Merk op dat in het volgende Guardian-artikel, waarop het verslag van Hugo Talks is gebaseerd, met geen woord wordt gerept over het Covid-19 vaccin en de vermoedelijke verbanden met hartaandoeningen. Dit betekent dat de mainstream media net zo goed deel uitmaken van het probleem als de artsen en verpleegkundigen die het vaccin toedienen, schrijft Thetruthseeker.co.uk.

Ongeveer 300.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben mogelijk dodelijke aortaklep aandoening, zo blijkt uit onderzoek Andrew Gregory – The Guardian 25 jan, 2022

Bijna 300.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk hebben aortaklepstenose, een potentieel dodelijke hartaandoening, volgens de eerste grote studie om de prevalentie ervan te schatten.

De NHS zou moeite hebben om het enorme aantal mensen dat hiervoor behandeld moet worden in de komende jaren te verwerken, en het aantal zal nog verder stijgen, waarschuwden de onderzoekers.

Meer dan de helft van de mensen met een gevorderde vorm van de ziekte zou waarschijnlijk binnen vijf jaar sterven als ze niet tijdig en proactief werden behandeld, voegden ze eraan toe. Hun bevindingen werden gepubliceerd in het gespecialiseerde BMJ-tijdschrift Open Heart.

Aortastenose treedt op wanneer de aortaklep, de belangrijkste uitstroomklep van het hart, verstijft en vernauwt. Dit betekent dat de klep niet meer volledig kan openen, waardoor de bloedstroom van het hart naar de aorta en naar de rest van het lichaam vermindert of geblokkeerd wordt.

Bij een aanzienlijk deel van de mensen blijft de aandoening “stil”, en treden de symptomen pas op als de aandoening al in een vergevorderd stadium is. Gezien de vergrijzing van de bevolking in het Verenigd Koninkrijk wordt gedacht dat er een grote groep nog niet gediagnosticeerde mensen is die baat zouden kunnen hebben bij een levensreddende behandeling.

Bij de studie waren onderzoekers van NHS England, de Universiteit van Glasgow, de Universiteit van Southampton en de Australische Universiteit van Notre Dame betrokken, evenals cardiologen en chirurgen in Manchester, Sheffield en Edinburgh.

“Voor zover wij weten, is dit de eerste studie die specifiek de behandelbare ziektelast schat die geassocieerd is met ernstige, symptomatische AS [aortastenose] binnen de Britse bevolking,” schreven de auteurs. “Grotendeels gedreven door een verouderend naoorlogs bevolkingscohort, schatten we dat bijna 300.000 volwassenen momenteel leven met deze potentieel dodelijke aandoening op een bepaald moment. Van cruciaal belang is dat een dergelijke indicatieve last veel groter is dan de huidige capaciteit binnen de NHS om dergelijke gevallen te screenen, op te sporen, te triageren en te behandelen.”

De onderzoekers schatten dat de totale prevalentie van aortastenose onder 55-plussers in het VK in 2019 bijna 1,5% bedroeg, wat gelijk staat aan iets minder dan 300.000 mensen die op enig moment met de potentieel dodelijke aandoening leven.

Van het totale aantal met aortastenose hadden 199.000 (68%) in 2019 een ernstige aandoening, volgens de studie. De 92.000 met asymptomatische ziekte, die bijna een derde van alle gevallen (32%) vertegenwoordigen, zouden echter waarschijnlijk niet worden gediagnosticeerd tenzij ze proactief werden gescreend op aortastenose of tests ondergingen voor een ander hartprobleem, suggereerden de onderzoekers.

Als iemand een aortaklepaandoening heeft, kan hij of zij volgens de NHS aanvankelijk geen symptomen ervaren, maar de aandoening kan uiteindelijk ernstiger worden en pijn op de borst, kortademigheid, duizeligheid, lichtheid in het hoofd of flauwvallen veroorzaken.

In zeer ernstige gevallen kan de aandoening leiden tot levensbedreigende problemen zoals hartfalen. Als de symptomen ernstiger worden, moeten patiënten vaak een operatie ondergaan om de klep te vervangen. Zonder behandeling zal een ernstige aortaklep aandoening waarschijnlijk verergeren en uiteindelijk fataal zijn.

De onderzoekers erkenden dat ze geen manier hadden om hun schattingen te verifiëren, en adviseerden dat bevolkingsgegevens over de incidentie en prevalentie van aortastenose in het VK ontoereikend waren en dat hun bevindingen daarom voorzichtig geïnterpreteerd moeten worden.

“Concluderend suggereert deze studie dat ernstige AS [aortastenose] een veel voorkomende aandoening is die veel personen treft binnen de Britse bevolking ouder dan 55 jaar,” schreven ze. “Zonder de juiste detectie en interventie, zullen hun overlevingskansen waarschijnlijk slecht zijn.”

Now There is 300,000 In UK With DEADLY HEART CONDITION ALL OF A SUDDEN / Hugo Talks #lockdown


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het duurt niet lang meerVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Ik heb nog nooit zoveel sterfgevallen gezien… het is ongeveer een toename van 500 of 600%” – Begrafenisondernemer in VK onthult toenemend aantal trombosedoden bij gevaccineerde jonge volwassenen (Nederlands transcript)
Volgend artikelKan zenuwschade door vaccins ONGEDAAN gemaakt worden met dit zelfgekweekte molecuul sulforafaan?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

5 REACTIES

 1. In 2019 waren het er ook rond de 300.000 staat in de tekst…. en nu ook….

  In 2019 waren we nog niet met corona vaccinatie bezig.

  Lijkt me weinig veranderd

  • En waarom wordt het pas nu drie jaar later te midden van een oversterfte gemeld? Zou het weer een poging kunnen zijn de hartproblemen die nu in verband met de C19 prikken overduidelijk zichtbaar worden te camoufleren?

 2. Er is oversterfte in de meest gevaccineerde landen 17% in UK in december. De politici aan de macht wil niet de oversterfte onderzoeken. Zij kijken naar links en naar rechts, daar liggen de vaccinaties van moderna en pfizer.

 3. Weer een poging om de injectie schade te verbloemen. Ik moet het toegeven, de propaganda is echt goed gedaan de afgelopen twee jaar. Ik denk dat mijn motto, welke ik al decennia heb, me heeft gered. Ik heb een aantal regels in mijn leven. 1 ervan is dat is nooit iets geloof wat de (r)overheid zegt. Behalve als ze iets officieel ontkennen. Dan neem ik aan dat het tegenovergestelde waar is.

  Groeten,
  Hugo

 4. Een smoes onderzoek om het doodgaan door de vaccinatie te camoufleren. De NHS werkt er zelf aan mee. De ouderen werden in 2020 uit ziekenhuizen verplaatst naar zorg te huizen waar ze allemaal een overdosis MIDAZOLAM( verlamt de middenrif/ademhaling spier waardoor de longblaasjes in elkaar klappen met als gevolg verstikking) kregen toegediend. INFO, Whistleblower zorgverpleging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in