De ineenstorting van het narratief is momenteel in volle gang, en ik denk dat we in februari enkele grote, paradigmaverpletterende onthullingen kunnen verwachten, schrijft Miri Finch.

Nu al begint de mainstream-pers het verhaal krachtig op zijn kop te zetten, met The Express die waarschuwt voor door vaccinatie veroorzaakt hartfalen, The Mail die zware kritiek uit op de “onethische, totalitaire” propaganda-angsttactieken van de regering, en zelfs vaccinfanaat Piers bl**dy Morgan die de geneugten prijst van het maskervrij gaan.

Dit is slechts een kleine greep uit de theatrale ommekeer die momenteel gaande is op het wereldtoneel, en – terwijl ik enorm blij en opgelucht ben dat de waanzin van de afgelopen twee jaar onthuld gaat worden (ik zal nooit het moment vergeten dat ik wist dat de ware massapsychosewaanzin was ingetreden, de gebeurtenis toen, in maart 2020, een volslagen vreemdeling me toeblafte om “twee keer happy birthday te zingen” terwijl ik mijn handen waste) – voel ik ook aanzienlijke angst en bezorgdheid, omdat, terwijl “wij gelijk hadden”, en als zodanig in het gelijk zullen worden gesteld, een veel grotere concentratie van de bevolking ongelijk had – ernstig, afschuwelijk, dodelijk ongelijk. En wanneer dat besef volledig tot hen doordringt, kan ik niet goed bevatten wat de sociale en politieke gevolgen zullen zijn.

Ik denk wel dat er een hoop “offerlammeren” zullen zijn, bijvoorbeeld bekende publieke figuren die zullen worden ontmaskerd en gestraft om de ziedende, joelende menigte van het bitter verraden publiek tevreden te stellen – ofwel omdat deze figuren (Boris, Whitty, enz.) hun doel hebben gediend en de heersende klassen hen niet langer nodig hebben en hen dus graag onder de bus zullen gooien, ofwel (wat volgens mij waarschijnlijker is) omdat het hele “ontmaskerd en voor het gerecht gebracht”-gebeuren gewoon weer een nep- en hoaxverhaal zal zijn; een list die door de acteurs in scène is gezet (denk altijd aan de onlosmakelijke kruisbestuiving tussen politiek en showbusiness, en aan het feit dat veel politici en pratende hoofden in de media acteerprestaties op hun CV hebben staan).

  Shock: zeven mensen stierven aan Corona ondanks dubbele vaccinatie

De reden waarom ik hier zo beducht voor ben is tweeledig: ten eerste maak ik me grote zorgen over de geestelijke gezondheid van degenen die bedrogen zijn, en wat de psychologische gevolgen voor hen zullen zijn nu ze geconfronteerd worden met de waarheid op een manier die ze niet kunnen afwijzen, belachelijk maken of ontkennen. Het is voor ieder van ons uiterst moeilijk om toe te geven dat we zijn bedrogen, omdat het zo’n enorme bedreiging vormt voor ons zelfbeeld en ons ego. Zoals Mark Twain zo scherpzinnig opmerkte, is het veel gemakkelijker om iemand in de eerste plaats te bedriegen, dan om hem er daarna van te overtuigen dat hij bedrogen is. Dat is waarom de “normies” zo absoluut ongevoelig zijn voor elke hoeveelheid bewijs dat hun overtuigingen verkeerd zijn, maar als het zover komt dat alle mainstream kanalen, alle politici, wetenschappers, artsen en media pratende hoofden, samenkomen op een narratief-flip en bevestigen dat iedereen is bedrogen – nou, ontkenning zal geen optie meer zijn, voor niemand, en ik weet niet hoe de collectieve nationale psyche dat gaat verwerken, want zo’n monumentale, gruwelijke daad van bedrog is, voor zover ik weet, nog nooit eerder begaan tegen een volk.

Mijn oprechte hoop is dat de meeste mensen in staat zijn om in een staat van relatieve kalmte te blijven. Ik weet dat dat een reusachtige inspanning van hen vraagt, maar al het andere speelt de “elite” in de kaart, want wat de heersende klasse wil is massale chaos. Ze willen rellen en geweld en al de rest, want ze willen onze samenleving tot de grond toe afbreken, zodat ze “weer beter kunnen opbouwen”. Ordo ab chao (orde uit de chaos), zo luidt hun motto. Daarom hebben zij deze hele duistere pantomime opgezet, en daarom onthullen zij het nu.

  Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

Dus als u zich in de positie bevindt waarin de vreselijke waarheid tot u begint door te dringen, hoezeer ik ook met u meeleef vanwege alle woede en verontwaardiging die u terecht moet voelen, geef de poppenspelers die ons steeds weer aan de touwtjes proberen te trekken dan alstublieft niet wat ze willen. Doe alsjeblieft wat u kunt om de waarheid te verwerken (inclusief het zoeken naar manieren om de effecten van de injectie terug te draaien), en begin dan met het uitstippelen van manieren om terug te vechten die in ons belang zijn, niet in “hun” belang. Netwerken met gelijkgestemden en het vormen van gemeenschappen in de echte wereld is hierbij van cruciaal belang, en Stand in the Park is een geweldig initiatief om gelijkgestemden bij u in de buurt te vinden, net als verschillende pro-vrijheid bewegingen, zoals de Freedom Alliance politieke partij, die regelmatig evenementen in de echte wereld organiseert (zelfs als u zich van stemmen onthoudt, is lid worden van een politieke partij historisch gezien altijd een uitstekende manier geweest om te netwerken en je te organiseren met mensen die denken zoals u).

Wat de opperheren willen is hersenloze, gewelddadige, ongeorganiseerde woede, dus moeten we ernaar streven dat we ons op precies de tegenovergestelde manier gedragen, dat we kalm blijven en onszelf onder controle houden, en dat hoe we reageren op “de grote onthulling” niet helpt om het uiteindelijke doel van “de grote reset” te bespoedigen.

Dat brengt mij bij mijn volgende zorg, die niet geldt voor de binnenkort ontwakende mensen, maar voor de reeds ontwaakte, die al die tijd hebben geweten dat dit bedrog was. We zijn onophoudelijk aan de schandpaal genageld, bespot, belachelijk gemaakt, aangevallen en erger, met veel banen, relaties en gezinnen die aan flarden zijn gegaan of voorgoed verloren. Het is dus duidelijk dat, wanneer blijkt dat we al die tijd gelijk hadden, de overweldigende rush van rechtvaardiging intens zal zijn, en in veel opzichten geweldig – en daarom gevaarlijk. Zoals men zegt, een voetbalteam is op zijn kwetsbaarst als het net een doelpunt heeft gemaakt.

  De Covid-leugens van de media zijn als propaganda van nazi's, zegt professor

Dus – hoe uitdagend dit ook zal zijn – ik denk dat we heel hard moeten werken om relatief onpartijdig te blijven als “alles wordt onthuld”, en niet te veel meegezogen te worden in de media pantomime van dramatische en grote onthullingen. Vergeet niet dat dit allemaal weer een voorgeprogrammeerde actie is op het wereldtoneel, en – hoewel we ons absoluut gesterkt moeten voelen in ons vermogen om moorddadige regeringspsy-ops nauwkeurig te herkennen en te weerstaan – is het geen eenvoudige “overwinning”. Het is gewoon weer een strategische schaakzet van de kant van de wereldwijde spelmeesters.

Dus ik zeg niet dat u niet in het gelijk gesteld moet worden – absoluut wel. Ik herhaal alleen de eeuwenoude wijsheid die nodig is om de vrijheid te bewaren – eeuwige waakzaamheid, ook en vooral in het licht van een schijnbare overwinning.

Ze hebben hun laatste zet gedaan. Nu is het onze beurt.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Politiejacht op ongevaccineerden in de trein – onder applaus van de passagiersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOogst wat je zaait? Democratische vaccinpusher Ben Luján krijgt beroerte na jaar lang maskers, “vaccins”, te hebben gepromoot. Republikeinen krijgen meerderheid in Senaat terwijl hij herstelt
Volgend artikelIsraelische ziekenhuisdirecteur Professor Yaakov Jerris: “80% van de ernstige COVID-gevallen is volledig gevaccineerd”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Costa Rica is gek geworden. De fatale injectie is opgenomen in het vacunatieprogramma en is verplicht, net als de mazelen, voor kinderen. Kinderen die naar het ziekenhuis gaan voor bijvoorbeeld een astmatische aandoening worden gegijzeld totdat ze een prik hebben gekregen en mogen weer naar papa en mama toe.

  • Op de Filipijnen waar er velen zijn die leven van een paar stuivers per dag en/of van de vuilnisbelt worden in geval van een opname door het ziekenhuis niet eerder vrij gelaten dan dat de onkosten zijn betaald. Er zijn situaties waar familieleden hun bezit moeten verkopen om hun familielid uit te kopen wanneer deze familie de ‘afkoopsom’ niet bij elkaar gescharreld krijgt. Dat vind ik al een aardig sombere situatie. Nog anders wordt het wanneer een familie hun eigen kind niet terugkrijgt wanneer het de genocidale spuit niet krijgt toegediend. Linksom of rechtsom het is wreed.

 2. Hoi Nehemia,

  Het constituele hof in Oostenrijk heeft de regering et al heel lastige vragen gesteld. Mijn ”mannelijke intuitie” zegt me dat het weer zo een bluf is om maar zoveel mogelijk mensen aan de injecties te onderwerpen om de regels weer te veranderenn voordat het echt wet wordt. Er is een reden dat ze (officieel) tot ik meen half maart niet gaan handhaven…. Eerst maximale druk opvoeren en dan zeggen, oh, tegen de grondwet, sorry, we trekken eea in. Zie je wel, het systeem werkt. Of iets in die trant.

  Groeten,
  Hugo

  • Hoi Hugo,

   Ik voeg mijn vrouwelijke intuïtie toe aan jouw intuïtie.
   Volgens mij proberen die propaganda griezels in Oostenrijk inderdaad om nog zo veel mogelijk mensen aan de spuit te krijgen door de druk zo groot mogelijk te maken.
   En straks de keutel intrekken.
   We gaan het zien, nog even geduld.

   Groet,
   Ankie

   • Hoi Ankie,

    Helamaal eens en wat mij betreft lopen we samen naar vrijheid land en zegen we dat gemanupuleerde materiele welvaard land gedag. Ik kijk er naar uit!

    Grooeten,
    Hugo

 3. We zijn er nog lang niet. Het is afwachten wat de volgende scenario in hun planning zal brengen. Er liggen gegarandeerd meerdere vervolg draaiboeken klaar. De NWO heeft dit 10 tallen jaren gepland, dit gaat nog lang verzet eisen. Dit is een geniepig stratego spel. We mogen ons cynisme en achterdocht nooit meer loslaten, want dan slaan ze toe. Welteverstaan als de afloop van covid goed word aangepakt, door de hoogste organisatoren te elimineren.
  Dan heb ik het over ons losmaken van de betrokken organisaties die veel te veel macht naar zich toe hebben getrokken.
  De beste manier is alles op de schop.
  Nieuwe bestuurskulturen.
  Gerealiseerd door onafhankelijke personen.
  Bijna een onmogelijkheid.

 4. De ‘Cabal octopus’ heeft vele tentakels.
  Het is niet de bedoeling om datgene aan te vallen wat deze octopus in zijn tentakels heeft.
  De tentakels amputeren is van belang.

 5. Eens met dit stuk, het moet geen ”chaos wraak worden” want dan zijn de poppen echt aan het dansen. Ik kan een ieder die dat betwijfeld aanraden zich te verdiepen in de zogenaamde ”’reign of terror” van Robberspierre in Frankrijk een paar eeuwen geleden. Dan wil je nog liever dat de daders geen straf krijgen. Dat zeg ik niet licht want ik vind dat ze heel zwaar moeten boeten.

  Een mooie manier van straffen lijkt me een soort van ”levende geschiedenis parken”. Daar worden de daders tot hun dood in opgesloten. Kinderen en kleinkinderen van deze generaties krijgen daar onderwijs in wat de mensen, die ze kunnen zien, hebben gedaan en dus leren waarom ze daar zijn opgesloten.

  Na dat bezoek mogen ze stemmen op wie wlke straf moet krijgen en als onderdeel van hun opleiding krijgen ze huiswerk in de vorm waarom ze voor een bepaalde straf hebben gekozen. Uitendelijk zal er per dader een straf van de week en maand bekend worden gemaakt. (minus doodstraf want anders is het opleiden hoe om te gaan met dit soort lui snel zijn afgelopen gok ik (smile)

  Lijkt mij een goede manier om toekomstige generaties te leren zichzelf te wapenen tegen dit soort lui en ook de potentiele toekomstige lui zoals dit af te schrikken.

  Even dagdromen op deze vrijdagavond (smile)

  Groeten,
  Hugo

 6. Een ex blackrock (heel grote speler in de financiele markten) fondsmanager heeft strefte voor en na covid injecties onderzocht. De conclusie is niet mals. Om het samen te vatten, investeer in uitvaart, ga short op levensverzekeraars https://www.zerohedge.com/covid-19/long-funeral-homes-short-life-insurers-ex-blackrock-fund-manager-discovers-some-disturbing

  Na twee jaar de rangen gesloten houden beginnen de barsten in de dam onhoudbaar te worden.

  Groeten,
  Hugo

  • Het probleem met Blackrock, Vanguard en State Street is dat ze alles wereldwijd opkopen met helikoptergeld en als ze het hele monetaire systeem laten klappen en het geld niks meer waard is hebben hun alles in bezit wat wel echte waarde vertegenwoordigd. Ze kopen nu als een gek alles op.

   • Hoi Nehemia,

    Leuke respectvolle discussie die we al een poosje hebben. Dank je daavoor. We leven in bijzondere tijden. De balcktock et al kunnen wel claimen dat ze alles bezitten omdat ze gratis geld rkijgen gaat m niet worden. Heeft een paar duizend jaar niet gewerkt want dit is zo vaak eerder geprobeerd en heeft altijd gefaald.

    In de geschiedenis duurde dat altijd eeuwen. Nu decennia. We gaan de gevolgen meemaken. Pijn zal het doen maar hey dat is beter dan meer pijn dan die lui willen.
    Fit for 55 brrr, die lui gaan verliezen maar pijn zal het doen voordat die tyrannie zal worden verworpen zoals de covid tyrannie.

    Groeten,
    Hugo

 7. De kleine(re) spelers in de zaak gaan de klappen opvangen, de hoogste bazen van dit spel zullen zoals meestal/altijd de dans ontspringen.
  Het zal deze keer niet anders zijn.

 8. Het staat allemaal nauwkeurig beschreven in het joodse play book voor wereldwijde communistische wereldcontrole , ’the learned elders of zion’, wat volgens de joodse fact checkers uiteraard een antisemitisch verzinsel is.

 9. Kalm blijven!No Way!
  Dit kan niet op een zachte manier opgelost worden.
  Zij zullen zich nooit zomaar gewonnen geven.
  Er zullen drastische maatregelen moeten worden genomen om van deze lui en
  cohorten af te komen.Zijn zijn all decenias aan de macht.Te lang!
  Nee wij weten eigenlijk best allemaal dat er geen andere optie is.
  Zij zullen geweld zekers niet schuwen kijk nu maar is ze proberen een oorlog los te peuteren.
  en zijn mensen aan mekaar uitspelen.
  Duidelijk genoeg toch!
  Je kunt je maar op 1 manier ontdoen van tirannen/duivels/krankzinnigen etc.
  En laat het deze keer het dan maar is verkeerd voor de scumbaks uitpakken en hun bestaan
  voorgoed uitwissen.En alles afnemen.
  Als je het niet doet pikken hun nazaten de draad weer op.
  Sins mensenheugenis hebben we tirannen alleen zo kunnen aanpakken.
  Dus houd op met zoetsappig zijn.Zij zijn het niet voor u, zij zijn meedogenloos
  zonder een greintje spijt of gewetenswroeging. Zij zijn krankzinnig.
  Helaas altijd heb je van die mensen die zeggen nou nou moet dat nu zo, kan dat niet
  anders?Luister hier niet na, anders zal er niks meer goed komen.Deze mensen zijn verloren
  en goed geïndoctrineerd en bang.

 10. Dit is belangrijk: “Mijn oprechte hoop is dat de meeste mensen in staat zijn om in een staat van relatieve kalmte te blijven. Ik weet dat dat een reusachtige inspanning van hen vraagt, maar al het andere speelt de “elite” in de kaart, want wat de heersende klasse wil is massale chaos. Ze willen rellen en geweld en al de rest, want ze willen onze samenleving tot de grond toe afbreken, zodat ze “weer beter kunnen opbouwen”. Ordo ab chao (orde uit de chaos), zo luidt hun motto. Daarom hebben zij deze hele duistere pantomime opgezet, en daarom onthullen zij het nu.”

 11. Ben het met u eens Conquesta.
  Met het creëren van grote chaos en het massaal gebruik maken van geweld zullen we de machthebbers alleen maar in de kaart spelen en ze een schot voor open doel geven wat betreft de uitvoering van hun duistere plannen met ons allen.
  Het tij is enkel te keren met ‘beheersing’ hoe moeilijk dat ook is en dat er MASSAAL niet aan de opgelegde regels wordt meegewerkt.
  En last but not least dat geprikten en ongeprikten elkaar boven alles in hun waarde laten, we kunnen elkaar nog wel eens heel hard nodig hebben in de ‘strijd’
  Kortom nadenken is en blijft het credo.

 12. Erg kort door de bocht ;
  “Wat de opperheren willen is hersenloze, gewelddadige, ongeorganiseerde woede, dus moeten we ernaar streven dat we ons op precies de tegenovergestelde manier gedragen, dat we kalm blijven en onszelf onder controle houden, en dat hoe we reageren op “de grote onthulling” niet helpt om het uiteindelijke doel van “de grote reset” te bespoedigen.”

  Ik begrijp dat veel mensen zich niet realiseren hoe erg de situatie is, dit is ons nooit overkomen, we hebben nog steeds eten en geen voorbeelden vanuit de geschiedenis.
  Maar helaas, de witte ballonen uit de schuif halen kan TEN HOOGSTE WAT VERTRAGING OPLEVEREN.
  En des te HARDER zal de elite je aanpakken, daar zijn wel voorbeelden vanuit de geschiedenis.
  Die mensen die toen[…] mooi in de rij stonden en in de verte de twee rokende schoorstenen zagen waren ook niet gewelddadig. Willen we ook zo vredelievend eindigen?
  Geloof mij, het zal op heel veel geweld eindigen – daar kan je niet meer aan ontkomen!
  Wat wel kan (maar utopie) is complete ongehoorzaamheid, alles totaal negeren en zelf een nieuw systeem opstarten…
  Ik zie al langer dan vandaag zoals toen… die zwarte rook uit de schoorstenen komen… en veel mensen zullen daar in de rij gaan staan en wens ze veel geluk met hun ballonen.
  Die gaan door de warmte in hun gezicht ontploffen.
  Ik ga daar zeker niet staan, ik ben een mier die nu en dan uit de rij loopt, anarchisme heeft nu voor mij een veel grotere betekenis gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in