Er komen zeer harde beelden van de frontlinies van Oekraïne nadat de Russen een Westerse huurlingeneenheid hebben vernietigd die voornamelijk uit Britten en Spanjaarden bestond.

De huurlingengroep werd weggevaagd aan het Zaporizhzhia front, bericht Pronews.

Zoals u in de tweede video in de serie zult zien, namen de huurlingen niet alleen deel aan de gevechten, maar gaven ze ook bevelen aan de andere Oekraïense soldaten.

Bekijk de huurlingen

Britse marinier: “Het was een bloedbad – Overal lagen lijken!”

De voormalige Britse marinier Alan, die aan de zijde van Kiev vocht, vertelde de Guardian dat het Russische leger erg gevaarlijk is.

“Het zou onvoorzichtig zijn om te geloven dat er (aan de Russische kant) geen waardige eenheden of gemotiveerde troepen zijn. Ze zijn sterk, erg gevaarlijk, goed in artillerie en elektronische oorlogvoering,” zei Alan.

Volgens de Guardian is de huurling 58 jaar oud. Hij begon in deze hoedanigheid te vechten in het voormalige Joegoslavië in de jaren ’90 toen hij in de dertig was, verhuisde toen naar Kroatië en werkte als een particuliere militaire aannemer in Irak en Afghanistan.

Aan het begin van de Russische militaire operatie tegen Kiev sloot de Brit zich aan bij het Da Vinci Wolf Bataljon, onder bevel van Dmitri Kochiubailo, die in maart 2023 bij Bakhmut stierf.

Gedurende enkele maanden nam Alan deel aan de gevechten in hetzelfde gebied. “De artillerie van de Russische kant stopte niet, het was nauwkeurig,” zei de huurling.

Bovendien merkte hij op dat de meeste huurlingen die hij in Oekraïne had ontmoet al vertrokken waren en dat sommigen gestorven waren. Alan merkte op dat er in elk Oekraïens bataljon tientallen buitenlanders zitten.

Frontnieuws filmpscoop - "18+ Exclusief"

Ondertussen interviewden de Britse tv-zender Sky News en een Russisch mediakanaal gisteren de Britse huurling Rhys Byrne, die al 17 maanden aan de zijde van de Oekraïense strijdkrachten vecht.

“Dit is horror, dit is genocide, dit is een bloedbad… Overal liggen lijken… Het grootste probleem waar we mee te maken krijgen als we de loopgraven ingaan, is dat we over alle lichamen stappen van degenen die ons zijn voorgegaan,” benadrukt hij.

Volgens de Britse huurling opereren de Oekraïense strijdkrachten zonder luchtdekking. Hij geeft een voorbeeld.

“De Oekraïners lieten een Russische tank op hen afkomen in de veronderstelling dat die van hen was. Toen ze zich hun vergissing realiseerden, was het te laat.

Iedereen die na deze fout overleefde, stapte in de vrachtwagen en probeerde te ontsnappen, maar de tank begon hen te achtervolgen.

Ja, het is gewoon verschrikkelijk: je ziet een enorme T-72 recht op je afkomen en je zit in een open vrachtwagen. En je weet gewoon dat je er geweest bent,” zegt hij.

Byrne noemt de gevechten aan het front wreed en zegt niet te begrijpen waarom de lichamen van de doden gewoon op het slagveld achtergelaten worden.

In het verslag staat dat er voor buitenlandse huurlingen niet ver van de frontlinie een speciale bunker is – een privéhuis met daarin een pastoor (!) uit Nieuw-Zeeland. De buitenlanders willen niet in dezelfde barakken wonen als de Oekraïners.

Vyrne besloot naar huis terug te keren en de druppel die de emmer deed overlopen was, in zijn eigen woorden, de ontmoeting met de Russische T-72.

Als het conflict in Oekraïne niet snel ophoudt, zal de wereld verhongeren

“Ik heb mijn buik er vol van, ik hoop dit alles te vergeten,” zegt hij.

Bekijk de video van het interview.

Russische soldaat: Ze wilden met ons vechten – ze hadden thuis moeten blijven!”

Volgende Russische soldaten van de 90e Pantserdivisie tonen het resultaat van de strijd met huurlingen.

Men hoort iemand zeggen:

“De huurlingen wilden met ons vechten. Ze hadden thuis moeten blijven. Ze hadden niet moeten komen om te vechten.”

Op maandag zei het Russische Ministerie van Defensie dat Kiev de werving van huurlingen uit Azië, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten had opgevoerd als onderdeel van een doorbraak in de plannen om de zware verliezen van de Oekraïense strijdkrachten te mobiliseren en te verbergen.

De rekruten worden onder andere ingezet in door de Amerikanen gecontroleerde gebieden in Syrië.

Bekijk video’s 18+


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Frontnieuws filmpscoop – Arestovich zegt dat de wereld niet om Oekraïne zal rouwen als het verdwijnt & Brute overweldiging op AFU door Russische StoottroepenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWashington smeekt om een preëmptieve nucleaire aanval van Rusland
Volgend artikelDe verloedering van de Westerse elite is een ernstig gevaar voor de internationale wereld
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

16 REACTIES

  • Ja maar ze doen het zelf,ik denk dat hun moeders en vaders of broers en zussen , opa of oma heus wel hebben gezegd ga alsjeblieft niet vechten in oekraine. Tja……heb er geen medelij meer mee. Niet met gevaxten en niet met zulk uitschot dat in een ander land gaat vechten omdat ze van het doden houden . Dit is de prijs die ze betalen voor hun arrogantie russen te willen doden…☄️💥

   • Hoor eens; die Ukies worden tegen hun wil van de straat geplukt, in een busje gesmeten, en als ze niet willen vechten in een kuil gesmeten en een handgranaat er achteraan.
    Dus een beetje prematuur wat je zegt Greet!!

    • Als je niet tegen Russen wilt vechten is het echt niet zo moeilijk om te doen alsof, en als de tijd rijp is je snor te drukken. Ook je wapen keren tegen een overzealous pelotonscommandant en ‘m smeren naar de andere kant behoort tot de mogelijkheden. Er zijn in dit conflict zat voorbeelden van.
     Burgerlijke- of militaire ongehoorzaamheid doet vaak wonderen.

     Ik weet uit eerste hand van de Hollandse mannen op Oost-Java (1946-1949) die een dodelijk achterlijke luitenant zonder enige ervaring in zijn reet schoten zodat de klootzak gerepatrieerd zou worden en zo geen risico meer opleverde voor zijn eigen manschappen.

  • en de Russen niet dan, of wat..al bijna 10 jaar schieten die Lafaards op kinderscholen en, openbare markten op hun moeders, en nu nog steeds..ipv…op soldaten smerige volk.. jezelf eens in de spiegel kijken kan misschien helpen…maar slimmer wordt je er niet door..net zoals de huurlingen… moordenaars tegen betaling… plunderen en verkrachten daar hopen ze ook nog op…doe die strond eens uit uw ogen

  • Inderdaad Adriaan W. Ongeacht wie aan welke zijde valt. Het is gewoon een vreselijk bloedbad om bepaalde duivels, korrupte door demonen bezeten narcicistische zwijnen nog rijker en machtiger te maken dan ze al zijn. Niet te geloven dat mensen niet kunnen ontwaken uit deze nachtmerrie en dit bijna zien als een voetbalwedstrijd dankzij de media. De satan en zijn demonen wil de wereld voor zich alleen en enkel een beperkt aantal menselijke slaven voor inwoonst van zijn zonen de demonen, de geesten van de fysiek weggevaagde nephilim in de grote vloed. Waar denkt u dat 500.000.000 van komt en waarom precies zoveel ? De kabaal die dit kwaad veroorzaakt zijn allen tot op het bot occultisten. Luciferianisten die zwarte missen rituelen opvoeren en kinderen opofferen om andrenochroom te geraken waar ze jong zouden door blijven en stokoud worden. Dit is de kabaal die regeert, de perverten in WEF wat denkt u dat dit zijn ? Schwab, harari enz… het transgenderisme komt uit het idee dat lucifer zowel mannelijk als vrouwelijk is en word door vrijmetselaars als de androgene bafomet voorgesteld.
   Alles wat niet van het geloof is is van de zonde. Alles wat niet van God is is van de duivel. Dit is geen sinecure en ook geen hersenspinsels. Echter zuivere waarheid. Kijk maar eens om u heen u zal beslist personen tegenkomen die “telepatisch begaafd” lijken te zijn en zelfs gedachten en diepste geheimen van anderen te kunnen weten. Dit zijn personen ingewoond door onreine geesten. Demonen de zonen van gevallen engelen met vrouwen. Een hybride ras dat is weggeveegd in de grote vloed maar door het niet pure DNA van de vrouwen van de 3 zonen van Noe terug in de wereld gebracht.

   Voor wie dit niet begrijpt kijk in Job 1, 2 en 38 daar staat wie de zonen van God zijn. En genesis 6 ( en haal de tanakh in oorpsronkelijke versie erbij) wie de nephilim hier op aarde heeft gebracht. In Nummers 13 staat duidelijk dat ze er ook waren na de grote vloed. En de bekende Goliath en zijn broers en koning Ogh waren voorbeelden van Nephilim.

   Het zijn deze onreine geesten die de kabaal bezetten en ons mensheid in de waanzin duwen.

   ✝ Efeziërs 6:12

   “Want wij hebben den strijd niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de geweldhebbers der wereld, der duisternis dezer eeuw, tegen de geestelijke boosheden in de lucht.”

   Dit krijgen we zelfs niet met kernwapens opgelost.

 1. Jammer dat ze dood zijn en niet gevangen. Dan hadden we nog het liedje over “humanitaire acties”, “hulpverleners”, “onmenselijke behandeling” van de “helden”.

 2. Letterlijk, wie een kuil graaft voor een ander… Ze doen maar, laat je fijn verrot schieten. Idioten. Ik snap niet dat je je zo voor het karretje kan laten spannen. Laat Schwab, Biden, Rutte etc fijn zelf gaan, het is toch hún oorlog?

 3. GOED ZO ! …en dat Rusland nu maar onbeperkt en massaal clustermunitie inzet , voor die van Amerika wordt gebruikt …en dat ze …enfin, ze weten beter wat te doen als ik…..SLAVA ROSSIYA !

 4. Hoe meer mensen van de NAVO worden opgeruimd hoe beter, wij zijn van af van deze imperialisten zulkels.Nu de clowns van de NAVO en van de EU.

 5. Huurlingen in een oorlog tegen Rusland?Jammer joh.Bij gevangenneming eord je xo in het cachot gegooid.(als je geluk hebt)
  Mensen die voor geld andere mensen doden,hebben geen bestaansrecht op deze wereld.
  Ba’al is nog lang niet tevreden zo blijkt.
  De krachten die nu op wereldniveau spelen,zijn al honderden jaren aan de gang,maar nu meer openlijk,minder sneaky & achterbaks.
  Alsof ze de wereld al veroverd hebben.
  Dacht het niet.
  Als er 1 natie op de aardkloot weet waar die mee van doen heeft,is het Rusland.
  Vandaar ook dat de Russen niet hebben stilgezeten met het ontwikkelen van nieuwe wapens.
  Vind je het gek?Dit is al de 3de X dat Rusland een existentieele oorlog moet voeren.
  In GO(L)D we trust.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in