© Daniel Paquet / Flickr (CC BY 2.0)

Tijdens een recente aflevering van zijn podcast noemde komiek Joe Rogan een studie die in 2015 in het tijdschrift PLOS Biology werd gepubliceerd die het idee dat Covid-19 “vaccins” op enigerlei wijze helpen om de verspreiding te stoppen volledig decimeert, schrijft Ethan Huff.

Integendeel, wat de studie aantoont is dat sommige vaccins, die in de studie als “onvolmaakt” worden omschreven, in feite bijdragen tot een versterkte verspreiding van de ziekte. Covid-19 injecties, zo blijkt, vallen in deze categorie omdat ze “lekken”.

“Lekkende” injecties, zo weten we nu, zetten virussen zodanig onder selectieve druk dat ze muteren en virulenter worden. In het geval van de Covid-griep is dit de reden waarom we nu een plotselinge piek zien in de verspreiding van nieuwe “varianten” zoals “Delta”.

Degenen die lekkende injecties krijgen, worden uiteindelijk wandelende broedmachines voor deze nieuwe stammen, die zich lijken te verspreiden van de gevaccineerden naar anderen met wie zij in contact komen.

“Kunnen sommige vaccins de evolutie van virulentere ziekteverwekkers bevorderen?”, vraagt de studie in haar samenvatting. “De gangbare opvatting is dat natuurlijke selectie zeer dodelijke ziekteverwekkers zal verwijderen als de dood van de gastheer de overdracht sterk vermindert.

Vaccins die de gastheer in leven houden maar toch transmissie mogelijk maken, zouden dus zeer virulente stammen in een populatie kunnen laten circuleren.”

In de studie werd gekeken naar vaccins tegen de ziekte van Marek, een virus dat bij kippen wordt overgedragen. De onderzoekers ontdekten dat deze kippenvaccins, een ander lek vaccin, de “fitheid” van “virulentere stammen van de ziekte van Marek vergroten,” waardoor hyperpathogene stammen zich kunnen verspreiden.

  Voormalig ontwikkelingsmanager van Big Pharma geeft toe dat COVID-prikken ontworpen zijn om "blanken te doden"

Bovendien verhindert de zogenaamde “immuniteit” die door de injecties wordt opgewekt, infectie, virale replicatie en overdracht niet. Dit geldt ook voor het Covid-19 “vaccin”.

“Volledig gevaccineerde” mensen zijn wandelende, pratende variantenfabrieken

Terwijl normale, natuurlijke immuniteit uiteindelijk de “hete” stammen van een circulerend virus zou uitschakelen, doet door vaccinatie veroorzaakte “immuniteit” het tegenovergestelde. Lekkende vaccins zoals Covid-19 griepprikken en kippenvirusinjecties slagen er niet alleen niet de “hot” virusstammen uit te roeien, maar creëren er zelfs meer.

“Er is een theoretische verwachting dat sommige soorten vaccins de evolutie van meer virulente (‘hetere’) pathogenen zouden kunnen bevorderen,” legt de studie uit.

“Dit idee volgt uit de notie dat natuurlijke selectie pathogene stammen verwijdert die zo ‘heet’ zijn dat ze hun gastheren doden en dus ook zichzelf. Vaccins die de gastheren laten overleven maar de verspreiding van de ziekteverwekker niet voorkomen, ontspannen deze selectie, waardoor de evolutie van hetere ziekteverwekkers kan plaatsvinden.”

“Perfecte” vaccins, zoals zij ze noemen, lokken het ontstaan en de verspreiding van nieuwe ziekteverwekkende stammen niet uit, omdat zij de overdracht effectief blokkeren. Helaas voor de vaccinzeloten zijn griepprikken en kippenvirusinjecties allesbehalve perfect.

De medische wereld draait al meer dan tien jaar om de kwestie van de lekkende vaccins heen en doet alsof ze niet eens bestaan. De echte medische wetenschap waarschuwt echter voor de gevaren die zij vormen voor de volksgezondheid, zowel bij dieren als bij mensen.

In het geval van kippen is gebleken dat injecties met de ziekte van Marek er uiteindelijk toe leidden dat virulentere virusstammen zich onder de hoenderpopulaties verspreidden. Dit resulteerde in de dood van talloze vogels, dankzij de “uitscheiding” van deze dodelijke stammen van gevaccineerde vogels.

  Waarom geloven zovelen de officiële COVID verhalen?

Het duurde echter een tijd voordat deze effecten zichtbaar werden. Ze traden vaak niet onmiddellijk op, wat een onheilspellend voorteken is voor de toekomst van de mensheid wat de Covid-19 injecties betreft.

Op dit moment is elke persoon die “volledig gevaccineerd” is tegen Covid ziektekiemen een wandelende variantenfabriek. Sommigen manifesteren deze hete stammen al, terwijl anderen ze nog in hun lichaam aan het produceren zijn. Hoe dan ook, ze zijn allemaal een wandelende, pratende ziektebedreiging.

Het onderzoek naar de ziekte van Marek maakt heel duidelijk dat niet-steriliserende vaccins, waaronder de injecties met de bloedstollende spike-eiwitten, de ziekteverwekkers niet doden. Bijgevolg zetten zij de ziekteverwekkers onder selectieve druk om te muteren.

“Dus ziektebestrijdende vaccins (vaccins die de replicatie of pathogeniciteit in de gastheer verminderen) hebben dus het potentieel om een evolutie teweeg te brengen die schadelijk is voor het welzijn van mens en dier,” stelt de studie onomwonden.

In het geval van kippen worden de meer schadelijke ziektestammen verondersteld zich te verspreiden via stof dat besmet is met “virusuitwerpselen”. In het geval van gevaccineerde mensen zouden het die altijd gevreesde mond- en neusdruppeltjes kunnen zijn die we van de vaccinnazie’s allemaal moeten tegenhouden door het grootste deel van 2020/21 een mondkapje te dragen.

“Vaccinfalen bij virulente pathogenen is gedocumenteerd voor ten minste twee andere virussen dan MDV: feline calicivirus en infectieus bursaal ziektevirus bij pluimvee,” legt de studie verder uit.

“Beide gevallen zijn ook in verband gebracht met langdurig gebruik van lekkende vaccins tegen ziekten.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter: Hartproblemen door mRNA-injecties “Zal de meeste mensen doden”Volg Frontnieuws op Telegram

  Geen samenzweringstheorie meer: Grafeenoxide in Pfizer-vaccins
Vorig artikelOpnieuw stopt een moedige arts met COVID-19 vaccinaties: “Ik kan het niet met mijn geweten verenigen om door te gaan met vaccineren”
Volgend artikelSchots echtpaar sterft in ziekenhuis aan Covid – ondanks dubbele vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in