Creep Catchers zijn onafhankelijke individuen en groepen die seksueel misbruik van kinderen proberen te voorkomen door zich voor te doen als minderjarigen, daarbij chatrooms en datingsites gebruiken om volwassenen te lokken die minderjarigen willen ontmoeten voor seks, en vervolgens de volwassene te ontmaskeren door publiekelijk video’s te plaatsen van de daaropvolgende confrontatie.

Deze man dacht dat hij een 14-jarig meisje zou ontmoeten, maar in plaats daarvan kreeg hij een pak slaag van een man die duidelijk weet hoe hij moet vechten. Nu was wat hij deed strikt gezien illegaal, maar in een gezonde wereld zou deze man een medaille voor zijn dienstverlening krijgen.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

  Meerdere Trump-supporters neergestoken na grootschalig protest
Vorig artikelMeer moslims dan Joden kozen voor Trump
Volgend artikelEerste arrestatie wegens verkiezingsfraude na Amerikaanse verkiezingen – maatschappelijk werkster buitte gehandicapten uit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in