Een molecuul gevonden in zelfgekweekte kiemen is gedocumenteerd om zenuwstelsel stamcellen te activeren om zenuwweefsel opnieuw te laten groeien en beschadigde zenuwen en hersenen te herstellen. Deze molecule wordt automatisch aangemaakt, zonder kosten, wanneer broccolikiemen worden gekiemd met iets simpels als een kiempot en een kiemdeksel, bericht Mike Adams.

De molecule heet sulforafaan, en het zit in alle kruisbloemige groenten. Maar de hoogste concentraties (veruit) worden gevonden in broccolikiemen.

Sulforafaan is slechts een van de vele “neurogenische” moleculen waarvan bekend is dat ze zenuwweefsel regenereren en beschadigde hersenen helpen herstellen. Gezien het feit dat mRNA spike-eiwit vaccins directe schade aan neurologische en vasculaire systemen veroorzaken, kan sulforafaan een van de meest belangrijke, veelbelovende natuurlijke moleculen zijn om te helpen bij het repareren en herstellen van hersenbeschadiging bij slachtoffers van vaccins.

GreenMedInfo.com heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar sulforafaan en andere natuurlijke moleculen. Hun lijst van neurogenische stoffen, te vinden op deze link, laat alle volgende stoffen zien die gedocumenteerde neurologische herstelmogelijkheden vertonen:

 • Lion’s Mane (paddenstoel)
 • Groene koffieboon
 • Ubiquinol
 • Curcumine
 • Puerarine
 • EGCG
 • Jujube
 • Gensenosiden
 • Cannabinoïden

Green Med Info heeft ook een overzicht gepubliceerd van sulforafaan en zijn hersenherstelmechanismen zoals gedocumenteerd in gepubliceerde wetenschap. Uit dat verhaal:

“De onderzoekers bepaalden het optimale concentratiebereik van sulforafaan in het bevorderen van de groei van neurale stamcellen (NSC) zonder neuronen te schaden. De onderzoekers stelden vast dat “Concentraties van minder dan 5 mM geen cytotoxische e?ects induceren, maar eerder de groei van NSCs kunnen bevorderen.”

De term 5 mM betekent 5 milli-molair, wat een verwijzing is naar de concentratie van sulforafaan in bloed. 5 milli-molair is 5 duizendste van een Mol. Een Mol is een vast aantal moleculen in een liter van een oplossing, ongeacht het molecuulgewicht.

  Acteur en vaccin-propagandist India sterft dag na injectie met COVID-19 vaccin

Hoewel dit sterk afhangt van het lichaamsgewicht, denken wij dat er niet veel consumptie van broccolikiemen nodig is om een concentratie van 5 mM in het bloed van een persoon te bereiken.

Wanneer neurale stamcellen werden blootgesteld aan sulforafaan, veranderden ze in neuronen

Uit het Green Med Info artikel:

“…het blootstellen van NSC’s aan sulforafaan resulteerde in hun differentiatie [in] neuronen, wat krachtige ondersteuning geeft aan de hypothese dat sulforafaan hersenherstel zou kunnen stimuleren.”

Dit betekent dat sulforafaan een soort moleculaire “activator” is die ervoor zorgt dat neurale stamcellen neuronen worden. Zo worden beschadigde hersencellen weer aangemaakt.

En voor iedereen die denkt dat je geen hersencellen kunt kweken, je hebt het al een keer gedaan. Je hele brein werd gekweekt vanuit het niets, in je moeders baarmoeder. Een soortgelijk proces kweekte je hart, longen, botten, zenuwcellen enzovoort. Elk menselijk lichaam weet hoe zenuwcellen opnieuw te kweken. Anders zouden mensen niet bestaan.

Hoe kweek je je eigen sulforafaan voor slechts een paar centen

Omdat God en Moeder Natuur ons alle medicijnen hebben gegeven die we nodig hebben, kun je je eigen sulforafaan “fabriceren” voor luttele centen en letterlijk lucht omzetten in sulforafaan door het gebruik van broccolikiemen.

 1. Koop broccolikiemen, een kiempot en een kiemdeksel (zie afbeelding hierboven).
 2. Doe ongeveer een eetlepel broccolikiemzaadjes in een kiempot, spoel af met water, bevestig het kiemdeksel en draai de pot ondersteboven om het water te laten weglopen.
 3. Houd de kiempot ondersteboven. Eenmaal per dag afspoelen met water en laten uitlekken.
 4. Na een paar dagen heb je broccolikiemen met veel sulforafaan.
  Waarschuwing: Veel mensen zullen sterven door deze COVID-injecties, veel gezonde kinderen ZULLEN sterven door deze injecties

Je kunt de kiemen dan eten, in salades gebruiken, in smoothies mengen, in soepen doen of wat je maar wilt. Sulforafaan is een zeer robuuste molecule en het is enigszins moeilijk te vernietigen, dus denk niet dat je het moet behandelen als een tere, kwetsbare stof. Het blenden van de kiemen vernietigt hun moleculen niet. Dat komt omdat deze moleculen heel, heel klein zijn.

In mijn podcast, hieronder, onthul ik een tip voor hoe je de sulforafaan productie kunt vermenigvuldigen met maximaal 10 X door je kiemen te besproeien met een goedkope bron van zwavel. Terwijl broccolikiemen sulforafaan aanmaken uit de lucht door koolstof, zuurstof en stikstof uit de atmosfeer te halen, hebben ze een bron van zwavel nodig, die door de wortels wordt opgenomen.

Zie GrowYourMedicine.com voor meer informatie over manieren om je eigen medicijn te kweken.

Andere voordelen van sulforafaan

Sulforafaan vertoont ook krachtige anti-kanker eigenschappen. GreenMedInfo geeft een lijst van de beste eigenschappen van deze molecule zoals weergegeven in de gepubliceerde medische literatuur. Het laat zien dat sulforafaan gedocumenteerd is om te helpen bij:

 • oxidatieve stress
 • ontsteking
 • prostaatkanker
 • borstkanker
 • darmkanker
 • autisme
 • alvleesklierkanker
 • diabetes type-2
 • DNA-beschadiging
 • blaaskanker
 • insulineresistentie

… en vele andere aandoeningen.

Sulforafaan is een van mijn top vijf moleculen uit de natuur. Resveratrol is een andere, en vitamine D is nummer 1.

Onthoud: iedereen kan voor bijna niets onbeperkte hoeveelheden sulforafaan maken. Niemand hoeft te wachten op toestemming van een arts om broccolikiemen te kweken en te eten. Je hebt geen ziektekostenverzekering nodig of een bezoek aan de (giftige) apotheek.

  Het COVID-narratief valt in duigen

Nog beter, corrupte, door de farmacie geïnfecteerde regeringen van de wereld kunnen je geen broccolikiemen afnemen, tenzij ze volledig tiranniek worden en zaden gaan verbieden. Zelfs dan zijn zaden vrij gemakkelijk te verbergen voor regeringsmisdadigers.

Leer meer in de oog-openende podcast van vandaag over het genezen van door vaccinaties veroorzaakte hersen- en zenuwschade:

Can vaccine NERVE DAMAGE be REVERSED with this home-grown herb?

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNu zijn er 300.000 Britten met dodelijke hartconditie
Volgend artikel“Je ziet je benen, maar je voelt ze niet staan of liggen” – Hardcore vaccinfanaat meldt bijwerkingen van BioNTech-Pfizer vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Wat een heerlijk artikel. In plaats van zo’n pot met kiemdeksel aan te schaffen, kun je ook een glazen pot nemen en er een netje omheen spannen waar knoflook in heeft gezeten. Zwavel zit o.a. in die mooie groene Spirulina tabletten.

 2. Omdat God en Moeder Natuur ons alle medicijnen….
  God en moeder natuur geeft je ook vergif, het is niet allemaal de bijtjes en de vogeltjes…
  Een geluk dat wij onderscheid kunnen maken tussen wat niet vergif is, haha.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in