religieus gezwam, papegaaien van MSM-berichten hoe kwaadaardig Poetin is, enz.

Hoewel ik persoonlijk niets geef om iemands persoonlijke opvattingen en zelfs vooroordelen, als u die opvattingen spamt in de commentarensectie, begint u over te komen als een linkse provocateur wiens enige doel het is om het FN blog te bezoedelen of er een of andere vorm van negatieve censurerende aandacht op te vestigen.

Ik heb inmiddels ruim honderd mensen verbannen, en in alle gevallen was het niet vanwege een bepaald onderwerp, maar meer vanwege de aanhoudende ergernis van het keer op keer spammen van hetzelfde, en het aanvallen van mij.

Zoals ik al zei, zijn mijn regels de mildste van alle andere blogs die er bestaan. Als u een voorbeeld wilt van hoe streng sommige anderen hun commentaarsecties beheren, kijk dan eens naar het populaire Jacob Dreizin’s Report. Ik zal zijn commentaarregels plaatsen, niet alleen omdat ik ze hilarisch vind, maar ook om u een idee te geven van hoe streng anderen zijn:

Ik stel goede commentaren erg op prijs. Veel mensen komen hier terug, tussen
berichten, alleen om de reacties te lezen. Als u mij helpt hen te vermaken, bent u mijn held.

Een paar regels: Dit is geen chatboard. Uw commentaar moet voornamelijk, grotendeels betrekking hebben op iets dat, of iemand die, waar ik over schreef in het bericht waar u commentaar op geeft. Levensherinneringen (indien relevant), met betrekking tot uw relevante persoonlijke ervaringen, uw baan, uw communistische vriendin, uw idiote familieleden, uw Oekraïense collega, enz, worden allemaal ZEER aangemoedigd. De meest interessante inhoud hier… ben JIJ. De enige uitzonderingen op de on-topic vereiste zijn als u de aandacht vestigt op een technisch probleem met de site, of als u in het kort vertelt hoeveel u houdt van de inhoud of dit commentaarbeleid.

Probeer een off-topic opmerking niet te “legitimeren” door er een kleine voor- of nabeschouwing aan toe te voegen over wat u schreef. GEEN DISCUSSIES DIE AFDWALEN VAN MIJN ONDERWERPEN. Mijn onderwerpen zijn de enige gemene deler hier, en hoewel het u misschien amuseert, zijn de meeste lezers niet geïnteresseerd in uw gedachten over de Punische oorlogen, of over iemand die Serge heet, of over hoeveel u in het algemeen niet van Oekraïne en Zelensky houdt; het is uw manier om uw eigen tijd te doden, maar het voegt geen waarde toe voor anderen. Wat betekent dat, als als u reageert op de opmerking van iemand anders, uw reactie nog steeds betrekking moet hebben op een van mijn onderwerpen. Het maakt niet uit hoeveel u genereus hebt gedoneerd, deze regels gelden voor iedereen. 350 woorden limiet, geen uitzonderingen, 351 woorden worden niet gepubliceerd, sorry.

Geen gezwam. Als u niet zeker weet wat “gezwam” is, vraag uzelf dan af: “Zullen anderen mijn commentaar begrijpen en waarderen of ervan genieten? Of ben ik alleen maar aan het zwammen”? Nazi’s, communisten, aanbiddende groupies van Mercouris/Johnson/etc., Jodenhaters, FBI-agenten-provocateurs, mensen die vergeten zijn hun Ritalin in te nemen, passief-agressieve pesterijen van de sysop of van andere commenters (onder andere door idioten die denken dat hun reactie er doorkomt als ze vermelden dat ze me misschien ooit geld zouden kunnen geven, willekeurige vragen die niets te maken hebben met wat ik schreef (waaronder verzoeken om mijn mening over een commentator waar ik nog nooit van gehoord heb), schrijven zonder leestekens door de smartphone-generatie, domme “Nadsat”-taal opgepikt van “The Saker” website, gebruik van de BS term “SMO”, ALL CAPS schrijven (een zeker teken van onbehandeld autisme), obsessieven die een onderwerp gewoon niet met rust kunnen laten nadat ze alles al gezegd hebben (en zichzelf alleen maar willen herhalen), en autistisch geklaag over de satanische VS en hun kwaadaardige pedo perverse elites en hoe ze gedood moeten worden (of andere onzin in die trant), worden niet getolereerd. Als u problemen hebt, is dit niet uw “laat het gaan” zone. Schrijf hier niets dat uw therapeut niet zou goedkeuren.

Ja, u wordt op zijn site verbannen voor het gebruik van de term “SMO”- en ja, hij handhaaft de regels zeer streng.

Maar om terug te komen op het punt: ik ben van plan om toegeeflijk te blijven, vooral omdat 99% van u allemaal prima is en geweldige, doordachte reacties achterlaat. Dit bericht is dus vooral bedoeld voor de 1% onbenullen die het fatsoen niet helemaal begrijpen en die proberen om de commentaarsectie in een stinkende vuilnisbelt te veranderen om negatieve aandacht op dit blog te vestigen.

Het grootste probleem met opruiers en provocateurs is dat ze een soort aantrekkingskracht uitoefenen op anderen die zich uiteindelijk verplicht voelen om hun opzettelijk lokaas “te bestrijden”. Dit ontaardt al snel in moddergevechten die andere scherpzinnige reaguurders afschrikken die anders echt iets te bieden zouden hebben gehad.

Dus: verander de commentaarsectie niet in een riool en spam niet steeds dezelfde riedels.

Aangezien het blogbeleid nu het licht heeft gezien en sommige bannelingen in de prullenbak klagen dat ze geen waarschuwing hebben gekregen, en vandaag met het goede been uit bed ben gestapt, schud ik de “Niet toegestane reacties”-container leeg en laat de gedeporteerden los. Maar juich niet te vroeg, een nieuwe ban is een kwestie van een knop, die hoeft alleen maar even om.

Oh ja, nog een klein maar niet onbeduidend technisch ding, mensen die voor het eerst reageren waarvan het IP- of mail-adres nog niet door het moderatiesysteem zijn gegaan, belanden in de wachtkamer. Daar beoordeel ik wat voor vlees ik in de kuip heb, mocht u de bovenstaande afspraak breken, sluist u door naar het zwarte gat. Eenmaal binnen, verschijnen uw reacties zonder moderatiedrempel op FN.

Met vriendelijke groet,

Rommel

Vorig artikelNAVO gaat stap voor stap naar oorlog in Europa
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Comateuze Ukrop met ernstige shellshock & Ukrop voor en na
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

56 REACTIES

 1. Ok, ik begreep niet waar de ban vandaan kwam maar goed laten we dat maar vergeten verder.
  Bedankt iig en dan kan ik weer meedoen

  • Do u see it,
   Misschien zoiets als een generaal pardon, aan de eerst gebanden, een vriendelijk welkom terug dus als het ware!!!

 2. Dat was dus een van de redenen, dat ik 1 keer iets heb geplaatst, als dagelijkse lezer. Vele reacties lees ik met veel interesse en genoegen, omdat ze de moeite waard zijn. Goede zaak Rommel.

 3. Kan niet anders melden dat ik soms flink tekeer kan gaan uit woede/frustraties/onbegrip/ergernissen /haat tegen trollen/haat tegen de staat/ haat tegen de huidige stand en situatie van mijn eens zo prachtig land….
  En dan is FN een ware bevrijding,verademing in een totaal corrupt en verziekt sociaal mediawereldje.
  Bedankt FN en Rommel voor je tomeloze inzet en berichtgeving….

 4. De meeste van die achtelijke opmerkingen komt van staats trollen, ze willen bepaalde sites kapotmaken. Dus goed bezig Rommel, weg met die gasten.

 5. Heel goed Rommel het reactieveld ‘schoon’ houden. Bespaart mij ook het negeren van het domme gezwets van het linkse trollenvolk. Nogmaals mijn waardering voor je inzet geweldig dat je dit doet. Ik sla geen dag over!

 6. Ik ga ervan uit je je hier komt lezen uit interesse, in wat de alternatieve media zoal aanbied, zoals je de reguliere media zult volgen; soms beiden om te vergelijken. Persoonlijk vind ik weinig persoonlijke mening terug in de teksten die gepubliceerd worden, al kan ik wel de mening van Rommel terugvinden in het geheel van de blog. Dit is dan ook een soort geestenkind zal ik zeggen.
  Reacties zijn meestal moeilijk te plaatsen omdat ze weinig meerwaarde geven aan de inhoud, vind ik persoonlijk. Het is meer zoiets van, je bent het ermee eens, oneens of deels eens/oneens, en dat is het dan. Ik lees ze ( teksten) bijna allemaal en waardeer het dagelijkse werk dat ermee gepaard gaat.
  Goe bezig Rommel

 7. Ik sluit mij aan bij bovenstaande berichten, ik sta er mee op en ik ga er mee naar bed, geen dag zonder vers, geen dag zonder FN.
  Keep up the good work.

 8. Ja ik kan soms ook tekeer gaan, navenant de artikelen. Maar veel gaat over rusland en heb niet in het leger gezeten om dat allemaal goed te snappen, daarom lees ik ook martin armstrong zijn blog, omdat die het allemaal iets makkelijker uitlegt van wat er aan de hand is met rusland en oekraine. Ook omdat ik geen scheef beeld wil. Meneer armstrong is correct voor mij in zijn informatie. Als ik dan hier kom lezen zijn het vaak overgenomen artikelen van andere sites …….waarvan niet altijd de achtergrond goed geïnformeerd is. Vandaar dt ik eerst martin armstrongs blog lees vooraleer ik ergens iets lees. Wil nl. graag zo dicht tegen de waarheid blijven. Zoals Nuland aka nudelman die eigenlijk dan het brein is achter alles. Die Duitsland in een handomdraai kapot maakt. Zoiets maakt me woedend en het is weer een jood. Tja zo gaat dat dan.
  Fn houd mensen wakker met veel dagelijkse informatie. Ben soms een uur bezig smiddags om alle artikelen te lezen , dan nog alle filmpjes kijken. Verder kom ik eigenlijk niet , soms is ninefornews. Maar meestal armstrong blog en frontnieuws.
  Kan mij voorstellen dat ander regeerders ook gaan shoppen elders en hier weer komen en regeren met hun informatie van elders als bron soms.
  Sommige reageerders zijn goed ingelezen, sommige snappen het niet wat de artikelen inhouden en reageren ook. Ik vind het prima , heb zo mijn favorieten reageerders hier, meestal lees ik alles.
  Om eerlijk te zijn frontnieuws, scroll ik soms gretig naar beneden om te kijken wat de bepaalde regeerders te melden hebben. Dus ik ben voor verschillende reacties zelfs als ze afwijken. Maakt mij niet uit, alleen die putin haters m de regeringstrollers dus, ja wieberen maar.
  Enfin vind de reacties vaak eens zo spannend als de onderwerpen.
  👍 een duim voor frontnieuws wel om alles te filteren.

 9. Kijk eens Keert Wilder wordt weer toegelaten na een stille ban, ach wat kon en kan het me toch schelen. Ik weet waarom ik was geband en dat was nadat ik de laatste keer bij de propagandanaam “NIKNOK”, bij de laatste 20 commentaren van diegene op verschillende topics, een linkje gaf met de betekenis van de naam. Maar natuurlijk wordt het gezien als spam en waarschijnlijk als ik in de nacht had gereageert was ik niet verbannen en hadden de linkjes er nog gestaan. Maar he, ik weet voldoende waar men op een website als deze voor staat en die info verspreid zich natuurlijk ook weer.

 10. Beste Rommel ,
  Prettig om ook dit te lezen .
  Kijk dagelijks uit naar Frontnieuws en de reacties van bepaalde mensen .
  Bedankt en ga zo door !

 11. Uitstekend beleid Rommel!
  Ik kreeg een keer een permaban op Geenstijl nadat ik geschreven had over de inhoud van de laptop van Hunter Biden nadat contacten van Alex Jones daarover bericht hadden. Ik had geen komma verkeerd geschreven, 100% de waarheid geschreven en zelfs inclusief bronvermelding, maar dat maakte niet uit.
  Frontnieuws is inmiddels 1000 keer beter dan Geenstijl ooit geweest is. Ga zo door Rommel!

  • Dat ken ik…bans op fb voor het delen van ander nieuws oa FN (heb zelf uiteindelijk account verwijderd, was fb spuugzat) op klokkenluiders voor reacties over mogelijk nano tech in de gifprik, en een ban op de fvd telegram groepen omdat ik het onderwerp van Youri Plate, het beruchte artikel 21 grondwet verhaal aanhaalde, ter discussie wilde stellen.

   Dan weet je het wel.

   Eveneens mijn oprechte waardering voor FN.

 12. Bedankt voor een stukje zelfreflectie beste Rommel. Ik besef me dat ik soms ook maar snel wat af reageer. Het kan nog net en heb 1x een zinnetje verwijderd gehad uit een reactie (waarvan ik achteraf zelf kon zeggen dat dat zinnetje ook anders had gekund) weekje geleden, maar deze FN post is goed…ff pas op de plaats.

  Afreageren is feitelijk zinloos, we zijn al boos genoeg

 13. “Dus: verander de commentaarsectie niet in een riool en spam niet steeds dezelfde riedels.”

  Daar hebben ze twitter toch voor?

 14. WEF beveelt overheid om Bijbel te verbieden en op feiten gecontroleerde versie zonder God uit te geven

  https://www.frontnieuws.com/wef-beveelt-overheid-om-bijbel-te-verbieden-en-op-feiten-gecontroleerde-versie-zonder-god-uit-te-geven/

  Ja, dit artikel is goed gelezen.

  Iedere vogel zingt zijn eigen wijs.

  Geloof.
  Wat de meeste partijen fascistisch maakt is hoe zij bepalen wat relevant is, om de geest nog verder te vernauwen. Ze leggen beslag op logica, het is misbruik van energie.
  Een beetje zelfkennis mag wel, maar we hebben geen model om zonder menselijke vooroordelen te denken. Dus, ik had het al over de 7 stralen. De drie hoofdstraten en de 4 stralen van detail, waarvan de 5e Nederland definieert, dat alles terugbrengt tot de bizarre details en daarin een steeds minnere mentaliteit aan de dag legt. Ze zijn tevreden. Controle controle controle.

  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie.
  4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.

  Kleine bewustzijns hebben geen horizon, en het is bijna onmogelijk ze te dwingen uit hun kippenren te komen. Het is bedroevend dat mensen met kleine bewustzijns belangrijke posten bekleden. Deze kleine bewustzijns zouden in twee soorten ingedeeld kunnen worden. De eerste is altijd bang haar waardigheid te verlagen, en ontkent en weigert daarom alles wat haar begrip te boven gaat; de tweede, niet in staat in bewustzijn boven plat bewijs uit te stijgen, verbeeldt zich alles in gelijksoortig verkleinde maten. Allebei zijn bijna even schadelijk in hun gevolgen.

  Nederland 5-7. Herken je dit?

 15. Nou, dat is duidelijk, kan niemand ontkennen.
  Ik volg toch best wel wat meerder site’s, maar dit is echt frontnieuws. Complimenten. Wat een energie stop je erin

  Ik geef altijd een e-mail adres waar ik nooit naar kijk, maar goed, vanaf nu mijn echte adres. Hoop dat ik door de ballotage kom.

 16. https://www.frontnieuws.com/niccos-tref-voorbereidingen/#comment-176562

  Update over de zwerver. Deze had een jaar gevangenisstraf, waarvan 5 maanden voorwaardelijk gedurende 2 jaar.
  Hij heeft pas weer een maand in de gevangenis gezeten. Er was een rechtszaak geweest en de rechter zei dat hij daar niet hoefde te staan, maar de indo van de reclassering was ambitieus, dat hij een keer niet was op komen dagen met zijn plasje ter bewijs dat hij niet had gedronken.

 17. Beste Rommel… Ongeacht of die banophef ook voor mij geldt, bij deze voor alle eerlijkheid het excuus dat ik kort na de ban (24 april j.l.) naar je stuurde, maar dat er uiteraard niet meer doorkwam…:
  ‘OK ! Is je goed recht ! Had dit al meerdere keren eerder meegemaakt na in een reactie best veel moeite gestoken te hebben…Sindsdien kopieer ik alles vóór het versturen…. Kon niet anders bedenken dat het toch aan een algoritme moest liggen dat de eigenaar er dan toch ingebracht moest hebben ! Blijkt dus niet het geval…Denkfout.. Dus dan ook eerlijk excuus bij deze voor m’n ‘grote bek’ ! Als je handhaaft zal ik het wel weer een stukje rustiger krijgen, haha ! Voor mij niet echt slecht, ben actief genoeg, ook zonder dit…Wat meer tijd voor mediteren, best wel positief ! Groet, R.’
  Ben overigens al die tijd Frontnieuws in mijn omgeving en contacten gewoon blijven aanbevelen.

 18. Helemaal mee eens.

  Zelfs goeie mensen kun je heel erg moe van worden. Die paar sla ik dan maar consequent over of ik probeer uit te vissen wat voor middel ze gebruiken. 😉 Maar eigenlijk is dat, al klinkt het ‘leuk’, ook niet goed. We moeten waarheid spreken, niet personen aanvallen.

  Ik hou van mensen die mij goede inzichten geven. En zo probeer ik mee te doen.

  Ik zet trouwens nooit mijn echte mail adres maar wel consequent hetzelfde zodat je weet dat ik het ben. Als je mij Google-ed zie je direct dat ik het ben, onmiskenbaar dezelfde kennis.

 19. Beste redacteur Rommel.
  Wilt u met mijn e-mail adres contact met mij opnemen, privé zonder deze site ik heb iets heel belangrijks voor u.
  Met Vr Grt
  Anna

 20. Beste Rommel,
  U (ja ik gebruik nu bewust U uit respect) bent het voorbeeld van een goede mens. Bovenstaande overwegingen zijn niet anders dan indrukwekkend. Weinig mensen hebben zoveel tolerantie, gezond verstand, kennis van de wereld, kennis van de mens en praktische vaardigheden ook in taal en communicatie als U. Waren maar meer mensen zo, vooral in de politiek… Zucht.

 21. Goed stuk en wat mij betreft tetecht.
  Al jaren lees de site bjjna dagelijk. Niet altijd ben ik het inhoudelijk eens met sommige artikelen / standpunten, maar door de bocht genomen prima!

  Ook lees ik de reacties, maar ergerde mij dikwijls aan sommige reacties. Ik hoop echt dat dit nu ietwat anderswordt. Wegaan het zien

  Succes met het r werk en dank voor de artikelen 👍

 22. Beste Rommel,
  Ook ik maak deel uit van de goegemeente met bijna dagelijkse verslaving aan FN. Teveel tijd gaat ermee om veel te lezen en ook soms mijn reacties te geven. Lees graag de commentaren, heb veel opgestoken van diverse commentaren.
  Ik lees nu dat sommigen zien dat te heftige commentaren niet altijd prettig zijn voor anderen. Maar ik begrijp die gefrustreerde reacties wel. Het is een kl*te tijd met veel stress voor ons allemaal. Soms geeft iemand een ander die het moeilijk heeft een steuntje. En daar gaat het toch in het leven om, dat we er voor elkaar kunnen en willen zijn?!

  En ja ik wijs mensen ook op FN, maar ook nog op een paar andere die ik regelmatig bezoek.
  Ik hoop dat je nog lang kan doorgaan met info door te geven.
  Maak het goed! Geldt voor iedereen.

 23. Ik weet een vijver.
  Daarin staat een bord geparkeerd.
  Verboden zwemwater.
  Staat erop.
  Nooit begrepen.
  Het is een manier van denken.

 24. Als U met IP-adressen blijft werken zal de Tor-browser gebruiker snel weer geband worden? Waarom Tor gebruiken? Omdat de providers in mijn land bij wet verplicht zijn de metadata te bewaren en vadertje staat niet hoeft te weten op welke websites en blogs we komen.

 25. Dank beste heer Rommel, u bent een NL kampioen om een kwaliteit krant als FN, iedere ochtend, op de been te houden. Heb velen aangeraden om er geen te missen. Zelfs het “onzegbare”, het algehele zwijgen over de subversieve vrijmetselaar sekte (alle NL premiers sinds Lubbers ; in FR, alle presidenten sinds Giscard) of de vernietigende wereld invloed van de talmoed sekte, doorbreekt u via de commentaren. Dit zal velen de ogen geopend hebben. “Niets is toeval” zei de joodse .:. Roosevelt indertijd, jaren 1920, voordat hij zelfmoord pleegde in April 1945. Het FN is zeldzaam op dit punt, waarvoor mijn erkentelijkheid.

 26. Heb mij al afgevraagd hoe het komt dat ik nog mee doe. Sta nochtans op alle zwarte lijsten van kranten en weekbladen, waarschijnlijk ook van de staatsveiligheid, Mosad, FBI, contraspionnage, banken…

 27. Goed bezig Rommel,
  Ik ben meer een stille volger en lees graag de commentaren.
  En ondanks dat je mij niet hoort of ziet ik volg nog immer al jou artikelen.
  Marcel

 28. Ik brn geband omdat ik vónd dat de steekpartij in Annecy, Frankrijk, een hoax was. Teveel dingen klopten m.u. niet..veel te veel.
  En floep..ik was weg. En dat terwijl ik hier al jaren af en toe echt zinnige dingen schrijf. Vooral over het zelfredzaam zijn in de nabije jaren.

 29. Vindt het wel prettig dat je hier niet zo snel gebanned wordt omdat je je mening geeft.
  Bij sites als Tweakers, nl.harware.info en ook geenstijl kreeg ik gelijk op mijn flikker omdat ik “ontopic” een andere mening over nep-covid had.
  Ze redden het ook wel zonder mij.

 30. Het is inderdaad een feit dat wanneer Rommel een reactie verwijderd en op dezelfde locatie zijn commentaar achterlaat, dit ingrijpen noch het bijhorende commentaar terecht komt in ´stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn´. Zo blijft de persoon in kwestie inderdaad in het ongewisse.

 31. Ben ook eens gebannen geweest.
  Toen tot mijn grote verbazing.
  Na een mailtje met uitleg over mijn reactie werd ik terug toegelaten!
  Was me ook nog nooit overkomen.
  Hier wordt je correct behandeld, met dank.
  Zoals ook in het geval van anderen, ik sta op en ga slapen met FN. 😄

 32. Beste Mensen

  Neem het niet kwalijk AUB
  Is het niet zo
  Dat eigenlijk door sites als dezen de mensen kunnen worden getraceerd i.v.m. hun Positieve gedachtengoed richting de terroristische staten in landen van hoofdzakelijk Europa?
  Van hoe die op het rechte spoor terug te kunnen begeleiden ?
  Zulke mensen worden opgepakt en in het gevang gegooid anders geneutraliseerd of geelimineerd
  Europese landen zijn namelijk zwaar uit de koers geraakt dus verdwaald op weg met Apollo richting Antares of Mars
  Terwijl om met bijde benen stevig op de grond te kunnen staan op Moeder Aarde de mensheid 180 ° de andere kant op moet gaan ?
  Zie tekenfilm Wall-E

  Dank U

 33. Heb een lijstje van sites en kanalen op Telegram waar ik geband ben. Eigenlijk met gepaste trots. FN past niet op dat lijstje, Zeer gedegen en informatief. Bedankt voor jouw inzet Rommel.

  Rommel is een toffe kjel, en dat is ie. 😉

  Mocht je nog tijd over hebben…. Telegram kanaal om met reageerders van gedachten te wisselen? Is ook makkelijker om gelijkgestemden te contacten…… Soit

  • Zoeken we ‘gelijkgestemden’ of liever een inhoudelijke discussie? That’s the question. Niets is zo slaapverwekkend (en de werkelijkheid miskennend) als een blog vol jaknikkers.
   We blijven netjes, zakelijk en ’to the point’, OOK als we toevallig een andere mening hebben en die ter discussie willen stellen.

   Goed, dat er kritisch tegenlicht is voor de partijdige mantra van de z.g. staatsmedia, maar kritiek alléén is nog geen garantie voor de journalistieke kwaliteit van vraag en wedervraag. Zeker niet als het ‘kritische tegenlicht’ zélf geen kritiek accepteert.

   Te vaak worden reacties die aan het moderatiecriterium voldaan zonder commentaar in de sloot gebonjourd en dus niet geplaatst. Jammer. Het is een (existentieel) probleem dat niet alleen bij @Frontnieuws speelt. Het belemmert een open discussie en is daardoor geen haar beter dan de MSM.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in