Het met veel ophef aangekondigde Oekraïense tegenoffensief is mislukt. In Vilnius werd Volodymyr Zelensky gedwongen zich te realiseren dat Oekraïne zich niet snel bij de NAVO zal aansluiten. Vladimir Poetin heeft de regering Biden bluf beantwoord, die de dodelijke escalatie in gang heeft gezet met hun “U.S.-Ukraine Charter on Strategic Partnership” van november 2021.

Het is nu tijd voor Jill Biden om Old Joe een deken te geven, hem bij zijn oude Victrola radio te zetten en af te stemmen op een country zender met Kenny Rogers: “You got to know when to hold ‘em, know when to fold ‘em…” schrijft Sven von Storch.

Het is nu tijd om te passen, Joe. – Omwille van elke Oekraïense moeder die zonen heeft.

Terwijl de westerse media de waarheid over het rampzalige Oekraïense tegenoffensief een maand lang voor ons verborgen hebben gehouden, heeft de Russische minister van Defensie, Sergej Shoigu, maandag de gruwelijke cijfers op een rijtje gezet: “De strijdkrachten van Oekraïne verloren meer dan 26.000 militairen en meer dan 3.000 stuks militaire hardware tijdens hun zogenaamde tegenoffensief,” vertelde Shoigu aan verslaggevers, waaronder 17 Duitse Leopard tanks en 12 Amerikaanse Bradleys. Video’s van uitgebrande Westerse tanks staan in overvloed op het internet – en nu wil Poetin hun verkoolde resten voor de Westerse ambassades in Moskou plaatsen

De enige hoop om door de enorme Russische verdediging heen te breken is blijkbaar het leveren van verboden clustermunitie aan Oekraïne, waarvan het gebruik door Biden-woordvoerster Jen Psaki op 28 februari 2022 een “oorlogsmisdaad” werd genoemd.

Op woensdag benadrukte de Russische minister van Buitenlandse Zaken, Sergey Lavrov, opnieuw zijn wens om vredesbesprekingen te houden en “te zoeken naar manieren om de Oekraïense crisis vreedzaam op te lossen”, meldt TASS. Kiev en Moskou waren volgens de voormalige Israëlische premier Naftali Bennett al dicht bij een staakt-het-vuren in april 2022, voordat het werd getorpedeerd door Boris Johnson, vermoedelijk in opdracht van het Witte Huis Biden. Sindsdien hebben ongeveer 80.000 Russen en tot 350.000 Oekraïners het leven verloren.

  Brits parlementslid waarschuwt NAVO 'Vuile Bom' valse vlag in Europa plant om WO3 te ontketenen

Tijdens de NAVO-top in Vilnius riep de Hongaarse premier Viktor Orbán op tot onmiddellijke vredesbesprekingen, om “vrede in Oekraïne te brengen in plaats van wapens”. In de Verenigde Staten vragen steeds meer Amerikanen zich af wat de VS precies doen door 113 miljard dollar uit te geven aan een corrupt regime in Kiev, dat honderden miljoenen dollars verduistert, de oppositie verbiedt en verkiezingen annuleert, allemaal in naam van “het verdedigen van de democratie”.

In mei bezocht senator Lindsey Graham Zelensky en noemde “Russen die sterven” naar verluidt het “beste geld dat we ooit hebben uitgegeven”. Graham leek Zelensky het groene licht te geven om zijn overgebleven ongeveer 80.000 gevechtstroepen naar de ijzeren muil van de Russische verdediging te slingeren – tevergeefs.

Geen van deze oorlogshaviken kan ons echter vertellen wat het strategische doel is. Is het de Krim veroveren, de Donbass etnisch zuiveren, het Russische leger degraderen, of een regimeverandering in Moskou (aangezien dat zo goed werkte in Libië en Irak)? Men mag aannemen dat er redenen zijn waarom Joe Biden, Victoria Nuland, Tony Blinken en Jake Sullivan niet teveel in detail willen treden over hun doelen.

Als het mentaal niet lukt, moet Joe Biden zich zorgen maken over de verkiezingsuitdagingen van twee prominente pro-vredeskandidaten, die allebei beweren dat ze binnen 24 uur een einde zouden kunnen maken aan Biden’s proxyoorlog: Donald Trump en Robert F. Kennedy Jr.

De charismatische uitdager binnen Biden’s eigen partij is niet alleen erfgenaam van de beroemdste politieke naam in de Amerikaanse geschiedenis, een recente peiling van The Economist laat zien dat Kennedy de enige kandidaat is die door meer mensen gunstig wordt beoordeeld dan ongunstig (met +19%!), over de partijgrenzen heen. Terwijl de media alles uit de kast halen om hem zwart te maken, laten Kennedy’s opiniepeilingen zien dat hij een reële kans maakt om de bittere kloof tussen links en rechts in de VS te overbruggen. En Donald Trump wordt overal waar hij komt door duizenden toegejuicht, ondanks alle modder die hem door de media en een overduidelijk bewapend rechtssysteem wordt toegeworpen.

  "Bakhmut staat in brand": Thermobarische aanval op Oekraïense posities in de stad - Bekijk video

De pro-vredesboodschappen van Trump en Kennedy vinden duidelijk meer weerklank bij de Amerikanen dan CNN en The New York Times willen toegeven. Misschien zullen de handlangers van Biden zich realiseren dat ze proactief moeten zijn en de steeds impopulairdere, duurdere en zinlozere oorlog nu moeten beëindigen.

Het is nu tijd voor vredesbesprekingen tussen Kiev, Washington en Moskou. De rechtse

Alternative für Deutschland (AfD) wordt vaak verweten dat zij “pro-Poetin” zou zijn, omdat zij een groot aantal Oost-Duitse leden heeft en emigranten uit de voormalige Sovjet-Unie (velen van hen Joden die uit Islamitische Ex-Sovjetrepublieken naar Duitsland vluchtten) die de Russische belangen en denkwijze beter begrijpen.

Wat u ook van de AfD vindt – ze hebben in februari een vredesplan voor Oekraïne opgesteld dat onberispelijk is:

 • Minimaal staakt-het-vuren van 90 dagen
 • Troepen trekken zich terug achter een sanitaire cordon van 30 km
 • Waarnemers van de OVSE
 • Toegang voor humanitaire hulp
 • VN-vredeshandhavers in Luhansk, Donetsk, Zaporizhzhia en Kherson
 • Terugtrekking van Russische troepen achter de linies van 24 februari 2022
 • Geleidelijke vermindering van de militaire steun van de EU, het VK en de VS aan Oekraïne
 • Geleidelijke opheffing van sancties tegen Rusland
 • OVSE-referendum in betwiste gebieden over aansluiting bij Oekraïne of Rusland
 • Bevoorrecht EU-partnerschap voor Oekraïne
 • Geen NAVO- of EU-lidmaatschap voor Oekraïne
 • Geen kernwapens, raketten of buitenlandse troepen in Oekraïne

Vraag het iemand en het zal moeilijk zijn om een beter, realistischer vredesplan voor Oekraïne te vinden dan dit. Geen betere manier om te stoppen met “het sturen van de bloem van de Oekraïense jeugd naar een slachthuis des doods om Rusland uit te putten” (Robert Kennedy Jr.).

  Vreest de NAVO een Russische nucleaire eerste aanval?

Het Oekraïense tegenoffensief is mislukt. Het enige dat nu nog komt is nog meer zinloze opoffering van jonge mannenlevens.

Biden, Nuland, Blinken en Sullivan hebben in november 2021 hun hand overspeeld door Oekraïne uit te nodigen om lid te worden van de NAVO.

In voor- en tegenspoed heeft Vladimir Poetin hun bluf beantwoord. Ze hebben geen azen meer over.

Het is tijd om ons geld te tellen en naar huis te gaan.

Zodat de jonge mannen van Oekraïne ook naar huis kunnen gaan.

Levend.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIdiote klimaatactivisten die zichzelf aan de weg ‘vastlijmden’ hebben misschien een amputatie nodig
Volgend artikelKijk: Deugdsignalerende Spaanse milieuminister fietst naar klimaatconferentie met escort van benzineauto’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. De US secret service heeft haar onderzoek naar cocaïne in het witte huis gestopt. Er is geen materiaal gevonden op de beveiligings camera’s en er waren geen andere mogelijkheden om een verdachte te kunnen identificeren uit de honderden mensen die in de hal zijn geweest.
  Een voormalig wereldmacht op weg naar de afgrond.

  • in de Verenigde Staten is het aantal overdoseringen (Fentanyl) in het jaar 2021 al boven de 100.000 uitgekomen. Meer Jonge Amerikanen sterven aan drugs dan er Russische soldaten (ca 80000 las ik op Frontnieuws) in de oorlog in Oekraïne tot nu toe gestorven zijn. De VS kunnen eerder bang zijn voor Mexico dan voor Rusland. De CIA en FBI hebben volledig gefaald in de oorlog tegen drugs, maar die 100000 Jonge Amerikanen zal ze worst zijn

 2. Belachelijk..het westen denkt nog steeds dat ze eisen kunnen stellen de Russen moeten doorgaan tot het einde..en dan zullen zij de eisen stellen..de winnaar pakt alles.. tenslotte iedereen houdt van winnaars.. kruipen en bedelen,…

 3. Elke keer als er eentje komt aangewaaid met “onderHANDELen komt mij, ongedacht de associatie met tapijtenhandelaars, het idee dat het dan toch zeker in Minsk zal plaatshebben? Minsk 2, Minsk4, …, Minsk33

 4. Dit plan betekent dus dat de overgebleven Oekraïnse nazi’s zonder gebiedsverlies verder kunnen gaan met hun ‘bezigheden’ van vóór 24 februari 2022. Met hun genocide dus.
  Wat een belachelijk en beroerd deel van dit plan, sorry, van deze hersenschim.

  • AfD vertrouwt op een eerlijk referendum vaniut de OVSE over aansluiting bij Rusland van “de afvallige”delen van Oekraine. Rusland is nu tegenwoordig een Aziatische staat, dus in plaats van Organisatie Voor Veiligheid Samenwerking Europe… of zo iets zal er dan een delegatie moeten komen om te tellen waarin ook vertegenwoordigers uit Iran, China, Noord Korea, Wit Rusland, etc mee mogen helpen met het tellen van de stemmen. Lastig uitvoerbaar plan lijkt me inderdaad.

   • emile,
    Het word tijd dat jij eerst eens Russisch gaat denken, anders kan je beter zwijgen. Waar haal je het vandaan!!! OVSE en VN is Westerse bulshit. De AfD is Duitse crap. En Amerika is de grootste drugsdealer wereldwijd. 20 jaar Afganstan. En Rusland is het beloofde land. Ga eerst de bronnen na, die hier wat pennen, dan kan je betere conclusies trekken.. Sven von Storch is chair of the Civil Alliance in Berlin and a close ally of Steve Bannon. Dat zegt je toch genoeg.

 5. Rusland vertrouwd het westen de vk amerika eu voor geen meter als er vrede komt dan is het op HUN VOORWAARDEN EN NIET VAN EEN STEL OORLOGS GEKKEN EN TRANSGENDERS

  • Juist.
   Alleen willen die kwakbollen nog steeds niet begrijpen day het westen geen grip meer heeft op het oorlogsgebied.
   Wij (het westen) hebben niet eens een fatsoenlijk leger.
   En de joenaaithetsteeds zit zonder 155 mm granaten.

   • En zonder inzetbare vliegtuigen, onderzeeërs, tanks, oorlogsschepen, enz., enz… Maar…, LGBTXYXFUBAR soldaten te over. Dat gaat vast lukken, toch?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in