Ramzan Kadyrov, Grozny, 7 oktober: “We begonnen de mijlpaaldag van vandaag met een ceremoniële formatie van de veiligheidstroepen van de Tsjetsjeense Republiek. Het evenement stond in het teken van de 70e verjaardag van de president van Rusland, opperbevelhebber Vladimir Poetin. Meer dan 20.000 elitestrijders verzamelden zich op de paradeplaats om de koers van het staatshoofd te ondersteunen en hem te feliciteren met zijn verjaardag.

Ik begroette deze waardige zonen van het Tsjetsjeense volk hartelijk, klaar om op elk moment op te staan om het vaderland te verdedigen en elk bevel van onze uitstekende leider uit te voeren. Met een verenigde stem van twintigduizend hebben wij Vladimir Poetin gefeliciteerd met zijn verjaardag en het moment bezegeld met onze glorieuze strijdkreet: “AKHMAT-SILA!”

Tijdens onze toespraken verwierpen wij resoluut Europese antireligieuze en misantropische waarden en verklaarden wij ons bereid satanisten en hun aanhangers waar ook ter wereld te verslaan. Tienduizend Tsjetsjeense strijders zijn al betrokken bij deze nobele zaak. Zeventigduizend anderen staan klaar om zich bij hen aan te sluiten als dat nodig is.

Tijdens de ceremoniële bijeenkomst spraken de moefti van de Tsjetsjeense Republiek Salah-Khadji Mezhiev, bekende Tsjetsjeense ouderen, weduwen en moeders van leden van veiligheidsdiensten en vrouwelijke soldaten hun steun uit voor het beleid van de Russische president.

Dit is de consolidatie van de samenleving waarvan onze eerste president, de Held van Rusland Akhmat-Khadji Kadyrov, droomde en die de staat nodig heeft. Eenheid, spiritualiteit en gehoorzaamheid aan de Almachtige Allah zijn de waarden waarvoor onze voorouders zijn gestorven, en ieder van ons is bereid hun onvergetelijke prestatie te herhalen!

Tijdens de formatie overhandigde het waarnemend hoofd van de Volksrepubliek Donetsk, Denis Pushilin, mij de titel van Held van de DNR en de medaille “Voor de bevrijding van Mariupol”. Daarnaast heeft hij een aantal vooraanstaande leden van het team van Kadyrov onderscheiden.

Aan het einde van de ceremonie brachten minister van Cultuur van de Tsjetsjeense Republiek Aishat Kadyrova, Volksartiest van de Tsjetsjeense Republiek Amina Akhmadova en Volksartiest van de Tsjetsjeense Republiek Murad Baykayev een patriottisch lied “Kracht van de waarheid achter ons” ten gehore. Dit lied was een mooie en opbeurende afsluiting van het evenement.

  Nieuwe Russische hypersonische luchtdoelraket in Oekraïne maakt alle Amerikaanse bommenwerpers/AWAC's overbodig

We hebben inderdaad de waarheid achter ons, wat betekent dat we nog sterker zullen zijn en zeker zullen winnen! Lang leve Rusland! Lang leve onze nationale leider Vladimir Vladimirovitsj Poetin!”.

De volledige video:

Via Southfront.org.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Washington is bereid een sanctieoorlog te voeren, tot de laatste EuropeaanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe stilte voor de storm – Tactische defensieve houding van de Russen wordt gezien als een zwakte: Een fatale denkfout
Volgend artikel700 miljoen mensen zullen sterven door COVID-injecties, zegt Dr. David Martin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

62 REACTIES

   • Dit is het land van Allah ,moslims van het echte boek en niet die fariseers van Turkije
    Dit is een volk die hun mensen lief heeft zowel vrouw en dier
    Niet de mensen die denken dat ze moslim zijn die zuipen als konijnen en roken als ketters .
    Dit is een volk waarvoor ik respek heb ,Allah met deze vegters

    • Er zijn veel Tjetjenen in DE. Als een dochter een te kort rokje aanhad, b.v 5cm boven de knie, gaat ze met ouders op vakantie naarfamilie in Tjetjenie; alwaar heer broer en haar neven haar de keel afsnijden.
     Met medeweten en hulp van moeder.

     Vrouwen vragen aandacht–op unieke manier. Ze overgieten zichzelf met benzine en steken zichzelf aan.

     Vrouwen staan daar op gelijk niveau van huisdieren.

      • Klopt ik ben een bekeerde Moslim en al 14 jaar.
       Maar behandel mensen zo als het moet en ik help mensen die het niet breed hebben of dieren die het niet meer alleen kunnen.
       Je hebt goede Moslim en gekke
       Maar dat heb je overal

       • Even resumeren; paar islam feitjes.
        1) doel van de islam is vestiging van de sharia. Derhalve is de islam geen religie of geloof, maar een politieke kult.
        2) zij willen dit doen via het vermoorden van niet-moslims; mensen dus; daartoe wordt in 42 soera’s opgeroepen.
        Derhalve zijn zij geen politieke kult maar een terroristische beweging.

        P.s.: er zijn 133 oorlogjes aan de gang; 98% islam gerelateerd; 92% tussen moslums.

        Leve de “religie”van “vrede”

        • De isis heeft een speciale afdeling om christenen op te sporen en dood te martelen.Hun hobby: kruisigen en martelen; b.v.kleine kinderen verkrachten voor de ogen van de moeders, en ze dan dood martelen, stukken vlees van die koters afsnijden en de moeders dwingen dat op te eten.

       • @Treeg.
        Quote je draadje “Klopt ik ben een bekeerde Moslim en al 14 jaar.
        Maar behandel mensen zo als het moet en ik help mensen die het niet breed hebben of dieren die het niet meer alleen kunnen.
        Je hebt goede Moslim en gekke
        Maar dat heb je overal” Ik haal hier mijn schouders voor op .
        Wat wil je een medaille?
        Je draad is zinloos oeverloos en hoogmoedig gezwam . Mijn mening .

     • Daar ben jij bij geweest he Pierre! Het zijn de mensen die falen, niet het geloof.. Maar ik wil jou een ding duidelijk maken. Zoals het systeem (Satanisme) in het westen is geworden waar we nu in leven, is er nog niet in de hele menselijke geschiedenis geweest, waar jij deel van uitmaakt. God heeft mij in mijn hele leven een ding duidelijk gemaakt. Het geloof in hem (GOD) is niet het belangrijkste, maar het weten dat hij (GOD) bestaat. En dat doen maar weinig mensen in het Westen. En jij bent daar een van.

    • De kruistochten waren in de ogen van de christenen toen noodzakelijk om het land te behoeden, na 300 jaar continue te zijn aangevallen door de khalifaten uit naam van Allah, voor de in hun ogen anders gelovigen. Onzin om te stellen dat de kruistochten een eenzijdige aanval op het midden oosten en diens religie en ‘vredelievende herseers’ is geweest.
     Maar goed, zal wel interpretatie vanuit het willen herschrijven van de ware geschiedenis zijn…

     • De islam is een totaal gedenegreerd verhaal van een zwaar geestelijk gestoorde zeer zware crimineel.
      De moslims zeggen dat Aisha de jongste vrouw was van M. en 9 jaar was.
      –Onzin; hij nam haar in huis toen ze 6 jaar was.
      –hij “thyde”een baby van 1 jaar .
      “thying” ga zitten met erectie, zet de baby met de dijen over de erectie, en beweeg de baby op en neer.
      –vlgs de groot moeftie van Jemen mag dat met een baby vanaf de eerste dag na geboorte (uitspraak 2 jaar terug)
      –groot moeftie van Iran: een vader mag zijn dochter trouwen van de eerste dag na geboorte.
      Note: het woord Ïran”betekent: land van orde, beschaving. Rest van de wereld is “Turan”, land van de onbeschaafden, wilden.

    • De eerste kalifaten vermoordden 300 millioen mensen (plus); dat is meerdan Hitler, Mao, Stalin Djengis Kahn, ubla kahn, Napoleon en Musolini bij elkaar.

     De kalifaten waren op zijn grootst: 91 millioen inwoners.
     In In dia alleen 70 millioen.

     De oorlogen van de moslims waren agressieve oorlogen om gebied uit te breiden; kruistochten waren verdedigings oorlogen.

    • Kruistochten: 600.000 doden (beide zijden samen); verdeigings oorlog

     Islam: 300.000.000 vermoorden; niet gerekend de slaven.
     Nu zijn er nog zo’n 40.000 sex slaven bij moslims en naar schatting enige honderd duizenden werkslaven–de mannen gecastreerd.

     Mohamed had ook 2 negers in zijn huishouding voor sex.

    • Moslims hebben een soort “priester”, imam.
     92% van de imams is analfabeet; ze hebben wat geleerd door het onthouden van voorgelezen delen.

     Dan moet je je afvragen: welke koran? De koran die de meeste volgen is geschreven in 1860.

     De oudste koran is vertaald maar afgewezen door verschillende landen; is niet conform hun visie.
     Zij claimen dat er 4 orginelen zjn; maar ze kunnen er maar 2 tonen die totaal verschillend zijn en maar 90 soeras hebben.

     Verder; leuk weetje: mekka is niet het mekka van 1500 jaar terug.
     De oudste moskeetjes hadden geen minaretten, en waren gericht naar het oorspronkelijke Mekka.

     Leuk weetje 2: Mohammed werdgedood door een jodin.
     Terwijl de groep van Mohammed de eigenaar van een boomgaard dood martelde, nam M de rouw van de man, en zij moest eten klaarmaken; deed ze met vergif.
     M ondekte dat vergif, maar had wel deels binnen gekregen. iedere dag had hij een beetje meer pijn; na 2 jaar stierf hij als een rat, kreperend van pijn.

    • Rusland zal heel blij zijn met deze vechters, zou niet blij als tegenstander zijn met dit soort figuren, denk dat het ongeleide projectielen zijn, geen lekkere jongens maar slacht die Azov jongens maar af hoor, mijn zege heb je maar die aanhang van Kadyrov als ik de naam goed schrijf heb ik niks, hopelijk kan Putin hen gebruiken en dat is dan ook het goede !

    • Vergeet niet dat niemand de bijbel toen kon en mocht lezen, alleen de mensen van die “kerken” er zijn walgelijke dingen gedaan in de naam van Jesus.

 1. Ik verwacht een groot offensief van RU.
  Maar ik denk datdat artillerie, raketten en bommetjes zijn; niet een stormloop van manschappen.
  Die zijn pas nodig na militaire overwinning; is een groot land, en voor de-nazificering zijn veel manschappen nodig.

 2. Hamvraag, moeten we nu droevig zijn of moeten we vrolijk zijn?
  Die mannen weten niet eens dat ze erin geluisd zijn en moeten sterven.
  Komt nog zover dat ook de mannen bij ons verplicht moeten gaan helpen.
  Het is nu nog eerst de beurt aan de specialisten om te sterven als een held.
  Dus heb nog een beetje geduld aub, uw beurt komt nog wel.

 3. Zolang mensen niet inzien dat alle ideologieën en geloven inclusief communisme en nazisme van 1 bepaald gezelschap komen die helemaal terug te leiden is tot het oude romeinse rijk van genieperige gifmengende groot grondbezitters en senatoren blijft het tegen elkaar op lullen. Niks is wat het lijkt.

 4. Zo’n beetje off topic, maar wel van belang, gezien bepaalde reacties op FN.

  Grofweg 60.000 jaarterug kwamen de mensachtigen erachter, dat om zeker te zijn van voedsel je het zelf moet maken; agricultuur dus en veehouderij.
  Maar dan is het wel nodig om in een soort van communes samen te levenzonder elkaar te vermoorden.

  Toen “ontstond”het sociale gen in mensachtigen en werden het mensen.

  De natuur is zo gemaakt dat het zichzelf beschermd.
  Door met name in de arabische wereld massale inteelt werd bij de producten ervan het sociaal gen beschadigd, zo niet vernietigd (geweten) Daarnaast zakt doorinteelt het IQ
  Dat tesamen maakt een groep die bereid is tot extreem geweld; zie moslims.

  Doordat gedrag generen ze haat en verachting en zullen ze op een gegeven moment door anderen neer geslagen worden.

  De moslims hebben om verschillende redenen haat tegen joden.
  –een jodin doodde M
  –de joden joegen M uit Medina
  –de joden hebben een superieur IQ.

  Note joden: 0,2% wereld bevolking; maar25% van nobel prijzen.
  moslims: 25% van de wereldbevolking, maar 0,05% van de nobel prijzen.

  Ook van England zijn er leuke cijfers; vergelijk deel bevolking met aantal milliardairs en millionairs; dan zijn joden heel sterk over vertegenwoordigd.
  ———-
  Toekomstige wandaden van moslims:
  De eerste grote massamoord op Christenen is al begonnen in Nigeria. samen met het populair maken van kanibalisme.
  Andere massamoorden zullen ook starten in Afrika.

  Betere wereld? Vrede? Met de islam:onmogelijk.

  • Ja, zeker 30 procent van Nobelprijzen gaat naar de Joden en ze zijn amper rond de 15 miljoen.
   Beetje straf want bij Joden is ook sprake van inteelt! De holbewoner moest een grote groep vormen om zijn overlevingskansen te vergroten. De Joden zijn slimmer; want veel te maken met een vorm van genetische selectie. De kunst is intelligente mannen te laten trouwen met dochters van rijke families.
   De combinatie van intelligentie en rijkdom kon je behoeden tegen epidemieën en armoede.
   Hierdoor konden intelligente Joodse mannen hun genen in grotere aantallen doorgeven aan het nageslacht dan de minder intelligente Joden.
   Daarbij is de wil en discipline om goed te presteren in onderwijs en wetenschappen ook belangrijk!
   Dat was vaak hun enige mogelijkheid om hogerop te komen. Daarom is het behalen van goede cijfers erg belangrijk binnen Joodse gezinnen. Ze creëren een goede leeromgeving waarin kinderen met aanleg ook daadwerkelijk de kans krijgen om zich te ontplooien.

   Wie is nu succesvol zonder al te veel intelligentie? Meestal de kinderen van rijke ouders, die hebben een enorme voorsprong op hun arme soortgenoten. Veel krijgen al een bedrijf of nodige tools onder hun neus vooraleer ze hun diploma behaalt hebben.

   Islam of niet; vrede zal je nooit krijgen. We zijn niet op de wereld om als heiligen rond te lopen.
   Al die gelovigen samen zijn uiteindelijk grote wappies gevangen in een goddelijk controle systeem.

   • Arabieren/moslims zijn doodgewoon derderangs kwaliteit.
    Door eeuwen en eeuwen inteelt, en daarbovenop de islam zijn het groepen met super laag IQ en zonder moraal.

    Cleopatra was getrouwd met haar broer–en maakte andere broers af. (zij pleegde trouwens geen zelfmoord met een gifslang, maar werd om zeep geholpen door Romeinen)

    De ouders van Tutancamon waren broer en zus. Vandaar zijn vele afwijkingen.

    Andere oudere farao’s hadden een DNA dat voor 60% voorkomt aan de westkust van Europa, en voor 1% in Egypte…

  • Ook de Joden hebben dat superieure IQ niet van de natuur gekregen. Dat hebben ze ontwikkeld net doordat ze overal doorheen de geschiedenis werden opgejaagd. Lees het boek ‘Black Rednecks & White Liberals’ er op na van Thomas Sowell…

   • Dat klopt maar een boek is geen feit, tenzij te maken heeft met de wetenschappelijke methode dan gaan we in die richting.
    Veel werden opgejaagd en bleven oerdom, veel kregen steun en zelfs gratis les maar bleven ook oerdom… De wilskracht en genetische selectie vergroot je kansen.
    Een vrouw zal van nature uit bijna steeds een rijke of intelligente man nemen omdat hij de beste overlevingskansen geeft voor haar en haar kinderen.

    • Vrouwen in achterbuurten weten dat ze weinig kans maken bij rijke of intelligente mannen en nemen dan maar de sterkste uit hun buurt of groep.

     • Jaren terug woonde ik in Friesland.100 meter verder een gereformeerde kerk.
      Als er getrouwd werd, en de vader van de man had 40 koeien: stonden de auto’s tot aan mijn erf. 60 koeien: tot midden voor mijn erf; 80 of meer: tot voorbij mijn erf.

      Een fries geloofde dat niet, maarhij kende iedereen, en controleerde wat ik zei.
      Ik kreeg dus gelijk.
      ———–
      Mijn generatie: de meiden waren opgefokt door de ouders om alleen op jongens te vallen met hoog inkomen.
      In het leger: de milva’s Luva’s, marva’s: alleen horizontaal met officieren.

      Er is weinig veranderd de laatste 2000 jaar.

     • Maar ook: als je 10 joden bij elkaar zet, heb je een krant een radio station, eenfabriek, drie winkels en een restaurant.

      Als je 10 moslims bij elkaar zet, heb je alle adressen van de soos, en van de lokale hoeren.

   • Iedere geloof heeft zijn sociale invloed.
    RK: tolerantie, maar samen met corruptie en gemakzucht

    Protestantisme; MaxWeber schreef een boek: “niet door het protestantisme maar zonder protestantisme was er nooit kapitalisme gekomen”

    Hindi: een grote sociale acceptance en het accepteren van sociale standaards

    Boedisme: probeert de mentale kwaliteit van mensen te verhogen; betere mensen dus.

    Islam: puur negatief; breektalle menselijke waarden af en verheft bestialiteiten totgoddelijk. De vloek voor de mensheid.

   • Ik weet van een Joods persoon die ik kende dat terwijl de Christelijke wereld eeuwen geleden mensen vooral niet leren en schrijven zij in de Joodse wereld vooral mensen wel lieten leren en dan komt het intellect vanzelf naar boven en heb je een grote voorsprong op niet Joden natuurlijk, zou kunnen indien het waar is, in de tijd van de Moren in Spanje hebben die veel bijgedragen met wetenschap,wiskunde en dergelijke, net als een gedeelte dat deed van de Joodse gemeenschap.

 5. Pierre H.M. van Kletersteeg, bestaan deze vreselijke misdaden echt? De isis heeft een speciale afdeling om christenen op te sporen en dood te martelen.Hun hobby: kruisigen en martelen; b.v.kleine kinderen verkrachten voor de ogen van de moeders, en ze dan dood martelen, stukken vlees van die koters afsnijden en de moeders dwingen dat op te eten.

   • Dat waarneemt u heel goed…De romeinense senatoren zijn nooit opgegaan in rook..Ze werden grootgrondbezitters in o.a. Hongarije,noord Italië, Bavaria en praktisch geheel duitsland,zwitserland en oostenrijk en ver daar buiten door monarchieën te stichten en volk te onderdrukken met geloof em geweld . Alle monarchieën zijn van origine Duits en deels italiaans en zijn verbonden met elkaar door incest en occulte. Het is niet voor niets dat wij een stuk missen van geschiedenis…Denk na…Van ultra moderne aquaducten,badhuizen,infrastructuur naar de donkere middel eeuwen? Nee nee hier werd de zwarte Adel geboren, oude romeinse senatoren die zich ineens Adel noemde met privé legers in zwarte harnassen.

  • Ja dat is 100% waar. Zie video’s van Gabriele, Brigitte; zij was overlevende van Libanon, en is nu hoogste bveiligheids ambtenaar USA betreffende islam.

   Libanon was een christelijk land; geen olie of gas.Hoog ontwikkeld en super sociaal; datwerd hun ondergang.

   De Palestijnen voerden dagelijks kleine aanvallen uit op Israel, vanuit Jordanie. (zij hebben allemaal jordaans paspoort)
   Israel dagelijks wraak acties.
   Jordanie trapte de Palestijnen eruit; ze konden nergens terecht, behalve in Libanon.

   Daar kregen ze eten behuizing, scholing, werk, medische zorg.
   Dus begonnen ze een heilige oorlog.
   Vanaf over de hele wereld kwamen moslims meedoen aan een orgie van moord, massa moord verkrachting, kinderverkrachting martelen van kinderen en volwassenen.

   Uiteindelijk greep Israel in, en het was afgelopen met de “pret”
   Moslims namen de rest van Libanon over; en het is nu–logisch–volkomen failliet.
   Werken en denken in relatie met moslims: onmogelijk.

   Een jaartje terug was er grote boem; ze maakten daar raketjes om Israel mee te bestoken.
   Denk dat de Mossad erbij betrokken was.

   Honger slaat toe.
   De andere islam landen helpen….niets.
   Moslims zijn asociaal. Nemen ook geen vluchtelingen op

   In de 19de eeuw ondersocht de duitse filosoof Schopenhauer alle religies.
   Van bijna alle had hij negatieve en positieve opmerkingen.
   Behalve van de islam; daar kon hij “niets goeds of van enige waarde” ontdekken.

   Rest my case.

   • Dat is idd ook de reden waarom die 1% rijke globalisten vooral de moslims/Islam naar ons importeren.
    Alles zal sneller ontsporen… ook omdat we TE sociaal zijn.

    • In 1974 had EU daar al een contract voor getekend; ze moesten millioenen moslims toelaten. In 1995 werd dat herhaald met de treaty van Barcelona, en een jaartje of 10 terug weer herhaald.
     Alles zonder mandaat van bevolking….

  • @ Marian. Het gaat verder. In het officiele Turkse leger zijn complete afdelingen van Isis opgenomen.

   Van de koran en Hadith moet alles LETTERLIJK genomen worden, en worden uitgevoerd.
   Koran: 42 soera’s die oproepen alle niet moslims af te maken.

   Stel je eens voor: alle niet moslims zijn dood.
   Dangaat het moorden nog steeds door; want: “there can be only ONE islam”….last man standing wins.

 6. Ons universum is onmeetbaar groot; en er zijn ontelbare universums; mogelijk zelfs in andere dimensies.

  De kans at wij de intelligenste wezens zijn in ons universum is onmeetbaar klein en hoogst onwaarschijnelijk.

  Zeer waarschijnelijk zijn de “mensachtigen”gemaakt door wezens van buiten onze aarde.
  Dat zou ook biologische verschillen verklaren; en zou ook meer verklaren.

  Personelijk geloof ik in de “big bang”.
  Als universum ieder jaar groeit, en je gaat terug kijken, kom op een gegeven moment tot een minimum punt.

  Zou er WEL een god bestaan, en zou dat Allah zijn, dan zou hij zeker geen waanzinnige sexueel totaal verknipte gek alsprofeet hebben genomen…..

 7. Kleine opmerking als afsluiting.

  Varkensvlees: is niet per definitie volkomen verboden voor moslims; als halal moeilijk tekrijgen is, mag varkensvlees ook

  Alcohol is ook niet per definitie verboden; alleen het werd afgeraden om totaal lazerus te gaan bidden.

  Minaretten horen niet standaard bij moskeetjes; de eerste moskeetjes hadden geen minaretten.

  Wat mag officieel sexueel.
  –sex met dieren mag; maar na klaarkomen in het dier, moet het dier geslacht worden; vlees in ander dorp verkocht worden.
  –sex mag formeel vanaf 9 jaar
  –het verkrachten van een niet gelovige is een eerbetoon aan Allah
  –homofilie: alleen de passiev wordt geacht homo te zijn; de actieve is alleen maar viriel.

  In Afghanistan worden openlijk schandknaapjes gehouden; zijn een symbool van macht.
  mag totdat ze 18 worden.
  Er was in Kabul een markt van deze jongetjes.

  Kanibalisme mag ook trouwens.

 8. Iets wat ons allemaal tegenstaat: het offerfeest.

  Volgens de islamitische voorschriften:
  –mag een offerdier het slachten of doden van een ander offerdier ziet zien of horen
  –hij mag geen bloed zien
  –hij mag het mes van de beul niet zien.

  Zouden moslims leven vlgs hun eigen wetten, dan bestond Isis niet en waren er geen aanslagen en was er geen moslim in europa.

  Moslims mogen alleen in niet islamitische landen zijn als ze een invasie voorbereiden of uitvoeren.
  Geen enkele andere reden is toegestaan.

  P.s. Weet je nog: Fenix, 2010? Werd veel aangehaald in de VK.
  Ik was een van de vier Zweistra, Rinus, Ik, Klaphek.
  Wij schreven vaak tegen de islam.
  Logisch; alleen een gek kan er iets voor schrijven…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in