Immigranten in Zweden zijn de strijd om begonnen om blanken tot slaven te maken. Het Zweedse nieuwsportaal Samhällsnytt onthult hoe een zwarte asielzoeker in verborgenheid racisme naar jonge mensen in Zweden propageert.

Een bekende YouTube profiel- en rap-artiest onder jongeren is op social media een gesloten account begonnen waar hij alleen zwarte mensen uitnodigt. In verschillende videoposten roept hij op tot de moord op blanken in Zweden. Samhällsnytt heeft inzicht in het account verkregen en onthult hoe een Nigeriaanse immigrant het racisme onder honderden jongeren verspreidt.

Als een blanke man of een blanke vrouw probeert om onzin over je te praten – schiet ze dan dood!

Haatneger JCBUZ

Het bekende YouTube-profiel is ‘JCBUZ’, met in totaal bijna 280.000 abonnees op zijn twee accounts op YouTube waarin hij de actuele hiphopnummers in Zweden bespreekt en zijn eigen gangster-geïnspireerde rapmuziek deelt. JCBUZ, die eigenlijk Jesse Ekene Nweke Conable heet, is 22 jaar oud en is geregistreerd in Lund. Volgens de Zweedse burgelijke stand emigreerde hij in 2008 uit Nigeria en heeft nu het Zweedse staatsburgerschap.

Op een nieuw geregistreerde en gesloten Instagram-account genaamd “alleenmaarzwarten”, zijn verschillende video’s met JCBUZ geüpload. In de presentatietekst voor het account, dat tot nu toe 465 volgers heeft, kan men lezen: “Blackpower in Zweden” en “Alleen maar voor zwarten”.

Op dinsdag werden verschillende video’s geüpload naar het account waarin de in Lund gevestigde asielneger moord op blanken in Zweden propageert.

Hieronder is de JCBUZ toespraak en de videoclip te zien:

Mijn broeders en zusters, mijn zwarte broeders en zusters, ik heb een belangrijke boodschap voor jullie. Ik wil al mijn zwarte broeders en zusters daarbuiten alleen maar zeggen dat je bijzonder bent en er niemand is zoals jij. Ga door met de oorlog.

Wij zwarten zullen het overnemen – we zullen nummer één worden – op een mooie dag zullen we nummer één worden – we zullen het van de blanken overnemen. Zoals de blanken ons als slaven hebben genomen, zullen wij hen tot slaven nemen en ze nog erger behandelen.

Maar op dit moment vechten we gewoon door, we zullen slimmer zijn, we zullen sneller zijn, we zullen overal de beste in zijn. We zullen hun vrouwen nemen, we zullen hun geld nemen. We zullen het beste ras ooit zijn. Dit is nog maar het begin, het begint klein maar geloof me, we zullen groeien en groter worden. We zullen de sterkste groep in Zweden zijn – niemand zal ons durven uit te dagen. Wacht maar af, op een mooie dag.

De blanken proberen met ons te praten – dan weet je wat er dan uitkomt [maakt pistoolteken met vingers]. We zullen ze laten zien hoe we het doen. Wij zijn krijgers, begrijp je dat? Wij zijn Afrikaanse krijgers – zij zijn niet op ons niveau. Dit is nog maar het begin, black power, black power, black power!

Als een blanke man of een blanke vrouw onzin over je probeert te vertellen – schiet ze dan dood! Als ze onzin over je familie vertellen – schiet ze dan dood!”

“Onze groep opgericht zodat we bij elkaar blijven”

  Familie van vaccindode Christina eist excuses van AstraZeneca

JCBUZ zegt in een bericht dat hij “onze groep” heeft opgericht om zwarten bij elkaar te houden in de strijd. Hij is van mening dat zwarten “het moeten overnemen”.

“Fuck blanken”

In verschillende berichten verspreidt de asielneger haat tegen blanken. In een bericht met een strop staat er “Fuck White People” en vervolgens “Wij zwarten zijn de beste”.

“Als een blanke jongen geeuwt, schiet ik”

Een bericht laat een afbeelding met tekst zien dat je niet racistisch kunt zijn als je niet blank bent. Aanhangers wordt dan gevraagd of ze akkoord gaan.

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”

Vorig artikelBLM-activisten worden bespot met nabootsing draaideurcrimineel Floyd arrestatie
Volgend artikelKatholieke kardinaal waarschuwt dat Europa kan worden weggevaagd met massamigratie: “Net zoals Rome werd binnengevallen door barbaren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Dat gewauwel van een halfaap is al eerder gehoord en geprobeerd. In verschillende ooit welvarende Afrikaanse landen hebben negers overgenomen; en dat heeft tot verval geleid. De laatste Zinbabwe, Zuid Afrika.

    Ze zitten altijd te zeuren over slavernij; maar eenpaar opmerkingen; er waren EERST in Noord Afrika blanke slaven en meer dan later zwarte; de latere zwarte slaven werden door zwarten genomen; er zijn nog steeds 9 millioen zwarte slabven in Afrika.

    Afrikanen zijn een dom, onontwikkeld volk; geweldadig.Ze hebben geen vijanden nodig; ze hebben zichzelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in